Superior Casa Particular & Playa Vista Mar 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar het grootste Caribische eiland en laat u aangenaam verrassen door adembenemende landschappen en paradijselijke stranden
  • Breng enkele dagen in Havana door bij een lokale bewoner thuis en vang een glimp op van de lokale en authentieke manier van leven
  • Sluit uw vakantie af met een 5* all-inclusiveverblijf aan de zonnige stranden van Cayo Santa Maria

Welkom in... Cuba

Havana

Op naar Havana! Fascinerend, opwindend, betoverend en vol contrasten... De hoofdstad van dit eiland combineert een koloniale geschiedenis, Unesco Werelderfgoed, opzwepende ritmes, een unieke cultuur en moderniteit.

Loop verloren in de typische straatjes met kleurrijke gevels, kuier over de bekende Malecón, bewonder de koloniale architectuur en ervaar zelf de feestelijke sfeer in de vele gezellige bars. Met een oude Amerikaanse auto, met de coco taxi of te voet, u kunt op verschillende manieren in de voetsporen van Hemmingway treden.

Havana vat perfect de complexiteit van Cuba samen in een stad die balanceert tussen heden en verleden en tussen grootsheid en eenvoud, maar die u nooit onverschillig laat!

Cayo Santa Maria

Daarna bent u klaar voor enkele heerlijke dagen waar u helemaal niets hoeft te doen, enkel ontspannen: op naar de zonovergoten stranden van het eiland Cayo Santa Maria!
Op zo'n 7 uur van Havana ligt dit bijzondere pareltje in de 
Jardines del Rey archipel die door Unesco is geklasseerd als biosfeerreservaat. Een paradijselijke plek om uw vakantie in schoonheid af te sluiten!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 3 nachten in Havana + 3 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 10 nachten: 3 nachten in Havana + 6 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 12 nachten: 3 nachten in Havana + 8 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana
- 14 nachten: 3 nachten in Havana + 9 nachten in Cayo Santa Maria + 1 nacht in Havana

Klaar voor vertrek?

Superior Casa Particular

In Havana overnacht u in een Superior Casa Particular die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. 

Hier beleeft u een 
unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. U logeert u in het historische centrum van Havana, dicht bij het Wapensmuseum, het fort "Real Fuerza" en de kathedraal. 

Let op: Sommige bewoners spreken geen Engels. U zult altijd hartelijk worden ontvangen maar een paar woorden Spaans kunnen goed van pas komen om de communicatie te vergemakkelijken.

Uw kamer

U verblijft in een Superior Kamer.

Voor een volledige onderdompeling in de lokale charme, hebben we gekozen voor een Superior Kamer in een privéhuis. De inrichting, de sfeer en het meubilair geven u een inzicht in het echte Cubaanse leven.
Ontdek dit fascinerende land op een andere manier dankzij dit unieke verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Tijdens uw verblijf in de hoofdstad start u elke ochtend met een heerlijk ontbijt dat vers wordt bereid door uw gastheer of gastvrouw. Neem plaats aan tafel en deel een uniek moment vol gezelligheid! De rest van de dag bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en de unieke Cubaanse gastronomie te leren kennen. De oude stad van Havana bruist van de restaurants en bars waar u proeft van de plaatselijke specialiteiten en een praatje maakt met de vriendelijke bevolking.

Activiteiten

Slenter door de kleurrijke straten van Havana op uw eigen tempo, bewonder de authentieke huizen en bijzondere architectuur. Ervaar de plaatselijke cultuur terwijl u de Cubanen voor hun huis ziet zitten met een sigaar in de mond. Dankzij uw verblijf in een Casa Particular en deze unieke manier van reizen, ervaart u de warme sfeer die zo kenmerkend is voor Cuba!

Playa Vista Mar 5*

Uw 5* hotel bevindt zich in Cayo Las Brujas, op enkele kilometers afstand van Cayo Santa Maria en op slechts 6 minuten afstand van de zee. Neem een duik in een van de zwembaden en nip van een tropische cocktail in de bar.
Verder beschikt uw hotel over verschillende restaurants met een adembenemend zicht op zee, en een wellnessruimte.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Superior Kamer.

Kom helemaal tot rust in een ruime en lichte kamer, voorzien van onder andere een koffiezetapparaat, een LCD TV en gratis toiletartikelen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een all-inclusiveformule (ontbijt, lunch en diner met een selectie van snacks en drankjes).

Start de dag met een smakelijk en vitaminerijk ontbijtbuffet. Nadat u genoten heeft van de zon aan het zwembad en van de verschillende aangeboden activiteiten, kunt u in een van de snackbars terecht voor een hapje en een drankje. 's Avonds proeft u in het hotelrestaurant van vers bereide lokale en internationale lekkernijen. 

Activiteiten

Steek de tuin van het resort over en duik in het zwembad. Het hotel biedt een scala aan avondentertainment om een leuke sfeer te creëren. Sportliefhebbers kunnen zich wagen aan een partijtje tennis of een sportieve pauze nemen in de fitness. Zin in een extra portie ontspanning? Ga dan naar het wellnesscentrum, waar u terecht kunt voor een massage of een heerlijk moment in de sauna of de jacuzzi. Tenslotte kunt u ook zonnebaden op de nabijgelegen stranden van Cayo Santa Maria. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels en tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

Panoramische tour door Havana van 45 minuten

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de mooiste plekjes van de stad tijdens een rit van 45 minuten in de klassieke vintage auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero.

Extra opties

Maritiem avontuur

Extra opties
Geniet van een maritiem avontuur met inbegrepen transfers. Maak een boottocht door een doolhof van kanalen rond Las Brujas, Tío Pepe en Francés en geniet van de onderwaterflora en -fauna, snorkelsessies en non-alcoholische drankjes. 

- Deze tour duurt 45 minuten 
- Frequentie: dagelijks 
- Kinderen jonger dan 15 jaar moeten begeleid worden door een volwassene

Bezoek aan 2 koloniale steden

Extra opties
Ontdek de mooiste plekjes van de stad tijdens een rit van 45 minuten in de klassieke vintage auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero.

Ligging

Superior Casa Particular: het exacte adres wordt u ter plaatse meegedeeld
Playa Vista Mar: Las Brujas, 52610 Cayo Santa Maria, Cuba

Superior Casa Particular: de afstand tussen de luchthaven van Havana en het centrum van Havana bedraagt 21 km
Playa Vista Mar: de afstand tussen de luchthaven van Havana en uw hotel bedraagt ongeveer 400 km

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Superior Casa Particular:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: verschillend per accommodatie
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Verschillende gemeenschappelijke ruimtes en woonkamers
  • Dagelijkse schoonmaak

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer

Alle praktische informatie over het Playa Vista Mar:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 660
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Excursiebalie
  • Bagageopslag
  • Autoverhuur
  • Souvenirwinkel
  • Wisselkantoor
  • Wifi
  • Parking
  • Wasservice (met toeslag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Koffiezetapparaat
  • Strijkvoorzieningen
  • Balkon of terras
  • Televisie met nationale en internationale zenders
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Minibar
  • Toiletartikelen
  • Kamerjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tennis
  • Basketbal
  • Avondanimatie
  • Spelkamer
  • Fitness
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Massages (met toeslag)
  • Kinderclub (van 4 tot 12 jaar, van 9.00 tot 17.00 uur)
  • Buitenzwembaden
  • Tuin

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Superior Casa Particular & Playa Vista Mar 5*