Amazon Mykonos Resort & Spa 5* - Mykonos (Chora) - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een 5*-hotel met een unieke inrichting, vlak bij de zee
  • Kies voor een behandeling in de Spa en kom helemaal tot rust
  • Perfectioneer uw swing op de 18-holes minigolfbaan en ontdek de vele schatten van Mykonos

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Laat u betoveren in het Amazon Hotel Mykonos 5*, gelegen aan de kust en op slechts 10 minuten lopen van het strand van Agios Ioannis. Neem de tijd om de ultramoderne voorzieningen en de verfijnde, elegante stijl te ontdekken waarin u vanaf het moment van aankomst ondergedompeld zult worden. De inrichting van de 60 suites zal u zeker kunnen bekoren, net als de Spa met talrijke diensten.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Sunset Suite met zeezicht of Superior Sunset Suite met zeezicht en privézwembad

Deluxe Sunset Suite met zeezicht (30 m²)

Zodra u de deur van uw Deluxe Sunset Suite met zeezicht opent, ontdekt u een ware oase van rust waar aan alles tot in het kleinste detail is gedacht voor uw grootste gemak. Neem de tijd om te ontspannen na een lange dag sightseeing en geniet van het adembenemende uitzicht op de Egeïsche Zee.

Maximale kamercapaciteit

Superior Suite met zeezicht (32 m²)

Verblijf in een Superior Suite met zeezicht met een stijlvolle, moderne inrichting en geniet van ontspanning bij uw privézwembad

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Twee cocktails per kamer per verblijf

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

In de SPLASH Pool Bar kunt u overdag terecht voor vers bereide snacks en lichte maaltijden, terwijl u in de BUBBLES Lobby Bar terecht kunt voor heerlijke cocktails in een chique ambiance.

Restaurant FLAVOR serveert een verleidelijke mix van Griekse en mediterrane gerechten, met Japanse sushi-delicatessen.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 40% korting op alle spabehandelingen (uitgezonderd de koppelsmassage)

Breng uw dagen door met genieten van de Griekse zon aan de rand van de infinity pool van het resort, met uitzicht op de Egeïsche Zee. Breng vooral ook een bezoek aan aan de rustgevende Spa, compleet met binnenzwembad, hammam, kapsalon, fitnesscentrum en ontspanningsruimte.

Kies uw extra excursies

Boottocht bij zonsondergang

Kies uw extra excursies

Beleef een onvergetelijke middag/avond aan boord van een traditionele Griekse boot! Vaar rond het oude eiland Delos, of in geval van sterke wind, langs de zuidwestkust van Mykonos met uitzicht op Delos eiland en ervaar de magische kleuren van de ondergaande zon.

Boottocht Zuidkust

Kies uw extra excursies

Ga mee op een boottocht langs de zuidkust op een traditionele Griekse boot en zie alle mooie en beroemde stranden, met een picknicklunch aan zee en snorkelmogelijkheden onderweg!

 

De boottocht brengt u naar de grotten van Dragonissi eiland (als het weer het toelaat) en stopt bij drie stranden om te zwemmen en te snorkelen. De eerste stop is in de afgelegen baai van Frangias die zeer beschut ligt en bekend staat om zijn kristalheldere water. Hier geniet u van een mooie strandpicknick met versnaperingen en krijgt u ook de kans om traditionele Griekse Ouzo te proeven.

 

De tweede stop is in de prachtige baai van Kalafatis, waar u luncht in een restaurant aan zee en vrije tijd heeft om te zwemmen, watersportactiviteiten te beoefenen of een drankje te drinken in een strandclub. Daarna gaat de tocht verder naar de laatste stop in de prachtige baai van Super Paradise, bekend om zijn beroemde strandfeesten. Hier kunt u nog een keer zwemmen of genieten van een drankje in de club. U keert terug naar het strand van Ornos rond 18.00 uur waar de excursie eindigt.

... verder lezen

Jeepsafari

Kies uw extra excursies

Op deze jeepsafari zal je het eiland Mykonos leren kennen en de verborgen plekjes ontdekken. Je ziet de noordkant van het eiland met de vuurtoren vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt op de omliggende eilanden, de hoger gelegen gebieden, het meer van Marathi, het gebied rond het traditionele dorp van Ano Mera en het oude Venetiaanse fort Paleokastro.

 

De excursie brengt je ook naar de pittoreske oostkant van het eiland met een prachtig uitzicht en een verlaten mijn. Hier bevatten de rotsen veel mineralen en hebben daardoor bijzondere vormen en kleuren. Geniet van een lunch (niet inbegrepen in de prijs) in een lokale taverne voordat we naar de zuidkant rijden met prachtige stranden waar je kan zwemmen. Je keert terug naar de oude haven (jachtclub) van Mykonos na een dag vol nieuwe indrukken en foto's.

... verder lezen

Rondrit Tinos

Kies uw extra excursies

Tijdens een comfortabele bustocht op Tinos bezoek je de kerk, zie je de valleien van de duiventillen, traditionele dorpjes (waar je kan lunchen in een taverne met prachtig uitzicht en lokale specialiteiten, niet inbegrepen in de prijs), het vrouwenklooster van Kechrovouni met zijn schilderachtige uitzichten en prachtige architectuur.  Je  bereikt het eiland Tinos na een overtocht per veerboot van 30 minuten.

Tinos werd zo'n 500 jaar bewoond door de Venetianen en heeft uit die tijd nog veel mooie duiventillen en goed onderhouden katholieke dorpjes waar je met marmer gebeeldhouwde versierde huizen, gemaakt door lokale marmerkunstenaars; kan bewonderen. Tinos is beroemd om zijn witte en grijze marmer dat uit de marmergroeven in het noorden van het eiland wordt gehaald en zelfs in Buckingham Palace en het Parijse Louvre is gebruikt.

 

Het eiland herbergt de belangrijkste kerk van Griekenland, de indrukwekkende "Evangellistria" die werd gebouwd voor de miraculeuze icoon "Megalochari".

 

Je zal ook halt houden in Pyrgos waar zelfs de bushalte van massief marmer is gemaakt! Bezoek een marmerkunstenaar in zijn werkplaats en het dorp Volax, beroemd om zijn mandenvlechttraditie, waar grote granieten rotsen het landschap domineren. Terug in Tinos stad, heb je vrije tijd om te winkelen en te ontspannen aan de haven voordat je je weer terug naar Mykonos vaart.

... verder lezen

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Geniet nog meer van je vakantie en verken de regio op je eigen tempo en zo comfortabel mogelijk met je huurauto!

Kies optioneel en met bijbetaling voor een huurauto van de categorie MDRM (Nissan Pixo, 3 personen of gelijkwaardig), of een huurauto van de categorie EDMR (VW Polo/Nissan Micra, 4 personen of gelijkwaardig). Je kunt je huurauto ophalen en terugbrengen op de luchthaven! 

Indien je kiest voor de optie huurauto, dan vind je hier de voorwaarden die van toepassing zijn


Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 21 jaar voor huurauto’s van de categorie MDMR / EDMR. 
Je hebt je rijbewijs minimaal 1 jaar in je bezit. 
De chauffeurs moeten hun rijbewijs minimaal 1 jaar in bezit hebben. Je hebt een paspoort (of een ander identiteitsbewijs voor inwoners van de EU/ Schengengebied) nodig voor je identiteitsvaststelling. Je hebt bovendien ook een internationaal rijbewijs nodig. Indien je rijbewijs niet in Latijns schrift is, heb je een officiële vertaling nodig in overeenstemming met de vereisten van de Griekse wet. 
Maximale leeftijd: 74 jaar 
Debetkaarten worden niet aanvaard. 
De ferry nemen naar de Griekse eilanden is toegestaan. Je dient een verzoek in te dienen en hebt een schriftelijke toestemming nodig van het autoverhuurbedrijf. In het geval dat het transport met de ferry schade aan de huurauto veroorzaakt zijn volgende verzekeringen niet van toepassing: CDW, SCDW en SLDW. 
Het is niet toegestaan met deze huurauto buiten Griekenland te rijden. 
 
De prijs is inclusief:
- Onbeperkte kilometers 
- CDW verzekering (gedeeltelijke afkoop van de franchise bij schade aan de huurauto) 
- Banden- en diefstalverzekering (met franchise) 
- THW verzekering (gedeeltelijke afkoop van de franchise in het geval van diefstal van de huurauto) 
- BTW 
- Luchthavengelden 
- Motorrijtuigenbelastingen 
- Milieubelastingen 
 
De prijs is niet inclusief (toeslag ter plaatse te betalen):
- Waarborg voor huurauto’s van de categorie EMDR et MDMR (€ 744)
- Toeslag voor het ophalen en terugbrengen van de huurauto buiten de openingstijden (8.00u-23.00u): € 25  
- Extra bestuurder: € 5 per dag 
- Persoonlijke ongevallenverzekering (PAI): € 5 + 24% BTW 
- SCDW verzekering (super verzekering bij schade aan de huurauto): € 10 per dag (€ 20 per dag + 24% BTW voor huurauto’s van de categorie IFMR) 
- Kosten van schademanagement en verzekeringmanagement: € 75 per ongeval 
- Kinderzitje: € 5 per dag (maximaal € 45) 
- GPS: € 6 per dag (maximaal € 50) 
- Toeslag jonge bestuurder (21 jaar - 24 jaar): € 70 per huurauto 
- Indien de huurauto extreem vuil wordt teruggebracht en een speciale schoonmaak nodig heeft, worden extra kosten in rekening gebracht. Deze toeslag is afhankelijk van de staat van het voertuig: van € 25 tot € 150 
- Boetes en administratiekosten: € 20 
- Kosten inbeslagname: € 20 per dag (maximaal € 400) 
- Alle kosten met betrekking tot verkeersovertredingen 
 
CDW en SCDW verzekeringen zijn niet van toepassing in volgende gevallen:
1) schade aan de onderkant, het dak, het interieur, de sloten, en de motor van de huurauto en schade aan of verlies van de sleutels. 
2) schade aan de wielen en banden 
3) schade toegebracht in strijd met de Europese wetgeving 
4) schade toegebracht terwijl onder invloed van alcohol of andere substanties 
5) schade aan de ramen en spiegels 
Transportkosten worden in rekening gebracht bij de huurder of de organisaite die instaat voor de huurkosten. 
 
Alle informatie over je huurauto wordt een aantal dagen voor vertrek toegestuurd. 

... verder lezen

Welkom op ... Mykonos!

Dompel jezelf onder in de unieke sfeer van Mykonos!

Zon, zee, strand, cultuur, natuur en een overheerlijke gastronomie ... Dit eiland van de Griekse Cycladen heeft werkelijk alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Ontdek de pittoreske dorpjes met witgekalkte huizen en blauwe daken, de wirwar van smalle straatjes, de charmante havens, de paradijselijke stranden en het bruisende nachtleven. Breng zeker een bezoek aan de bekende windmolens, het meest iconische zicht op het eiland, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over 'Little Venice', waar je tal van trendy bars, cafés en restaurants kunt vinden.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 60

Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 4,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Kinderopvang
  • Wifi
  • Wasservice
  • Luchthavenshuttle
  • Kapper
  • Medische service
  • Gratis parking

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Minibar
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Badjassen
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Koffiemachine
  • Douche
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • FLAVOR Restaurant
  • BUBBLES Lobby Bar
  • SPLASH Pool Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Hammam
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Kinderspeelruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Amazon Mykonos Resort & Spa 5*