Ontdekkingsreis door de Filipijnen: Manilla, Bohol en El Nido - El Nido - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de schilderachtige wonderen van de Filipijnen, van eilanden van zeldzame schoonheid tot een intact koraalrif en een rijke vegetatie
  • Profiteer van inbegrepen excursies naar enkele van de meest betoverend mooie plekken van het land 
  • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde en comfortabele hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... de Filipijnen!

Sommige reizen blijven een hele leven bij ...
Dat is onze belofte voor deze vakantie naar de Filipijnen! Deze archipel bestaat uit maar liefst 7000 eilandjes met magische uitzichten en weelderig groene landschappen. De ruwe kliffen staan in contrast met de fijne zandstranden en kristalheldere baaien. En onder het wateroppervlak wacht nog een hele nieuwe, kleurrijke wereld. 

Het avontuur begint en eindigt in Manilla, bijgenaamd de "Parel van het oosten" en een bruisende metropool met prachtige koloniale architectuur. Hier vindt u ook opwindende markten, opzwepende muziek, kunstgalerijen en ambachtslieden. 
Bent u klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

U vertrekt op een rondreis van 9 nachten met vertrek in Manilla en met Bohol en El Nido als volgende bestemmingen. Op elke locatie maakt u enkele niet te missen excursies om de mooiste plekjes te ontdekken in het gezelschap van een Engelstalige gids. 

Bovendien kunt u kiezen om 2 of 5 nachten extra door te brengen op El Nido om te profiteren van de adembenemende lagunes.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 9 nachten: 1 nacht in Manilla + 4 nachten in Bohol + 4 nachten in El Nido
- 11 nachten: 1 nacht in Manilla + 4 nachten in Bohol + 6 nachten in El Nido
- 14 nachten: 1 nacht in Manilla + 4 nachten in Bohol + 9 nachten in El Nido

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Manilla 
Dag 2: Manilla - Bohol
Dag 3 tot 5: Bohol
Dag 6: Bohol - El Nido
Dag 7 tot 9, 11 of 14: El Nido
Dag 10, 12 of 15: El Nido - Manilla - Vertrek uit Manilla 

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Manilla
Aankomst op de internationale luchthaven van Manilla, waar u ontvangen wordt door onze vertegenwoordiger met VIP-assistentie. Smul van bij aankomst van een verse mango en profiteer van een verfrissend doekje, mineraalwater en een welkomstgeschenk (gedroogde mango, plaatselijke rum en een kaart van de Filipijnen).
Transfer naar het hotel in een voertuig met airconditioning met uw gids. 
Diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 2: Manilla - Bohol
Na een lekker ontbijt in het hotel komt uw privétransfer u ophalen om naar de luchthaven van Manilla te gaan waar u de binnenlandse vlucht naar Bohol neemt. Bij aankomst op dit prachtige eiland staat onze plaatselijke vertegenwoordiger u op te wachten. Transfer naar het hotel in een voertuig met airconditioning.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.
Dag 3: Bohol
Na het ontbijt krijgt u een rondleiding van het eiland, waarbij u de enkele leuke bezienswaardigheden bezoekt, zoals de beroemde Chocolate Hills. Ook historische en culturele monumenten, zoals de Blood Compact Shrine en de Baclayon Church, en het Bilar Man Made Forest staan op uw programma.

Aansluitend geniet u van een ontspannen cruise op de Loboc en ontmoet u vriendelijke spookdiertjes, 's werelds kleinste primaten. Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel.
Lunch inbegrepen, diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 4: Bohol
Start de dag met een lekker ontbijt en breng de dag door op uw eigen tempo. U kunt ook kiezen voor een excursie naar Balicasag Island.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 5: Bohol
Na het ontbijt brengt u de dag door zoals u zelf verkiest. Neem een duik in de zee, relax onder de zon of ga snorkelen ... Aan u de keuze!
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 6: Bohol - El Nido
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Panglao gebracht voor de vlucht naar El Nido. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.
Dag 7: El Nido
Start uw dag met een ontbijt in het hotel zodat u voldoende energie heeft voor de avonturen van de dag. Om 8.30 uur vertrekt u op verkenning op het eiland over een van de populairste circuits. El Nido is bekend om zijn witte zandstranden, kalkstenen rotsen en adembenemende landschappen. U kunt ook het unieke eiland Saint Matinloc bewonderen, een verborgen oase van rust! Hier treft u het Sanctuary Our Lady of Matinloc en de Basiliek van de Heilige Maagd, gebouwd in 1982 ter ere van de Maagd Maria. Dit is een echt bedevaartsoord voor de locals!

Lunch op het eiland. Alleen door naar de vorm te kijken, weet u waaraan het Helicopter Island zijn naam te danken heeft. Hier wacht een prachtig wit zandstrand, kristalhelder water en indrukwekkende karstformaties die uit een dichtbegroeid tropisch woud komen. Het "Secret Beach" is enkel bereikbaar door er heen te zwemmen en is omringd door kalkstenen kliffen, waardoor u enkel het strand en de zee kunt zien. Hier waant u zich ver weg van de bewoonde wereld! U krijgt ook de kans om te gaan duiken of snorkelen op het Star Beach waar u schildpadden kunt tegenkomen. En dan is er nog Hidden Beach, eveneens een strand omringd door kalkstenen rotsen waar het lijkt alsof u in een natuurlijk infinity pool aan het zwemmen bent met kristalhelder water. Na al deze avonturen keert u terug naar het hotel.
Lunch inbegrepen, diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 8: El Nido
Start de dag met een lekker ontbijt en breng de dag door op uw eigen tempo. U kunt ook kiezen voor een excursie naar de geheime lagune van El Nido.
Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Dag 9, dag 9 tot 11 of dag 9 tot 14: El Nino
Vrije dagen om te genieten van de hotelfaciliteiten en de wondermooie omgeving.
Lunch(es) en diner(s) vrij te nemen. Overnachting(en) in het hotel.

Dag 10, 12 of 15: El Nido - Manilla - Vertrek uit Manilla
Na een laatste ontbijt in het hotel wordt u naar de luchthaven van El Nido gebracht. Daar neemt u de binnenlandse vlucht naar Manilla en maakt u zich klaar voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

We hebben op elke locatie een comfortabel hotel voor u uitgekozen waar u aan het einde van de dag uw batterijen weer helemaal kunt opladen.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Manilla : Diamond Hotel Philippines 5* - Deluxe Kamer
- Bohol: Bohol Beach Club - Deluxe Kamer
- El Nido: 
Seda Lio Resort 4* - Deluxe Forest Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt. Bovendien profiteert u op dag 3 en 7 van een inbegrepen lunch tijdens de excursies (exclusief drankjes).

Verras uw smaakpapillen dankzij de ideale combinatie van ontdekking en sereniteit. De Filipijnse smaken zullen u niet teleurstellen!

Extra opties

Balicasag Island inclusief lunch (dag 4)

Extra opties
Deze excursie van een halve dag begint met een rit van 45 minuten per motorboot naar het nabijgelegen eiland Balicasag, een klein, bijna cirkelvormig en plat eiland van ongeveer 25 hectare. U verkent het eiland en kunt snorkelen in de kristalheldere wateren van het Balicasag Island Marine Sanctuary of van de zon geneiten op het witte zandstrand. Bij deze excursie is ook een uitgebreide lunch op het eiland inbegrepen.

Ter informatie:
- U kunt best comfortabele kledij dragen
- Mee te nemen: zwemgerief, sandalen of slippers, een et, zonnebrandcrème, extra kledij, waterdichte opbergitems voor uw elektronische gadgets, geld en andere belangrijke dingen
- Wees een verantwoorde zwemmer, duiker of snorkelaar en raak de koralen niet aan en neem ze niet mee naar huis
- Minimum aantal deelnemers: 2

... verder lezen

Excursie naar de geheime lagune van El Nido (dag 8)

Extra opties
El Nido staat bekend om zijn prachtige witte poederachtige zandstranden en zijn kalkstenen rotsformaties. Deze excursie is een van de meest populaire van El Nido! U ontdekt prachtige lagunes, exotische stranden en formidabele locaties waar u kunt zwemmen en snorkelen om de kleurrijke fauna en flora te bewonderen. Hier kunt u optimaal ontspannen en genieten van de verborgen wonderen van de lagune.

Ter informatie:
- Minimaal aantal deelnemers: 2

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Uw transfers zijn bij deze aanbieding inbegrepen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma
- Ontbijt
- Entreeprijzen en excursies volgens het reisprogramma
- Engelstalige gids
- Transfers volgens het reisprogramma
- Binnenlandse vluchten Manila/Panglao (Bohol), Panglao (Bohol)/El Nido en El Nido/Manila
- Inclusief servicekosten en belastingen
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Optionele excursies en bezoeken
- Optionele verzekeringen
- Dossierkosten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekkingsreis door de Filipijnen: Manilla, Bohol en El Nido