Reis rond de wereld in 14 nachten - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek 4 iconische steden met compleet verschillende sferen
  • Verblijf in comfortabele en zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels
  • Kies zelf uw vluchtschema's en luchtvaartmaatschappijen en vertrek met een gerust hart op deze formidabele reis rond de wereld
  • Maak uw keuze uit de aangeboden optionele excursies voor nog meer plezier en ontdekkingen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Dubai, Tokyo, Honolulu en New York!

Wie droomt er nu niet van een reis rond de wereld? 
Val als een blok voor deze kant-en-klare aanbieding, waarbij u verblijft in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels en 4 verschillende steden op 3 continenten bezoekt. Ontdek architecturale wonderen, maak kennis met intrigerende bevolkingsgroepen en creëer onvergetelijke herinneringen... Volg de gids! 

Uw reis rond de wereld ziet er als volgt uit: 
- 14 nachten: 3 nachten in Dubai + 4 nachten in Tokyo + 3 nachten in Honolulu + 4 nachten in New York

Klaar voor vertrek?

Dubai

Groot, groter, grootst... Dubai overstijgt alle superlatieven! We kunnen deze unieke stad niet met één woord omschrijven: luxueus, opwindend, verbazend, overdadig... Uw verblijf zal al uw verwachtingen overtreffen met gastronomische restaurants, immense winkelcentra, extravagante avondjes uit, maar ook met de eeuwenoude tradities en de authentieke charme. 

Ontdek de artistieke kant van de stad in de kunstgalerijen, kuier door de souks of een plaatselijke vismarkt, vaar over Dubai Creek met een traditionele boot en ga heerlijk zonnebaden op de idyllische stranden... Ontspanning gegarandeerd!

Tokyo

Uw tweede bestemming is Tokyo, een intrigerende stad waar traditie en moderniteit moeiteloos in elkaar overvloeien. Dompel uzelf onder in het verleden van Edo met een bezoek aan de Ryogoku-wijk, droom over kleurrijke kersenbomen, ontdek de nieuwste trends in Harajuku, kuier door de steegjes van Kagurazaka, woon een sumoworstelwedstrijd bij en bewonder de lichtjes van Shinjuku en Mount Fuji in de verte... 
Deze voortdurend veranderende stad biedt voor ieder wat wils!

Honolulu

Honolulu is een fenomenaal stukje paradijs op aarde! Neem uitgebreid de tijd om dit prachtige Amerikaanse eiland, gekend om zijn bruisend nachtleven, restaurants van wereldklasse, perfecte stranden en rustige baaien, te verkennen. Wandel over de legendarische stranden van Waikiki, bezoek het Polynesian Cultural Center en duik in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bij het historische USS Arizona Memorial.

New York

New York is de laatste etappe van uw reis. Groots, bruisend en fascinerend... The Big Apple laat niemand onberoerd. Van Broadway en zijn musicals tot het groene Central Park en het Vrijheidsbeeld... In deze magnifieke stad is er altijd en overal iets te zien en te beleven!

De stad die nooit slaapt opent zijn deuren voor een onvergetelijk verblijf! We nemen u mee naar Midtown, waar al uw verwachtingen van New York samenkomen: spectaculaire wolkenkrabbers, iconische gebouwen zoals Grand Central Terminal en natuurlijk 5th Avenue, een waar winkelparadijs!

Uw hotel in Dubai

Het Doubletree by Hilton Business Bay 4* is een ware oase van rust en ontspanning met moderne, stijlvolle en elegante interieurs, gezellige ruimtes, een design dat moderniteit combineert met traditie en faciliteiten van topkwaliteit. Hier beleeft u gegarandeerd een vakantie in alle rust, luxe en comfort en ontdekt u een onvergetelijke gastronomische ervaring!

Uw kamer
U verblijft in een Guest Kamer met uitzicht op Burj Khalifa (60 m²).
Ontdek een unieke wereld van luxe en moderniteit. Het verzorgde interieur met elegante kleuren, comfortabel meubilair en kwaliteitsvolle materialen zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. Geniet van het adembenemende uitzicht op de indrukwekkende Burj Khalifa, de hoogte toren ter wereld!
Maximale kamercapaciteit: 2 volwassenen
Mogelijkheid tot verblijf in een eenpersoonskamer mits bijbetaling.

Uw pension
Elke ochtend profiteert u van een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag op de best mogelijke manier te starten. Optioneel en met bijbetaling kiest u voor halfpension (ontbijt en diner, inclusief 2 drankjes per persoon inbegrepen bij het menu) of volpension (ontbijt, lunch en diner, inclusief 2 drankjes per persoon inbegrepen bij het menu).
Tijdens uw verblijf in hotel Doubletree by Hilton Business Bay 4* ontdekt u een waaier aan smaaksensaties. Van bij het ontbijt tot het aperitief en het diner wordt u culinair verwend in de verschillende restaurants van het hotel. Wat dacht u van een lekker drankje op het terras aan de rooftop bar met zwembad? Of een glaasje wijn in de stijlvolle Bay Club? Daarna gaat het richting restaurant My Square, de ideale plek om in een gezellig kader te proeven van gerechten van over de hele wereld. Kies tussen de traditionele keuken van met Midden-Oosten of neem een echte Chinese of Indische maaltijd. Een lekkere pizza en andere Italiaanse gerechten neemt u in PizzaExpress Live waar u kunt genieten van uw lunch of diner op het terras.

Activiteiten
Wilt u genieten in alle rust? Of liever de sportieve tour opgaan? Hotel Doubletree by Hilton Business Bay heeft het allemaal! In de fitness werkt u aan uw conditie en het buitenzwembad is de perfecte plek voor een verfrissende duik. Heeft u geen zin om te sporten? Neem dan plaats aan de rand van het zwembad met een cocktail in de hand. U logeert op wandelafstand van de Corniche zodat u makkelijk alle belangrijke plekken in de stad bezoekt en u zich vlak bij het strand bevindt voor een middag nietsdoen in de zon.

Uw hotel in Tokyo

In Tokyo logeert u in het Metropolitan Tokyo Ikebukuro 4* (lokale normen) of in een gelijkwaardig hotel. Dit schitterend 4* hotel is een oase van luxe en comfort in het kloppende hart van de bruisende metropool Tokyo. Dankzij de gunstige ligging vlak bij het trein- en metrostation van Ikebukoro, bereikt u eenvoudig alle commerciële en culturele bezienswaardigheden!

Uw kamer
Zet uw koffers neer in een mooie Standaard Kamer (20 m²) en voel u meteen thuis! 
Deze ruime, warme en met sobere kleuren ingerichte kamer is de ideale plek om opnieuw tot rust te komen na een intense dag vol ontdekkingen. 
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Neem een optimale start van de dag dankzij het inbegrepen ontbijt. 
Proef van verschillende wereldgerechten in een van de verschillende hotelrestaurants: van Japans tot Chinees en Italiaans... Hier is het allemaal mogelijk! Bovendien zijn er ook enkele bars waar u terecht kunt voor een vers bereide cocktail of een heerlijk glaasje wijn.

Activiteiten
De kans dat u zich verveelt in Tokyo is zo goed als nihil! Voor een welverdiende ontspannende of sportieve pauze kunt u terecht in het schoonheidscentrum of in de fitness van uw hotel. Veel plezier!

Uw hotel in Honolulu

Het Trump International Hotel Waikiki 5* ligt aan de oevers van de ongelooflijke witte zandstranden van Waikiki, dicht bij winkels, restaurants en entertainment van Honolulu City. Dit luxe hotel biedt uitzicht op de smaragdgroene wateren van de Stille Oceaan of de spectaculaire skyline van Honolulu.

Uw kamer
Op Hawai neemt u uw intrek in een Superior Studio met gedeeltelijk zeezicht. Vanuit deze luxueuze kamer profiteert u van uitstekende voorzieningen en een magnifiek uitzicht op de wijk Waikiki en op de oceaan.
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen, zodat u kunt eten waar en wanneer u wilt. Bovendien is uw studio voorzien van een kitchenette, zodat u ook uw eigen maaltijden kunt bereiden.

Activiteiten
Een fitness, een spa en een golfbaan... Aan ontspanningsmogelijkheden geen gebrek in het Trump International Hotel Waikiki 5*!

Uw hotel in New York

Het Grand Hyatt Hotel New York 4* ligt op een toplocatie direct naast het Grand Central Station, zodat u eenvoudig deze indrukwekkende stad kunt gaan ontdekken. Van hieruit bent u snel op het beroemde Times Square, bezoek Broadway maar vergeet ook zeker niet de ontelbare restaurants en boetiekjes rondom uw hotel te verkennen. Hier bent u verzekerd van een fantastisch verblijf in deze bruisende metropool! 

Uw kamer
Met individueel regelbare airconditioning, June Jacobs-toiletartikelen, verduisteringsgordijnen en een heerlijk comfortabel groot bed, biedt uw Grand King Kamer (ongeveer 28 m²) een luxe cocon tijdens uw verblijf in de stad die nooit slaapt!
De maximale kamercapaciteit is 2 personen.
Een verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension
Omdat we u de kans willen geven om zelf op culinaire ontdekkingstocht te gaan in deze multiculturele stad, hebben we bij deze aanbieding geen pension voorzien.
In het hotel wordt u alvast gastronomisch in de watten gelegd in het New York Central restaurant. Dankzij de open keuken, de grote ramen met uitzicht over de stad en de creatieve gerechten klaargemaakt met verse seizoensingrediënten, beleeft u een ongekende culinaire ervaring. 
In The Lounge at New York Central geniet u van een heerlijke cocktail klaargemaakt door een ervaren mixologist, terwijl u de New Yorkse skyline na zonsondergang kunt bewonderen. 
Het Market Café in de lobby van het hotel is dé plek bij uitstek waar locals en toeristen samenkomen om de typische New Yorkse smaken te proeven. Geniet 24 uur per dag en 7 dagen op 7 van gastronomische snacks en verfrissende drankjes.

Activiteiten
Sportievelingen kunnen in dit hotel 24 uur per dag aan hun conditie werken in de volledig uitgeruste fitness voorzien van moderne toestellen.  Dankzij de centrale ligging van het hotel kunt u niet alleen alle iconische bezienswaardigheden vlot bereiken, ook een dagje shoppen op Fifth Avenue mag zeker niet ontbreken op uw planning... Veel plezier!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

In Dubai: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.
In Tokyo, Honolulu en New York: Retourtransfers tusesn de luchthaven en de hotels zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties in Dubai

City Tour met transfers

Extra opties in Dubai
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Vertrek tussen 9.00 en 9.30u
Duur: halve dag
Transfers in een voertuig met airconditioning
Engelstalige, Duitstalige of Franstalige gids (andere talen op aanvraag)

Dubai Parks and Resorts: 1-dagkaartje voor 2 parken naar keuze

Extra opties in Dubai
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Safari in de woestijn met transfers en diner

Extra opties in Dubai
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij of een henna tatoeage laten zetten... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

Excursie van een halve dag: van 16.00 tot 21.00u
Inbegrepen: Engelstalige chauffeur, diner in buffetvorm met plaatselijke dranken

Burj Khalifa ticket

Extra opties in Dubai
Bezoek de hoogste toren ter wereld die met zijn 828 meter zeker een indruk nalaat. Vanaf de 124e verdieping bewondert u het 360° panorama over de stad, de woestijn en de zee. Ga tot de 148e verdieping om het hoogste observatieplatform ter wereld te ontdekken.


Transfers niet inbegrepen.
Te kiezen bij de reservering: toegang tussen 9.00 en 15.00u en tussen 19.00 en 23.00u of toegang tussen 15.30 en 18.30u of gewoon ticket tot de 148e verdieping tijdens de reguliere openingstijden.
Duur: halve dag
U dient 30 minuten voor het bezoek aanwezig te zijn, het exacte uur wordt u 48u na de reservering meegedeeld.

Extra opties in Tokyo

Onbeperkte pocket-wifi

Extra opties in Tokyo

In Japan is gratis wifi-toegang zeldzaam. Door een pocket-wifi te huren heeft u altijd en overal toegang tot een snelle internetverbinding voor de hele duur van uw verblijf. Het lichte gewicht en de grote autonomie zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt surfen, e-mailen en sociale media updaten op elk type toestel (laptop, smartphone, tablet...). Ook kunt u meerdere toestellen tegelijk gebruiken.

U haalt de pocket-wifi op in de luchthaven bij aankomst of in het hotel in Tokyo.

Prepaid city transport card met ¥1500

Extra opties in Tokyo
Deze chipkaart geeft u toegang tot het grootste deel van het stedelijke openbare vervoer (metro, trein, bus) in Japan. Er staat al 1500 yen op de kaart, zodat u onmiddellijk kunt vertrekken. De prijs van elk traject wordt automatisch afgetrokken bij elke reis. U kunt de kaart makkelijk opladen in elk station. De kaart is als het ware een vorm van elektronisch geld waarmee u ook kleine aankopen kunt betalen in de supermarkt, frisdrankautomaten enzovoort. De kaart is 10 jaar geldig, dus u kunt hem opnieuw gebruiken bij uw volgende bezoek. Of u kunt hem terugbrengen in het station voor vertrek om de borgsom van 500 yen terug te vorderen.

De kaart is niet overdraagbaar, 1 kaart per persoon.

Stadsgids Tokyo

Extra opties in Tokyo
Deze stadsgids is een ideale aanrader indien u Tokyo bezoekt! 
Indien u voor deze optie kiest, krijgt u deze gids (in het Frans) ongeveer 20 dagen voor uw vertrek samen met uw reisdagboek toegestuurd. 
Verzendkosten inbegrepen.

Gids voor een dag in Tokyo

Extra opties in Tokyo
Profiteer van de diensten van een gids voor een dag om de Japanse hoofdstad te ontdekken.
Bezoek het Meiji-jingu schrijn in een bosrijke omgeving in het centrum van Tokyo om daarna naar Harajuku te gaan, de moderne modewijk. Ook een bezoek aan Shinjuku en zijn mooie tuin mag niet ontbreken, om te eindigen bij het overheidsgebouw met een prachtig uitzicht op de stad.

Uw gids komt u halen bij het hotel om 9 uur voor een ontdekking van de stad tot 17 uur. De maaltijden, het transport en entreeprijzen zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden (voor u en uw gids).

Robot-show

Extra opties in Tokyo
U woont een ongewone show bij die de link legt tussen de Japanse tradities en moderniteit. Excentriek is een woord dat perfect bij dit optreden past met robotten, lichten en prachtige kostuums. U wordt meegenomen in een futuristische, Japanse wereld!

Dagkaartje voor Disneyland of DisneySea Tokyo

Extra opties in Tokyo
Ontdek de magie van de Disney-parken in de hoofdstad, waaronder DisneySea waar de unieke onderwaterwereld te ontdekken valt, of het iconische Disneyland.1 uur van Tokyo met het openbaar vervoer.

Toegang tot het Hello Kitty-attractiepark

Extra opties in Tokyo
Betreed een zoete roze wereld in het Sanrio Puroland Park, gewijd aan de beroemde Hello Kitty. Het park biedt vele attracties, shows, boottochten en ontmoetingen met de personages van het merk.

Workshop sushi maken in Tokyo

Extra opties in Tokyo
Kort voor de lunch ontdekt u alle geheimen van het maken van sushi met onder andere nigiri, inaki, hosomaki en California roll. Maak zelf uw favoriete combinaties en proef van uw eigen creaties, vergezeld van lekkere misosoep.

Van 13.30 tot 16.30u
Les in het Engels

Begeleid diner in een traditioneel restaurant

Extra opties in Tokyo
Geniet van een diner in een typisch restaurant met een van onze lokale vertegenwoordigers die een aantal jaren in Tokio verbleef. Het onthaal in deze typisch Japanse bar / restaurants is warm en de sfeer altijd vrolijk. Dit is waar werknemers elkaar na hun werkdag ontmoeten om de druk weg te nemen en samen een goede tijd hebben. Onze lokale vertegenwoordiger zorgt voor de reservering, helpt u het menu te "decoderen" en zal met u over zijn leven in Japan praten of u ideeën geven om te bezoeken. Uw maaltijden en transport zijn voor eigen rekening.

Extra optie in New York

City Pass New York

Extra optie in New York
Maak gebruik van de City Pass en geniet van al zijn voordelen!
De pas omvat toegang tot:
- Empire State Building Experience
- American Museum of Natural History
- The Metropolitan Museum of Art
- Top of the Rock Observation Deck of Guggenheim Museum
- Statue of Liberty & Ellis Island of Circle Line Sightseeing Cruises
- Memorial & Museum of Intrepid Sea, Air & Space Museum

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

DoubleTree by Hilton Business Bay in Dubai: Bay Square 5, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Metropolitan Tokyo Ikebukuro in Tokyo: 1 Chome-6-1 Nishiikebukuro, Toshima-ku, Tōkyō-to 171-8505, Japan
The Royal Hawaiian in Honolulu: 2259 Kalakaua Ave, Honolulu, HI 96815, Verenigde Staten
Grand Hyatt in New York: 109 East 42nd Street, Park Avenue at Grand Central Terminal, Quartier des affaires Midtown East, New York, NY 10017, Verenigde Staten

DoubleTree by Hilton Business Bay in Dubai: de afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel bedraagt 15 km
Metropolitan Tokyo Ikebukuro in Tokyo: de afstand tussen de luchthaven van Tokyo en uw hotel bedraagt 28 km
The Royal Hawaiian in Honolulu: de afstand tussen de luchthaven van Honolulu en uw hotel bedraagt 14 km.
Grand Hyatt in New York: de afstand tussen de luchthaven van JFK en uw hotel bedraagt 17 km.

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4 of 5* hotels volgens het reisprogramma (of gelijkwaardig)
- Ontbijt in Dubai en Tokyo
- Inclusief 14.75% staatsbelasting in New York
- Vluchten van Dubai naar Tokyo, van Tokyo naar Honolulu en van Honolulu naar New York in economy class

Niet inbegrepen in de prijs:
- Resort fee van $ 34,43 per kamer per dag in New York (ter plaatse te regelen)
- Andere kamercategoriën
- Niet vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Reis rond de wereld in 14 nachten