- Monte Carlo - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

Het statige Hermitage Monte Carlo hotel heeft uitzicht op de Middellandse Zee en straalt een ontspannen en intieme sfeer uit... Pure m agie, verfijning en charme! Hier is de geest van de Belle Epoque een eeuw later nog steeds terug te vinden. De rustige lounges en de charmante intimiteit van elke kamer in het Hermitage Monte Carlo, zorgen voor discrete luxe . Er staat u een onvergetelijke ervaring in een betoverende omgeving te wachten!

Uw kamer

SUPERIOR QUEEN ROOM (18 M²)

Maximale kamercapaciteit

SUPERIOR KING ROOM (23 M²)

Maximale kamercapaciteit

EXCLUSIVE SEA VIEW ROOM (31 M²)

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Om te genieten van een vakantie zonder stress, is bij deze aanbieding uw ontbijt inbegrepen.Begin de dag met een ontbijtbuffet, geserveerd in het restaurant van het hotel. Le Vistamar en zijn terrasOntdek het sterrenrestaurant Vistamar. Bij binnenkomst wordt u gecharmeerd door het ontwerp van Pierre Yves Rochon en door de gerechten, die een originele keuken combineren met verfijning en authenticiteit. Benoît Witz bereidt dagverse visgerechten gecombineerd met creativiteit, eenvoud en traditionele smaken. Vanaf het terras kunt u genieten van uw maaltijden met een adembenemend uitzicht op de haven en de beroemde rots. L'Hirondelle en het terrasMet uitzicht op zee, geniet u van de gerechten van chef-kok Jean-Claude Brugel die lichtheid en smaak voor evenwichtigheid omvatten. Voeding en gezondheid vormen de kern van zijn expertise. The Crystal Bar & Terrace's Avonds kunt u zich onderdompelen in de gezellige en vriendelijke sfeer van de Crystal Bar, waar u kunt genieten van een sigaar en een lekker glas wijn of sterke drank.Op zomerse dagen, bewondert u vanaf het terras het prachtige uitzicht over de zee, de Port Hercule en de Rock. De LimunTijdens uw verblijf, raden wij u aan om richting Limun te gaan. Ontbijt, een aperitief in de avond, een middag gourmand waar u kan genieten van thee en de keuze heeft uit zelfgemaakt gebak. Uw smaakpapillen zullen dit herinneren!

Activiteiten

In overeenstemming met de traditie die teruggaat tot begin van de vorige eeuw met de eerste spa in Monte Carlo, richt het Hermitage Monte-Carlo hotel zich volledig op welzijn en gezondheid . In een elegant, wit marmeren decor, biedt de spa een aqua fitness, 37 behandelkamers en hydrotherapie, verwarmd zwembad en een schoonheidssalon. Vanaf de Hermitage Monte-Carlo, heeft u direct toegang tot de 7000 m² grote Thermes Marins , met een high-tech fitnessruimte met coaches, een verwarmd zoutwaterzwembad dat uitkomt op een solarium, een hamam, sauna's, zorgprogramma's "Monte Carlo Spa", "Monte Carlo Thalasso" en een schoonheidssalon "The Blue lounge".

Welkom in ... Monte Carlo!

U kent de glamoureuze Côte d'Azur vast wel ... miljonairs die een plaatsje zoeken voor hun jacht in een pittoreske haven, exclusieve bars en restaurants, elegante boetiekjes die alleen originele stukken verkopen. Het is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die wilt genieten van extra luxe of voor zij die gewoon nieuwsgierig zijn naar de grandioze levensstijl!



Monaco is een synoniem voor luxe. Dit kleine landje is wereldwijd bekend en de plaats waar de internationale elite samenkomen. Loop zelf de klasse-shops binnen, dineer in een luxerestaurant en geniet van de zon en de sfeer op een exclusief strand! Naast al de luxe is er ook wat cultureel erfgoed te ontdekken, wandel door de oude stad en bezoek het Paleis 'on the rock'. Ook de kathedraal en de Princess Grace Memorial zijn zeker uw tijd waard.



Bent u meer voor actie, dan kunt een bezoek brengen aan het beroemde Formule 1-circuit of een voorstelling van de opera bijwonen! En niet zo ver (ongeveer 40 km) vindt u St. Paul de Vence, een middeleeuws bergdorpje waar verschillende bekende artiesten woonden.



Monaco is een van de charmantste plaatsen aan de Franse Riviera ... Kom het zelf ontdekken!

Het weer

Jan
min : 4°C max : 13°C
Feb
min : 5°C max : 13°C
Mrt
min : 7°C max : 15°C
Apr
min : 9°C max : 17°C
Mei
min : 13°C max : 20°C
Jun
min : 16°C max : 24°C
Jul
min : 18°C max : 27°C
Aug
min : 18°C max : 27°C
Sep
min : 16°C max : 25°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 8°C max : 17°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Ligging

Square Beaumarchais, Monte Carlo, Frankrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 280

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Lift
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst
  • Meertalig personeel
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Haardroger
  • Tv

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Sauna
  • Privéstrand
  • Hamam
  • Fitness
  • Binnenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

 

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Monte Carlo - Tot -70% | Voyage Privé