Hotel Jardin de Villiers - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Breng gezellige momenten door op het bloemrijke terras van het hotel
  • Neem een vitaminerijke start van de dag dankzij een heerlijk ontbijtbuffet
  • Laat u aangenaam verrassen door een elegante en rustgevende omgeving
  • Ontdek talrijke verborgen hoekjes van de wereldberoemde Franse hoofdstad

Welkom in ... Parijs!

Reis mee naar de betoverende 'stad van de liefde' en laat u meeslepen door zijn legendarische en romantische charme. Ga 's avonds naar de top van de iconische Eiffeltoren en bewonder de duizenden fonkelende stadslichtjes, of geniet van een heerlijke Bourgondische wijn in een van de bars van Montmartre. Ook Van Gogh, Derain en Picasso waren hier lang geleden vaak geziene gasten!

Parijs biedt enkele van 's werelds beste kunstgalerijen, waaronder Centre Pompidou, het Musée d'Orsay en het Louvre-museum, en verschillende historische monumenten zoals de Basilique Sacré-Coeur, de kathedraal Notre-Dame en de Arc de Triomphe. 

Neem plaats in een gezellige bistro en waag u aan sublieme foie gras, maak een chocoladetour langs de beste chocolaterieën van Parijs, vaar met een authentieke kanaalboot op de Seine met een glaasje champagne in de hand of ga winkelen op de luxueuze Champs-Elysées.
Wat u ook doet, deze magnifieke stad zal hoe dan ook uw hart veroveren!

Uw hotel

Betreed een oase van rust en plezier in het hart van Parijs. Het Hotel Jardin de Villiers 3* ligt in het 17e arrondissement, op 500 meter van de metrohalte Villiers.
Met zijn bloemrijke terras en veranda geniet u optimaal van zonnige dagen, op slechts een boogschot van het Parc Monceau en de Champs-Élysées.

Dit stijlvol en elegant hotel is erin geslaagd om zijn authentiek karakter te combineren met een moderne toets. Hierdoor is het een gezellige en comfortabele uitvalsbasis tijdens uw citytrip naar de Franse hoofdstad!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer (13 m²)

Functionaliteit en elegantie zijn de sleutelwoorden van deze gezellige kamer.
De warme chocoladetinten en het superieure bedlinnen staan garant voor een deugddoende nachtrust!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 drankje per persoon (keuze uit door het hotel geselecteerde drankjes)
Neem 's ochtends plaats in de lichte veranda of op het aangrenzende terras. U kunt kiezen uit een brede waaier van overheerlijke koude en warme gerechten. 
Na een dag vol ontdekkingen neemt u plaats op het terras om in alle rust te ontspannen met een drankje in de hand.

Activiteiten

Bent u sportief aangelegd en snakt u naar een extra portie ontspanning? Dat is perfect mogelijk in de fitness van het hotel! Zelfs als u niet van plan bent om te gaan voor een volledige workout, is het wel de moeite om eens te gaan kijken, want met zijn stenen muren en gewelfd plafond is deze ruimte een echte blikvanger!

Inbegrepen excursie bij Arc de Triomphe aanbieding

Voorrangsticket voor de Arc de Triomphe

Inbegrepen excursie bij Arc de Triomphe aanbieding
Te midden van de mooiste laan ter wereld ligt de Arc de Triomphe, een prachtig monument gebouwd in opdracht van keizer Napoleon zelf, kort na zijn overwinning in Austerlitz. Geïnspireerd door de prachtige grote bogen van het oude Rome, is het ontstaan als eerbetoon aan hen die voor Frankrijk vochten en stierven. De namen van alle Franse overwinningen en generaals zijn op de binnen- en buitenkant gegraveerd en onder het gewelf staat het graf van de onbekende soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Met een totale hoogte van 50 meter is de Arc de Triomphe een van de hoogste ter wereld. Het uitzicht vanaf de top geeft u een bevoorrechte positie op Parijs en biedt u een adembenemend panorama (dag of nacht). Het is dus zeker de moeite waard om de 284 treden te beklimmen. Daarnaast is er een niet te missen tentoonstelling die het symbolische belang van dit monument duidelijk maakt.

- Ga direct naar de Arc de Triomphe met het e-Ticket dat u per e-mail ontvangt
- Voorrangstickets tot het dak van Arc de Triomphe + toegangsprijzen voor de Arc de Triomphe 
- De toegang tot het museum is gratis op de eerste zondag van elke maand van 1 november tot 31 maart.
- Dit is geen rondleiding, maar een kaartje voor de Arc de Triomphe.
- Houd er rekening mee dat de lift naar de top is gereserveerd voor mindervaliden. De lift gaat naar het winkelniveau en er zijn nog 50 treden om het dak te bereiken
.- De laatste toegang tot het Arc vindt plaats 45 minuten voor sluitingstijd.
- Houd er rekening mee dat uw ticket altijd een jaar geldig is.
- Personen die jonger zijn dan 18 jaar en ingezetenen van de EU die jonger zijn dan 26 jaar komen gratis binnen met een geldig identiteitsbewijs.
- Om veiligheidsredenen zijn tassen groter dan 40 cm x 40 cm x 20 cm niet toegestaan. Er is geen bagagekluisje bij het monument.

... verder lezen

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Informatie over uw treinreis

U kunt er ook voor kiezen om met de Thalys in tweede klas te reizen, indien u kiest voor vertrek vanuit Amsterdam of Brussel.

U heeft de mogelijkheid om een stuk bagage toe te voegen tijdens het boekingsproces. Indien u extra bagage wilt bijboeken kunt u hiervoor na uw reservering telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. In verband met veiligheidsmaatregelen raden wij u aan om tussen de 30 en 45 minuten voor vertrek van de trein op het perron aanwezig te zijn. De actueel geldende voorschriften voor de toegestane bagage kunt u vinden op de website van Thalys.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Extra opties

Open Tour met de bus

Extra opties
Stap op en af zo vaak u dat wilt en ontdek de Lichtstad op uw eigen tempo. U kunt profteren van een fantastisch uitzicht vanop dankzij het open dak. Deze Open Tour is een handige manier om Parijs te ontdekken. Een meertalige audiogids is beschikbaar zodat u meer te weten komt over de belangrijkste toeristische plaatsen tijdens uw verblijf in deze prachtige stad.

Info:
- Zomer (1 april tot 31 oktober): start elke 10 minuten
- Winter (1 november tot 31 maart): start elke 20-30 minuten
- U kunt uw bon gebruiken aan een van de bushaltes die op de route van de tour liggen.
- Tour met verschillende stops in een bus zonder dak; opgenomen commentaar en individuele oortjes
- Uw voucher is de hele dag geldig. U dient uw reis voor het laatste vertrekmoment te beginnen.
- Met uw voucher kunt u The Open Tour Bus Company overal in Parijs gebruiken (meer dan 50 haltes).
- Het logo van Open Tour is bij elke halte aangegeven (tot 50 haltes) in Parijs zodat u weet waar u de bus kunt nemen.
- Profiteer van een 360°-zicht vanaf het bovenste deel van de bus met open dak.

... verder lezen

Bezoek met gids aan de Eiffeltoren met toegang tot de top (1,5 uur)

Extra opties
Dit bezoek met gids geeft u de mogelijkheid om te genieten van een adembenemend uitzicht over Parijs. Het bezoek duurt 1,5 uur en begint naast de Eiffeltoren met een korte presentatie van de gids over de geschiedenis van de toren. U krijgt een voorrangsticket en gaat meteen naar de tweede verdieping, waar de gids u unieke anekdotes over de IJzeren Dame vertelt. Daarna krijgt u de tijd om op uw eigen tempo rond te lopen op de Eiffeltoren en krijgt u een ticket om naar de top te gaan voor een nog indrukwekkender uitzicht.

Info:
- De excursie gaat door bij regenachtig weer.
- Het voorrangsticket is niet geldig voor toegang tot de top.
- Het deel met gids eindigt op de tweede verdieping en duurt aanzienlijk minder lang dan twee uur.
- Het bezoek aan de top van de toren is niet toegestaan voor personen met beperkte mobiliteit omwille van veiligheidsredenen.
- Let op: ook al vermijdt u lange wachttijden voor de toegang tot de Eiffeltoren, het is steeds mogelijk dat u wel moet wachten voor de veiligheid, voor het nakijken van zakken/bagage en aan de lift.
- Het is niet toegestaan om kinderwagens (al dan niet opvouwbaar) en kleine valiezen mee te nemen op de Eiffeltoren.
- Messen, scherpe voorwerpen, glazen flessen, hangsloten en vlaggen zijn niet toegestaan op de Eiffeltoren.
- Indien de top gesloten is omwille van onderhouds- of veiligheidsredenen, zal dit geen invloed hebben op het deel met gids en zult u worden terugbetaald voor het deel van de top.
- Taal: Engels
- Vertrekpunt: voor een souvenirwinkel, 19 avenue de la Bourdonnais 75007 Paris, wees 15 minuten voor het begin van uw bezoek aanwezig.
- Datum: Elke dag

... verder lezen

Louvre Exclusief

Extra opties
Ontdek de hoogtepunten van het museum Louvre, van de legendarische Venus van Milo en Nikè van Samothrake tot de sculpturen van Michelangelo, de raadselachtige Mona Lisa van Da Vinci en vele andere meesterwerken. Ontmoet uw gastheer of -vrouw aan de piramide van het Louvre en bespaar kostbare tijd door lange wachttijden te vermijden. Zodra u binnen bent, kunt u vrij bezoeken en zo lang blijven als u maar wilt.

Info:
- Elke dag, behalve dinsdag, elk half uur van 10.30 tot 12.30.
- Vertrekpunt: Standbeeld van Louis XIV, Cours Napoléon, naast de Piramide
- Ontvangst door een gastvrouw of -heer + toegangsticket met skip-the-linetoegang tot het Louvre
- Bezoek aan het museum met gids

... verder lezen

Ligging


Hotel Jardin de Villiers, 18, rue Claude Pouillet, Parijs, Frankrijk

De afstand tussen de luchthaven van Parijs en uw hotel bedraagt ongeveer 16 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 26
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 1,88 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Parkeerplaats (€23 en mits reservering)
  • Terras
  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Droogkuis
  • Strijkkamer
  • Wifi
  • Afprinten van boarding passes
  • Lift
  • Wekdienst
  • Fax- en kopieertoestel
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Dubbele beglazing
  • Telefoon
  • Benodigdheden voor thee en koffie
  • Flatscreen TV
  • Bureau, opslagruimte en spiegel
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Jardin de Villiers