Ontdekking op de Filipijnen - Filipijnen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder de drie mooiste plekken van de Filipijnen in één reis
  • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde hotels
  • Laat u aangenaam verrassen door kleurrijke duiklocaties en zwem in het kristalheldere water van de lagunes van El Nido

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Deze formidabele rondreis brengt u naar drie van de mooiste regio's van de Filipijnen.

 

Manilla, de hoofdstad, zal u verrassen met zijn mix van Spaans koloniale architectuur en moderne wolkenkrabbers. Puerto Princesa, de parel van de Filippijnen, verzekert u van ontspannende momenten tussen azuurblauwe lagunes en paradijselijke stranden. En om uw tour af te ronden, biedt El Nido u kleurrijke duiklocaties en fijne zandstranden!

 

Voor de lengte van uw verblijf heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden:
- 10 dagen/9 nachten, inclusief vluchten
- 12 dagen/11 nachten, inclusief vluchten
- 15 dagen/14 nachten, inclusief vluchten

 

Uw reisroute:
Dag 1: Manilla
Dag 2: Manila / Puerto Princesa
Dag 3 & 4: Puerto Princesa
Dag 5: Puerto Princesa / El Nido
Dag 6 tot 8, 10 of 13: El Nido
Dag 9, 11 of 14: El Nido / Manilla
Dag 10, 12 of 15: Vertrek uit Manilla

 

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Manilla

Aankomst in Manilla en douaneformaliteiten.

 

Ontvangst door onze vertegenwoordiger met VIP-assistentie:
- Vers mangosap
- Verfrissende doekjes
- Fles mineraalwater
- Welkomstgeschenk (gedroogde mango, lokale rum, kaart van de Filipijnen)

 

Transfer per auto met airconditioning en uw Engelstalige gids naar het Diamond Hotel (of gelijkwaardig).

 

Check-in in uw hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 2: MANILLA / PUERTO PRINCESA

 

Ontbijt in het hotel.
Privétransfer van het hotel naar de luchthaven van Manilla voor uw vlucht naar Puerto Princesa. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze plaatselijke vertegenwoordiger.

 

Transfer per auto met airconditioning naar het Princesa Garden Resort (of gelijkwaardig).

 

Check-in in uw hotel, lunch en diner op eigen gelegenheid.

Dag 3: Puerto Princesa

Ontbijt in het hotel.

Honda Bay tour met inbegrepen lunch (exclusief drankjes).

 

Honda Bay ligt aan de oostkust van het eiland Palawan. Onderweg maakt u tussenstops bij kleinere eilanden die bekendstaan om hun witte zandstranden en snorkelmogelijkheden. U kunt zwemmen en snorkelen langs het rif, dat zowel aan het wateroppervlak als tot 24 meter diep te zien is.

 

Bewonder de koralen en tropische vissen, en ga op zoek naar zeesterren op Starfish Island. Luli Island ontleent zijn naam aan de uitdrukking 'lulubog-lilitaw', wat 'zinken en opkomen' betekent. Het eiland verdwijnt namelijk wanneer het tij opkomt. Op Cowrie Island staan huisjes met rieten daken die uitkijken over het water.

 

Terug naar het hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 4: PUERTO PRINCESA

 

Ontbijt in het hotel.
Vertrek om 7.00 uur voor een ontdekking van de ondergrondse rivier met inbegrepen lunch (exclusief drankjes) (groepsexcursie).

 

Unesco-Werelderfgoed en een van de '7 nieuwe natuurwonderen': bezoek de langste bevaarbare ondergrondse rivier ter wereld en laat u aangenaam verrassen door de spectaculaire vorming van kalksteen en andere mineralen die in dit nationale park zijn ingebed. De ondergrondse rivier ligt op 2 uur van Puerto Princesa aan de westkust van Palawan in Sabang.

 

Deze dagtocht brengt u van Puerto Princesa naar Sabang. Deze populairste tour in Puerto Princesa brengt u naar een beschermde regio op ongeveer 80 kilometer ten noorden van het centrum van Puerto Princesa. Tijdens deze excursie komt u op een klein bospad apen en varanen tegen. Bij de ondergrondse rivier bewondert u ook mangroves en stalagmiet- en stalactietformaties.

 
Na dit spectaculaire bezoek kunt u zich in de Gusto Grill & Resto opfrissen en de lokale sfeer opsnuiven. U krijgt er een lunchbuffet met typisch Filipijnse gerechten en verschillende lokale vissoorten. Het restaurant bevindt zich vlak bij de pier, waar de ondergrondse rivierboten of bancas aangemeerd liggen.

 

Terugkeer naar het hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 5: PUERTO PRINCESA / EL NIDO

 

Ontbijt in het hotel.
Vertrek rond 9.00 uur per privétransfer van Puerto Princesa naar El Nido. Bij aankomst wordt u naar het Seda Lio Resort (of gelijkwaardig) gebracht.

 

Lunch en diner op eigen gelegenheid.

Dag 6: El Nido

Ontbijt in het hotel.
Vertrek rond 8.00 uur voor El Nido's Tour A (groepsexcursie). Tijdens deze tocht ontdekt u prachtige lagunes, stranden en snorkelplaatsen waar u het koraal, de kleurrijke fauna en honderden vissoorten kunt bewonderen.

 

Kalm, turquoise water en kalkstenen kliffen met prachtige orchideeën ... Shimizu is een indrukwekkend eiland waar de balinsasayaw nestelt en waar de wereldberoemde 'vogelnestjessoep' wordt gemaakt, die volgens de Aziaten geneeskrachtige eigenschappen heeft. Secret Lagoon ligt op een klein eiland dat doet denken aan de film 'The Beach', omgeven door kalkstenen kliffen. U gaat ook naar Seven Commandos Beach, genoemd naar de laatste 7 Japanse commando's die na de Tweede Wereldoorlog als buitenlanders op het eiland woonden.

 

Lunch op het eiland.

 

Terugkeer naar het hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 7: EL NIDO

 

Ontbijt in het hotel.
De Filipijnen zijn wereldberoemd om hun eindeloze mooie stranden die tot de beste ter wereld gerekend kunnen worden. En als we zeggen eindeloos, dan menen we dat! Met El Nido Tour D ontdekt u verschillende prachtige stranden met hagelwit zand, kalkstenen rotsformaties en tropische vegetatie. Het is een excursie vol wonderen die u nog lang zal heugen! 

Ontdek de prachtige, ongerepte stranden van Bacuit Bay, El Nido Palawan. Ontdek het kristalheldere water van El Nido's kleine lagune die omgeven is door grillige kalkstenen kliffen bezaaid met bomen. Verken Pasandigan Beach in een van de baaien van Cadlao Island. Snorkel en bewonder het koraalrif dat een overvloed aan zeeleven herbergt, wandel langs het fijnste, witste zand en ontdek de wonderen van Natnat Beach. Het heeft zacht wit zand en helder water, een ideale combinatie voor een paar uur of een middag ontspanning! Laat u betoveren door het prachtige uitzicht op de lagune van Cadlao, omgeven door scherpe kalkstenen rotswanden met diep smaragdgroen water. Ontspan op het strand van Ipil en droom weg bij de perfecte zonsondergang. 

 

Lunch op het eiland.

 

Terugkeer naar het hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 8, DAG 8 TOT 10 OF DAG 8 TOT 13: EL NIDO

 

Ontbijt in het hotel.
Vrije dag(en).

 

Lunch(es) en diner(s) op eigen gelegenheid.

 

DAG 9, 11 of 14 : EL NIDO / MANILLA

 

Ontbijt in het hotel.
Privétransfer van het resort naar de luchthaven van El Nido voor uw vlucht naar Manilla. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze lokale Masaya-vertegenwoordiger. Privétransfer naar het Swabbing Center voor een RT-PCR test en aansluitend naar uw hotel.

 

Transfer naar het hotel, diner op eigen gelegenheid.

 

DAG 10, 12 of 15: VERTREK UIT MANILLA

 

Ontbijt in het hotel.

Privétransfer naar de luchthaven in een voertuig met airconditioning.

Assistentie van ons team bij de check-in formaliteiten.

... verder lezen

 

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Speciaal voor u hebben we comfortabele hotels uitgekozen. Zo kunt u na een intense dag boordevol leuke ontdekkingen rekenen op een optimale nachtrust!

 

Uw geselecteerde hotels:
- Manilla: Diamond Hotel (of gelijkwaardig)
- Puerto Princesa: Princesa Garden Resort (of gelijkwaardig)
- El Nido: Seda Lio Resort (of gelijkwaardig)

 

Gerust op vakantie op de Filipijnen

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Voor een zorgeloos verblijf profiteert u van een pensionformule volgens het programma. Naast een dagelijks ontbijt, profiteert u ook van een inbegrepen lunch (exclusief drankjes) op dag 3, 4, 6 en 7.


Grijp zeker ook de kans om de meest typische Filipijnse gerechten te proberen, zoals adobo, een nationaal gerecht van varkensvlees gemarineerd in specerijen en vervolgens gekookt in sojasaus, azijn, knoflook en olie, en bibinka, een dessert gemaakt van rijstmeel, kokosmelk en suiker. Smakelijk!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemming

Welkom op ... De Filipijnen!

De Filipijnen, een archipel bestaande uit meer dan 7000 eilanden, heeft ontelbare dingen om te zien en beleven. De betoverende landschappen van dit Aziatische land blijven u verrassen. Met haar gastvrije inwoners en indrukwekkende natuur beschikt dit land over een unieke cultuur. Ga op verkenning in de jungle, flaneer langs goddelijke stranden en onthul de geheimen van de onderwaterwereld. Boek vandaag nog uw reis en ga zelf op ontdekking op de beeldschone Filipijnen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens programma

- Pension volgens programma

- Engelstalige gids tijdens de bezoeken volgens programma

- Luchthaventransfers

- Binnenlandse vluchten Manila/Puerto Princesa - El Nido/Manila

- Servicekosten en belastingen inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking op de Filipijnen