Wij hebben getest en zijn fan —
- Verblijf in het hartje van het grootste skidomein, met meer dan 600km pistes
- Geniet van de open haard na een dagje skiën
- Ontspan in het zwembad met balneotherapie, de hamam en de sauna
- En ook... De dag beginnen met een uitgebreid, authentiek en origineel ontbijt
Welkom in... Courchevel! —
Maar u hoeft helemaal niet de skipistes op om te genieten van La Sivolière: wandelingen, raquettes en een warme thee aan de open haard. Absoluut ontspannen is hier niet moeilijk, de frisse buitenlucht en de comfortabele luxe van uw hotel...
Gaat u mee?
Om u te helpen —
Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Uw hotel —
U voelt zich meteen thuis in dit gemoedelijk hotel: zowel familiaal als luxueus, authentiek en verfijnd. Lekker cocoonen aan de open haard na een dagje skiën... Voor zachte en ontspannende vakanties!
Uw kamer
U verblijft in een Authentieke Kamer (35m²).
De interieurarchitect Tristan Auer heeft hier de typische charme en warme sfeer van Savoyaardse bergchalets behouden en de kamers toch stijlvolle en design accenten gegeven. Uitgepuurd maar toch sfeervol en verzorgd tot in de kleinste details... Dit is de Authentieke kamer waar u zachte nachten in het grote comfortabele bed zal doorbrengen.
Maximale kamercapaciteit:
Uw pension en restaurants
U wordt wakker met een heerlijk ontbijt, inbegrepen in het aanbod.
En na een dagje op de pistes heeft u zeker zin in een ontspanningsmoment. Hiervoor moet u tussen 16u en 18u aan de open haard van het hotel zijn. Pannekoeken, wafels, taartjes, chocolademelk, thee, ... Huisgemaakt uiteraard om met plezier van te smullen.
Voor de grote honger gaat u naar één van de restaurants van La Sivolière. Ze zijn allen met met veel stijl ingericht en u kan er zowel 's avonds of 's ochtens terecht.
Le Dou du Midi serveert soep, broodjes en een dessert om 's middags direct vanop de pistes met de hele familie te eten.
Le 1850 is een restaurant waar u in een intiem kader eet met zicht op het dennenbos. U eet er verfijnde, creatieve en smaakvolle gerechten met authentieke en dagverse producten. Proef bijvoorbeeld de 'Sint-Jacobsschelpen met gecarameliseerde rabarber en een velouté van pastinaak van Joëlle Thiebault met gekonfijte kumquat' En dit is maar één van hun vele creaties.