Village Normandy Garden Pierre & Vacances - Normandië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het hart van een Normandisch dorp met het Green Key label, op slechts 2 uur van Parijs
  • Geniet van het zwemparadijs, dat is bedoeld voor jong en oud!
  • Verblijf in een Pierre & Vacances-dorp in een comfortabele accommodatie met een volledig uitgeruste keuken
  • Beleef onvergetelijke momenten met je gezin en neem deel aan een groot aantal sportieve activiteiten

Village Normandy Garden Pierre & Vacances

In het hart van een bebost gebied van 12 hectare ontdek je alles wat het Pays d'Auge te bieden heeft. Village Normandy Garden Pierre & Vacances nodigt je uit om te wandelen, te genieten van de gezonde lucht en de mooie omgeving. Neem zeker je wandelschoenen mee om door de uitgestrekte tuin van het domein te kuieren. Bewonder de typische huisjes met hout, rieten of leien daken en een authentieke charme. En dat allemaal omringd door de natuur en vlak bij de stranden van Normandië.

Appartement

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen met terras of balkon of Duplex huisje met 2 slaapkamers voor 6 personen met terras of balkon
  • Beddengoed
  • Badkamerlinnen
  • Eindschoonmaak (m.u.v. keuken)
  • Schoonmaakpakket

Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen met terras of balkon (27 m²)

Verblijf in een Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen met terras of balkon. Het appartement bestaat uit: 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 kitchenette, 1 badkamer en 1 toilet. Een aan de muur bevestigd tweepersoonsbed in de woonkamer, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die niet aan elkaar kunnen worden geschoven, 1 bad, keukenhoek die uitkomt op de woonkamer.

 

Je accommodatie beschikt ook over: stofzuiger, volledig uitgeruste keuken, koelkast, magnetron, vaatwasser, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, televisie met nationale zenders 

 

Deze accommodaties bevinden zich tussen 600 en 900 meter van de voorzieningen, in de wijk Hameau.

Maximale kamercapaciteit

Duplex huisje met 2 slaapkamers voor 6 personen met terras of balkon (43 m²)

Verblijf in een Duplex huisje met 2 slaapkamers voor 6 personen met terras of balkon, die is voorzien van een woonkamer met inklapbed (2 personen, aan muur), een badkamer met bad en toilet, een volledig uitgerust keuken en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (kunnen niet aan elkaar geschoven worden).

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

Geniet in alle vrijheid van je verblijf op basis van logies.

Deze vakantie staat in teken van vrijheid. Profiteer van de keuken in je appartement om zelf een lekker gerechtje klaar te maken of ga richting restaurant O'Garden in het hartje van de village club om van de typische Normandische specialiteiten te proeven. Er worden ook heerlijke desserts aangeboden die je kunt nemen op het terras of in de gezellige en lichte eetruimte met grote ramen die uitkijken op het zwembad en het platteland.

Activiteiten

Of je nu sportief aangelegd bent en houdt van een actieve vakantie, of eerder wilt relaxen in de zon, hier kan het allemaal! Maak een fietstocht door het Normandische platteland om van de gezonde buitenlucht te profiteren, vertrek op verkenning in het dorpje met typische huisjes of ga richting de stranden van Deauville, waar zich belangrijke bladzijden uit de geschiedenis hebben afgespeeld. Terug in de village club kun je ontspannen in het buitenzwembad of het verwarmde binnenzwembad "Amazone". Ga heerlijk bubbelen in de jacuzzi terwijl de kinderen spelen in het kinderbad, zwem tegen de stroomversnellingen in geniet van het hydromassagebad. Er zijn ook tal van activiteiten beschikbaar voor de hele familie zoals een demonstratie schermen, een aqua-party, mini-disco en veel. Er is ook een ruimte beschikbaar die volledig gewijd is aan de kleintjes. Je hoort het al, er valt iets te beleven voor iedereen!

Welkom in ... Normandië!

Normandië staat bekend om haar ontzagwekkende natuurlijke panorama’s, maar het is ook een plaats met veel culturele bezienswaardigheden en oorlogsmonumenten, voornamelijk te bezichtigen in Caen waar je onder andere het vredesmonument ‘Memoriaal’ vindt. 

 

Breng zeker ook een bezoek aan Rouen, de hoofdstad van Normandië, een stad die meer monumenten telt dan inwoners en ga daarna verder naar de zee. Ga op verkenning langs de kust van de Côte Fleurie en het schilderachtige havenstadje Honfleur, of bezoek de befaamde badplaatsen Deauville en Cabourg. Met haar fijne zandstranden en het groene platteland is Deauville snel een onbetwist vakantieoord geworden voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en natuur.   

 

Tijdens je vakantie mag een bezoek aan de middeleeuwse abdij van Mont Saint-Michel absoluut niet ontbreken. Bewonder deze architecturale parel te midden van een grote baai. Ook Étretat is een van de must-sees van de Normandische kust. De prachtige gebeeldhouwde kliffen moet je minstens één keer in je leven gezien hebben. Maak ook een omweg langs Saint-Vaast-la-Hougue met haar mooie strand terwijl je geniet van enkele oesters, een echte delicatesse waar Normandië bekend om staat.

Meer details

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 75 per dier per week)
De toeristenbelasting (€ 2,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Let op: je dient een borg van € 200 per accommodatie te betalen.


 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het appartement:

  • Keuken
  • Balkon of terras
  • Koffiemachine
  • Afwasmachine
  • Tv
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Microgolf

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant O'Garden

Activiteiten bij de residentie:

  • Kinderspeelruimte
  • Jacuzzi
  • Ontspanningszwembad
  • Binnenzwembad
  • Multisportterrein

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit aanbod wordt niet terugbetaald.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Village Normandy Garden Pierre & Vacances