- Arcachon - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Hotel Les Bains d'Arguin 4* profiteert van een uitzonderlijke ligging op slechts 100 meter van één van de mooiste stranden van Arcachon , omringd door weelderig groene natuur en bossen. De elegante inrichting met stijlvolle kleuren en materialen en de moderne faciliteiten zorgen voor een ongekende ervaring. Hier brengt u een vakantie door in alle rust in een adembenemend mooie en natuurlijke omgeving met een authentiek karakter. Neem een moment om te proeven van de verse zeevruchten in het restaurant en te relaxen in de spa.

Kamer

PREMIUM ROOM WITH LARGE BED AND BALCONY

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

EXECUTIVE WITH BALCONY (25 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

PREMIUM TWIN ROOM WITH BALCONY (25 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Om uw dagen in Frankrijk goed te starten, wacht elke ochtend een uitgebreid ontbijt. Voor nog meer gemoedsrust kunt u een 3-gangen diner bijboeken (exclusief dranken), optioneel en met toeslag. Het diner voor kinderen (exclusief dranken) is ter plaatse te regelen. U kunt kiezen uit vers brood, gebakjes, eieren, vleeswaren, kaas, vers fruit, zuivelproducten en warme en koude dranken. Tijdens uw maaltijd bewondert u het prachtige uitzicht door de grote ramen van Restaurant Côté d'Arguin . Dankzij het gloednieuwe 'Cinq S' concept (Saison, Saveurs, Situations, Sainement en Simplicité), proeft u van een creatief, eenvoudig, gezond en smakelijk menu met plaatselijke producten en bijzondere combinaties waarbij de eerlijke smaken van de streek centraal staan.

Activiteiten

Het thalassocentrum is een lichte en rustgevende ruimte waar u door de grote ramen de prachtige omgeving bewondert om nog extra tot rust te komen. Hier kiest u uit een ruim aanbod aan behandelingen zoals Hydrojet, chromotherapie, massages en nog veel meer. Er staat een team van professionals voor u klaar met onder andere een dokter, kinesist, osteopaat en diëtist. Verder komt u tot rust in een verwarmd binnenzwembad met zeewater, een jacuzzi, sauna en hamam. Toegang tot het marineparcours voor kinderen is enkel mogelijk tussen 18.00u en 19:15u en op zondagmiddag tussen 14.00u en 17:45u.

Helikoptervlucht: Op naar de Dune du Pilat

Kamer

Kies optioneel en met bijbetaling voor een helikoptervlucht over een van de mooiste streken van Frankrijk. Nadat u bent opgestegen van het vliegveld Arcachon-La Teste de Buch, vliegt u over het prachtige Dune du Pilat en het noorden van Banc d'Arguin. Vervolgens ontdekt u het bekken van Arcachon en zult u versteld staan van de steeds veranderende vormen en kleuren met de getijden en de zon.


Praktische informatie


- Duur 20 minuten
- Beschikbaarheid: woensdag, zaterdag en zondag om 10.00 uur, 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur
- Max. 5 personen per vlucht
- Het dragen van een masker is verplicht in de helikopter
- U moet minstens 30 minuten op voorhand aanwezig zijn voor de instapformaliteiten.
- Een geldig identiteitsbewijs zal gevraagd worden voor de vlucht.
- Kinderen jonger dan 16 jaar moeten vergezeld worden van een volwassene.
- Baby's jonger dan 2 jaar kunnen deelnemen aan de vlucht en zullen op de schoot van een volwassene zitten met een aangepaste veiligheidsgordel.
- Maximale gewicht per volwassene: 120 kg
- Alle operatoren hebben een erkenningsnummer
- Gelieve er rekening mee te houden dat de weersomstandigheden de vlucht kunnen vertragen. Dit is voor uw eigen veiligheid.

- Voyage Privé biedt u de registratiekost van €24,50 per persoon aan.

... verder lezen

In het hartje van de regio Aquitaine in het zuiden van Frankrijk ontdekt u het Bassin d'Arcachon, een uniek binnenmeer aan de Atlantische kust. Aan de oevers van het meer is het gelijknamige stadje uitgegroeid tot een favoriete plek voor liefhebbers van rust en natuur. Kom genieten van het aangename klimaat, charmante vissersdorpjes, adembenemende uitzichten, ongerepte stranden en een heerlijke gastronomie in één van de meest prestigieuze badplaatsen in Frankrijk.


De wijken van Arcachon zijn geïnspireerd door de vier seizoenen. De winterstad komt overeen met de historische wijk, terwijl de zomerstad verwijst naar het grote strand aan de kust waar de Thierssteiger over een prachtig panorama beschikt. De stad van de lente onderscheidt zich door prachtige woningen en de herfststad behoudt alle charme van een vissersdorp.


Van sportactiviteiten tot het proeven van de beroemde oesters van het bassin, iedereen zal hun geluk vinden in deze buitengewone regio. Een wandeling op de Pointe de l'Aiguillon, surfen in Cap-Ferret of ontspannen op het strand van Pereire …

Arcachon verleidt met haar tradities en haar beschermde natuur. Natuurlijk mag u de uitzonderlijke site van de Dune du Pilat niet missen, een indrukwekkende berg van zand tussen de zee en het bos.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 124

Check-in: 16:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Gratis parking

Activiteiten bij het hotel:

  • Huurfietsen
  • Binnenzwembad
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Arcachon - Tot -70% | Voyage Privé