- Tignes - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een prachtige residentie aan de voet van de skipistes
  • Relax in de spa of het verwarmde binnenzwembad na een dag op de latten
  • Maak heerlijke maaltijden klaar in uw volledig uitgeruste keuken
  • Reserveer uw ski- of snowboardmateriaal met Skiset en bespaar tot 50% op materiaal

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Residentie Club MMV L'Altaviva 4* is ideaal gelegen aan de voet van de skipistes en opende de deuren in december 2018. Kom deze nieuwe en moderne omgeving ontdekken waar een eigentijds design gecombineerd wordt met authentieke materialen en een gezellige sfeer. Hout en steen vindt u overal terug, zowel binnen als buiten, en na een dag op de pistes kunt u heerlijk opwarmen voor de open haard, u laten verwennen in de spa, enkele baantjes zwemmen in het binnenzwembad of genieten van een lekkere maaltijd. 

 

Gerust op vakantie in L’Altaviva 4*
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw appartement

Comfort Appartement met 3 kamers voor 6 personen

Hier vindt u nog meer ruimte voor de hele familie. In de woonkamer staat een slaapbank voor twee personen en verder zijn er twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met bad en een aparte doucheruimte maken het lijstje compleet.

Maximale kamercapaciteit

Familie Appartement met 3 kamers voor 6 personen

Wilt u met de hele familie genieten van veel ruimte, comfort en gezelligheid? Kies dan voor dit appartement dat bestaat uit een moderne woonkamer met slaapbank voor twee personen en twee slaapkamers waarvan eentje met twee eenpersoonsbedden en een andere met een stapelbed, perfect voor de kinderen. Bovendien beschikt uw appartement ook over twee badkamers, eentje met een ligbad en een andere met een douche, een keuken en een balkon om van de mooie omgeving te genieten.

Maximale kamercapaciteit

Comfort Appartement met 2 kamers voor 4 personen

Dit moderne appartement bestaat uit een woonkamer met slaapbank voor twee personen en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Verder kunt u zelf iets lekkers klaarmaken in uw eigen keuken en de badkamer beschikt over een douche of bad.

Maximale kamercapaciteit

Appartement met 4 kamers voor 8 personen (57 m²)

Al het bovenstaande, maar nog meer ruimte en een balkon met fantastisch uitzicht op de bergen, dat is wat u kunt verwachten in dit appartement. In de woonkamer staat een slaapbank voor 2 personen en de drie slaapkamers zijn als volgt ingericht: twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een stapelbed. Een van de twee badkamers heeft een ligbad en het andere een douche

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Elke appartement beschikt over een open keuken met keramische kookplaten waar u zelf uw lievelingsgerechten kunt klaarmaken. Bovendien biedt de residentie u de mogelijkheid om broodjes te bestellen voor het ontbijt en kunt u bij aankomst regelen dat er heerlijke manden met lekkernijen bezorgd worden (6 diners, 6 keer ontbijt en een picknick, reservatie verplicht).

 


Houdt u van koken en heeft u zin om te kokkerellen met de familie of vrienden? Doe dan uw boodschappen online die bij aankomst al op u staan te wachten in uw appartement. Toch geen zin om achter de kookpotten te staan? Ga dan eten bij het partnerrestaurant van uw residentie, waar u kunt genieten van een maaltijd met uitzicht op de bergen. Open voor het ontbijt, de lunch en het diner.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Uw residentie biedt tal van activiteiten voor jong en oud voor die momenten dat u niet op de skilatten staat. Proeverijen, spelletjes, crêpes party, animatie .... u zult zich geen moment vervelen! Uw spieren tot rust brengen na een actieve dag kan in de spa waar tal van behandelingen en massages worden aangeboden om heerlijk te relaxen. Genieten kan ook in de sauna en hamam, of in het verwarmde binnenzwembad waar u kunt kiezen voor zen-sessie met coach. Kinderen en tieners worden ondertussen beziggehouden door een professioneel animatieteam met aangepaste activiteiten. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Paragliding ontdekkingsvlucht

Uw appartement

Geniet comfortabel zittend van de pracht van het landschap. De piloot die je begeleidt, zal je introduceren in de kunst van het paragliden. Rustig of krachtig, het is aan jou om de stijl van de vlucht te kiezen. Op het einde van de vlucht kun je leuke foto's en video's mee terug naar huis nemen ter aandenken.

 

Tochtje met een sneeuwscooter

Uw appartement

Als passagier of chauffeur, het is aan jou om te kiezen hoe jij deze activiteit wilt beleven! Na een briefing leer je het voertuig te besturen. Rijd door prachtige landschappen onder de deskundige begeleiding van de professionals die de activiteit begeleiden.

Ijsduiken

Uw appartement

Vertrek onder begeleiding van een gediplomeerde duikinstructeur voor een uniek avontuur, overdag of 's nachts. U hoeft geen ervaren duiker te zijn, deze activiteit is voor iedereen! U wordt van het begin tot het einde begeleid zodat u vol zelfvertrouwen van uw duik onder het ijs kunt genieten.

Praktische informatie:

- Duur: 15 minuten duiken + 45 minuten voorbereiding/briefing
- Minimum leeftijd: 15 jaar
- Minimum lengte: 1,45 m
- Uitrusting inbegrepen: Droogpak (vinnen, tanks, handschoenen)
- Talen die tijdens de activiteit worden gesproken: Frans en Engels

 

* Draag gepaste kledij zonder kap (t-shirt met lange mouwen, legging) en een paar dikke sokken om warm te blijven.

 

Nummer voor noodgevallen: 07 60 82 10 12

... verder lezen

Avond in Kamp Trappeur

Uw appartement

Bereid u voor op een onvergetelijke avond! Vanuit Tignes nemen we u mee naar een geheime plek in de buurt van Les Boisses, midden in de bossen. Wees klaar om u onder te dompelen in de sfeer van een echt pelsjagerskamp!

Praktische informatie:

- Duur: 18.30 - 22.30 uur
- Minimum leeftijd: 16 jaar
- Inbegrepen in de prijs zijn de transfer heen en terug vanuit Val d'Isère of Tignes, de Savoyaardse avond in het pelsjagerskamp en de afdaling met de slee.
- De maaltijd omvat een proeverij van streekproducten, de fondue van Beaufort, dessert en drankjes.
- Tijdens de rodelavonden wordt systematisch een wachtploeg samengesteld met de Régie des pistes om de veiligheid van de afdaling te verzekeren.
- Talen die ter plaatse worden gesproken tijdens de activiteit: Frans en Engels

... verder lezen

MoonBike

Uw appartement

De ultralichte, stille en elektrische MoonBike, een fiets voor op de sneeuw, is gemakkelijk te besturen en staat garant voor een unieke ervaring op de piste! Dankzij het minimalistische ontwerp heb je de smaal zo te pakken!

Sneeuwschoenwandeling - halve dag in groep in Tignes

Uw appartement

Ga weg van de skipistes en maak een sneeuwschoenwandeling onder begeleiding van een bergprofessional.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 139

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€ 10 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 2,48 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.



Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het appartement:

  • Tv
  • Microgolf
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Koffiemachine
  • Afwasmachine
  • Haardroger
  • Koelkast

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bakkerij en traiteurdienst bij de receptie
  • Levering van boodschappen voor aankomst

Activiteiten bij de residentie:

  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Jacuzzi
  • Hammam
  • Kinderclub
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Tignes - Tot -70% | Voyage Privé