- Arles - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Score volgens de reizigers bij TripAdvisor

Uw residentie

Tijdens uw ontspannen verblijf in Zuid-Frankrijk logeert u in het Hotel Club Résidence l'Olivier. U beschikt er over alle voorzieningen voor een deugddoende gezinsvakantie , waaronder drie zwembaden (één voor volwassenen, één voor kinderen en een plonsbad), tennisbanen (binnen en buiten), omnisportterreinen , een minigolf , een 6-hole golfbaan en een paardenclub . Bovendien is er in juli en augustus ook animatie voor zowel kinderen (van 4 tot 13 jaar en van 14 tot 17 jaar) als volwassenen voorzien.

Uw pension

Neem een stevige start van de dag met een heerlijke brunch , geniet tussendoor van een lekkere snack en sluit de dag af met een diner in themabuffet . Heeft u last van een droge keel? Overdag kunt u uw dorst lessen met frisdrank, vruchtensap, koffie, bier en andere voorgestelde drankjes.

Activiteiten

Aan ontspanningsmogelijkheden geen gebrek in deze schitterende residentie! Zwembaden, verschillende soorten sport, gezelschapsspelen, golf en paardrijden... Er is voor ieder wat wils! Ter info: het zwembad is niet verwarmd, dus zwemmen is mogelijk naar gelang de weersomstandigheden.
In het hart van de Camargue, een formidabel natuurpark met een unieke fauna en flora, ligt Arles. Deze stad is ook gekend als de "stad van kunst en geschiedenis". Laat u aangenaam verrassen door de eeuwenoude Romeinse overblijfselen en monumenten die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Het Amfitheater van Arles, gebouwd tussen 80 en 90, is een van de belangrijkste monumenten van de oude Romeinse kolonie.
Naast een opmerkelijke omgeving, organiseert Arles enkele keren per jaar traditionele feesten. Elk jaar tussen Pasen en midden september leeft de stad op het ritme van de ferias. En in Saintes-Maries-de-la-Mer, op minder dan een uur afstand, vinden jaarlijks de flamboyante zigeunerfeesten plaats ter gelegenheid van de bedevaart van de zigeuners.
Bovendien profiteert Arles van het zonnige klimaat van de Middellandse Zee. U zult het zelf snel genoeg merken: deze stad biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf!

Ligging

"Village Camarguais" Mas de Veran - Quartier Fourchon, Arles, Frankrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Arles - Tot -70% | Voyage Privé