- Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

Ontdek het unieke kader van het Hotel Now Larimar Punta Cana 5* , een uitstekend adresje waar u in alle comfort en luxe verblijft ver weg van de dagelijks stress. U logeert op slechts 700 meter van het fantastische strand van Playa Bavaro, één van de mooiste stranden van de Caraïben met palmbomen, turquoise water en fijn zand. Ludieke activiteiten voor jong en oud, relaxen op het strand, pure verwennerij... Alles kan en niets moet! Tijdens uw verblijf ontvangt u kortingsbonnen, met een totale waarde van $200 per kamer per verblijf, te gebruiken als volgt: - Een korting van $100 verdeeld over twee bonnen van $40 en een van $20, te gebruiken voor spa-behandelingen (bonnen zijn niet cumulatief en niet geldig op spa producten in de winkel) - Een korting van $60 per verblijf verdeeld in een kortingsbon van $40 en een van $20, geldig voor een romantisch diner (bonnen zijn niet cumulatief en gelden niet voor de aankoop van een fles wijn) - Een korting van $40 verdeeld over 4 bonnen van $10, te gebruik en voor aankoop van flessen wijn bij één van de restaurants van het resort (bonnen zijn niet cumulatief). Bonnen hebben geen contante waarde en zijn niet overdraagbaar.

Uw kamer

DELUXE POOL VIEW (53 M²)

Maximale kamercapaciteit

PREFERRED CLUB DELUXE POOL VIEW (53 M²)

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Uw dagen in Punta Cana worden gekleurd door een all-inclusiveformule waarbij u kan beginnen met een heerlijk ontbijt, de dag kan voortzetten met een luchtige lunch en kan afsluiten met een verrukkelijk diner, inbegrepen in dit aanbod. Op de Dominicaanse Republiek bevat de lokale keuken verschillende smaken afkomstig van verschillende culturen. Met uw all-inclusiveformule heeft u de mogelijkheid van deze keuken te proeven en te ontdekken hoe Afrikaanse, Chinese en Creoolse invloeden gecombineerd kunnen worden tot voortreffelijke gerechten. Laat u verleiden en kom deze smaken achterhalen in het buffetrestaurant , in een van de 5 à-la-carterestaurants van het hotel, aan de grill of in de snackbar.

Activiteiten

Start uw dag met wat ochtendgymnastiek in het zwembad om vervolgens goed wakker te zijn voor het potje volleybal op het strand. Na de lunch kunt u een beetje uitrusten en luieren op het adembenemende strand Playa Bavaro en uw kleurtje bijwerken om daarna richting de spa te trekken voor een heerlijke ontspannende pauze. Klinkt dit niet als dé perfecte vakantie?! En ook aan uw kinderen wordt gedacht. Samen met een animatieteam zullen zij de Explorateur Club ontdekken, een ruimte speciaal voor hen waar ze kunnen deelnemen aan activiteiten en spelletjes, zodat u van een moment van rust kunt profiteren.

Gold Member in Coco Bongo (VIP-toegang)

Om een Premium ervaring te beleven, kunt u kiezen voor de optie Gold Member en genieten van vele voordelen! Bij uw aankomst geniet u van een gepersonaliseerde ontvangst en u vermijdt de vaak lange wachtrij van Coco Bong. Installeer u in het VIP-gedeelte en beleef deze show vanaf een gunstige plek, die u een adembenemend zicht op de scene en de artiesten biedt. U mist geen enkel moment dankzij de obers die uitsluitend aan de Gold Member tafels serveren. De Open Bar met tafelservice zal u het gevoel geven dat u de koning(in) van de avond bent en u zult kunnen genieten van een unieke sfeer!

Aanbevelingen:

- Foto's maken met professionele camera's is verboden.

- Vergeet niet om geld mee te nemen voor fooien en souvenirs.

 

Belangrijk:

- Show in het Engels/Spaans

- Voorbehouden voor personen vanaf 18 jaar

 

Inbegrepen in de prijs:

- Transfers

- Open Bar met tafelservice

- Alcoholische drankjes

- Ontvangst in het VIP-gedeelte bij aankomst

- Skip-the-line-ticket

- Gunstige plek

- Ober

... verder lezen

Coco Bongo Bar

De Coco Bongo Show & Disco is de perfecte plek om een avond door te brengen tijdens uw vakantie in Punta Cana! Geniet van een eclectische mix van muziek, dans, trapeze-artiesten, acrobaten en beroemde filmscènes die worden afgespeeld op populaire muziek. Tijdens de show zult u uw ogen uitkijken en een indrukwekkende avond beleven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Coco Bongo Show & Disco veel internationale media-aandacht heeft gekregen! 

Voordelen
- Beste nachtclub in Punta Cana

Aangeraden: 
- Vergeet niet om geld mee te nemen voor fooien en souvenirs 

Belangrijk: 
- Show in het Engels/Spaans 
- Voorbehouden voor personen vanaf 18 jaar 
- Bij reservering van de reguliere optie, kunt u kiezen of u de show in het weekend of tijdens de week wilt bijwonen. 

Inbegrepen in de prijs: 
- Vervoer vanaf uw hotel 
- Open Bar 

... verder lezen

Exclusief voor Voyage Privé: Avontuurlijke excursie op het eiland Saona en de Chavón rivier

Tijdens deze excursie, die exclusief voor reizigers van Voyage Privé is, gaat u op avontuur langs het turquoise water van de Caraïbische Zee. Neem de tijd voor een uniek uitstapje op de paradijselijke stranden van het eiland Saona. De prachtige landschappen zijn onmisbaar tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek! Per boot bereikt u de mooiste stranden van het eiland, zoals Mano Juan, waar u de schilderachtige houten huizen kunt bewonderen die dit vissersdorpje typeren en waarvan de pastelkleuren in contrast staan met het groen van de palmbomen. U bewondert er niet alleen de fauna die in dit tropische paradijs leeft, maar bezoekt ook het strand tegenover de Flamenco Lagoon en de bekende Doctor’s Beach, waar u naar hartelust kunt snorkelen.

Naast een bezoek aan dit prachtige eiland geniet u van een heerlijke lunch en kunt u zich ontspannen onder de Dominicaanse zon, tenzij u liever het kristalheldere water van het eiland induikt.

Voordat u weer naar uw hotel gaat, vertrekt u richting een subliem, natuurlijk zwembad en vaart u op de Chavón rivier. Hier bewondert u de zonsondergang terwijl u van een drankje nipt. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag ...

Aangeraden:
- Neem een comfortabele outfit, zwemkleding, een handdoek, een pet, biologisch afbreekbare zonnebrandcrème, een zonnebril en een flesje water mee
- Vergeet niet om extra geld mee te nemen voor fooien en souvenirs

Belangrijk:
- Talen: Engels en Spaans
- Beschikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag
- Ontmoetingsplaats in de lobby van uw hotel
- Deze excursie is wordt niet aangeraden voor personen met beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen

Inbegrepen in de prijs:
- Transfers
- Lunch
- Alcoholvrije drankjes
- Alcoholische drankjes
- Gids

... verder lezen

Excursie: Ontdek de Dominicaanse cultuur (exclusief voor Voyage Privé)

U wordt meegenomen door de natuur, de geschiedenis en de culturele rijkdommen van een van de populairste plaatsen in de Caraïben. Tijdens deze excursie krijgt u de kans een chocoladefabriek te bezoeken in Bonao, een charmante gemeenschap in een dorpje gesitueerd tussen Santiago en Santo Domingo met talrijke natuurlijke schatten. U vervolgt de excursie met een bezoek langs de bezienswaardigheden van Higüey, een dorpje gesitueerd in de Altagracia provincie. Bij aankomst kunt u een bezoek brengen aan de Notre-Dame van Altagraca, een basiliek beroemd omdat het het eerste Amerikaanse heiligdom was, gewijd aan de maagd Maria. U zult versteld staan van de unieke architecturale hoogstandjes. 

U brengt een kort bezoek aan een suikerrietveld en gaat vervolgens door naar Boca de Yuma, een gemeenschap gesitueerd in een pittoresk vissersdorpje waar u een indrukwekkend uitzicht kunt bewonderen vanaf de kliffen. Hierna gaat u verder naar het magische dorpje Altos de Chavon in La Romana. Dit mediterrane juweeltje is omringd door geplaveide straten en bestaat uit gebouwen van koraalsteen en terracotta. Het is tevens bekend als de “Stad der kunstenaars” en was lang een inspiratiebron voor filmmakers.

Aarzel niet en ontdek de Dominicaanse cultuur tijdens een excursie, speciaal voor u!

 

Aangeraden:
-Draag comfortabele kleding, een hoed, zonnebrandcrème, insectenspray, zonnebril, een fles water
-Vergeet niet geld mee te brengen voor fooien en souveniers.

Belangrijk:
-Excursie in het Engels en Spaans
-Beschikbaar op maandag en vrijdag
-Ontmoetingsplaats: de lobby van uw hotel
-Deze excursie is niet aangeraden voor personen met beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen.

Inbegrepen:
-Vervoer
-Lunch
-Alcoholvrije drankjes
-Entreeprijzen
-Gids

... verder lezen

Welkom in ... Punta Cana!

Kristalhelder water, witte zandstranden, uitgestrekte rijen van weelderige palmbomen en een gemiddelde temperatuur van 25 graden ... Punta Cana overtreft alle verwachtingen. Of u nu een nachtuil bent op zoek naar vermaak, een zonaanbidder die houdt van rust en ontspanning, een liefhebber van culturele en natuurlijke ontdekkingen of een watersportfanaat … Deze bestemming heeft vele sterke troeven.

 

Een bezoek aan het 3 km lange zandstrand Playa Bavaro, verkozen tot één van de 10 mooiste stranden ter wereld, mag zeker niet ontbreken! Onder het wateroppervlak vindt u een prachtig koraalrif en het strand wordt omzoomd door palmbomen waardoor een natuurlijk tropisch zwembad wordt gecreëerd. Het water is hier zo blauw dat de rest van de wereld maar saai en grijs wordt.

Het weer

Jan
min : 19°C max : 29°C
Feb
min : 19°C max : 30°C
Mrt
min : 20°C max : 29°C
Apr
min : 21°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 21°C max : 30°C
Dec
min : 20°C max : 30°C

Ligging

Av. Alemania S/N El Cortecito Punta Cana, Dominicaanse Republiek

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 720

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Medische service
  • Kinderopvang
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Douche
  • Balkon
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Minibar
  • Tv
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje

Activiteiten bij het hotel:

  • Winkel
  • Casino
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Kinderclub
  • Multisportterrein
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid. 

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

COVID-19
Om ervoor te zorgen dat u veilig op reis kunt, heeft de overheid van de Dominicaanse Republiek haar maatregelen met betrekking tot de gezondheidscontrole bij aankomst in het land aangescherpt. Voor vertrek dient u een Traveler's Health Affidavit in te vullen. Deze vindt u hier: https://www.godominicanrepublic.com/fr/download/123268/

Op het moment van inchecken bij het hotel zal u een reisassistentieplan aangeboden worden, dqt onder meer noodgevallen in geval van een infectie met Covid-19 omvat. Houd er rekening mee dat het voor deze bestemming verplicht is om een reisverzekering te hebben die de medische kosten dekt in het geval van besmetting met het coronavirus.

Momenteel geldt er een avondklok in de Dominicaanse Republiek, waarbij u op weekdagen na 17.00 uur niet meer over straat mag en in het weekend niet na 12.00 uur.

Raadpleeg voor meer informatie de website van de overheid van de Dominicaanse Republiek (https://www.godominicanrepublic.com/newsroom/coronavirus/) en die van België (https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/dominicaanse_republiek).

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé