Royalton CHIC Punta Cana Resort & Spa 5* - Adults Only - Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek dit unieke Adults Only hotel aan een betoverend zandstrand
  • Geniet van de moderne inrichting van de kamers en de openbare ruimtes
  • Laat u culinair verwennen in de verschillende restaurants
  • Maak een strandwandeling bij zonsondergang, verken de idyllische omgeving of snuif een beetje "couleur locale"

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Stap binnen in het Royalton CHIC Punta Cana Resort & Spa 5* en ontdek een unieke wereld. Dit hotel is exclusief voor volwassenen en zal vast en zeker al uw verwachtingen overtreffen! Het hotel ligt aan het gouden zandstrand van het populaire Uervo Alto, ten noorden van Punta Cana. Het vriendelijke en gastvrije personeel, de uitstekende voorzieningen, cocktails, luxediners, uitstekend entertainment en een ontspannen sfeer ... Deze vakantie is nu al onvergetelijk!

 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Luxury Junior Suite
  • Vouchers t.w.v. $300 te besteden in het resort per kamer, per verblijf

Tijdens uw verblijf krijgt u vouchers t.w.v $ 300 (per kamer per verblijf) die als volgt te besteden zijn:

  • 1 voucher van $ 40 te besteden aan een kamerupgrade
  • 2 vouchers van $ 25 te besteden aan "Culinary Experience"
  • 3 voucher van $ 10 te besteden aan een excursie met Nexus Tours Experience
  • 2 vouchers van $ 25 te besteden in de spa
  • 3 vouchers van $ 15 te besteden aan de aankoop van een fles wijn
  • 1 voucher van $ 30 te besteden aan speciale festiviteiten zoals verjaardagen
  • 1 voucher van $ 25 te besteden in de Beach Cabana
  • 1 voucher van $ 30 te besteden aan een romantisch diner

 

NB. De vouchers zijn niet cumulatief te gebruiken en kunnen niet in geld worden omgezet. NB. De vouchers zijn niet cumulatief te gebruiken en kunnen niet in geld worden omgezet.

... verder lezen

Luxury Junior Suite (41 m²)

De mooie Luxury Junior Suite is ingericht met een puur, elegant en eigentijds design. Het bed beschikt over een matras met de Dreambed™ technology - signature voor de Royalton hotels - en ook het beddengoed is van hoge kwaliteit. Na een dag onder de stralende zon kunt u in de badkamer heerlijk ontspannen in het bubbelbad.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Geniet van een zorgeloze vakantie dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule.

Ontdek de verrassende smaken in de verschillende restaurants op het resort. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Italiaanse maaltijd bij Vespa of een reis naar het Midden-Oosten in Tagine? Geeft u de voorkeur aan een buffet? Ga dan naar het restaurant Elements voor een internationaal buffet.

 

Vleesliefhebbers kunnen terecht in steakhouse Hunter en in restaurant Pescari krijgt u heerlijke sushi's en ceviches geserveerd. Voor een kleine snack tussendoor kunt u tot slot terecht bij Munchies aan het zwembad, of bij patisserie Insomnia.

 

De rest van de dag zijn er vele bars beschikbaar voor een verfrissend drrankje: Sublime Lobby Bar, Excite Sports Bar & Lounge, Spice, Diamond Club Bar ... Aan u de keuze!

Christmas Eve Gala Dinner - INCLUDED - ALL OFFERS ON 24.12

Uw kamer

New Year's Eve Gala Dinner - INCLUDED - ALL OFFERS ON 31.12

Uw kamer

Activiteiten

U zult niet teleurgesteld worden door het gevarieerde aanbod aan activiteiten. Maak een strandwandeling over het witte zandstrand of ontdek The Royal Spa: een wellness die beschikt over een hydrotherapiecircuit en een uitgebreid aanbod van massage-, lichaams- en gezichtsbehandelingen met aloude geneeswijzen. Hier kunt u genieten van een moment van pure ontspanning!

 

U kunt ook een yogales volgen, feesten bij de Fun Party met een DJ bij het zwembad, meedoen aan een zumbales, een gokje wagen in het casino, genieten van het entertainment in de avond of zwemmen in het Mermaid zwembad met een raam aan de zijkant. Een ding is zeker, u zult zich niet vervelen!

Uw optionele excursies

Eco Caribe Safari

Uw optionele excursies

Maak kennis met de gebruiken van het leven op het Dominicaanse platteland. Deze excursie brengt u naar Higuey, de belangrijkste stad van de regio, waar u de gelegenheid krijgt een van de belangrijkste kathedralen van het land te bezoeken.

U vervolgt de tour naar de lokale markt (fruit, groenten, kruiden en vlees). Op weg naar het platteland brengt u een bezoek aan de kokosoliefabriek, zonder het bezoek aan een typische ranch met uitleg over de koffie en de cacao te vergeten. De maaltijd wordt geserveerd in een typisch restaurant.

De 3 schatten van Miches

Uw optionele excursies

Een niet te missen excursie met een combinatie van een tocht per quad, beklimming van de Montana Redonda en ontdekking van het strand van Esmeralda.  

Stadstour Santo Domingo

Uw optionele excursies

Verken Santo Domingo, de grootste stad in het Caribisch gebied en de eerste hoofdstad van Amerika tijdens deze 10 uur durende rondleiding, met vertrek uit Punta Cana.

 

Los Haitises National Park Tour

Uw optionele excursies

Vanuit Punta Cana gaat u door het Anamuya gebergte op weg naar Canitas. Daar gaat u aan boord van een motomaran en steekt u de baai van Samana over naar Cayo Levantado waar u geniet van een heerlijke lunch op het strand.


Na de lunch gaat u aan boord van een motorboot om naar Los Haitises National Park te gaan. U bezoekt een grot die ooit werd bewoond door de inheemse Taino-bevolking, u gaat naar een kade vol trekvogels voordat u op de terugweg een natuurlijke mangrove doorkruist.

U gaat van boord bij Cano Hondo om naar de top van Montana Redonda te gaan, waar een spectaculair 360 graden uitzicht op u wacht.

‘Ojos Indigenas’ Ecologisch Park Catamaran Cruise

Uw optionele excursies

Geniet van deze catamarancruise op de Caribische Zee. U bezoekt het ecologische reservaat Ojos Indigenas, waar u kunt zwemmen in een van de mooiste kristalheldere waterbronnen.

Daarna vaart u naar de jachthaven van Punta Cana en langs de kust van Punta Cana, totdat u een rifgebied bereikt waar u kunt snorkelen. Daar gaan we naar het natuurlijke zwembad van Playa Blanca waar u kunt zwemmen en genieten van een spectaculaire locatie.

Excursie naar het eiland Saona en Altos de Chavon

Uw optionele excursies

Op deze tour naar Saona bezoekt u eerst de kunstenaarsstad Altos de Chavon. Ontspan vervolgens op het eiland Saona en geniet van de schoonheid van het Caribisch gebied. Koel af in het kristalheldere water en geniet van een lunchbuffet op het strand. De terugkeer 's avonds gebeurt per catamaran met een open bar om van de late namiddag te genieten.

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Punta Cana!

Kristalhelder water, witte zandstranden, uitgestrekte rijen van weelderige palmbomen en een gemiddelde temperatuur van 25 graden ... Punta Cana overtreft alle verwachtingen!

 

Of je nu een nachtuil bent op zoek naar vermaak, een zonaanbidder die houdt van rust en ontspanning, een liefhebber van culturele en natuurlijke ontdekkingen of een watersportfanaat… deze bestemming heeft vele sterke troeven.

 

Een bezoek aan het zandstrand Playa Bavaro, maar liefst drie kilometer lang en verkozen tot een van de tien mooiste stranden ter wereld, mag zeker niet ontbreken! Onder het wateroppervlak vind je een prachtig koraalrif en het strand wordt omzoomd door palmbomen waardoor een natuurlijk tropisch zwembad wordt gecreëerd. Het water is hier zo blauw dat de rest van de wereld maar saai en grijs wordt!

Het weer

Jan
min : 19°C max : 29°C
Feb
min : 19°C max : 30°C
Mrt
min : 20°C max : 29°C
Apr
min : 21°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 21°C max : 30°C
Dec
min : 20°C max : 30°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 323

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Parking (buiten)
  • Wisselkantoor
  • Kranten en tijdschriften
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Kluisje
  • Tv
  • Minibar
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Douche
  • Bad
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Elements
  • Munchies
  • Hunter
  • Vespa
  • Pescari
  • Tagine
  • Insomnia

De all-inclusiveformule omvat:

- Ontbijt, lunch en diner

- Onbeperkte toegang tot de à-la-carterestaurants zonder reservatie

- Nationale en internationale drankjes

- Wifi in het hele resort

- Sportevenementen

- Livemuziek door een DJ

- 24/24 roomservice

- Luxueuze voorzieningen in de badkamer

- Minibar dagelijks bijgevuld

- Conciërgeservice 

Activiteiten bij het hotel:

  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Sauna
  • Spa
  • Casino
  • Tennisbaan
  • Excursiebalie
  • Winkel
  • Nachtclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Royalton CHIC Punta Cana Resort & Spa 5* - Adults Only