De grote klassiekers van China - Beijing - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Boek een magische rondreis door de historische steden en adembenemende landschappen van China
  • Profiteer van een privérondreis met chauffeur en plaatselijke gidsen
  • Maak kennis met de grote klassiekers en de diepgewortelde tradities
  • Ontdek steden als Beijing, Xi'an, Guilin en Shanghai en overnacht in stijlvolle 4* of 5* hotels

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... China!

Zin om een ongelooflijk divers land te ontdekken? Dan is deze rondreis iets voor u! Reis mee naar het kloppend hart van China, voor een unieke ervaring in de bruisende steden en op het adembenemende platteland. Dit immense land was eeuwenlang terecht een felbegeerde bestemming voor westerse avonturiers.

Maak kennis met de enorme hoeveelheid historische en culturele pareltjes die China voor u in petto heeft. Laat u overweldigen door een fenomenale combinatie van ultramoderne techniek en pittoreske landschappen. Twijfel niet en kies voor een unieke reiservaring! Bent u klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

Samen met een lokale gids in elke stad, bezoekt u de mooiste plekjes van het land, waarvan verschillende geklasseerd zijn als Unesco Werelderfgoed. Tussendoor kunt u zich vergapen aan de meest spectaculaire panorama's, proeft u van de heerlijke keuken en ontmoet u de vriendelijke bevolking.

Uw programma ziet er als volgt uit:
9 nachten:
3 nachten in Peking + 2 nachten in Xi'an + 2 nachten in Guilin - Yangshuo + 2 nachten in Shanghai

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Bejing 
Bij aankomst in Bejing, wordt u naar uw hotel gebracht. Breng de rest van de dag door zoals u zelf wilt.
Overnachting in Bejing. Vrije maaltijden.

Dag 2: Bejing (ontbijt en lunch)
Bezoek 's morgens het Tiananmenplein en de Verboden Stad (maandag gesloten). Na de lunch brengt u een bezoek aan de Tempel van de Hemel. De Tempel van de Hemel is een van de meest bezochte monumenten in Peking. Dit indrukwekkende gebouw met blauw dak is het symbool van de relatie tussen de menselijke en de goddelijke wereld. Vervolgens kunt u kiezen voor een tour door Hutong in riksja's, beschikbaar als optie tegen bijbetaling (inclusief lunch bij een lokale familie). Optioneel kunt u ook kiezen om een Chinese Kung Fu show bij te wonen.
Overnachting in Bejing.

Dag 3: Bejing (ontbijt en lunch)
Vandaag brengt u een bezoek aan de Grote Muur in het Mutianyu gebied (exclusief kabelbaan). De transfer van 75 km duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. U bezoekt een Cloisonné-fabriek en in de namiddag wordt u terug naar de stad gebracht, met een bezoek aan “Bird Nest” en “Water Cube”.
Overnachting in Bejing.
Dag 4: Bejing - Xi'an (ontbijt)
Vandaag gaat u naar het station en neemt u de hogesnelheidstrein naar Xi'an. Bij aankomst in Xi'an, ontmoet u uw professionele gids op het station, waarna u naar het hotel wordt gebracht. U geniet de rest van de dag van wat vrije tijd. Optioneel kunt u 's avonds een dansshow van de Tang Dynastie bijwonen inclusief diner.
Overnachting in Xi'an.

Dag 5: Xi'an (ontbijt en lunch)
In de ochtend bezoekt u het Terracottaleger en een jadefabriek. Na de lunch keer u terug naar de stad en bezoekt u de Grote Moskee en het Moslimkwartier.
Overnachting in Xi'an.

Dag 6: Xi'an - Guilin - Yangshuo (ontbijt)
Vandaag heeft u wat vrije tijd in het hotel en wordt u naar het vliegveld gebracht, waar u de vlucht naar Guilin neemt. Bij aankomst ontmoet u de plaatselijke gids en wordt u naar Yangshuo gebracht. De transfer is 76 km en duurt 2 uur.
Overnachting in Yangshuo.
Dag 7: Yangshuo (ontbijt en lunch)
Vandaag maakt u een bamboeboottocht in Fuli. Vervlgens bezoekt u de oude stad en keert u terug naar Yangshuo, waar u een wandeling zult maken in de Yangshuo West Street. Optioneel kunt u een Impression Liusanjie licht- en dansshow bekijken.
Overnachting in Yangshuo.

Dag 8: Yangshuo - Guilin - Shanghai (ontbijt)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Guilin gebracht, waar u de vlucht naar Shanghai neemt. Bij aankomst in Shanghai wacht uw plaatselijke gids u op en brengt u  naar het hotel. In de middag heeft u vrije tijd en 's avonds kunt u genieten van een optionele aerobatische show. De show begint om 19:30 uur, zorg ervoor dat uw vlucht ten minste 2 uur voor deze tijd aankomt.
Overnachting in Shanghai.

Dag 9: Shanghai (ontbijt en lunch)
In de voormiddag brengt u een bezoek aan de Yu-tuin, de oude stad en een zijdefabriek. Na de luncht bezoekt u Tianzifang, Xintiandi en maakt u een wandeling over Nanjing Road. Optioneel kunt u een avondcruise maken op de Huangpu rivier.
Overnachting in Shanghai.

Dag 10: Vertrek uit Shanghai (ontbijt)
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens de rondreis verblijft u in een 4* of 5* hotels in zorgvuldig geselecteerde hotels. Het pension is afhankelijk van het reisprogramma.

Uw 4* hotels (of gelijkwaardig):
Bejing: Howard Johnson Paragon Hotel
Xi'an: Grand Dynasty Culture Hotel
Yangshuo: New Century Hotel
Shanghai: Narada Shanghai Hongkou 

Uw 5* hotels (of gelijkwaardig):
Bejing: Presidential hotel
X'an: Grand Noble Hotel
Yangshuo: Green Lotus Hotel
Shanghai: Grand Central Hotel 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw verblijf geniet u van een pension volgens het programma, inclusief 9x ontbijt en 5x lunch.

U krijgt de vrijheid om de echte lokale gastronomie te ontdekken als u dat wilt. Aan u de keuze: dimsum (gestoomde hapjes), baozi (broodjes gevuld met vlees of rode bonen), jianbing (pannenkoek met kruiden) ... Er is voor ieder wat wils!

Extra opties

KUNGFU-SHOW IN BEIJING

Extra opties
Dankzij deze excursie leert u een van de oudste Chinese tradities kennen.

Transfers inbegrepen.

BEIJING HUTONG RIKSJA TOUR

Extra opties
Ontde de schilderachtige steegjes van Bejing in een riksja.

ACROBATISCHE SHOW IN SHANGHAI

Extra opties
Woon een acrobatische show bij in Shanghai.

Transfers inbegrepen.

HUANGPU RIVIERCRUISE (EXCLUSIEF DINER)

Extra opties
Vaar over de Huangpu rivier. Er staat u een onvergetelijke cruise te wachten.

DANSVOORSTELLING VAN DE TANGDYNASTIE A XI'AN

Extra opties
Dankzij deze show zult u gefascineerd zijn door de schoonheid van de dansen van de Tang Dynastie.

LIU SANJIE SHOW IN YANGSHUO

Extra opties
Wees getuige van deze fantastische show van licht en kleur.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -9°C max : 2°C
Feb
min : -7°C max : 4°C
Mrt
min : -1°C max : 11°C
Apr
min : 7°C max : 20°C
Mei
min : 13°C max : 27°C
Jun
min : 18°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 30°C
Sep
min : 14°C max : 26°C
Okt
min : 7°C max : 20°C
Nov
min : -1°C max : 10°C
Dec
min : -7°C max : 3°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in een 4* of 5* hotel volgens het programma
- Maaltijden volgens het programma
- Engelstalige lokale gids op elke locatie
- Treinticket Beijing - Xi'an in tweede klasse
- Binnenlandse vluchten Xi'an - Guilin en Guilin - Shanghai 
- Transfers volgens het programma in een privévoertuig met airconditioning Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visumkosten 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien
- Andere kamercategorieën
- Toeslag voor een eenpersoonskamer
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Verzekeringen (optioneel)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De grote klassiekers van China