Reis door de Filipijnen: Manila, Banaue en El Nido - Manila - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel u onder in de prachtige, gevarieerde landschappen van de Filippijnen
  • Bezoek het bruisende Manilla, de prachtige terrassen van Batad en de pittoreske eilanden van El Nido
  • Overnacht in uitstekende hotels en geniet van heerlijk eten en ongelooflijke excursies!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... de Filippijnen!

De Filippijnen bestaat uit 7.107 eilanden en wordt gekenmerkt door ongerepte stranden, levendige groene rijstvelden, vurige vulkanen en een gevarieerde cultuur. Het hele gebied beslaat ongeveer 300.000 vierkante kilometer, en is omgeven door de Zuid-Chinese Zee in het westen, de Filippijnse Zee in het oosten en de Celebeszee in het zuiden.

In deze regio vindt u een wildernis met een unieke biodiversiteit. Zowel de stranden, de lagunes en de tropische bossen zijn ongelooflijk goed bewaard gebleven. Hier geeft de ontspannen sfeer u een intens gevoel van geluk en ontspanning. Laat u aangenaam verrassen door de smaragdgroene zee, de indrukwekkende karstformaties en de talrijke ondergrondse rivieren. Kijk goed om u heen, want dit soort natuurlijke schoonheid ziet u maar één keer in uw leven!

Reisbeschrijving

Net zoals Robinson Crusoë, opent u de deuren naar een andere wereld... Gedurende 9, 11 of 14 nachten reist u door de Filipijnse archipel. Uw avontuur start in Manilla, waarna u naar Banaue en El Nido reist.

U heeft de mogelijkheid om met bijbetaling een lokale Engelstalige gids toe te voegen tijdens de 4 dagen in Banaue in de tweede stap van de reservering. Een Engelstalige gids is inbegrepen tijdens de Sagada en Batad excursies, maar we raden u aan een gids toe te voegen voor uw hele verblijf in deze regio.

Uw route van 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Manilla
Dag 2: Manilla - Cauayan - Banaue
Dag 3: Sagada 
Dag 4: Banaue View Point en Batad Trek Tour door de stad
Dag 5: Cauayan - Manilla - El Nido
Dag 6: El Nido Tour C
Dag 7: El Nido Tour A
Dag 8-9: El Nido - Vrije tijd
Dag 10: El Nido - Manilla - Vertrek

Uw route van 11 nachten
Dag 1: Aankomst in Manilla
Dag 2: Manilla - Cauayan - Banaue
Dag 3: Sagada 
Dag 4: Banaue View Point en Batad Trek Tour door de stad
Dag 5: Cauayan - Manilla - El Nido
Dag 6: El Nido Tour C
Dag 7: El Nido Tour A
Dag 8-11: El Nido - Vrije tijd
Dag 12: El Nido - Manilla - Vertrek

Uw route van 14 nachten
Dag 1: Aankomst in Manilla
Dag 2: Manilla - Cauayan - Banaue
Dag 3: Sagada 
Dag 4: Banaue View Point en Batad Trek Tour door de stad
Dag 5: Cauayan - Manilla - El Nido
Dag 6: El Nido Tour C
Dag 7: El Nido Tour A
Dag 8-14: El Nido - Vrije tijd
Dag 15: El Nido - Manilla - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Manilla
Wij zorgen voor een persoonlijk onthaal op de luchthaven van Manilla en uw transfer naar het hotel. Voor uw eerste nacht in Manilla logeert u in het Diamond Hotel. Afhankelijk van de aankomsttijd van uw internationale vlucht kunt u op ontdekking gaan in de stad op profiteren van de faciliteiten van het hotel en uitrusten na een lange reis.

Dag 2: Manilla - Cauayan - Banaue (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Cauayan om ca. 7.30 uur. Na aankomst om ca. 8.45 uur wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Later in de middag komt u aan in het Banaue Hotel. Hier kunt u inchecken en genieten van de omgeving en het hotel.
Dag 3: Sagada - Mountain Province (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u om 7.00 uur 's morgens opgehaald en in een privévoertuig met airconditioning gedurende 2 uur naar de Sagada Mountain Province gebracht. Sagada is een gemeente in de Filipijnse provincie Mountain Province. Het grenst aan Bontoc, de provinciale hoofdstad van de provincie. Sagada is beroemd om zijn hangende doodskisten. Dit is een traditionele manier om mensen te begraven die nog steeds wordt gebruikt. Niet iedereen is gekwalificeerd om op deze manier begraven te worden; men moet onder andere getrouwd zijn geweest en kleinkinderen hebben gehad.

Populaire activiteiten zijn onder andere trektochten, het verkennen van grotten en watervallen, het bezoeken van historische plaatsen, natuurwandelingen en het deelnemen aan stamfeesten. De meeste van de gidsen zijn inboorlingen, ook bekend als Igorots. Sagada is genesteld in een vallei aan de bovenkant van de Malitep zijrivier van de Chico rivier ongeveer anderhalve kilometer boven de zeespiegel in het centrale Cordillera gebergte, omgeven tussen de belangrijkste Cordillera bergen en de Ilocos Range. 
Dag 4: Banaue View Point en Batad trekking (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u om 7 uur 's morgens opgehaald en in een privévoertuig met airconditioning naar Batad en het Banaue View Point gebracht. Batad is beroemd om zijn rijstterrassen, een van de vijf clusters van rijstterrassen in Ifugao die sinds 1995 op de Unesco Werelderfgoedlijst staan. Door de jaren heen trekken steeds meer toeristen, zowel uit binnen- als buitenland, naar deze kant van Cordillera om de prachtige rijstterrassen te zien die de hele berghelling van het kleine dorp bedekken.

Avontuur gegarandeerd want de meeste attracties in de omgeving vereisen een trekking of wandeling. Maar wandelen langs de rijstterrassen en omringd worden door prachtige landschappen maken een dag in het dorp een waardige dag! Batad ligt op ongeveer 18 kilometer van Banaue stad zelf. De jeepneys zijn gestationeerd in de terminal voor de openbare markt. De jeepney brengt u naar het einde van de weg, ongeveer 500 meter of 15 minuten lopen naar Batad dorp. Neem een duik in het koele en ontspannende water van de Tappiyah Falls. Het eerste wat u zou willen doen als u in Banaue bent, is het uitzicht bewonderen op de Banaue Rice Terraces. Het uitzichtpunt ligt aan de hoofdweg aan de rand van de stad, ongeveer 4 km van het stadscentrum. Een gids is niet nodig en het is een mooie wandeling. U heeft een gids nodig als u er door de terrassen heen wilt wandelen. Vroeg in de ochtend of laat in de middag is meestal de beste tijd omdat de schaduwen een extra dimensie toevoegen aan de terrassen.

Dag 5: Cauayan - Manilla - El Nido (ontbijt)
Om 4.30 uur wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Cauayan gebracht voor uw vlucht naar Manilla. Bij aankomst neemt u een vlucht om 9.15 uur en landt u om 10.20 uur. Vervolgens neemt u om 14.00 uur een extra vlucht naar El Nido. Na aankomst rond 15.20 uur in El Nido, wordt u via een shuttle naar het Seda Lio Hotel gebracht,
Dag 6: El Nido Tour C (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel. Rond 8.30 uur vertrekt u met een privévoertuig met airconditioning naar de haven van El Nido. U gaat aan boord van een banca, een kleine traditionele gemotoriseerde boot met dubbele rockers. Dit is de typische Filipijnse boot, ideaal voor dagtochten in ondiepe wateren en lagunes. Tijdens Tour C bezoekt u Helicopter Island, Matinloc Shrine, Secret Beach, Star beach en Hidden Beach. In Cadlao Lagoon is het mogelijk om zeeschildpadden en ander indrukwekkend zeeleven te spotten. Rond 17.00 uur keert u terug naar uw hotel.

Dag 7: El Nido Tour A (ontbijt en lunch)
Ontbijt in het hotel. Uw lokale Engelstalige gids haalt u om 8.30 uur op bij het hotel voor de El Nido, Tour A. Deze neemt u mee naar Small Lagoon, Big Lagoon, Secret Lagoon, Shimizu island en Seven Commando Beach. U ontdekt prachtige lagunes, stranden en snorkelplekken waar u kunt zwemmen en de koralen en honderden soorten kleurrijke vissen kunt bewonderen. Of u kunt gewoon ontspannen en genieten van de zon en het strand. Na de tour wordt u teruggebracht naar het hotel.

Dag 8-9 (of dag 8-11 of dag 8-14): Vrije dagen in El Nido (ontbijt)
Ontbijt in het hotel. Deze dagen zijn gewijd aan volledige ontspanning op het strand of aan de ontdekking van de stad El Nido of andere stranden. 

Dag 10 (of dag 12 of 15): Terugkeer naar Manilla en vlucht naar huis (ontbijt)
's Ochtends neemt u een binnenlandse vlucht naar Manilla. De exacte tijd wordt bepaald volgens uw internationale vluchtschema.  Een vertegenwoordiger van Masaya Wonderland verwelkomt u in Manila en begeleidt u naar uw verbinding met uw internationale vlucht.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een comfortabele kamer in zorgvuldig uitgekozen hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
Manila: Diamond Hotel 5* in een Deluxe Kamer
Banaue: Banaue Hotel 4* in een Standaard Kamer
El Nido: Seda Lio Resort 4* in een Deluxe Forest View Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is voor een rondreis met inbegrepen ontbijt. Daarnaast zijn ook twee lunches inbegrepen (exclusief drankjes).

Verras uw smaakpapillen dankzij de ideale combinatie van ontdekking en sereniteit. De Filipijnse smaken zullen u niet teleurstellen! 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 30°C
Feb
min : 20°C max : 31°C
Mrt
min : 21°C max : 33°C
Apr
min : 22°C max : 34°C
Mei
min : 24°C max : 34°C
Jun
min : 24°C max : 33°C
Jul
min : 24°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 23°C max : 31°C
Okt
min : 23°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het programma
- Maaltijden volgens het programma
- Excursies en bezoeken volgens het programma
- Engelstalige gids/chauffeur volgens het programma
- Binnenlandse vluchten van Manilla naar Cauayan / Cauayan naar Manilla / Manilla naar El Nido / El Nido naar Manilla met 20 kg bagage
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Optionele excursies en bezoeken
- Optionele verzekeringen
- Dossierkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis door de Filipijnen: Manila, Banaue en El Nido