Premier Le Rêve Hotel & Spa 5* - Adults Only - Sahl Hasheesh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Herontdek de betekenis van het woord luxe in dit hotel aan de Rode Zee
  • Ontspan in dit mooie Adults Only hotel voor momenten van rust
  • Kies uit de vele faciliteiten en activiteiten voor een ontspannen verblijf

De beoordeling van onze klanten

Premier Le Rêve Hotel & Spa 5* - Adults Only

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in en late check-out (op basis van beschikbaarheid)

Het luxueuze Premier Le Rêve Hotel & Spa 5* is de perfecte plek om je vakantie door te brengen! Met een weelderige inrichting, stijlvolle kamers en een groot aanbod aan zwembaden, restaurants en spa-voorzieningen, zul je je in de zevende hemel wanen in dit hotel exclusief voor volwassenen! Je kunt genieten van verschillende internationale lekkernijen terwijl je vanaf het terras de fantastische uitzichten op de Rode Zee bewondert. Nip van een kleurrijke cocktail om daarna te zonnebaden bij één van de 2 grote zwembaden of op het paradijselijke strand. Klinkt dit als een droomvakantie? Boek vandaag nog!

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf in Standaard Kamer met zicht op het zwembad of in Deluxe Kamer met zicht op het zwembad of upgrade naar Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht of naar Deluxe Junior Suite met jacuzzi
  • Fles wijn en fruit op de kamer bij aankomst
  • Dagelijkse bijvulling van de minibar

Standaard Kamer met zicht op het zwembad (49 m²)

De elegante en ruime Standaard Kamer met zicht op het zwembad zal je voorzien van al het nodige comfort. Zodra je wakker wordt kun je op het balkon genieten van de eerste zonnestralen. Tijd om te ontspannen!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht (49 m²)

In een zachte en elegante sfeer biedt de Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht je comfort en een verandering van omgeving. Luieren in het kwaliteitsbeddengoed en kijken naar de Rode Zee! Of misschien ontbijt je liever op het balkon terwijl je geniet van het milde lokale klimaat? In ieder geval zal je verblijf vredig zijn!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Deluxe kamer met zicht op het zwembad (49 m²)

In de ruime Deluxe Kamer met zicht op het zwembad zul je genieten van een ontspannen sfeer. Deze aangename ruimte zal jouw oase van rust worden voor ontspannende momenten na een dag onder de zon van de Rode Zee!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Deluxe Junior Suite met jacuzzi

Geniet op en top van je vakantie in de Deluxe Junior Suite met jacuzzi. Deze prachtige suite is voorzien van alle benodigdheden voor een uiterst aangenaam verblijf. Als kers op de taart beschikt de suite over een jacuzzi, dus volledige ontspanning is gegarandeerd!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • 2 maaltijden (exclusief drankjes) in een van de à-la-carterestaurants (per persoon, per verblijf)

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Turquoise Restaurant

Geniet de hele dag lang van lekkere internationale gerechten met uitzicht op het zwembad en de zee. In dit restaurant worden regelmatig thema-maaltijden georganiseerd met zeevruchten, Egyptische en Caraïbische specialiteiten. Casual smart is de dresscode in dit restaurant.

 

Ossiano Pool Restaurant

Een lekkere snack bij het zwembad of een lichte lunch met uitzicht op het strand - perfect tussen het zonnebaden en zwemmen door!

 

Bella Italian à-la-carterestaurant

Dit is de ideale plek voor een authentieke Italiaanse maaltijd klaargemaakt met de beste ingrediënten om je heel even mee te voeren naar het hartje van Rome of het Toscaanse platteland.

 

Mermaid Mediterranean à-la-carterestaurant

Trakteer jezelf op verse vis en zeevruchten gecombineerd met internationale smaken. De beste keuze voor een romantisch diner!

 

Mandarin Chinese à-la-carterestaurant

Ontdek de verschillende smaken van China met ingrediënten en kruiden die je smaakpapillen laten dansen van plezier. De authentieke Chinese keuken zal ervoor zorgen dat je blijft terugkomen voor meer!

 

Pool Bar

Is genieten van de zonneschijn met een ijskoud drankje in de hand de ideale manier om de middag door te brengen? Dan is dit de place to be!

 

Long Bar

Om te chillen in de avond moet je in de Long Bar zijn, waar je van een drankje geniet op de muziek van DJ Relax. Je kunt er ook ene spelletje darts of biljart spelen of een goed boek lezen.

 

Lobby Bar

De Lobby Bar is 24 uur per dag open en biedt comfortabele zitruimtes om een drankje te nemen in een gezellige sfeer op elk uur van de dag.

 

Miyako Japanese à-la-carterestaurant

Ontdek een heerlijke gastronomie uit het verre Japan met veel aandacht voor detail, met onder andere verse sushi en nog veel meer typische specialiteiten.

 

Little Delhi Indian à-la-carterestaurant

Geniet van het lekkerste wat India op culinair gebied te bieden heeft met de heerlijke aroma's die zo typisch zijn voor deze kruidige keuken.

 

Executive Lounge

De Executive Lounge biedt een luxueuze omgeving die perfect is om een hongertje te stillen nadat de andere restaurants gesloten zijn. Deze lounge is namelijk 24 uur per dag open om te genieten van een hapje of een drankje in een stijlvolle omgeving.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de Sky Pool
  • 20% korting op spabehandelingen

Ga richting de fantastische spa van het hotel om jezelf te verwennen op een ontspannende reis langs massages, behandelingen en tal van faciliteiten. De Swan Spa beschikt over een Turks stoombad, sauna, jacuzzi en thalassotherapie zodat je je helemaal zen zult voelen. Voor de meer actievere reizigers is er een fitnessruimte met moderne apparatuur, een hoofdzwembad, een zwembad met zout water en 2 kleinere zwembaden. Daarnaast is er ook een Sky Pool op de vijfde verdieping, een entertainment lounge, beachvolley, een animatieprogramma en verschillende winkels in de lobby. En dan hebben we het nog niet gehad over het privéstrand vlak voor de deur waar je in een eigen beachcabine kunt relaxen aan de zee ... Hier is aan alles gedacht om je verblijf onvergetelijk te maken!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Optionele excursies

Woestijnsafari

Optionele excursies

Ga mee op avontuur in de woestijn en beleef een dag vol plezier en ontdekkingen.

Om 8 uur vertrek je richting de woestijn waar je allereerst de kans krijgt om met een quad te rijden. Vervolgens stapt je in een jeep voor een safari richting het bedoeïenendrop, waar je kennis maakt met de lokale bevolking.

Onderwatertour

Optionele excursies

Ontdek de magische onderwaterwereld zonder nat te worden dankzij de duikboot. Je gaat tot wel 25 meter diepte in de Rode Zee en ontdekt er de kleurrijke vissen en planten.

 

 

Zee- en spatour

Optionele excursies

Ga mee op deze tour van een dag die je langs twee van de mooiste riffen in de Rode Zee voert. Onderweg kan je genieten van een heerlijke massage van een halfuur en van snorkelstops om de magische onderwaterwereld te verkennen.

 

Paradijselijk eiland

Optionele excursies

Ga mee met ons naar het grootste eiland in de Rode Zee, gekend voor zijn prachtige rif en mooie zandstrand. Geniet onderweg van een snorkelstop om vervolgens aan wal te gaan op Mahmya Eiland voor een ontspannen dag.

Paardrijden in de woestijn

Optionele excursies

Op de rug van een paard ontdek je veel meer van de prachtige omgeving. Allereerst ga je voor een ritje op het strand om ten tijde van de zonsondergang te vertrekken naar de woestijn om al paardrijdend de ondergaande zon tegemoet te gaan.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Hurghada!

Wil je een ander gezicht leren kennen van het 'land van de farao’s'? Hurghada is een voormalig vissersdorpje dat is uitgegroeid tot een prestigieuze badplaats aan de Egyptische kust. Combineer heerlijk nietsdoen met ontdekkingen en avonturen. Zo kun je onder het wateroppervlak duiken om de prachtige vissen en andere zeebewoners te ontmoeten, zonnebaden op de fijne zandstranden en uitzichten bewonderen die zo van een postkaart zouden kunnen komen.

 

Je geniet van de rust, de uitzonderlijke biodiversiteit in zee en de traditionele sfeer in wijken zoals El Dahar. Je hoeft niet langer te twijfelen, dit is de perfecte bestemming voor je volgende vakantie!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 286

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bagageopslag
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Gratis parking

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Airconditioning
  • Tv
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bad
  • Badjassen
  • Douche
  • Kluisje
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Turquoise Restaurant
  • Ossiano Pool Restaurant
  • Bella Italian à-la-carterestaurant
  • Mermaid Mediterranean à-la-carterestaurant
  • Mandarin Chinese à-la-carterestaurant
  • Pool Bar
  • Long Bar
  • Lobby Bar
  • Miyako Japanese à-la-carterestaurant
  • Little Delhi Indian à-la-carterestaurant
  • Executive Lounge

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Hammam
  • Privéstrand
  • Sauna
  • Binnenzwembad
  • Jacuzzi
  • Buitenzwembad
  • Ontspanningszwembad
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Premier Le Rêve Hotel & Spa 5* - Adults Only