Melia Punta Cana Beach 5* - Adults Only - Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een 5* hotel aan een van de mooiste stranden ter wereld
  • Geniet van het Adults Only-concept voor een rustig en romantisch verblijf
  • Laat je smaakpapillen verwennen in een van de talrijke restaurants
  • Beleef een onvergetelijke vakantie onder de Caribische zon en de wuivende palmbomen

De beoordeling van onze klanten

Melia Punta Cana Beach 5* - Adults Only

Het Melia Punta Cana Beach 5* heet je van harte welkom! Ontdek een luxehotel met een modern interieur en weelderige tuinen vlak aan zee. En dankzij het Adults Only-concept profiteer je van een intiem verblijf in een hotel dat toegankelijk is voor personen vanaf 18 jaar.

 

Deze oase van rust is ideaal gelegen aan de Playa Bavaro, waar je volop kunt genieten van de hoogwaardige service en faciliteiten. Het paradijs op aarde!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Premium Kamer Beach Side of verblijf in The Level Suite

Premium Kamer Beach Side (42 m²)

De Premium Kamer Beach Side biedt een prachtig uitzicht op de tuinen of het zwembad. De kamer is perfect gelegen nabij het strand waar je heerlijk kunt zonnebaden. Dit is de ideale plek om te onthaasten na een goedgevulde dag.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

The Level Suite (42 m²)

Al de zoetigheid van de wereld wacht op je in The Level Suite. Laat de warme pasteltinten je kalmeren en stap op het terras om te genieten van het zachte Caribische briesje ... Deze ruime en goed uitgeruste suite ligt zowel aan het strand als aan het zwembad, en biedt een aangenaam uitzicht op de tuinen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Met maar liefst 15 restaurants en bars zul je elke dag nieuwe smaken en gerechten kunnen ontdekken. Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteit: de Vietnamese keuken, Mexicaanse gerechten, Italiaanse gastronomie en zelfs een avant-gardistische keuken ... Er is voor ieder wat wils!

 

Voor een verfrissend drankje of een exotische cocktail kun je terecht in een van de bars. Dit is tevens de ideale manier om de dag af te sluiten en plannen te maken voor je volgende vakantiedag in Punta Cana.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x toegang tot het Yhi Spa Water Ritual (per persoon, per verblijf)
  • 1x spabehandeling van 30 minuten bij een verblijf vanaf 5 nachten in The Level Suite (per persoon, per verblijf)

Geniet volop van je vakantie en relax aan de rand van het zwembad of breng een dagje door op het befaamde strand van Playa Bavaro. Voor pure ontspanning kun je terecht in de Yhi Spa, waar een groot aanbod aan massages en behandelingen op je wacht.

 

Sportievelingen kunnen richting de fitnessruimte voor een uitdagende work-out. Dankzij de apparatuur van hoogwaardige kwaliteit heb je hier alles bij de hand om ook op vakantie in vorm te blijven.

 

Het hotel biedt ook een waaier aan activiteiten aan, zowel overdag als in de avond, waaronder Latino danslessen aan het zwembad of ontspannende stretchoefeningen om de dag goed te beginnen.

Optionele excursies

Stadstour Santo Domingo

Optionele excursies

Verken Santo Domingo, de grootste stad in het Caribisch gebied en de eerste hoofdstad van Amerika tijdens deze 10 uur durende rondleiding, met vertrek uit Punta Cana.

 

Eco Caribe Safari

Optionele excursies

Geniet van een dagtour per bus door het hart van het Dominicaanse platteland om te proeven van de Caribische cultuur. Je bezoekt dorpjes, lokale producten en markten terwijl je alles leert over lokale producten en de geschiedenis van het eiland.

De 3 schatten van Miches

Optionele excursies

Miches is een juweel aan de oostkust, bekend om zijn contrast tussen bergen en stranden. Neem deel aan een onvergetelijke excursie die een quadtocht, een wandeling op de berg Redonda en een bezoek aan het strand van Esmeralda combineert!

‘Ojos Indigenas’ Ecologisch Park Catamaran Cruise

Optionele excursies

Geniet van deze catamaran boottocht op de Caribische Zee. Je bezoekt het ecologisch park Ojos Indigenas, waar je kunt zwemmen in het kristalheldere water terwijl je de zeefauna observeert tijdens een snorkelsessie!

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Punta Cana!

Kristalhelder water, witte zandstranden, uitgestrekte rijen van weelderige palmbomen en een gemiddelde temperatuur van 25 graden ... Punta Cana overtreft alle verwachtingen!

 

Of je nu een nachtuil bent op zoek naar vermaak, een zonaanbidder die houdt van rust en ontspanning, een liefhebber van culturele en natuurlijke ontdekkingen of een watersportfanaat… deze bestemming heeft vele sterke troeven voor jou.

 

Een bezoek aan het zandstrand Playa Bavaro, maar liefst drie kilometer lang en verkozen tot een van de tien mooiste stranden ter wereld, mag zeker niet ontbreken! Onder het wateroppervlak vind je een prachtig koraalrif en het strand wordt omzoomd door palmbomen waardoor een natuurlijk tropisch zwembad wordt gecreëerd. Het water is hier zo blauw dat de rest van de wereld maar saai en grijs lijkt!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.


Aantal kamers in het hotel: 456

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Meertalig personeel
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Kluisje
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Haardroger
  • Balkon of terras
  • Koffiemachine

Restaurants en bars in het hotel:

  • Mosaic Restaurant
  • Muoi Restaurant
  • Restaurant Calathea (The Level)
  • Restaurant Mar de Sal
  • Hokkaido Restaurant
  • Restaurant Quimera (The Level)
  • Restaurant Serendiptia
  • Jigger Bar
  • Bar Balance
  • Muse Social Club
  • Barefoot Beach Club
  • Quimera Rooftop Bar
  • Elixr Lobby Bar

De all-inclusiveformule omvat:

- Ontbijt

- Lunch

- Diner

- Een selectie aan drankjes 

 

zie meer details ter plaatse.

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Melia Punta Cana Beach 5* - Adults Only