- Kreta - Tot -70% | Voyage Privé

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw 5* hotel

Schilderachtige landschappen, 25 prachtig ingerichte kamers en een uitstekende vijfsterrenservice... Welkom in The Crete Golf Club Hotel 5* met de 18-holes golfbaan en de bezienswaardigheden van Chersonissos direct voor de deur! Golfliefhebbers en sportieve vakantiegangers kunnen direct uit bed rollen en naar hartenlust een balletje slaan. Geniet van een schitterende mix van traditie en luxe , adembenemende stranden en een kristalheldere zee waar u zelf de authentieke Griekse gastvrijheid kunnen ervaren.

Uw kamer

JUNIOR SUITE

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

U verblijft op een eiland waar eeuwenoude culturele tradities nog steeds worden gehonoreerd! In het hotelrestaurant kunt u terecht voor alles van een lichte hap tot een volledige driegangenmaaltijd. Geniet van het rustige landschap en het uitzicht op de golfbaan terwijl u dineert. Het Club House Restaurant is de perfecte plek om simpelweg tot rust te komen. Ga op stap met uw huurauto en bezoek een lokale kafeneia (koffiehuis) of een schilderachtige taverna met een levendige, frisse keuken.

Activiteiten

Het hotel heeft van alles te bieden op het gebied van plezier, amusement en sport met een moderne fitness en golfbaan van wereldklasse . Houd er rekening mee dat het buitenzwembad afhankelijk van het seizoen kan worden gebruikt, vraag dit dus even na bij uw hotel om teleurstelling te voorkomen.

Welkom in ... Heraklion!

Wat als u het ontdekken van historische plaatsen combineert met ontspanning op fijne zandstranden?


Heraklion, de grootste stad van Kreta, is naast een mythologisch erfgoed ook een toekomstgerichte stad. De stad toont een spectaculaire weerspiegeling van het dagelijks leven in combinatie met de typische aroma's die u tegemoet komen.

 

Van het Venetiaanse fort van Koulès, tot de plaatselijke markten en het Leeuwenplein … Heraklion is een waar openluchttheater. Niet ver van de stad ligt een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Kreta, het paleis van Knossos, een overblijfsel van de Minoïsche beschaving dat de mythe van de Minotaurus, Daedalus en Icarus zou hebben geïnspireerd.

 

Een bestemming die u niet mag missen!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 25

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Tv
  • Douche

Activiteiten bij het hotel:

  • Golf
  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Kreta - Tot -70% | Voyage Privé