- Leipzig / Halle - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

Het NH Leipzig Zentrum 4 * Hotel , ontworpen door architect Gerd Heise , ligt in het centrum van Leipzig . Gelegen op een gunstige locatie nabij enkele van de beroemdste gebouwen van de stad, biedt het uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, en uw vakantie is dus zelfs vanuit logistiek oogpunt handig en efficiënt! In de buurt van het hotel vindt u een verscheidenheid aan musea, traditionele restaurants en de prachtige dierentuin van Leipzig , allemaal op loopafstand, naast de beroemde Thomaskirche , deze laatste ligt op slechts een minuut wandelafstand. Laat u meevoeren door de geschiedenis van de stad... het hotel verwelkomt u aan het einde van de dag om uit te rusten in alle comfort met de lokale gastronomie en eersteklas dienstverlening .

Uw pension

Begin uw dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met een selectie van gebak, verse fruitsappen, kaas en vlees en enkele heerlijke warme gerechten. Er is ook een kindermenu beschikbaar. Voor lunch en diner kunt u kiezen uit talloze restaurants, zowel op het plein waar het hotel zich bevindt als in het centrum van Leipzig. De lobbybar biedt een breed scala aan drankjes en snacks.

Activiteiten

Het NH Leipzig Zentrum is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de stad, of u nu op bezoek bent voor zaken of plezier. Naast de flatscreen TV in de kamer en de 6 evenementzalen hebben gasten toegang tot de fitness op de 5e verdieping om te trainen. Buiten het hotel vindt u een verscheidenheid aan musea , de dierentuin van Leipzig , allemaal op loopafstand, en dan het winkelcentrum Petersbogen en de winkelstraat Peterstrasse.

Burgplatz 5, Leipzig / Halle, Duitsland

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 197

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Kranten en tijdschriften
  • Airconditioning

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Leipzig / Halle - Tot -70% | Voyage Privé