Combinatie Diana Dea Lodge 4* en Blue Margouillat 5* en mogelijke verlenging naar Mauritius - Saint Denis de la Reunion - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer ontspanning en avontuur tijdens een exclusieve autotour
  • Verblijf in mooie kamers met een adembenemend uitzicht
  • Verken het eiland Réunion en bewonder de vulkaan en de vele Creoolse markten
  • En ook... Kies voor de verlenging naar Mauritius en eindig uw vakantie op een paradijselijk strand

Welkom op... La Réunion

Is een vakantie naar een exotisch eiland iets voor u?
Reis dan mee naar het prachtige eiland La Réunion, een stukje paradijs op aarde met intense geuren en kleuren! Laat u aangenaam verrassen door al het moois dat dit magische eiland voor u in petto heeft. Ontdek er indrukwekkende bergen, betoverende stranden, fascinerende watervallen en majestueuze vulkanen.

Niet alleen de natuur, maar ook de cultuur en de bevolking zijn intrigerend aangezien Réunion een heuse smeltkroes is met invloeden uit Afrika, Azië en Europa. Eén ding is zeker: u zult zich niet vervelen tijdens deze unieke reis!
Klaar voor vertrek?

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: 8 nachten op Réunion: 4 nachten in de Diana Dea Lodge + 4 nachten in het Blue Margouillat
- Aanbieding 2: 8 nachten op Réunion: 4 nachten in de Diana Diana Dea Lodge + 4 nachten in het Blue Margouillat  + 5 of 7 nachten op Mauritius in het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4*

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Diana Dea Lodge 4*

De Diana Dea Lodge is een charmant 4-sterrenhotel in een rustgevend kader. Het ligt op 650 meter boven de zeespiegel en biedt een spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan. De stilte en de schoonheid van deze lodge zijn de gedroomde ingrediënten voor een ontspannende vakantie. Bovendien krijgt u bij aankomst een verfrissende champagnecocktail aangeboden!

Uw kamer

Speciaal voor u hebben wij een Superior Kamer (25m²) uitgekozen.
Deze klassieke kamer is een elegante mix van traditie en moderniteit. Ontwaak 's ochtends met een prachtig uitzicht en kom helemaal tot rust in deze gezellige cocon.

Blue Margouillat 5*

Dit magnifieke 5-sterrenhotel ligt in Saint-Leu, in het westen van het eiland. Laat u meeslepen door de branding van de golven, de zoete geuren van exotisch hout en de aangename passaatwinden en bewonder het panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan. Op uw programma: rust en ontspanning aan het zwembad van dit charmante boetiekhotel!

Uw kamer

Neem uw intrek in een Grand Large Kamer (25 m²).

Vanaf uw terras kunt u genieten van de immer aanwezige zon met een panoramisch uitzicht over de baai van Saint-Leu, de Pointe au Sel en de Hermitage-lagune. U zult het al snel merken: hier staat alles in het teken van uw welzijn en ontspanning! 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Voor nog meer comfort kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, kiezen voor een verblijf op basis van halfpension (exclusief drankjes).

Diana Dea Lodge 4*
Geniet van verfrissende cocktails en heerlijke maaltijden in een prachtige lodge in een park van 150 hectare waar ontspanning centraal staat. Neem plaats op leren banken of fauteuils op het terras of bij het zwembad. 's Avonds kunt u bij de open haard lezen of genieten van het zicht op de oceaan en het domein.
Het restaurant Diana Dea, met zicht op de omliggende natuur en een panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan, is een plaats waar verrassende ingrediënten op magische wijze met elkaar vermengd worden!

Blue Margouillat 5*
Kies een plaats aan een tafel, rond het zwembad of onder het prieel met op de achtergrond rustige jazzmuziek. Proef van kleurrijke en originele gerechten bereid met zorgvuldig geselecteerde producten en gekruid met lokale kurkuma, cotomili, kaneel en gember.
Geniet aan het zwembad van koffie, thee of een ander drankje en sluit uw dag af met een heerlijke cocktail bij zonsondergang.

Activiteiten

Diana Dea Lodge 4*
Gelegen nabij het zwembad van de lodge, verwelkomt de Diana Dea Spa u voor een uitzonderlijk moment van ontspanning. Dankzij de gekozen materialen en de aangeboden behandelingen zult u zich dicht bij de natuur voelen. De Diana Dea Spa biedt cosmetische Gemology-behandelingen, exclusief op Réunion, en lichaams- en gezichtsrituelen, waarbij de voordelen van kostbare en halfedelstenen en planten met elkaar worden gecombineerd.
Als kers op de taart krijgt u 10% korting in de spa! 

Blue Margouillat 5*
In deze hemelse omgeving zult u de lokroep van het azuurblauwe water niet kunnen weerstaan! Vlei u neer aan het zwembad of op het strand en kom helemaal tot rust. Voor nog meer ontspanning kunt u zichzelf trakteren op een deugddoende massage. 
Dankzij de inbegrepen toegang tot de Rouloff vanilleplantage leert u meer over de productie van één van de belangrijkste handelswaren van Réunion. 

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de verborgen schatten van Réunion dankzij uw inbegrepen huurauto categorie A gedurende de lengte van uw verblijf.

Op aanvraag en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor een huurauto categorie C.

Uw optionele verlenging naar Mauritius

Uw optionele verlenging naar Mauritius
Tamarina ligt in het midden van een weelderige natuur, niet ver van het authentieke dorp Tamarin en een door dolfijnen drukbezochte baai, op 25 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Port Louis. Neem uw intrek in het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4* en betreed een wereld van intimiteit... Laat u verleiden door de ontspannen sfeer waar elegantie en eenvoud moeiteloos met elkaar gecombineerd worden dankzij het gebruik van zorgvuldig gekozen materialen en planten zoals steen, teak, bamboe en riet.

Uw kamer

Op Mauritius logeert u in een ruime Deluxe Kamer met tuinzicht (39 m²). Voor alle verblijven in juni, juli, augustus en september krijgt u zelfs een upgrade naar een Deluxe Kamer met zeezicht (39 m²)!

U zult aangenaam verrast zijn door de harmonieuze inrichting van deze kamer met subtiele Afrikaanse invloeden.

Uw pension 
Tijdens uw verblijf op Mauritius geniet u van een all-inclusiveformule.

De meeste maaltijden zullen geserveerd worden in l'Escale, het hoofdrestaurant van het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4*, maar u zult ook kunnen proeven van de gerechten van de andere restaurants van het hotel. Hier kunt u niet vertrekken zonder de beroemde Creoolse curry in La Dame Creole of de zeevruchten in Laplaz geproefd te hebben!
Voor een meer elegante setting kunt u in Le 19 lunchen, met uitzicht op de golfbaan, de Tamarin-baai en de rivier.
In de Baboon Bar kunt u tussen 11u en 23u genieten van een verfrissende cocktail en voor lokale rum en muziek kunt u terecht in de beachbar Ti Baz! Of wat dacht u van een oenologische ontdekkingsavond in The Wine Gallery? U ziet het... Dit prachtige 4-sterrenboetiekhotel biedt voor ieder wat wils! 

Activiteiten
Golfliefhebbers zullen dol zijn op de golfbaan met 18-holes, ontworpen door Rodney Wright. Deze unieke golfbaan is niet alleen een oase van rust, maar ook de droom van elke golfer dankzij de subtiele zeebries en de laagste regenval van het eiland.
Als u op zoek bent naar ruimte en ontspanning is dit schitterende boetiekhotel de ideale vakantiebestemming!

Uw inbegrepen excursie tijdens uw optionele verlenging naar Mauritius

1x toegang tot het Casela Park per persoon per verblijf

Uw inbegrepen excursie tijdens uw optionele verlenging naar Mauritius
Wij bieden u de mogelijkheid om Mauritius op een heel andere manier te ontdekken. Het 14-hectare grote Casela Park ligt in de regio Flic-En-Flac in het westen van het eiland. Ontdek er de lokale fauna en fauna op een leuke manier door middel van verschillende activiteiten zoals zip-lijnen, zwemmen in een kloof of een tocht met een quad.

Uw optionele excursies tijdens uw optionele verlenging naar Mauritius

Zwemmen met dolfijnen

Uw optionele excursies tijdens uw optionele verlenging naar Mauritius
Vaar mee naar de prachtige azuurblauwe lagune van Mourne. Ontdek het onderwaterleven van de Indische Oceaan en duik in de lagune voor het eiland Aux Benitiers, aan de voet van de berg Morne Brabant. Terwijl u het onderwaterleven bewondert, bereidt de bemanning een heerlijke barbecue (vis en vlees) met salades. De middag is gewijd aan ontspanning.

Inbegrepen in deze tour: vervoer met een voertuig met airconditioning, pendeldienst en frisdrank. Kinderen welkom vanaf 5 jaar.

Catamaran

Uw optionele excursies tijdens uw optionele verlenging naar Mauritius
Trakteer uzelf op een onvergetelijke dag aan boord van een catamaran in het zuidoosten van het eiland en vaar langs de grootste en mooiste lagune van het eiland naar het Ile aux Cerfs. Tijdens de boottocht serveert de bemanning u heerlijk gegrild vlees en salades (onbeperkte drankjes). Bij aankomst kunt u 100% genieten van een adembenemende omgeving alvorens terug te keren naar uw hotel. Ontspanning verzekerd! 

Het weer

Jan
min : 3°C max : 10°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 16°C
Apr
min : 7°C max : 17°C
Mei
min : 12°C max : 23°C
Jun
min : 14°C max : 25°C
Jul
min : 15°C max : 27°C
Aug
min : 16°C max : 28°C
Sep
min : 13°C max : 25°C
Okt
min : 11°C max : 20°C
Nov
min : 5°C max : 12°C
Dec
min : 3°C max : 10°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de Diana Dea Lodge 4*:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel:30
Check-in: 14u
Check-out: 11u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Blue Margouillat 5*: 
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 14
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Diana Dea Lodge 4* beschikt over:

  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Wifi
  • Parking

Het Blue Margouillat 5* beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Butlerservice
  • Wasserij & strijkdienst
  • Conciërge
  • Wifi
  • Roomservice
  • Bagageopslag

De kamers de Diana Dea Lodge 4* zijn uitgerust met:

  • Televisie
  • Kamerjas & slippers
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar

De kamers van het Blue Margouillat 5* zijn uitgerust met:

  • Telefoon
  • Wifi
  • Flatscreen-tv
  • Kluis
  • Welkomstproducten
  • Haardroger
  • Koffie & thee

Activiteiten bij de Diana Dea Lodge 4*:

  • Spa
  • Massages
  • Billiard
  • Wellnesscentrum
  • Jacuzzi
  • Turks stoombad
  • Bibliotheek

Activiteiten bij het Blue Margouillat 5*:

  • Zwembad
  • Massages & verzorgingen
  • Kunstgallerij
  • Duikmateriaal

Uw optionele verlenging naar Mauritius

Alle praktische informatie over het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4*: 
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 50
Check-in: 14u  
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen
niet worden bevestigd.

Inbegrepen in de all-inclusiveformule in het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4*:
- Ontbijtbuffet van 7u30 tot 10u in het restaurant l'Escale
- Middageten in één van de drie restaurants naar keuze: L'Escale, Laplaz of Le 19 van 12u tot 15u
- Diner in één van de twee restaurants naar keuze: L'Escale of Laplaz van 19u tot 22u (met uitzondering van menu's, kreeft etc...)
- Minibar: alcoholvrije drankjes en bier (éénmaal per dag aangevuld)
- Keuze uit 3 bars met alcoholvrije drankjes, fruitsap, bier, cocktails, thee, koffie, lokale alcoholische drankjes en huiswijn
- Gratis pendeldienst tweemaal per dag naar het golfterrein en naar het winkelcentrum Casela & Cascavelle

Het Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4* beschikt over:

  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Receptie
  • Wasserij
  • Droogkuis
  • Conciërge
  • Strijkdienst

De kamers van hotel Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4* zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Haardroger
  • Babybed (op aanvraag)
  • Televisie
  • Zithoek

Activiteiten bij hotel Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel 4*:

  • Zwembaden
  • Strand
  • Spa L'Acacia
  • Pendeldienst naar het Casela Park
  • Tamarina Golf Club 18-hole
  • 2 tennisbanen
  • Fitnessruimte
  • Yoga op het strand
  • Gezelschapsspelen
  • Leeshoek
  • Observatie van dolfijnen met telescoop
  • Verschillende watersporten (met bijbetaling)
  • Fietsverhuur (met bijbetaling)
  • Zwemmen met dolfijnen (met bijbetaling)

Uw inbegrepen huurauto

In deze aanbieding is een huurauto categorie A inbegrepen gedurende de lengte van uw verblijf. Op aanvraag en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor een huurauto categorie C.

Belangrijke informatie:
- Huurauto categorie A of C gedurende de lengte van uw verblijf
- Het voertuig dient opgehaald en teruggebracht te worden op de luchthaven van Saint-Denis tussen 9u en 22u
- Minimumleeftijd: 23 jaar + 2 jaar rijbewijs

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkt aantal kilometers
- 24-uursbijstand
- Luchthaventoeslag
- Burgerlijke aansprakelijkheid
- Diefstalverzekering (met franchise)
- Schade- en ongevallenverzekering (met franchise)
- BTW

Niet inbegrepen in de prijs:
- Ophaalkosten van het voertuig, ter plaatse te betalen aan de verhuurder: €35/voertuig
- Babystoel: 45€/stuk
- Kinderstoel: 45€/stuk
- Zitverhoger: 40€/stuk
- Extra bestuurder: 30€/extra bestuurder
- Franchise ten laste van de huurder in geval van een ongeval in fout of zonder geïdentificeerde derde partij: categorie A en B: 800€ en categorie C: 1000€
- Brandstof (het voertuig dient met dezelfde hoeveelheid brandstof als bij ophaling teruggebracht te worden)

In alle gevallen is een waarborg van minimaal 500€ verplicht. Schokken die zich voordoen onder het voertuig (bijvoorbeeld: carterschok...) en schokken op het voertuig (bijvoorbeeld: kokosnoot), banden (lekke banden) en gebroken glas blijven de volledige verantwoordelijkheid van de huurder. Zie de algemene huurvoorwaarden op de achterzijde van al onze contracten.

Belangrijke informatie voor de aanbiedingen zonder vluchten:
Gelieve ons binnen 48 uur na uw reservering uw vluchtschema door te geven door het speciale formulier in uw ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie is uw auto mogelijk niet tijdig beschikbaar.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd op het moment van ophaling van het voertuig (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder).
Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een waarborg in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de verhuurder het recht om uw huurauto te annuleren.
Huur per 24 uur. Voor eventuele extra uren kan een toeslag gelden.
Tarieven zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Bij aankomst op de luchthaven van Saint-Denis kunt u uw inbegrepen huurauto ophalen. U dient zich te melden bij 'Connections Reunion' wanneer u aankomt op de luchthaven. Hier ontvangt u de vouchers en verdere informatie.
De afstand tussen de luchthaven en het hotel Diana Dea Lodge bedraagt ongeveer 47 km en de afstand tussen de luchthaven en hotel Blue Margouillat is 68 km.
Aanbieding 2: de transfers tussen de luchthaven van Mauritius en uw hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Diana Dea Lodge 4* en Blue Margouillat 5* en mogelijke verlenging naar Mauritius