Creta Maris Beach Resort 5* - Kreta - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Profiteer van een uitstekende locatie vlak bij het strand en de azuurblauwe zee
  • Bezoek het gezellige vissersdorpje Chersonissos en ontdek de cultuur
  • Geniet van de lekkere gerechten in de restaurants van het hotel
  • Ga een avondje uit en beleef het bruisende nachtleven van Chersonissos

De beoordeling van onze klanten

Creta Maris

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Je verblijft in het Creta Maris Beach Resort, een 5* resort vlak bij Chersonissos. Hier kun jegenieten van een schitterende mix van traditie en luxe, aan een adembenemend strand en een kristalheldere zee waar gasten zelf de authentieke Griekse gastvrijheid kunnen ervaren.

 

Dit charmante hotel beschikt over een uitstekende service en talrijke faciliteiten: een zwembad, een tennisbaan, een hamam en pooltafel ... Er is voor ieder wat wils! En dit alles in een een typisch Griekse setting, met witte muren, geplaveide steegjes en kleine met bloemen versierde pleintjes. Twijfel niet langer, er staat je een betoverend verblijf te wachten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met zeezicht, Deluxe Kamer met zicht op de bergen/tuinzicht of Deluxe Bungalow met zeezicht

Deluxe Kamer met zeezicht (27 m²)

Jouw Deluxe Kamer met zeezicht is ingericht in dezelfde stijl als de andere Deluxe Kamers: een mix van traditionele architectuur met hedendaagse details. Je voelt zich hier zo thuis en staat elke ochtend op met een prachtig zeezicht vanaf jouw balkon.

Maximale kamercapaciteit

Deluxe Bungalow met zeezicht (27 m²)

Wil je elke ochtend wakker worden met uitzicht op zee? Neem dan plaats in het bungalowgedeelte van het Creta Maris Resort, en geniet van een Deluxe Bungalow met zeezicht, waar je tot rust kunt komen na een ontspannen dag. Ingericht in beige en witte tinten, nodigt deze bungalow je uit om te ontspannen.

Maximale kamercapaciteit

Deluxe Kamer met zicht op de bergen/tuinzicht (27 m²)

Geniet van een verblijf in een gerenoveerde kamer met uitzicht op de tuin en/of bergen die alle voorzieningen heeft voor een comfortabel en aangenaam verblijf. De Deluxe kamers bevinden zich in het Maris-gebouw, het Terra-gebouw of in de Bungalows. Ze bestaan uit een slaapkamer, een badkamer met bad of douche en een balkon of terras met fantastisch uitzicht.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

De perfecte gelegenheid om de uitstekende lokale specialiteiten uit te proberen: mezze, pita, heerlijke vis en meer. Hier herontdekt je de ware smaak van olijfolie en verse producten. Puur genot!

 

Er zijn verschillende restaurants in het Creta Maris Beach Resort, die zowel traditionele als internationale gerechten serveren.

 

In het hoofdrestaurant Cosmos kun je terecht voor een lokale mediterrane keuken in buffetvorm of proef van heerlijke mediterrane gerechten in Estia. Cochlias is een sfeervol restaurant met een adembenemend zicht op zee waar je kunt genieten van vleesgerechten, gegrild op de barbecue. Pithos is een traditioneel ingericht restaurant met een prachtig zicht waar je à la carte Kretenzische gerechten kunt bestellen. In Almyra, omgeven door het blauw van de zee en de zwembaden, kun je terecht voor een lichte snack. Mezze en tapas worden geserveerd in de aangename setting van Platia, vlak bij het zwembad en de oude kapel.

 

Een verfrissend drankje overdag of een stevige borrel als de avond valt? Dan kun je terecht in maar liefst zeven bars! In het hotel, aan het zwembad, aan het strand of zelfs een openluchtcinema ... Er is voor iedereen wat wils.

 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op behandelingen in de spa
  • Boottocht met piratenschip bij zonsondergang inbegrepen voor aanbiedingen zonder vlucht
  • 2 gratis kaartjes per persoon, per verblijf voor de Open-Air bioscoop "Cine Creta Maris" (van juni tot september)

Het luxueuze wellnesscenter is prachtig gedecoreerd met paars en grijs marmer, verschillende tinten en stijlvol meubilair. Hier kun je zich volledig ontspannen en genieten van alles wat de spa te bieden heeft, van stresstherapieën tot schoonheidsbehandelingen, met gebruik van uitsluitend natuurlijke en milieuvriendelijke producten.

 

Neem een duik in het zwembad, onderhoud jouw conditie in de fitness of sla een balletje op de tennisbaan ... Aan jou de keuze!

 

Inbegrepen excursies

Zeiltocht van Heraklion naar Dia Eiland (hele dag)

Inbegrepen excursies

Geniet van een onvergetelijke dag op de Kretenzische zee met een kleine groep aan boord van een zeiljacht en reis naar het eiland Dia.

Uw eerste stop is bij een beschermde baai van het eiland die behoort tot het Natura 2000-project. Een mooie gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen. Daarna wordt aan boord een heerlijke mediterrane lunch bereid. Na een verfrissende duik in het kristalheldere water vaart u terug naar Heraklion.

... verder lezen

Boottocht met piratenschip bij zonsondergang (alleen voor aanbiedingen zonder vlucht)

Inbegrepen excursies

Geniet van een ontspannende cruise bij zonsondergang op een houten piratenschip vanuit de haven van Rethymnon. Je zult de majestueuze bergen van Kreta in hun mooiste licht kunnen bewonderen.

Optionele excursies

Land Rover Safari - Minoïsche Route vanuit Oost-Kreta

Optionele excursies

Ervaar de centrale regio van het eiland met zijn fascinerende mythologie, flora en fauna, terwijl u veel leuke en interessante informatie leert over het lokale leven op Kreta.

Zeiltocht van Heraklion naar Dia Eiland (hele dag)

Optionele excursies

Geniet van een onvergetelijke dag op de Kretenzische zee met een kleine groep aan boord van een zeiljacht en reis naar het eiland Dia.

Uw eerste stop is bij een beschermde baai van het eiland die behoort tot het Natura 2000-project. Een mooie gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen. Daarna wordt aan boord een heerlijke mediterrane lunch bereid. Na een verfrissende duik in het kristalheldere water vaart u terug naar Heraklion.

... verder lezen

Zeiltocht bij zonsondergang

Optionele excursies

Beleef een onvergetelijke dag op de Kretenzische zee met een kleine groep op een zeiljacht. Reis naar het eiland Dia, geniet van een traditioneel Kretenzisch diner en bewonder de zonsondergang.


Uw eerste stop is bij een beschermde baai van het eiland die behoort tot het Natura 2000-project. Dit is een uitstekende gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen. Terwijl u zich afdroogt na uw zwempartij, geniet u van een heerlijk mediterraan diner van kipsouvlaki, Kretenzische beschuit met tomaten, salade en fruit dat aan boord voor u wordt bereid. Bewonder de zonsondergang terwijl u nipt aan een verfrissend glas wijn of een duik neemt in het kristalheldere water voordat u weer terug vaart naar Heraklion. 

... verder lezen

Zeildagtocht van Oost-Kreta naar Santorini met speed catamaran

Optionele excursies

Maak van de gelegenheid gebruik voor een dagexcursie naar het naburige eiland Santorini. Bezoek het beroemdste Griekse eiland en geniet van een rondleiding met vrije tijd in de beroemde dorpen Oia en Fira. Reis er met een snelle catamaran heen om maximaal van de tijd op Santorini te profiteren.

De boottocht duurt 2 à 3 uur. Bij aankomst in de voormalige vulkaankrater van Santorini, ziet u hoog op de kraterrand de huizen van Thyra liggen als een witte parelketting. Na aankomst in de haven van het eiland, staan de bussen op u te wachten om de bekendste plaatsen van Santorini te verkennen. De reis brengt u naar het pittoreske dorpje Oia en Thyra met een optioneel bezoek aan het zwarte strand van Perissos (tegen betaling ter plaatse te betalen).

 

Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het hoogste punt van het eiland en maak een ontspannen wandeling van het mooie Imerovigli naar Thyra, waar u wat vrije tijd heeft om op ontdekking te gaan. In de vroege avond reist u terug naar Kreta.

... verder lezen

Acqua Plus Waterpark All Inclusive

Optionele excursies

Breng een bijzondere dag door in een van de grootste waterparken op Kreta! Het waterpark beschikt over meer dan 50 verschillende glijbanen, spellen en faciliteiten zoals Aqua Slalom, Black Holes, en Crazy River. Neem een verfrissende duik in het hoofdzwembad, ontdek de 80 meter lange hydrotube of ontspan gewoon op de lazy river of in het hydromassagebad. 

Olijffestival met live muziek en diner

Optionele excursies

Breng een bijzondere avond door met de familie Lyraki, die u uitnodigt in de prachtige tuin van hun olijfoliefabriek. Een avond die u niet mag missen!

Land Rover Safari - Avondroute Oost-Kreta

Optionele excursies

Ervaar spectaculaire wilde dieren, ongelooflijke landschappen, mythologie, geschiedenis en het natuurlijke landschap op zijn best! Geniet van de adembenemende zonsondergang op de hoogvlakte van Lassithi en geniet daarna van een authentiek Kretenzisch diner. 

Het geheime eiland van Koufonissi

Optionele excursies

Breng een dag door op een klassieke boot om enkele van de mooiste stranden van Kreta te bezoeken op het eiland Koufonissi aan de oostelijke zuidkust.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Ontdek de mooie streek in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van jouw verblijf. Deze huurauto kan je optioneel bijboeken met toeslag als je een aanbieding met vlucht bij ons boekt.
 
Indien je voor de optionele huurauto kiest, vind je hieronder de overeenkomstige voorwaarden



- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van jouw verblijf.  
 
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s  op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.  

- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig. 
 
De prijs is inclusief: 
- onbeperkte kilometers
- belastingen
- CDW (schadeverzekering) – (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming 
- Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering 

Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :  
1. Overlijden of verwondingen van een derde  
2. Materiële schade van een derde 
3.  Brandschade  
4. Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist)* 
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.  In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto. 
- 24/24 pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech. Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden. 
- Extra bestuurder  
- Wegenkaart van de bestemming  
 
De prijs is exclusief:  
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)  
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, wordt u hiervoor verantwoordelijk gehouden en dient u de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig. 
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht. 
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden. 
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht. 
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald  door de huurder. 
 
Belangrijk: 
Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).  
Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).  Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden u aan om voor uw vertrek informatie te vragen bij uw bank om zeker te zijn dat uw kaart onder het type creditcard valt. 
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer u de auto terugbrengt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen. 
Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vindt u in uw reisdocumenten. 

... verder lezen

Welkom op ... Kreta!

Wil je strandplezier combineren met een bezoek aan historische sites?


Dan is het Griekse eiland Kreta iets voor jou! Dompel jezelf onder in een fascinerende geschiedenis tijdens een bezoek aan iconische bezienswaardigheden zoals het Paleis van Knossos. Dit is de geboorteplaats van talrijke mythen waaronder de draad van Ariadne, Theseus en de Minotaurus. Naast haar mythologische erfgoed, biedt Kreta adembenemende landschappen. Trek eropuit en verken het prachtige binnenland. In een magnifieke omgeving met eeuwenoude olijfbomen maak je er tevens kennis met de wereldberoemde Kretenzer gerechten.


Op dit formidabele eiland worden je dromen werkelijkheid!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 680

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 4 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Parking (buiten)
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant Cosmos
  • Restaurant Cochlias
  • Restaurant Pithos
  • Restaurant Almyra
  • Waterpark Bar
  • Snack Point
  • Romantic Bar
  • Ammos Bar
  • Kourites Bar
  • Spira Bar
  • Steki Bar
  • Cine Creta Maris Bar

Inbegrepen bij de All-inclusiveformule

Restaurants en snacks:

  • Hoofdrestaurant Cosmos (ontbijt, lunch en diner)
  • Restaurant Cochlias* (diner)
  • Restaurant Pithos* (à-la-cartediner)
  • Restaurant Almyra* (ontbijt, lunch, diner en late snack)
  • Waterpark Kitchen & Bar (snacks, salade, pizza en burgers)
  • Snack point (toast en hotdogs)

 

* Op reservering

 

Bars:

  • Ammos (koffie, frisdranken, sterke dranken en cocktails)
  • Kourites (koffie, frisdranken, sterke dranken en cocktails + wafels, crêpes en ijs)
  • Spira (koffie, frisdranken, sterke dranken en cocktails)
  • Romantic Bar (koffie, frisdranken, sterke dranken en cocktails)
  • Steki (koffie, frisdranken, sterke dranken en cocktails)
  • Ceni Creta Maris Bar (frisdranken, wijn en bier)
  • Waterpark Kitchen & Bar (koffie, frisdranken en bier)

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Kinderclub
  • Multisportterrein
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Creta Maris Beach Resort 5*