- Marseille - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Welkom in het Hotel Golden Tulip Villa Massalia 4* , gelegen op een steenworp afstand van Avenue de Prado, een winkelbuurt in het zuiden van Marseille, en dicht bij het prachtige en weelderige Parc National des Calanques. De architectuur van het hotel is geïnspireerd op het kasteel Borély uit de 17e eeuw en heeft invloeden van een Griekse tempel. Het is ontworpen met kleuren en de typische sfeer uit de Provence , zodat u volledig tot rust komt in dit unieke hotel.

Uw kamer

DELUXE ROOM WITH PARTIAL SEA VIEW (29 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

CLASSIQUE VUE VILLE ET COLLINES (26 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

EXECUTIVE VUE MER (30 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Le Restaurant - Franse keuken: geniet van heerlijke gerechten in een aangename omgeving, met uitzicht over de renbaan van Borély of het golfterrein. La Terrasse : de ideale plaats om te proeven van lokale gerechten in de buitenlucht op het mooie terras en perfect om te genieten van het warme klimaat. Le Bar: voor Aziatische lekkernijen en zowel traditionele als innovatieve cocktails om de avond mee te beginnen!

Activiteiten

Bij de receptie van het hotel kunt u een tandem huren om het levendige Marseille op de fiets te verkennen. Per kamer en per verblijf is twee uur gebruik van een tandem inbegrepen. In de Siwa Spa kunt u heerlijke spabehandelingen boeken die uitgevoerd worden door een professioneel team. Spring daarna in het zwembad, ontdek het Mucem, wandel door de Vieux Port of breng een bezoekje aan het Vélodrome stadion... Aan u de keuze!

Stadswandeling zee & top

Uw kamer

Vertrek op ontdekking in het hart van Marseille op een unieke manier: u combineert sport met bezoeken en draagt zorg voor uw lichaam en geest tijdens deze excursie.

 

Tijdens de wandelingen, die sportief zijn maar toegankelijk voor iedereen, wordt u vergezeld door een gepassioneerde begeleider en gaat u samen de stad anders ontdekken.

Op het programma:

- U komt meer te weten over de geschiedenis en geografie, het erfgoed en de schatten en de grappige anekdotes en belangrijke historische feiten van Marseille en gaat terug in de tijd dankzij de oude en recente documenten en kaarten.

- U zoekt de rustige plaatsen op, ontdekt de verborgen pareltjes en wandelt door de kleine straatjes die alleen de Marseillais kennen.

- U beklimt trappen om mooie uitzichten te bewonderen, aarzelt niet om aangename omwegen te maken om weg te blijven van de drukte en leert de structuur van de wijken kennen door ze van bovenaf te bekijken.

 

Met deze excursie gaat u naar alle plaatsen die moeilijk te vinden zijn als men de stad niet kent, en bijna onmogelijk te bereiken met de bus of auto. Er is slechts een vervoermiddel geschikt: onze benen! Als u graag dingen bezichtigt, de schoonheid van eenvoudige dingen waardeert en meer te weten wilt komen over Marseille, dan zal dit sportieve bezoek aan het hartje van een stad met 2600 jaar aan geschiedenis en miljoenen schatten, u zeker bevallen!

 

Praktische informatie:

- Aantal deelnemers per dag: 6 personen in de ochtend, 6 personen na de middag

- Vertrek om 9.30 uur en om 13.30 uur (kan wijzigen afhankelijk van de gezondheidssituatie)

- Vertrekplaats: 51, quai des Belges, 13001 Marseille - op de hoek van Canebière en de Vieux Port, voor het restaurant Burger King

- Neem goede sportschoenen, een fles water en iets om u tegen de zon te beschermen mee. De gids zorgt voor de rest om u een leuke excursie te bezorgen.

... verder lezen

Welkom in ... Marseille!

“Ik ben ervan overtuigd dat Marseille de mooiste stad van Frankrijk is. Ze is zo anders dan alle anderen”, wist Duits filosoof Arthur Schopenhauer. Wilt u zelf ontdekken waarom hij dat zei? Er is altijd iets te zien en te beleven in Marseille, zowel in de zomer als in de winter! De paleizen, de kathedralen, de forten, het water … Laat u verrassen door de rijkdom van de stad!

 

Maak een boottocht op zee en ontdek de Îles du Frioul en het Chateau D'If. Terug op het vasteland kunt u door de sfeervolle straatjes van de wijk Le Panier wandelen, plaatsnemen in een van de talrijke cafés of het MuCEM bezoeken. Tijdens uw verblijf krijgt u ook de kans om de geheimen van de bekende Marseille zeep te ontrafelen, bijvoorbeeld in zeepfabriek Le Fer à Cheval. 

 

Vervolgens moet u zeker richting de kleine baaien in de buurt zoals in Anse des Phocéens of Port-Pin. Om te zonnebaden met de hele familie kunt u dan weer naar Prado, waar compleet uitgeruste stranden, groene zones en recreatieve voorzieningen te vinden zijn. Nog een kleine tip voor vertrek: Vergeet niet om de bewaakster van de stad te bezoeken: de Notre-Dame de la Garde die hoog boven de stad uittorent!

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 26°C
Jul
min : 19°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 15°C max : 25°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 15°C
Dec
min : 3°C max : 11°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 140

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Haardroger
  • Tv
  • Badjassen
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Bad

Activiteiten bij het hotel:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Sauna
  • Hammam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Marseille - Tot -70% | Voyage Privé