Hotel Hilton Hurghada en Nijlcruise - Hurghada - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Combineer cultuur, ontspanning en zon in een luxueus 5* hotel
  • Geniet van de zwembaden van het hotel en de nabijheid van de zee voor een ontspannen vakantie
  • Laat u verleiden door de schatten van Egypte dankzij de combinatie met een onvergetelijke Nijlcruise
  • En ook... Ga op verkenning in de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee

Welkom in... Egypte

U droomt van een vakantie onder de zon, aan een sprankelende zee? Een uitzonderlijk klimaat, permanente zonneschijn, ongerepte woestijnlandschappen, eindeloze zandstranden en de adembenemende Rode Zee... Egypte heeft het allemaal en nog veel meer!

U verblijft in de buurt van het zonnige Hurghada aan een schitterend zandstrand voor een ontspannende vakantie. Wilt u een strandverblijf combineren met culturele ontdekkingen? Dan kunt u kiezen voor een combinatie met een onvergetelijke Nijlcruise waarbij u het fascinerende verleden van het land ontdekt aan de hand van prachtig bewaarde monumenten. De cruise vaart tussen Luxor en Aswan terwijl u geniet van de luxe en de wondermooie landschappen. 

Laat u verleiden door het land van de farao's en piramiden! 

We bieden u de mogelijkheid om uw verblijf naar wens samen te stellen. U heeft de keuze tussen de volgende reisopties:

Aanbieding 1: Vertrek op vrijdag, 3 nachten in Hurghada + 7 nachten cruise + 3 nachten in Hurghada
Aanbieding 2: Vertrek op maandag, 7 nachten in Hurghada + 7 nachten cruise

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 5* hotel

Laat u charmeren door het Hilton Hurghada Plaza 5* hotel met een adembenemend uitzicht op de Rode Zee, gelegen aan een prachtig privéstrand. Midden in weelderige tuinen ontdekt u 2 zwembaden en tal van andere faciliteiten die dit hotel de ideale bestemming maken voor families. 

Op het programma staat: de kleurrijke koraalriffen ontdekken onder het wateroppervlak, sportieve activiteiten, pure ontspanning op het strand en een ruime keuze aan eetgelegenheden om nationale en internationale smaaksensaties te ontdekken. Het hotel is gelegen op 15 km van het centrum van Hurghada en op 10 minuten van de luchthaven.

Uw kamer

Voor een ideale vakantie hebben we voor u de Deluxe Kamer Top Floor (38 m²) met uitzicht op het zwembad of de tuin geselecteerd.

Alle kamers van Hilton Hurghada Plaza 5* zijn ontworpen om u een maximaal comfort te bieden dankzij het moderne design, de zachte kleuren en de hedendaagse faciliteiten. Zet uw koffers neer en ontdek onmiddellijk het prachtige balkon met zicht op de tuinen of het zwembad voor een onvergetelijk verblijf onder de Egyptische zon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om u te laten genieten van al de overheerlijke gastronomie die aangeboden wordt in het hotel, hebben we voor u de all-inclusiveformule geregeld. 

Begin de dag met een stevig ontbijt. Geniet van innovatieve gerechten bereid met de meest verse ingrediënten, ontspan met een kopje koffie in de lounge van het hotel, kies voor een verfrissende cocktail bij het vallen van de avond en geniet van internationale buffetten. Het restaurant verwelkomt u in een lichte en ruime omgeving met kamerhoge ramen met uitzicht op de Rode Zee en het zwembad van het Hilton Hurghada Plaza. Geniet van een verscheidenheid aan gerechten met thema-buffetten.

Ontdek de idyllische sfeer, of het nu voor een maaltijd, een snack, of gewoon voor een cocktail bij zonsondergang is, in restaurant Seashell Beach (toeslag). Wilt u de lokale keuken proeven? Ga naar restaurant Traditionell (toeslag). Hier staat de Egyptische keuken centraal in een prachtige omgeving met uitzicht op de Rode Zee!

Activiteiten

Zowel jong en oud zal plezier vinden in het Hilton Hurghada Plaza! Zwembaden, strand, duiken maar ook tennis, squash of windsurfen... u zult verwend worden met de ruime keuze aan activiteiten en entertainment. Na een workout in de fitness kunt u heerlijke ontspannen in een van de twee sauna's, het stoombad of de hot tub!

Uw cruise

Als u het echte Egypte wilt ontdekken tijdens een onvergetelijk avontuur, dan kiest u voor deze aanbieding met een cruise over de NijlU vaart 7 nachten over de majestueuze Nijl door adembenemende landschappen van Luxor naar Aswan. U wordt begeleid door professionele gidsen die u meer informatie geven over de beschavingen van weleer en de fascinerende geschiedenis.

Dag 1 : Aankomst in Luxor 
Ontvangst aan boord van de cruise op een luxueus 5* schip.

Dag 2 : Luxor – Karnak 
Luxor is een waar openluchtmuseum waar u uitzonderlijke sites kunt bewonderen die u rechtstreeks meenemen naar de tijd van de farao's. Bewonder de tempels van meer dan 3500 jaar oud of slenter door de gezellige souks (plaatselijke markten) waar het dagelijkse leven van de Egyptenaren te zien is. 

Dag 3 : Kom Ombo - Aswan
Vertrek in de vroege ochtend naar Kom Ombo en bezoek rond 16 uur de tempel van Sobek. Vervolgens vaart u verder naar Aswan. Aankomst rond 21 uur, diner en overnachting aan boord in Aswan.

Dag 4: Aswan
Vroeg in de ochtend bezoekt u Aswan en de Tempel van Philea. Rest van de dag vrij. U heeft de mogelijkheid om Aswan te verkennen, boek optioneel een excursie naar het Nubische dorp of maak een ritje op een kameel langs de Nijl. Overnachting aan boord in Aswan.
Dag 5: Aswan - Edfu
Vroeg in de ochtend brengt u (optioneel) een bezoek aan de beroemde tempel van Abu Simbel ten zuiden van Aswan. U kunt ook gewoon een ontspannen ochtend doorbrengen op het terras. Rond 14.00 uur keert u terug naar Edfou waar u rond 21.00 uur zult aankomen.

Dag 6: Edfu - Esna - Luxor
's Ochtends, rond 10 uur, vertrekt u naar Esna. Na een bezoek aan de Khnoum-tempel kunt u ontspannen en genieten van de cruise naar Luxor. De aankomst is gepland rond 14.30 uur. Als u wilt, wordt er een rondleiding door de stad georganiseerd.

Dag 7: Westelijke Jordaanoever - Luxor
Ochtendexcursie naar de Westelijke Jordaanoever waar u een bezoek kunt brengen aan de Vallei der Koningen, de Hatschust-tempel en de Kolossen van Memnon. Avond met geluid en lichtshow in de Karnak-tempel (optioneel), diner en overnachting aan boord in Luxor.
 
Dag 8: Luxor – Hurghada
Ontbijt aan boord en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis (aanbieding 2) of naar uw hotel (aanbieding 1).

Uw optionele excursies, ter plaatse te betalen

Light-pakket (alleen met reservering)
Ter plaatse te reserveren en betalen via onze lokale vertegenwoordiger. Ontdek de wonderen van Opper-Egypte met een Engelstalige gids tijdens 6 excursies:

-Karnak:
Tempelcomplex aan de Nijl dat gewijd is aan de god Amon-Re. Er werd maar liefst 8 eeuwen lang gebouwd aan deze tempel door de verschillende opeenvolgende farao's. De meest opmerkelijke bouwwerken zijn de Tempel van Amon, de zuilengangen, de rij van sfinxen, de tempels van Ramses III en Seti II,...

- Luxortempel: In het hart van de stad aan de oevers van de Nijl vindt u een unieke verzameling van oude steegjes en monumentale beelden ter ere van de farao's van het Nieuwe Rijk. Het enige wat ontbreekt is een obelisk, die door Sultan Soleiman Pacha geschonken werd aan Frankrijk en nu te vinden is in Parijs.

- Tempel van Kom Ombo: Een tempel met een unieke ligging op zo'n 15 meter boven de Nijl die gewijd is aan 2 goden. De ene helft is gebouwd tere ere van de valkengod Horus en de ander helft ter ere van de krokodillengod Sobek.

- Tempel van Horus in Efdu: De heilige stad van Horus is vandaag één van de best bewaarde tempels van het land die werd gebouwd door Ptolemaeus III in 237 voor Christus en later verder uitgebouwd door onder andere Rames III en Nectanebo II.

- De tempel van Khnum in Esna: De tempel van Esna was gewijd aan de god Chnoem, de goddelijke pottenbakker die de mensen vormt op zijn pottenbakkersschijf, de godin Neith en de god Heka, de personificatie van de magie. De tempel ligt in een 9 meter diepe kuil midden in de stad.


- Boottocht met een felucca (traditionele zeilboot) in Aswan: De geschiedenis van Aswan begint op de Elephantine-eilanden en was ooit de hoofdstad van Nubië en Opper-Egypte. Hier vindt men het heiligdom van de ram-god Chnoem en een Nilometer, een uniek bouwwerk om het waterpeil van de Nijl op te meten.

Full-pakket (alleen op reservering)
Ter plaatse te reserveren en betalen via onze lokale vertegenwoordiger. Ontdek de wonderen van Opper-Egypte met een Engelstalige gids tijdens 8 excursies:

-Karnak: Tempelcomplex aan de Nijl dat gewijd is aan de god Amon-Re. Er werd maar liefst 8 eeuwen lang gebouwd aan deze tempel door de verschillende opeenvolgende farao's. De meest opmerkelijke bouwwerken zijn de Tempel van Amon, de zuilengangen, de rij van sfinxen, de tempels van Ramses III en Seti II,...

- Luxortempel: In het hart van de stad aan de oevers van de Nijl vindt u een unieke verzameling van oude steegjes en monumentale beelden ter ere van de farao's van het Nieuwe Rijk. Het enige wat ontbreekt is een obelisk, die door Sultan Soleiman Pacha geschonken werd aan Frankrijk en nu te vinden is in Parijs.

- Tempel van Kom Ombo: Een tempel met een unieke ligging op zo'n 15 meter boven de Nijl die gewijd is aan 2 goden. De ene helft is gebouwd tere ere van de valkengod Horus en de ander helft ter ere van de krokodillengod Sobek.

- De tempel van Khnum in Esna: De tempel van Esna was gewijd aan de god Chnoem, de goddelijke pottenbakker die de mensen vormt op zijn pottenbakkersschijf, de godin Neith en de god Heka, de personificatie van de magie. De tempel ligt in een 9 meter diepe kuil midden in de stad.

- Kolossen van Memnon: De Kolossen van Memnon zijn twee reusachtige standbeelden die overgebleven zijn van de Dodentempel van Amenhotep III. U bezoekt verschillende tombes bedekt met hiërogliefen en schilderijen.

- Vallei der Koningen: De Vallei der Koningen biedt onderdak aan meer dan zestig graven waarvan er ongeveer tien bezocht kunnen worden. Deze vallei is een van de belangrijkste overblijfselen van de grote necropolis van het antieke Thebe, tegenover Luxor.

- Tempel van Hatshepsut: Deze verbazingwekkende structuur, genesteld tegen de kalkstenen kliffen, biedt een prachtig uitzicht. Deze tempel is die van Hatshepsut, de enige vrouwelijke farao in het oude Egypte.


- Boottocht met een felucca (traditionele zeilboot) in Aswan: De geschiedenis van Aswan begint op de Elephantine-eilanden en was ooit de hoofdstad van Nubië en Opper-Egypte. Hier vindt men het heiligdom van de ram-god Chnoem en een Nilometer, een uniek bouwwerk om het waterpeil van de Nijl op te meten.

Engelstalige gids (egyptoloog) tijdens alle bezoeken.
Transfers in moderne voertuigen met airconditioning.

Welkom aan boord

Ontdek de prachtige omgeving dankzij een onvergetelijke cruise op de Nijl in M/S Royal Viking 5* of M/S Farida 5* (plaatselijke normen). U verblijft in een Standaard Cabine en geniet van volpension (zonder drankjes).

In uw cabine vindt u een raam dat naar buiten toe opent voor een prachtig uitzicht. Aan boord vindt u een restaurant dat alle maaltijden serveert in buffetvorm met een combinatie van streekgerechten en de internationale keuken.

Wilt u ook genieten van rust en ontspanning? Het bovendek is ingericht met een zwembad, ligstoelen en solarium voor zonnige momenten vol rust. Op het terras kunt u genieten van een drankje en binnen kunt u uitrusten in een aangename lounge met een bar of zelfs een dansje wagen op de dansvloer.

Het weer

Jan
min : 13°C max : 20°C
Feb
min : 14°C max : 21°C
Mrt
min : 17°C max : 23°C
Apr
min : 21°C max : 27°C
Mei
min : 24°C max : 30°C
Jun
min : 27°C max : 32°C
Jul
min : 28°C max : 33°C
Aug
min : 28°C max : 33°C
Sep
min : 26°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 29°C
Nov
min : 19°C max : 26°C
Dec
min : 14°C max : 22°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 401
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgeservice
  • Geldautomaat en wisselkantoor
  • Excursiebalie
  • Wasservice (toeslag)
  • Shuttleservice
  • Tijdschriften
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Minibar
  • Kluis
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Haardroger
  • Gratis toiletartikelen
  • Tv en satellietzenders
  • Elektrische waterkoker

Activiteiten bij het hotel:

  • Strand
  • Spa- en wellnesscentrum (toeslag)
  • Fitnesscentrum
  • Avondentertainment
  • Kinderclub
  • Watersportfaciliteiten (toeslag)
  • Nachtclub
  • Squash (toeslag)
  • Bibliotheek
  • Darten, Tafeltennis, Biljart (toeslag)
  • Tennisbaan (toeslag)

Details over uw cruise

Alle praktische informatie over de cruise:  
- Schip van 5* kwaliteit 
- Het schip is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
- Het dragen van een lange broek is verplicht voor diners aan boord 
- Er is geen wisselkantoor aan boord, in Luxor en Aswan kan geld omgewisseld worden 
- Fooien worden ter plaatse betaald 
- Huisdieren zijn niet toegestaan  

Opmerking: de goedkeuring en toeristische classificatie van accommodatie komen overeen met de voorschriften of gebruiken van het land van bestemming. Foto's van het schip zijn niet contractueel en het schip kan ter plaatse veranderen voor een boot van dezelfde categorie. Optionele bezoeken kunnen ter plaatse worden gereserveerd en dienen contant en in euro's rechtstreeks te worden betaald aan onze vertegenwoordiger.
€100 belastingen en €65 visumkosten moeten ter plaatse worden betaald. Prijzen zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd.

Het cruiseschip beschikt over:

  • Souvenirwinkel
  • Zwembad
  • Ligstoelen
  • Solarium met handdoeken
  • Wasserij
  • Animatie
  • Restaurant
  • Bar

De kajuiten zijn uitgerust met:

  • Vensters
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Badkamer met douche
  • Haardroger
  • Lounge gebied
  • Kluisje
  • Minikoelkast

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Hilton Hurghada en Nijlcruise