Hotel Bella Beach 5* - Anissaras - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een wandeling over het strand bij zonsondergang
  • Profiteer van een all inclusive-formule
  • Geniet van voldoende ruimte voor het hele gezin
  • En ook... Wandel langs de historische wallen van Heraklion

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom op... Kreta

Eindeloze zandstranden, eeuwenoude legendes en een stralende zon... Dat zijn de ingrediënten van uw volgende vakantie! Het Griekse eiland Kreta heeft veel meer te bieden dan zonnebaden en zwemmen in kristalhelder water, deze plek barst ook van de geschiedenis, een kleurrijke cultuur en charmante dorpjes. De weelderig groene landschappen en de uitzichten op zee laten u zeker niet onverschillig. 

Het eiland van de goden is een cultureel en kleurrijk juweeltje in het zuiden van Griekenland en een unieke en magische plek om te bezoeken.

U verblijft in het Bella Beach Hotel 5*, direct aan het strand van Anissaras van waaruit u Hersonissos, bekend om zijn levendige nachtleven en de enige golfbaan van het eiland, gemakkelijk kunt bereiken. Het is de ideale uitvalsbasis om te ontspannen, de prachtige omgeving te verkennen of trendy bars, restaurants en winkels op te zoeken. Bent u overtuigd? Wacht dan niet langer... 

Uw 5* hotel

Het 5-sterrenhotel Bella Beach is een gastvrij en eigentijds hotel. De kleurige decoratie in okertonen en de marmeren stenen zorgen voor een totale onderdompeling in de cultuur van Kreta.

Een combinatie van luxe en charme strekt zich uit tot aan de prachtige stranden in het noordelijke deel van het eiland.

Dit luxe hotel biedt een rustige sfeer en is de ideale setting voor een ontspannen verblijf. Het zwembad nodigt u uit om uw vakantie optimaal te benutten en de verschillende activiteiten staan garant voor plezierige dagen, volledig volgens uw stemming!

Uw kamer

Tijdens uw vakantie op Kreta overnacht u in een Standaard Kamer (25 m²).

Het eenvoudige maar stijlvolle decor en de zachte kleuren karakteriseren uw kamer. Geniet van het uitzicht op de tuin en onstpan in de frisse buitenlucht. Deze vakantie staat volledig in het teken van rust en ontspanning!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Om u optimaal te laten genieten van uw verblijf, hebben we gekozen voor een all inclusive-formule.

Het hoofdrestaurant La Pergola is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Deze worden geserveerd in buffetvorm. Hier kunt u genieten van internationale gerechten, live cooking en een dieethoek tijdens de diners.
In het Mediterrane restaurant Olive Tree kunt u heerlijk à la carte dineren. Voor ontspanning met een drankje, bezoekt u een van de 3 bars van het hotel: de Azalea Bar, de Rotonda Bar Pool Bar en de Oasis Bar Beach Bar (alleen open tijdens het hoogseizoen).

Activiteiten

Een ding is zeker, u zult u niet vervelen! Bella Beach ligt direct aan het strand van Anissaras en beschikt over een binnenzwembad, twee buitenzwembaden en een kinderzwembad. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar op het strand en rond het zwembad. Wilt u genieten van pure verwennerij? Breng dan een bezoek aan de wellness!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 8°C max : 14°C
Feb
min : 8°C max : 16°C
Mrt
min : 10°C max : 17°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 15°C max : 22°C
Jun
min : 18°C max : 26°C
Jul
min : 22°C max : 28°C
Aug
min : 21°C max : 27°C
Sep
min : 19°C max : 26°C
Okt
min : 16°C max : 24°C
Nov
min : 13°C max : 21°C
Dec
min : 10°C max : 18°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 17
Check-in:  15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

De all inclusive-formule omvat:
- Ontbijtbuffet: van 7 uur tot 10 uur
- Lunchbuffet: van 12:30 tot 14:30 uur
- Snacks: van 16:00 tot 18:00 (thee, koffie, taart en koekjes, mini sandwiches)
- Dinerbuffet: van 19:00 tot 21:30

Tijdens de maaltijden zijn lokale drankjes (bier, wijn, frisdrank, water, thee en koffie) inbegrepen. Alle drankjes worden geserveerd in een glas.

Drankjes en ijs
Beschikbaar van 10:00 tot 23:00 in de hoofdbar en in de bar bij het zwembad en omvatten:
- Lokale drankjes
Bier van de tap, wijn, likeuren, frisdrank, brandewijn
- IJsjes: selectie van verschillende smaken

Het hotel is uitgerust met:

  • Wifi
  • Tv-ruimte
  • Wasservice
  • Bagageruimte
  • Strandhanddoeken
  • Autoverhuurservice
  • Eerste hulp en arts
  • Fotograaf
  • Kinderopvang

De kamers zijn uitgerust met:

  • Kamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden
  • Badkamer met bad of douche
  • Extra bed beschikbaar
  • Gratis internettoegang
  • Airconditioning
  • LCD satelliet-tv
  • Dvd-speler
  • Koelkast/vriezer
  • Haardroger
  • Telefoon (toeslag)
  • Kluisje bij de receptie

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad geschikt voor kleine kinderen
  • Een overdekt zwembad (verwarmd tot 15/05 en na 01/10 afhankelijk van het weer)
  • Een prachtig lang strand met ligstoelen en parasols
  • 2 tennisbanen
  • Tafeltennis
  • Minigolfbaan (16 holes)
  • Petanque en beachvolleybalvelden
  • Fitnessruimte
  • Dagelijks entertainment met het internationale animatieteam van het hotel
  • Voor kinderen: mini-club toegankelijk voor kinderen van 4 tot 12 jaar, open tijdens de schoolvakanties.
  • Wellnessruimte (toeslag): volledig uitgeruste fitnessruimte, sauna, whirlpool, stoombad, behandelingen (massage, manicure, pedicure, kapper)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Optioneel bij te boeken in de tweede stap van uw boeking. De afstand tussen de luchthaven van Heraklion en uw hotel bedraagt 6 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Bella Beach 5*