Radisson Blu Waterfront 5* en Yas Island 4* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek 2 glamoureuze bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten
  • Begin uw vakantie in het luxueuze Radisson Blu Waterfront Hotel 5* met een stijlvolle inrichting en een infinity pool op het dak
  • Eindig uw reis in het Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi Hotel op een kunstmatig eiland
  • Kies uit opwindende excursies zoals een woestijnsafari, een bezoek aan de Burj Khalifa of een dag familiepret in Dubai Parks and Resort

Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... de Verenigde Arabische Emiraten

Dubai is bekend als dé plek voor de rich and famous en het absolute mekka van luxe, weelderigheid en decadentie. Dit is ook de perfecte bestemming voor wie houdt van winkelen, een bruisend nachtleven en gastronomische restaurant. Avontuurlijke reizigers kunnen richting Ski Dubai – de eerst indoor skipiste in het Midden-Oosten. Maar dit Emiraat heeft ook een culturele kant met onder andere het Herritage Village waar locals hun gewoontes en tradities tonen, de dhow en abra boten die over het water varen in Dubai Creek en de multiculturele Bastakia, Karama of Satwa wijken. Er valt een hele nieuwe wereld te ontdekken!

De volgende halte is Abu Dhabi’s Yas Island, een kunstmatig eiland met enkele van de meest opwindende attracties, evenementen en luxehotels van de stad. Waterworld en Ferrari World zijn twee themaparken die elke leeftijd zullen aanspreken en op de golfbaan van wereldklasse oefent u uw swing in stijl. In de glamoureuze haven vindt u fantastische restaurants, een gigantisch winkelcentrum en trendy bars. En voor wie heerlijk wil zonnebaden, is er een fantastisch strand. Cultuurliefhebbers moeten de Sjeik Zayed-moskee bezoeken, net als kunstmusea zoals Guggenheim AD en Le Louvre Abu Dhabi.
Laat u verbazen door de Verenigde Arabische Emiraten!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 4 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi
- 8 nachten waarvan 5 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi OF 4 nachten in Dubai en 4 nachten in Abu Dhabi
- 9 nachten waarvan 6 nachten in Dubai en 3 nachten in Abu Dhabi OF 5 nachten in Dubai en 4 nachten in Abu Dhabi
- 10 nachten waarvan 5 nachten in Dubai en 5 nachten in Abu Dhabi OF 6 nachten in Dubai en 4 nachten in Abu Dhabi
- 12 nachten waarvan 6 nachten in Dubai en 6 nachten in Abu Dhabi

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai 5*

Welkom in dit luxueuze 5* hotel in de Business Bay wijk in Dubai. U profiteert van een fantastisch verblijf aan zee en vlak bij de belangrijkste attracties in de stad. Laat u meevoeren in een wereld van luxe, moderniteit en design in een uitzonderlijk kader. Vanaf het schitterende terras heeft u een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad en duizenden lichtjes na zonsondergang.

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in Dubai profiteert u van een upgrade naar een Superior Kamer met balkon (43 m²). De warme kleuren, het comfortabel meubilair en het oog voor detail geven deze kamer een unieke sfeer, een plek waar u vast en zeker geniet van een welverdiende nachtrust. Ga op het balkon zitten met een lekker drankje en bewonder het uitzicht op Business Bay.

Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi 4*

Op slechts enkele minuten van uw prachtige viersterrenhotel Radisson Yas Island Abu Dhabi, met zijn eigentijdse stijl en design, kunt u alle magie van het eiland opsnuiven en profiteren van de ongelooflijke activiteiten die de stad te bieden heeft. Geniet van de turquoise wateren aan de stranden van de Arabische Golf, een fantastische golfbaan en spanning en sensatie in Yas Waterworld. In het hotel heerst een rustige sfeer, waardoor u gemakkelijk vergeet dat u zo dicht bij het hart van Abu Dhabi bent! 

Uw kamer

Om ervoor te zorgen dat deze vakantie voor altijd wordt vastgelegd in uw geheugen, hebben we een upgrade naar een Premium Sea & Golf View Kamer (ongeveer 38 m²) geregeld. De ruime en perfect uitgeruste Superior Kamer biedt naast een warme sfeer en rustgevende kleuren uitstekende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Geniet vanaf uw eigen balkon van het heerlijke klimaat van het land, met een lekker kopje koffie. De dag kan beginnen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai
Om u voldoende energie te geven voor uw ontdekkingen in Dubai, profiteert u elke ochtend van een lekker ontbijt.

Restaurant Larder
brengt plaatselijke gerechten in een modern en elegant kader. Een unieke culinaire ervaring wacht in het Fire Lake Grill House en Cocktail Bar op het terras met een schitterend uitzicht op de Burj Khalifa. Voor een lichte maaltijd in een stijlvolle omgeving moet u richting Abraj en restaurant Republic brengt een internationale keuken met creatieve menu’s, verse sushi en verrassende cocktails. Hier kunt u 24/7 terecht met de hele familie of met vrienden!

Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi
Ontdek Abu Dhabi in alle comfort dankzij uw upgrade naar halfpension (exclusief drankjes). Voor meer rust kunt u optioneel en met supplement ook kiezen voor de all-inclusiveformule.

Het Assymetri restaurant is de plek waar u elke ochtend naartoe gaat om te genieten van een heerlijk ontbijt, waar drankjes en warme en koude gerechten worden geserveerd in buffetvorm. In het restaurant kunt u ook terecht voor lunch en diner waar gerechten zijn geïnspireerd op traditionele recepten uit de hele wereld.

Liefhebbers van pizza, verse pasta en andere typisch Italiaanse specialiteiten, kunnen hun hartje ophalen in het informele en verfijnde decor van restaurant Filini voor het diner. In het Belgian Beer Café staan Belgisch bier en Belgische gerechten in de schijnwerpers! Mosselen met frietjes maar ook kippenboutjes met Luikse stroop... Als u even af wilt koelen aan het zwembad kunt u ondertussen terecht in Shams Pool Bar. Bij Fast Track zorgt de warme en vriendelijke sfeer voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Als u op 24/12 in het hotel verblijft, kunt u tegen een toeslag genieten van het optionele kerstgaladiner (exclusief drankjes). Als u op basis van halfpension verblijf, is alleen de lunch inbegrepen in ons aanbod op 24/12.

Het nieuwjaarsgaladiner is inbegrepen bij een verblijf van 31/12. Diners zijn verkrijgbaar in restaurant Assymetri.


Speciaal voor u: 20% korting op eten en drinken in het restaurant.

Activiteiten

Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai
U logeert in één van de mooiste en gezelligste wijken van Dubai! In de omgeving vindt u tal van bezienswaardigheden, culturele attracties en natuurlijk grootse winkelcentra. Bij uw terugkeer naar het hotel komt u tot rust aan de rand van het zwembad of neemt u een frisse duik. Sportievelingen moeten richting de fitness en in de spa geniet u van pure verwennerij.

Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi
Of u uw dagen nu wilt doorbrengen vol activiteiten of op vakantie gaat voor sport en ontspanning, dit hotel heeft werkelijk aan alles gedacht. Naast de strategische locatie in het hart van het eiland en dicht bij de stranden, biedt het hotel een buitenzwembad en een spa om te ontspannen na uw excursies, maar ook een volledig uitgeruste fitness. Zelfs tennissen is hier mogelijk! Eén ding staat vast: u zult zich hier niet snel vervelen!

Speciaal voor u:
- Toegang tot Yas Beach
- Toegang tot de buitenzwembaden, een tennisbaan, een fitness en spafaciliteiten
- 20% korting op spabehandelingen

Extra opties

City Tour met transfers

Extra opties
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Safari in de woestijn met transfers en diner

Extra opties
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Vertrek tussen 15.00u en 15.30u
Excursie van een halve dag
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

Burj Khalifa ticket

Extra opties
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.

Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Extra opties
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai: 432
Aantal kamers in Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi: 397
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Was- en strijkservice
  • One Touch Service

Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeren
  • Roomservice
  • Conciërge
  • Excursiebureau
  • Bagageopslag
  • Tijdschriften
  • Lift
  • Was- en strijkservice (met toeslag)

De kamers van Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai zijn uitgerust met:

  • Wifi
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Balkon
  • Privébadkamer

De kamers van Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi zijn uitgerust met:

  • Minibar
  • Wifi
  • Balkon
  • Tijdschriften
  • Ipod-station met radio
  • Privébadkamer
  • Badjassen en slippers
  • Nespresso-apparaat

Activiteiten bij Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa

Activiteiten bij Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi:

  • Spa
  • Massages en behandelingen
  • Fitness
  • Tennisbanen
  • Zwembad
  • Speeltuin en kinderbad

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Luchthaventransfers en transfers tussen de hotel zijn inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Dubai en Hotel Radisson Blu Waterfront Dubai bedraagt ongeveer 16 km. Van Hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi naar de luchthaven van Dubai is het ongeveer 135 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Radisson Blu Waterfront 5* en Yas Island 4*