Hotel Lilium Maris 4* en optionele overtocht met Corsica Ferries - Sartène - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Haal het meeste uit de formidabele ligging van uw hotel aan het strand van Tizzano
  • Bewonder het prachtige uitzicht over de bergen of de Middellandse Zee
  • Test de lekkere gerechten in het restaurant van het hotel
  • Boek optioneel een overtocht met Corsica Ferries om uw vakantie nog onvergetelijker te maken

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Sartène!

Droomt u van een authentieke vakantie op een paradijselijk eiland?

Volg ons dan naar het prachtige eiland Corsica, gelegen in de Middellandse Zee. Profiteer van de warmte en rustige gouden zandstranden en luister naar de zingende krekels. Op Corsica is er nog geen sprake van massatoerisme, daarom kunt u rustig genieten van al deze pracht en de mooiste plekjes van het eiland bezoeken ...

Deze keer zetten we de zeilen richting Sartène! Een prachtige plaats in het zuiden van het eiland. Het is een oude stad waarvan de geschiedenis dateert tot de middeleeuwen. Dit is dus een van de meest cultuurrijke steden van het hele eiland.

De pittoreske straten en gebouwen, bruisend en charmant, maken dat Sartène de ultieme Corsicaanse bestemming is. Het grote fort kijkt uit over de vallei Rizzanese, een uitzicht dat u niet mag missen tijdens uw volgende vakantie. Ontmoet eveneens de vriendelijke lokale bevolking, wandel over de marktjes en koop een paar typische souvenirs. Deze oude stad heeft zoveel voor u in petto, mis er niets van!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in en late check-out
Kies voor het hotel Lilium Maris 4*, met een ideale ligging op het strand van Tizzano. Geniet met uw voeten in het water van alle handige faciliteiten en voorzieningen voor een ideale vakantie. Dankzij de gunstige ligging geniet u van directe toegang tot het strand, met de bergen op de achtergrond. 

Profiteer van het mediterrane klimaat en de Corsicaanse zon op het Eiland van de Schoonheid. Alles komt hier samen zodat u de vakantie van uw dromen beleeft!

Gerust op vakantie in hotel Lilium Maris 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Privilege Kamer met zeezicht, Privilege Kamer met zicht op de bergen, Junior Suite met zeezicht, Familie Suite met zeezicht
  • Welkomstgeschenkje op de kamer

Privilege Kamer met zeezicht of zicht op de bergen (28 m²)

Maak het comfortabel in een Privilege Kamer. De kamers werden onlangs gerenoveerd, u bent dus verzekerend van de nodige moderne snufjes. Maar deze cocon wist haar authentieke stijl en gezelligheid te behouden, hier profiteert u van zachte momenten op een comfortabele manier.

De zon is nooit ver weg ... Ga even rusten op het balkon en bewonder het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee of op de bergen. Uw vakantie op Corsica was nog nooit zo zalig.

Maximale kamercapaciteit van de Privilege Kamer met zeezicht:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Maximale kamercapaciteit van de Privilege Kamer met zicht op de bergen:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Junior Suite met zeezicht (33 m²)

Neem plaats in de Junior Suite met zeezicht. U kunt 's morgens rustig wakker worden in de comfortabele zithoek, of er lekker bijpraten voor het slapengaan. De zachte bedden garanderen een heerlijke nachtrust!

De kers op de taart is echter het formidabele zeezicht ... Niets laat er te wensen over!

Maximale kamercapaciteit van de Junior Suite met zeezicht:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Familie Suite met zeezicht (2 x 28 m²)

De Familie Suite met zeezicht bestaat uit twee slaapkamers die onderling verbonden zijn. Zo heeft iedereen hier een eigen plaatsje om te relaxen. 

Het beste van deze suite? U beschikt over twee terrassen, beide met zeezicht! Bent u klaar om onvergetelijk te genieten?

Maximale kamercapaciteit van de Familie Suite met zeezicht:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 aperitief bij het eerste gerecht in restaurant Tizzà Mare
Deze aanbieding is op basis van een verblijf met ontbijt

Om uw dagen goed te laten beginnen wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd: broodjes, ontbijtkoeken, kaas, charcuterie, honing, Corsicaanse confituur, vers fruit, thee, koffie ... U doet zeker genoeg krachten op!

Zin om nieuwe smaken te ontdekken? Ga naar het restaurant van het hotel, hier wordt de internationale keuken geserveerd, maar u kunt ook kiezen voor lokale specialiteiten en traditionele gerechten. Wacht niet af en doe uzelf een plezier ...

Er is ook een bar waar u kunt genieten van een lekker verfrissende drankje. Laat u meevoeren op de golven van de rustige sfeer en profiteer.

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Zoals u meteen opmerkt: het strand van Tizzano ligt net voor het hotel! Werk aan uw kleurtje op het zachte zandstrand en geniet van een verkoelende duik.

Ga ook op ontdekking op het eiland: Bonifacio, Propriano, Ajaccio, Porto Vecchio ... Allemaal plaatsen met een unieke geschiedenis, cultuur, keuken en natuur. Bezoek de verschillende pareltjes en laat u elke keer weer verrassen!

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw optionele overtocht met Corsica Ferries

Geniet van een overtocht aan boord van een schip van Corsica Ferries waar u uw eigen auto kunt meenemen voor de tocht van Toulon naar Ajaccio. Zo komt u helemaal ontspannen aan op het "Eiland van de schoonheid"!

Onderweg geniet u van een uitstekende service aan boord en elk comfort dat u nodig heeft. Lekker eten, souvenirs kopen, relaxen ... het kan allemaal! Er is zelfs een zwembad en een speeltuin voor kinderen. Uw vakantie begint bij het inschepen!

Cruise Cabine

Uw optionele overtocht met Corsica Ferries
Als u de overtocht 's nachts maakt, kunt u relaxen in uw Cruise Cabine met ruimte voor 4 personen. De cabine is uitgerust met eenpersoonsbedden of slaapbanken, een douche en een toilet.

GEZONDHEIDSMAATREGELEN

Veilige toegang aan boord: Vanaf de inscheping en tijdens de volledige overtocht aan boord van de boot is het dragen van een mondmasker verplicht voor alle passagiers in alle gemeenschappelijke ruimtes. Elke passagier moet dus een mondmasker voorzien. Er zijn plaatsen waar u uw handen met water en zeep kunt wassen en desinfecterende gel wordt ter beschikking gesteld in de gemeenschappelijke ruimtes.

Inscheping: Zowel met als zonder auto gebeurt het aan boord gaan in delen, zodat het aantal personen aanwezig in dezelfde ruimte beperkt wordt. Om voldoende afstand te respecteren wordt de passagiersstroom ook georganiseerd voor de verdiepingen.

Te respecteren afstand tijdens de overtocht: Reservering van een cabine is verplicht voor de overtochten in de nacht. Individuele en familiecabines worden bij het inschepen contactloos overgedragen. De zitplaatsen worden toegewezen in de pullmanzalen, met een verlaging van het aantal plaatsen om de veiligheidsafstand te kunnen garanderen. In alle gemeenschappelijke ruimtes zijn de maatregelen m.b.t. sociale distantie versterkt. De ventilatie werkt met nieuwe lucht, zonder recyclage.

Eten en drinken aan boord: Alle verkooppunten zijn gesloten. Het aanbod is aangepast. Picknickmanden die in de cabine worden geleverd, worden aan boord bereid met respect voor de gezondheidsnormen.

Personeel: Aan boord van de schepen en bij het overstappen dragen de personeelsleden een mondmasker, beschikken ze over desinfecterende gel en respecteren ze de veiligheidsmaatregelen. Er is eveneens een dokter aan boord en een sanitaire cel ter land blijft in contact met de schepen. 

Schoonmaak: De programmatie en overstaptijden worden aangepast met het oog op een volledige desinfectie van de schepen. De cabines worden schoongemaakt en gedesinfecteerd na iedere overtocht volgens een specifieke procedure met speciale producten. De gemeenschappelijke ruimtes worden met desinfecterende middelen schoongemaakt.

Van boord gaan: Om een optimale distantie te garanderen is de tijd om van boord te gaan te gaan verlengd en zijn de gangen voorzien van grondmarkeringen.

... verder lezen

Uw reis

Gerust op reis


We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Uw reis met de ferry

Als u kiest voor aanbieding 2 met transport met de boot, vaart u tussen Toulon en Ajaccio en terug met een overnachting aan boord van een ferry van Corsica Ferries. U logeert de eerste en de laatste nacht van uw verblijf in een Cruise Cabine voor 2 tot 4 personen.

De ferry vertrekt in Toulon tussen 18.30 en 23.30 uur en de terugkeer vanuit Ajaccio is eveneens voorzien tussen 18.30 en 23.30 uur. De uren van uw ferry worden bevestigd bij ontvangst van de reisdocumenten, na de bevestiging van uw reservering.

De havenbelastingen, de veiligheidsbelasting, de regiobelasting en de administratieve kosten zijn inbegrepen! U kunt ook uw eigen auto (categorie B) meenemen aan boord (inbegrepen in de prijs).

INSCHEPEN

Als u zonder auto reist, moet u minstens 1 uur voor vertrek aanwezig zijn. Als u met uw eigen auto reist, moet u minstens 1,5 uur voor vertrek aanwezig zijn. 
Opmerking: Na deze tijd is het inchecken niet gegarandeerd en is uw ticket niet meer geldig. Het vertrek van de ferry kan 30 minuten vroeger plaatsvinden zonder voorafgaande waarschuwing. Bij aankomst aan de haven moet u onmiddellijk naar de parking gaan met uw ticket (e-mail, SMS-ticket, ticketfax of kopie van uw reservering) voor het inchecken. Daar ontvangt u uw inscheepkaart. 

BAGAGE
Als u zonder auto reist, kunt u gratis handbagage meebrengen die u kunt meenemen in uw cabine of achterlaten in de daarvoor voorziene ruimte. Bagage van grote afmetingen (zoals kano's en kajaks) worden niet aanvaard.
Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van bagage, behalve als u bewijs van schuld kunt afleveren (maximale verantwoordelijkheid voor een bedrag van € 300).
Het is strikt verboden om gevaarlijke materialen zoals explosieven, wapens, gassen, brandstoffen en andere ontvlambare voorwerpen te vervoeren (zie algemene verkoopsvoorwaarden). Tijdens de veiligheidscontrole worden deze objecten in beslag genomen zonder compensatie of restitutie. 

Identiteitscontrole
U moet in het bezit zijn van geldige identiteitspapieren (identiteitskaart, paspoort) en ook voor kinderen is een geldige identificatie nodig. Om veiligheidsredenen moet u de informatie en documenten voor elke passagier doorgeven voor vertrek. In overeenstemming met de ISPS regels (Internationale Code voor de beveiliging van schepen en havens) worden in de havens of aan boord systematisch controles van identiteit, documenten en tickets uitgevoerd.

Personen met een beperkte mobiliteit 
Gelieve bij uw reservering aan te geven of u reist met een persoon met beperkte mobiliteit, er zijn enkele aangepaste cabines beschikbaar. 

Dieren 
Huisdieren zijn toegelaten aan boord van de ferry, u moet op voorhand contact opnemen met Corsica Ferries indien u uw huisdier wenst mee te nemen. Wegens levensgevaar is het ten strengste verboden om dieren in de auto achter te laten. 

Zwangere vrouwen en gezondheid 
Elke ziekte, gezondheidsklacht of zwangerschap moet aangegeven worden bij de reservering. Corsica Ferries kan passagiers weigeren die tijdens de overtocht medische hulp nodig hebben. Er is een dokter aan boord, maar enkel voor noodgevallen. 
Zwangere vrouwen die meer dan 6 maanden zwanger zijn, moeten een medisch bewijs voorleggen dat ze in staat zijn om te reizen. In het geval van complicaties, is een medisch attest altijd noodzakelijk, ongeacht de maand van de zwangerschap. 

Tijdens de overtocht 
Tijdens de overtocht is het niet toegestaan uw voertuig te betreden, al uw persoonlijke bezittingen moet u meenemen. Laat geen etenswaren in de auto achter (de temperatuur in de garages kan hoog oplopen). 

Telefoonontvangst aan boord
De ferry's zijn uitgerust met mobiele telefoonontvangst van TIM@SEA. De gesprekken worden door uw provider aangerekend aan een internationaal tarief.

... verder lezen

Belangrijke informatie over de tocht met Corsica Ferries:
Gelieve uw mobiel telefoonnummer door te geven bij uw reservering zodat we u op de hoogte kunnen brengen van elke wijziging.

Na uw reservering ontvangt u een e-mail waarin u uw naam, paspoortnummer of identiteitskaart moet bevestigen, net als de details over uw auto. De categorieën zijn als volgt:
- Categorie A: tot 4 meter lang, 1,90 meter hoog en 2 meter breed
Categorie B: tussen 4,01 en 5 meter lang, tussen 1,91 en 2,40 meter hoog en meer dan 2,01 meter breed
- Categorie C: meer dan 5,01 meter lang, meer dan 2,41 meter hoog en meer dan 2,01 meter breed

Ligging

Plage De Tizzano, 20100
Sartène, Frankrijk

Het weer

Jan
min : 3°C max : 13°C
Feb
min : 4°C max : 13°C
Mrt
min : 5°C max : 14°C
Apr
min : 14°C max : 16°C
Mei
min : 10°C max : 20°C
Jun
min : 13°C max : 24°C
Jul
min : 16°C max : 27°C
Aug
min : 26°C max : 27°C
Sep
min : 15°C max : 25°C
Okt
min : 11°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 17°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Ligging

Plage De Tizzano, 20100 Sartène, Corsica, Frankrijk

De afstand tussen de luchthaven van Figari en uw hotel bedraagt 55 km.
De afstand tussen de luchthaven van Ajaccio en uw hotel bedraagt 92 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 29
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn toegestaan (€ 8 per nacht per dier).

De toeristenbelasting (€ 1,20 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Parkeerplaats
  • Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes
  • Kranten
  • Babysitting
  • Airconditioning
  • Directe toegang tot het strand

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Minibar
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Tv

Activiteiten bij het hotel*:

  • Duiken
  • Watersporten
  • Paardrijden
  • Wandelen/hiken
  • Culturele bezoeken

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Lilium Maris 4* en optionele overtocht met Corsica Ferries