Sunrise Oasis Hotel 4* - Cyprus - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een mooi hotel op het zonovergoten eiland Cyprus
  • Overnacht in een comfortabele kamer, studio of appartement, ingericht met kwaliteitsvolle materialen
  • Proef van de verschillende smaken en laat u verleiden door de lokale gastronomie
  • Ga op ontdekking in Protaras en laat u verleiden door het eilandleven

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Gelegen in het hartje van Protaras vinden we het Sunrise Oasis Hotel terug. Dankzij de goede ligging geniet u van mooie uitzichten over de Middellandse Zee en het eiland.

 

Kom hier samen met vrienden en familie genieten van een vakantie in alle rust.

 

 

Gerust op vakantie in Sunrise Oasis Hotel
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.

Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Studio met zeezicht of Appartement met 1 slaapkamer en gedeeltelijk zeezicht

Appartement met 1 slaapkamer en gedeeltelijk zeezicht (45 m²)

Nood aan wat meer ruimte tijdens uw verblijf? Dan weet dit Appartement met 1 slaapkamer u zeker te bekoren. Geniet bovendien van een gedeeltelijk zicht op zee.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Studio met zeezicht (30 m²)

Geniet van een gelukzalig verblijf in deze Studio en ontwaak iedere ochtend met het zicht op de blauwe zee.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar volpension (exclusief drankjes)

Stripes International Restaurant serveert de hele dag door de lekkerste gerechten om van te smullen. Heel centraal gelegen in het midden van het hotel is het makkelijk bereikbaar voor de grote en kleine honger.

 

Voor een drankje of twee bent u welkom in de Elipse Lobby Bar of The Oval Pool Bar. Genieten met hoofdletter doet u hier.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting in de spa in Sunrise Pearl Hotel

Neem een verkoelende duik in het zwembad of geniet in de jacuzzi's van een ontspannen dag. Ook de kinderen kunnen zich uitleven in het kinderbad, dat voorzien is van een schaduwrijk deel voor de allerkleinsten.

 

De sportliefhebbers kunnen een partijtje tennissen of zich helemaal laten gaan in de fitnessruimte. Na afloop kunnen ze een bezoek brengen aan de sauna om de spieren te ontspannen.

 

Het hotel voorziet ook tal van andere activiteiten zoals karaoke, bingo en zelfs live-optredens van lokale artiesten.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Kies voor een extra optie

Discovery boottrip

Kies voor een extra optie

Een van de beste manieren om de kustpracht van Cyprus te ervaren is op deze 5 uur durende sightseeing cruise vanuit Ayia Napa!

 



Op een ruime boot kunt u de kustlijn van Cyprus bewonderen en zwemmen in Konnos Bay, de Blue Lagoon en Green Bay. Bezoek de pittoreske badplaats Famagusta en de zeegrotten van Ayia Napa voordat u zich tegoed doet aan een lunch met Griekse specialiteiten aan boord.

... verder lezen

Catamaran Crystal Sea Cruise van Protaras

Kies voor een extra optie

Zeil mee met de catamaran Mediterraneo III in deze cruise van een hele dag en ervaar de schoonheid van de oostkust van Cyprus.

 

Profiteer van de inbegrepen pick-up van uw hotel of ontmoetingsplaats en scheep in op de catamaran Mediterraneo III bij Green Bay in Protaras. Tijdens de 6 uur durende zeiltocht langs de oostkust van Protaras passeert u Konnos Bay, Cape Greco, Blue Lagoon en Famagusta. Geniet van zwemstops, snorkelen en kanoën. Onderweg wordt u voorzien van een lunchbuffet met vers seizoensfruit en een open bar.

... verder lezen

Catamaran Ruby Sunset Cruise van Protaras

Kies voor een extra optie

Zeil met de catamaran Mediterraneo III op deze cruise tijdens zonsondergang en ervaar de schoonheid van de oostkust van Cyprus en de adembenemende kustlijn van Protaras.

Dagtour per jeep & boot vanuit Protaras, Ayia Napa en Larnaca

Kies voor een extra optie

Geniet van een land- en zeetour met een hele dag avontuurlijk zwemmen en sightseeing in Oost-Cyprus. Maak je klaar voor non-stop sensatie, veel zwemmen en tonnen plezier. Off-road rijden is inbegrepen in verschillende delen van de excursie voor een avontuurlijke tocht.

Paphos en Curium per bus

Kies voor een extra optie

Ga mee op deze rondleiding die u door de archeologische site van het oude Curium voert, u langs de haven van Paphos laat slenteren en waar u de Cypriotische lekkernijen kunt bewonderen. Op de terugweg stopt u bij de Geboorteplaats van Aphrodite voor foto's en een verfrissende duik.

 



Een tocht die u meeneemt naar de westkant van Cyprus en terug in de tijd naar de oude Griekse beschaving en haar rijke geschiedenis en mythologie! Onze eerste stop is Curium, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van het eiland. Daar krijgt u de kans om het oude Grieks-Romeinse theater te zien waar gladiatorenspelen werden gehouden en het Huis van Eustolios met zijn mozaïeken en badinrichtingen. Curium ligt op een 100 meter hoge heuvel vlak aan zee en biedt een adembenemend uitzicht op de kust van de baai van Episkopi.

 

Vervolgens rijden we naar de stad Paphos, waar u de kans krijgt om het Huis van Dionysos te bezoeken, dat beroemd is om zijn unieke mozaïeken (optionele extra). U heeft ook vrije tijd om te ontspannen, te lunchen (optioneel) en van de omgeving te genieten. De volgende halte is de haven van Paphos, één van de meest bezochte en mooiste toeristische trekpleisters van het eiland.

 

Terugrijdend van Paphos, stoppen we in Geroskipou waar u traditionele lokale delicatessen kunt proeven en kopen die in het dorp sinds 1895 worden gemaakt. Onze laatste stop is bij de Rots van Aphrodite, de legendarische geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van schoonheid en liefde. Volgens de Griekse mythologie werd Aphrodite, zodra zij geboren was, door wit zeeschuim in zee meegevoerd, van Kythera in Griekenland naar Cyprus. Volgens oude legenden zal iedereen die rond de Rots zwemt, gezegend worden met eeuwige schoonheid! Er is tijd voor foto's en zwemmen voordat we terugrijden naar de oostkust van het eiland.

... verder lezen

Ruby Sunset Cruise van Protaras

Kies voor een extra optie

Geniet van een cruise langs de kust van Portaras, Famagusta, Konnos Bay of Cape Greco om de Blue Lagoon te zien. Vergezeld van muziek en een aangename sfeer.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet u van gedeelde transfers heen en terug.

 

Welkom in ... Protaras!

Welkom in Protaras, gelegen in het zuidoosten van Cyprus. Het ligt in het verlengde van Kaap Greco en staat vooral bekend om de mooie stranden, het kristalheldere water en de beste duiklocaties van het land.

 

Breng zeker ook eens een bezoekje aan een van de mooie kerkjes of ga naar een hoger gelegen punt om als eerste in Europa te genieten van de zonsopgang!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 152

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Gratis parking
  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Tv
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Koelkast
  • Microgolf
  • Waterkoker
  • Keuken

Restaurants en bars in het hotel:

  • Elipse Lobby Bar
  • The Oval Pool Bar
  • Stripes International Restaurant
  • Kyklos Mezedopoleio
  • Marcello's Italian Restaurant
  • Lemongrass Pan-Asian Restaurant
  • Braseiro Rodizio Brazilian Steakhouse

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Kinderclub
  • Fitness
  • Jacuzzi
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Tennisbaan

De spa bevindt zich in het nabijgelegen Sunrise Pearl Hotel

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sunrise Oasis Hotel 4*