5* combinatie: Melia Cohiba en Melia Buenavista - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verken Habana Vieja (Oud Havana), een fascinerende Werelderfgoedsite
  • Relax op de prachtige stranden van Cayo Santa Maria
  • Logeer op beide bestemmingen in een luxueus 5* hotel van de Melia groep
  • Profiteer van de rust in een Adults Only hotel tijdens uw strandverblijf

Welkom in... Cuba

Zoekt u naar een vakantie vol kleuren, geuren en smaken? 
Laat u charmeren door de unieke en uitzonderlijke sfeer van Cuba, een land dat blijft verbazen. Neem de tijd om de rijke geschiedenis te leren kennen en op zoek te gaan naar de verborgen schatten. Daarnaast vindt u hier ook adembenemende landschappen en een opwindende cultuur.  

Havana

De Cubaanse hoofdstad is de eerste halte van deze bijzondere reis. Met zijn onweerstaanbare charme neemt Havana u mee op een reis door de geschiedenis langs het koloniale erfgoed, de kleurrijke huizen, de eeuwenoude tradities en de immer aanwezige energie van de latino muziek. Maar deze dynamische stad heeft ook een modern gezicht met innovatieve designs en trendy wijken. 

Kuier langs de bekende 
Malecón en bewonder het uitzicht op zee aan de ene kant en de kleurrijke vintage auto's uit de jaren 50 aan de andere kant... Havana is uniek!

Cayo Santa Maria

Deze reis eindigt in schoonheid op de zonnige stranden van Cayo Santa Maria, een paradijselijk eiland zo'n 7 uur van Havana in de Jardines del Rey archipel. Denk aan idyllische stranden, kristalhelder water, wuivende palmbomen en pure ontspanning... Dit gebied is uitgeroepen tot biosfeerreservaat omwille van zijn unieke fauna en flora en natuurlijke schoonheid.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 3 nachten op Cayo Santa Maria en 1 nacht in Havana
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 6 nachten op Cayo Santa Maria en 1 nacht in Havana
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 8 nachten op Cayo Santa Maria en 1 nacht in Havana
- 14 nachten waarvan 4 nachten in Havana, 9 nachten op Cayo Santa Maria en 1 nacht in Havana

Cuba is een land in verandering en reizen door het land blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring!   

Hotel Melia Cohiba 5*

Het Hotel Melia Cohiba ligt op een ideale locatie aan zee in de Vedado wijk op slechts 50 meter van de bekende Malecón promenade, waar tal van winkels, restaurants en bars te vinden zijn. Van hieruit bezoekt u gemakkelijk het historische centrum en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. 

Laat u charmeren door de traditionele inrichting van het hotel, de elegante ruimtes en de moderne faciliteiten voor een fantastisch verblijf in de Cubaanse hoofdstad.

Uw kamer

Speciaal voor u: upgrade naar een Klassieke Kamer met zeezicht (27 m²).

Uw kamer is gezellig ingericht met warme kleuren in een vintage Cubaanse stijl en met comfortabel meubilair. Door de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op zee en krijgt u veel natuurlijk licht binnen. De moderne faciliteiten zorgen voor een verblijf dat u niet snel zult vergeten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Voor uw andere maaltijden bent u helemaal vrij om zelf op ontdekking te gaan naar de rijke gastronomie van de stad. In het hotel proeft u van verschillende keukens in verschillende sferen. Kies tussen een buffetmaaltijd, de mediterrane keuken, Italiaanse smaken of typisch Mexicaans eten. In het Habana Café wordt u dan weer meegenomen naar de typische sfeer uit de jaren 50.

Opmerking: U kunt een speciaal diner en een spektakel "Buena Vista Social Club" reserveren in uw hotel.
Op de dag van uw transfer naar Cayo Santa Maria komt een pendeldienst u vroeg in de ochtend ophalen (rond 5.00u) voor uw transfer naar Hotel Melia Buenavista. Op deze dag wordt geen ontbijt geserveerd.

Activiteiten

Beleef de kleurrijke sfeer van de fascinerende hoofdstad op uw eigen ritme en bewonder de authentieke huizen en koloniale architectuur. Het hotel beschikt over een gratis pendeldienst naar het centrum van Havana, zodat u makkelijk op verkenning gaat. Na een dag in de stad laat u zich verwennen in het schoonheidssalon, neemt u een duik in het zwembad op het dakterras of werkt u aan uw conditie in de fitness of op de squashbaan. 's Avonds worden er shows en optredens georganiseerd in het hotel.

Speciaal voor u: deze aanbieding is inclusief een bezoek aan Havanna in een vintage auto.

Hotel Melia Buenavista 5*

Het Hotel Melia Buenavista 5* ligt vlak aan zee en is een waar paradijs voor wie wil genieten van ultieme rust. Dit prachtige adresje is exclusief voorbehouden aan volwassenen van 18 jaar en ouder. De uitzonderlijke voorzieningen, de stijlvolle inrichting en het prachtige kader zorgen ervoor dat u hier nooit meer weg wilt. Luxe, romantiek, welzijn en lekker eten zijn de orde van de dag tijdens uw strandverblijf in Cayo Santa Maria!

Uw kamer

U verblijft in een Junior Suite The Level (62 m²).

Deze charmante en luxueuze kamers liggen op de hoogste verdiepingen van het hotel waardoor u een prachtig uitzicht krijgt op de tuin. De moderne inrichting met warme kleuren wordt aangevuld met alle eigentijdse voorzieningen die u nodig heeft voor een verblijf in alle comfort met een flatscreen TV, wifi, airconditioning en een weelderige badkamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Het hotel heeft 3 restaurants en 3 bars waar u nieuwe smaken kunt ontdekken. Vanuit Los Caribes geniet u van een betoverend uitzicht over de baai van Punta Madrugilla. Proef van de Franse keuken in Los Navegantes, geniet van de sublieme gerechten met zeevruchten in Los Marinos en van de chique sfeer in La Notte.

Terwijl u aan uw kleurtje werkt bij het zwembad, nipt u van een lekkere cocktail en proeft u van een lekker hapje van de bar terwijl de avond opgefleurd wordt met live muziek. Wat kunt u nog meer wensen?

Activiteiten

Speciaal voor u: 20% korting op een massage

Begin de dag met enkele baantjes in één van de 2 zwembaden of met een wandeling op het strand. Het blauwe zwembad, de blauwe lucht, het turquoise-blauw van de zee... Dit is een droombestemming! 

De rest van de dag kunt u besteden aan ontspanning en rust, bijvoorbeeld in het schoonheidssalon of in de YHI Spa. Blijft u liever in beweging? Ga dan naar de fitness, doe mee aan één van de vele watersporten of sla een balletje op de tennisbaan. Er is voor ieder wat wils!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel in Havana zijn inclusief. Ook de transfers tussen beide hotels zijn inbegrepen. Op de dag van vertrek naar Cayo Santa Maria wordt u rond 5.00u 's morgens opgehaald in het hotel in Havana, op deze dag wordt het ontbijt niet geserveerd. Onderweg houdt de bus halte op een plek waar u iets kunt eten.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

Sightseeing Tour in Havana van 45 minuten

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de mooiste plekjes van Havana tijdens een tour door de stad van 45 minuten met een klassieke auto. U rijdt door het moderne stadsdeel tot aan de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero. 

Extra opties

Maritiem avontuur (Cayo Santa Maria)

Extra opties
Geniet van een maritiem avontuur met inbegrepen transfers. Maak een boottocht door een doolhof van kanalen rond Las Brujas, Tío Pepe en Francés en geniet van de onderwaterflora en -fauna, snorkelsessies en non-alcoholische drankjes. 



- Deze
 tour duurt 45 minuten

- Frequentie: dagelijks
- Kinderen jonger dan 15 jaar moeten begeleid worden door een volwassene

Bezoek aan 2 koloniale steden

Extra opties
Begin met een kort bezoek aan de stad Santi Spiritus: een rondleiding door het historische centrum en de boulevard, inclusief een cocktail. Vervolgens transfer naar Trinidad: bezoek aan het pottenbakkershuis, lunch in een lokaal restaurant, bezoek aan een museum en vrije tijd.



- Frequentie: dinsdag en vrijdag

Ligging

Hotel Melia Cohiba: Ave. Paseo entre 1ª y 3ª Vedado, Havana, Cuba 
Hotel Melia Buenavista: 52610 Cayo Santa Maria - Villa Clara, Cuba

De afstand tussen de luchthaven van Havana en Hotel Melia Cohiba bedraagt 20 km. 
Beide hotels bevinden zich op ongeveer 422 km van elkaar.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Melia Cohiba:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 462
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Wifi
  • Excursiebureau
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Flatscreen TV
  • Telefoon met directe buitenlijn
  • Kluis
  • Minibar
  • Koffiezetapparaat
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad met zoet water in lagunevorm en jacuzzi
  • Sauna
  • Schoonheidssalon
  • Massages
  • Fitness
  • Live muziek en spektakels
  • Chill-out avonden bij het zwembad
  • Squashbaan (met verlichting)

Alle praktische informatie over het Hotel Melia Buenavista:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 105
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan
Dit is een Adults only hotel. Het hotel is enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

De all-inclusiveformule omvat:
- Alle maaltijden, nationale en geïmporteerde dranken
- Kluis in de kamer
- Strandhanddoeken en ligbedden op het strand
- Activiteiten overdag (volleybal, aerobic, excursies, danslessen) en 's avonds
- Niet gemotoriseerde watersporten: kajakken, snorkelen, boottochten
- Duiklessen in het zwembad
- Toegang tot de tennisbaan

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Valutawissel
  • Parkeren
  • Wifi
  • Medische dienst (op aanvraag)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Airconditioning
  • Plafondventilator
  • Telefoon in de slaapkamer en badkamer
  • LCD satelliet TV
  • Kluis
  • Minibar (dagelijks bijgevuld met water, frisdrank, fruitsap en bier)
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Badkamer met douche en bad
  • Strandhanddoeken
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badjas en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 zwembaden
  • Zonneterras
  • YHI Spa
  • Fitness
  • Club House
  • Tennisbaan
  • Niet gemotoriseerde watersporten zoals kajakken, pedalo-boten en zeilen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. 5* combinatie: Melia Cohiba en Melia Buenavista