Casas Particulares Havana, Viñales en Hotel Memories Jibacoa - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de authentieke Cubaanse cultuur tijdens een verblijf bij bewoners thuis in Havana en Viñales
  • Eindig dit Cubaanse avontuur in alle rust in het Hotel Memories Jibacoa voor een verblijf in alle intimiteit voorbehouden aan 16+
  • U zult gecharmeerd zijn door de koloniale architectuur in Havana, de prachtige natuur in Viñales en de turquoise zee in Jibacoa
  • En ook... Treed in de voetsporen van Tony Montana en rook een echt Cubaanse sigaar

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Hotel Memories Jibacoa: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Cuba

Wilt u historische en culturele ontdekkingen combineren met ontspanning aan het strand?
Dit kleurrijke eiland barst van de verrassingen met zijn unieke cultuur, vriendelijke bevolking en sfeer die doet denken aan het Europa uit de jaren 50.

De hoofdstad Havana biedt de perfecte mix tussen architectuur, geschiedenis, gastronomie en opzwepende ritmes. De cultuur draagt de stempel van verschillende invloeden uit Europa, Afrika en de Amerika's. De kasseistraatjes bruisen met gezellige cafeetjes, bars en de zwoele ritmes van de rumba. De gebouwen in de stad laten de multiculturele kant van deze koloniale stad als geen ander zien, met een mix van barok, neoclassicisme en art deco in de oude stad (UNESCO Werelderfgoed) en het contrast met meer moderne stadsgedeelte. 

De volgende halte is Viñales, eveneens een UNESCO Werelderfgoed site. Dit stadje ligt in een weelderig groene omgeving omringd door een indrukwekkend karstgebergte, vruchtbare valleien, exotische bloemen en planten, tabaksplantages, suikerrietplantages.... Maak een wandeling door de gezellige straatjes met kleurrijke houten huizen terwijl u geniet van de prachtige uitzichten. Bezoek een tabakshuis waar de tabaksbladeren liggen te drogen in de zon en ontdek het rustige, dagdagelijkse leven van de bewoners. Deze plek zal u zeker weten te charmeren...
Voor de laatste etappe van deze onvergetelijke reis gaat u richting Jibacoa, een paradijselijke badplaats op zo'n 70 km van Havana voor een rustgevend strandverblijf. Aan kristalhelder water, op fijne witte zandstranden, geniet u van de zon, de rust en de prachtige omgeving. Neem een duik onder het wateroppervlak en ontdek de kleurrijke koraalriffen, maak een boottochtje in de omgeving of maak gebruik van de schitterende faciliteiten van uw hotel.
Aangenaam en relaxed, opzwepend en zwoel, opwindend en fascinerend, adembenemend en onvergetelijk... Cuba is een land dat niet met één woord te beschrijven is! U moet het zelf ervaren!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales en 2 nachten in Jibacoa 
10 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales en 5 nachten in Jibacoa 
12 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales en 7 nachten in Jibacoa
14 nachten waarvan 3 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales en 9 nachten in Jibacoa  

Het traject tussen Havana en Viñales duurt ongeveer 2,5 uur, tussen Viñales en Jibacoa ongeveer 3,15 uur en van Jibacoa naar Havana bent u ongeveer een uurtje onderweg. 

Reizen in Cuba blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring! 

Tijdens uw reis door dit prachtige land geniet u van de voordelen van de inbegrepen toeristische kaart en een wifi-kaart van 5u per persoon (die u ontvangt op de luchthaven).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana en Viñales

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum cocktails, latino muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekkingen van de steden in het hart van de Cubaanse cultuur, overnacht u in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.

Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. In Havana logeert u in het hart van de historische wijk.

Let op: Sommige bewoners spreken geen Engels of Frans. U zult altijd hartelijk worden ontvangen maar een paar woorden Spaans kunnen goed van pas komen om de communicatie te vergemakkelijken.

Voor een complete onderdompeling in de plaatselijke charme hebben we gekozen voor een Standaard Kamer in een privéhuis. De inrichting, de sfeer en het meubilair geven u een uniek inzicht in het echte Cubaanse leven. Er wacht u een eenvoudig en comfortabel verblijf om dit prachtige land op een originele manier te ontdekken

Hotel Memories Jibacoa 4*

In dit hotel geniet u gegarandeerd van een rustgevend verblijf in alle intimiteit, het hotel is namelijk voorbehouden aan personen ouder dan 16. Op een bevoorrechte locatie tussen de bergen en het adembenemende strand van Arroyo Bermejo, wordt u ontvangen in een warme, moderne en uitnodigende sfeer.

U verblijft op slechts een uurtje rijden van de hoofdstad en de stranden van de bekende badplaats Varadero, maar waant u toch op het einde van de wereld, omringd door de weelderige natuur. Sommigen zeggen dat dit het mooiste hotel is van deze streek... We laten het oordeel aan u over!
Tijdens uw strandverblijf brengt u de nachten door in een gezellige en kleurrijke Standaard Kamer met een typische Cubaanse charme. Hier ontdekt u de rust, het comfortabel meubilair en de moderne faciliteiten die uw vakantie helemaal compleet maken.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Casas Particulares in Havana en Viñales
Tijdens uw verblijf in de hoofdstad en Viñales start u elke ochtend met een heerlijk ontbijt dat vers wordt bereid door uw gastheer of gastvrouw. Neem plaats aan tafel en deel een uniek moment vol gezelligheid! De rest van de dag bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en de unieke Cubaanse gastronomie te leren kennen. De oude stad van Havana bruist van de restaurants en bars waar u proeft van de plaatselijke specialiteiten en een praatje maakt met de vriendelijke bevolking.

Hotel Memories Jibacoa
Dankzij de fantastische all-informule, geniet u zonder zorgen van uw verblijf aan de paradijselijke stranden. Zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner heeft u keuze tussen 4 gastronomische restaurants in het hotel. En als u tussendoor dorst heeft, zijn er maar liefst 5 bars waar u onbeperkt proeft van plaatselijke alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Activiteiten

Casas Particulares in Havana en Viñales
Slenter door de kleurrijke straten van deze twee fascinerende plekken op uw eigen ritme, bewonder de authentieke huizen en bijzondere architectuur. Ervaar de plaatselijke cultuur terwijl u de Cubanen voor hun huis ziet zitten met een sigaar in de mond. Dankzij uw verblijf in een casa particular en deze unieke manier van reizen, ervaart u de warme sfeer die zo kenmerkend is voor Cuba!

Hotel Memories Jibacoa
U bent op een paradijselijke bestemming, maak gebruik van dit unieke kader om uw dagen in te vullen zoals u dat wilt. Een romantische wandeling langs het strand met uw partner... Een frisse duik in het zwembad... Een ontdekking van de kleurrijke onderwaterwereld en prachtige koraalriffen... Of actie op het water met een ruim aanbod aan watersporten... U kiest het helemaal zelf! En als u helemaal niets wilt doen behalve met een cocktail in de hand op een ligstoel gaan liggen en het uitzicht bewonderen, is dat geen enkel probleem!

Uw inbegrepen excursie

Havana City Tour (met gids)

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de belangrijkste plekken van de stad met een unieke tour door zowel het oude als moderne deel van Havana. Deze tour begint met een bijzondere rit van 1 uur in een vintage auto, gevolgd door een wandeling door het historische centrum (3 uur). U neemt de lunch in het Rum Rum Paladar restaurant of gelijkwaardig (transfer terug naar de accommodatie niet inbegrepen).

Het programma: 
- Vertrek om 9u (onder voorbehoud) aan het casa particular in de vintage auto met gids. 
- Rit van 1 uur in de klassieke auto door het moderne deel van de stad langs de Paseo del Prado, het Plaza de la Revolución en de Malecón Habanero. 
- Wandeling van 3 uur door het koloniale centrum, dat gesticht werd in 1515 en sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bezoek het Plaza de Armas, het Plaza de San Francisco, het Plaza de la Catedral,... U ontdekt de belangrijkst straten en bezienswaardigheden in de oude stad, en brengt een bezoek aan het Spaanse fort en de Spaanse bouwwerken die werden gebouwd tussen de zestiende en negentiende eeuw.

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de Casas Particulares:
De casas zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in de casas: tussen 2 en 15
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Hotel Memories Jibacoa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 250
Check-in: 16u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan
Het hotel is enkel toegankelijk voor personen ouder dan 16 jaar

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Casas Particulares beschikken over:

  • Verschillende openbare ruimtes en salons
  • Dagelijkse schoonmaak

Het Hotel Memories Jibacoa beschikt over:

  • Receptie
  • Parking
  • Meertalig personeel
  • Excursiebalie
  • Wifi (met bijbetaling)

De kamers van de Casas Particulares zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Zeep en shampoo

De kamers van Hotel Memories Jibacoa zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Satelliettelevisie
  • Kluis
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Wekdienst
  • Balkon
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Strijkijzer en strijkplank

Activiteiten bij de Casas Particulares:

  • Centrale ligging

Activiteiten bij Hotel Memories Jibacoa:

  • Zwembad
  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Tennisbaan
  • Discotheek
  • Duiken en snorkelen
  • Niet gemotoriseerde watersporten
  • Fietsroutes

De all-inclusiveformule in het Hotel Memories Jibacoa bestaat uit:
- Ontbijt, lunch en diner in het hoofdrestaurant Los Girasoles in buffetvorm
- Selectie aan cocktails, fruitsap, frisdrank en nationale alcoholische dranken

Niet inbegrepen:
- À la carte restaurants La Taberna en El Ranchón (reservatie verplicht)
- Bepaalde premium internationale dranken 

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Om Cuba in te komen, dient u over de volgende documenten te beschikken:

  • Geldig paspoort
  • Toeristenvisum of, bij gebreke daarvan, een visum afgegeven door de overeenkomstige Cubaanse consulaire autoriteiten.
  • Retourticket
  • Bewijs van een ziektekostenverzekering

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casas Particulares Havana, Viñales en Hotel Memories Jibacoa