Authentiek China en cruise op de Yangtze-rivier - Beijing - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een unieke rondreis door het wondermooie China met inbegrepen cruise op de indrukwekkende Yangtze-rivier
  • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels in de steden Peking, Shanghai, Chengdu en Xi'an
  • Trakteer uzelf op een optionele verlenging van vier nachten naar Guilin, Yangshuo en Hong Kong voor nog meer ontdekkingen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... China!

Zin om een ongelooflijk divers land te ontdekken?
Dan is deze rondreis iets voor u! Reis mee naar het kloppend hart van China, voor een unieke ervaring in de bruisende steden en op het adembenemende platteland. Dit immense land was eeuwenlang terecht een felbegeerde bestemming voor westerse avonturiers.

Maak kennis met de enorme hoeveelheid historische en culturele pareltjes die China voor u in petto heeft. Laat u overweldigen door een fenomenale combinatie van ultramoderne techniek en pittoreske landschappen. Twijfel niet en kies voor een unieke reiservaring! Bent u klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

U heeft de keuze tussen volgende twee aanbiedingen:

- Aanbieding 1: Authentieke rondreis door China met cruise op de Yangtze-rivier

- Aanbieding 2: Authentieke rondreis door China, cruise op de Yangtze-rivier en verlenging naar Guilin, Yangshuo en Hong Kong

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Peking
Dag 2 & 3: Peking
Dag 4: Peking - Xi'an (per nachttrein)
Dag 5: Xi'an
Dag 6: Xi'an - Chengdu
Dag 7: Chengdu - Chongqing
Dag 8 & 9: Cruise
Dag 10: Yichang - Shanghai
Dag 11: Shanghai
Dag 12: Vertrek uit Shanghai

Indien u kiest voor de optionele verlenging in 4 nachten:
Dag 12: Shanghai - Guilin
Dag 13: Guilin - Yangshuo - Guilin
Dag 14: Guilin - Guangzhou - Hong Kong
Dag 15: Hong Kong
Dag 16: Vertrek uit Hong Kong

Uw reisroute

Dag 1: Aankomst in Peking (zaterdag)
Bij aankomst in Peking, wordt u naar uw hotel gebracht. Breng de rest van de dag door zoals u zelf wilt.
Overnachting in Peking. Vrije maaltijden.

Dag 2: Peking (zondag)
Na het ontbijt ontmoet u rond 8.30u uw gids in de lobby van het hotel. Van daaruit bezoekt u de Tempel van de Hemel, krijgt u een tai chi-initiatie en doet u vervolgens aan diabolo met de lokale mensen in het park van de tempel.

De Tempel van de Hemel is een van de meest bezochte monumenten in Peking. Dit indrukwekkende gebouw met blauw dak is het symbool van de relatie tussen de menselijke en de goddelijke wereld. In aanvulling op de gebedszaal voor de overvloedige oogsten, bezoekt u ook het altaar van Circular Tertre en de Echo Wall. In het park van de tempel genieten de inwoners dagelijks van ontspannen activiteiten (liederen, dans, schaken, kalligrafie op aarde, enz.). Bezoek ook de hoek van de liefde, waar ouders hun kinderen leren hoe ze liefde kunnen vinden. Vervolgens gaat het richting het Tianmen-plein en de Verboden Stad, een perfect voorbeeld van het architecturale classicisme van de Ming-dynastie. Beklim de Coal Hill om te genieten van een uitzicht op het Koninklijk Paleis, voordat u gaat dineren in een lokaal restaurant.
Overnachting in Peking. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 3: Peking (maandag)
Na het ontbijt gaat u naar de Chinese Muur in Mutianyu. Deze plek ligt 80 km ten noorden van de stad en is de minst bezochte plek van de muur. U kunt de muur te voet beklimmen en afdalen, of ter plaatse betalen voor een kabellift. Bij de muur krijgt u elk een vlieger voor een onvergetelijke ervaring. Uw lunch wordt ter plaatse geserveerd, en u bezoekt ook een cloisonné-atelier, waar u meer leert over deze oude techniek om metalen objecten te versieren. Nadien keert u terug naar de stad en bezoekt u de olympische sites Bird's Nest en Water Cube. 
Overnachting in Peking. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 4: Peking - Xi-an (dinsdag)
Geniet van een ochtendwandeling in de Hutong-regio rond het meer van Houhai. Bij een plaatselijke bewoner leert u meer over de architectuur en de geschiedenis van Hutong. Bezoek de Prince Gong Residence in het centrum van de oude stad in het Houhai-district. Deze residentie is een van de grootste privédomeinen in Peking en is zeker een omweg waard om er de tuin, galerijen en zorgvuldig bewerkte deuren te bezoeken.

Vervolgens bezoekt u het Hutong Nanluoguxiang, een mix van moderniteit en authenticiteit. In deze Hutong proeft u van de Xiaochi van Peking (een loempia, gefermenteerde soyamelk, een traditioneel dessert enz... Uw gids geeft u een budget en u bepaalt zelf wat u eet). In de namiddag bezoekt u het Zomerpaleis en het Koninklijk Paleis van de Qing-dynastie. Het diner wordt opgediend in een lokaal restaurant. 's Avonds wordt u naar het treinstation gebracht voor de nachttrein naar Xi'an (zacht bed, 1e klasse).
Overnachting aan boord van de trein. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen. 
Dag 5: Xi'an (woensdag)
Na uw vroege aankomst in Xi'an, wordt u naar uw hotel gebracht waar uw ontbijt geserveerd wordt. U maakt vervolgens een wandeling in de moslimwijk en bezoekt de Grote Moskee, gebouwd in Chinese stijl. Proef tijdens de lunch van een lokale specialiteit; roujiamo, Xi'an kebab en Xi'an noodles.

Aansluitend wordt u naar het enorme Terracottaleger gebracht, bestaande uit 6000 ruiters en landtroepen. In de 3 putten van de site kunt u levensgrote beelden bezoeken die de tombe van de eerste keizer van China, Qin Shi Huang, bewaken. U kunt er ook talrijke andere objecten bewonderen, zoals een magnifieke bronzen kar. Uw lunch wordt opgediend in een lokaal restaurant.

Nadien keert u terug naar Xi'an voor een bezoek aan een jade-atelier. 
Overnachting in Xi'an. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 6: Xi'an - Chengdu (donderdag)
Na het ontbijt bezoekt u een lokale markt, waar u meer leert over het dagelijkse leven. Vervolgens bezoekt u een katholieke kerk, gebouwd in 1716 tijdens de Qing-dynastie en de grootste kerk van de provincie!
Maak onder begeleiding van een chef-kok uw eigen dumplings, alvorens ze met smaak te verorberen.

In de namiddag bezoekt u de pagode van de Wilde Gans, waar u kunt deelnemen aan een Chinese calligrafieles. Aansluitend neemt u de hogesnelheidstrein naar Chengdu. Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw gids en naar uw hotel gebracht. 
Overnachting in Chengdu. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 7: Chengdu - Chongqing (vrijdag)
Geniet van een lekker ontbijt in uw hotel, alvorens het Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding te bezoeken. Hier kunt u de meest bekende dieren van China ontmoeten. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.

In de namidddag wordt u naar het treinstation gebracht voor een 2-uur durende rit per hogesnelheidstrein naar Chongqing. Bij aankomst wordt u naar de haven gebracht, waar u aan boord gaat van uw cruiseboot. Er zijn verschillende eetgelegenheden aan boord. 's Avonds is er een informatieve vergadering aan boord. 's Nachts verlaat het schip Chongqing.
Overnachting aan boord van de President 8. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 8: Cruise (zaterdag)
Na het ontbijt kunt u kiezen voor een bezoek aan de verlaten stad Fengdu, waar u verschillende tempels op de berg van Mingshan kunt bezoeken. Het landschap is hier werkelijk adembenemend! Een buffetlunch wordt aan boord geserveerd, en in de namiddag bezoekt u de Shibaozhai-tempel alvorens terug aan boord te gaan. 's Avonds is er het kapiteinsdiner, gevolgd door een show. 
Overnachting aan boord. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 9: Cruise (zondag)
Na het ontbijt kunt u de stad van de "Witte Keizer" bezoeken, waar u meer leert over de geschiedenis van de periode van de Drie Koninkrijken van China. Rond de middag gaat u door de eerste van de 3 Qutang-kloven, gevolgd door een ontdekking van de mythische Wu-kloof, gekend omwille van zijn bergen en groene heuvels. Na een buffetlunch aan boord, gaat u opnieuw aan land voor een trip naar de oevers van de Shennong-rivier, in een houten boot. Deze kleine zijtak van de Yang Tse is een belangrijke route voor de lokale boeren. In de namiddag keert u terug naar de boot die later op de dag door de 3e en laatste kloof zal varen, Xiling.
Overnachting aan boord. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 10: Yichang - Shanghai (maandag)
Na het ontbijt gaat u van boord en bezoekt u de indrukwekkende Three Gorges hydraulische dam, de grootste ter wereld. Uw lunch wordt geserveerd in een restaurant in Yichang, waarna u per trein naar Shanghai reist. Bij aankomst in Shanghai, wordt u naar uw hotel gebracht voor check-in.
Overnachting in Shanghai. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 11: Shanghai (dinsdag)
Na het ontbijt in uw hotel, bezoekt u de Mandarin Yu Garden en maakt u een wandeling door de oude stad. Uw lunch wordt tijdens uw bezoek geserveerd, gevolgd door een bezoek aan een zijde-atelier. In de namiddag bezoekt u The Bund, een plek aan het water in het centrum van Shanghai met zich top de Huangpu-rivier en de wolkenkrabbers van het Pudong-district, het futuristische Shanghai.

Shanghai is als het ware een lappendeken met verschillende wijken en sferen. Uw wandeling start aan het Astor Hotel, het eerste hotel in Shanghai, waar het eerste elektrische licht van Shanghai werd aangestoken. Dit klassieke hotel is een voorbeeld van de originele architectuur van Shanghai. Nadat u de tuinbrug bent overgestoken, bezoekt u het oude Britse consulaat, het eerste gebouw van The Bund in de 19e eeuw! Nadien bezoekt u ook het Fairmont Peace Hotel, een art-deco meesterstuk dat ooit het meest luxueuze hotel van het Verre Oosten was. 

U vervolgt uw tour van The Bund bij de Shanghai Pudong Development Bank, ook wel "het mooiste gebouw ten oosten van Suez" genoemd. Het is zeker en vast een bezoekje waard omwille van zijn mozaïeken plafond, versierd met 12 sterrenbeelden en 8 bankinstellingen. Ontdek de oude Franse concessie met zijn bomen en elegante huizen.
Overnachting in Shanghai. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 12: Vertrek uit Shanghai (woensdag)
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd, alvorens naar de luchthaven gebracht te worden voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw optionele verlenging in 4 nachten

Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een verlenging in 4 nachten naar Guilin, Yangshuo en Hong Kong!

Dag 12: Shanghai - Guilin (woensdag)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Guilin. Bij aankomst wordt u ontvangen door uw gids en naar uw hotel gebracht. Uw lunch wordt geserveerd in een theekeuken, inclusief een degustatie van osmanthus-wijn (een lokale specialiteit). In de namiddag bezoekt u de Elephant Trunk Hill, een prachtige plek om de stad Guilin te bewonderen. 
Overnachting in Guilin. Ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 13: Guilin - Yangshuo - Guilin (donderdag)
Het ontbijt wordt in uw hotel geserveerd, waarna u vertrekt voor een 4-uur durende cruise op de rivier Li, langs hoge bergen en groene rijstvelden. Uw lunch wordt aan boord geserveerd waarna u in de late namiddag in Yangshuo aankomt. Geniet van een wandeling in de straten van dit kleine vredige dorpje. Nadien keert u terug naar Guilin.
Overnachting in Guilin. Ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 14: Guilin - Guangzhou - Hong Kong (vrijdag)
Na het ontbijt wordt u naar het station gebracht voor een 3-uur durende treinrit met een hogesnelheidstrein naar Guangzhou. Bij aankomst neemt u de trein naar Hong Kong (ongeveer 50 minuten). Het ticket voor de rit van Guangzhou naar Hong Kong wordt u in Guilin overhandigd. Bij aankomst in Hong Kong wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Hong Kong. Ontbijt inbegrepen.

Dag 15: Hong Kong (zaterdag)
Vandaag bent u vrij om deze bruisende stad op uw eigen tempo te verkennen.
Overnachting in Hong Kong. Ontbijt inbegrepen.

Dag 16: Vertrek uit Hong Kong (zondag)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens uw reis verblijft u aan boord van een cruiseboot en in onderstaande 4 en 5* hotels.

President 8, 5* Cruise

Aan boord van de President 8 (of gelijkwaardig) neemt u uw intrek in een Deluxe Cabine met balkon op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner, inclusief frisdrank tijdens de maaltijden).

De President 8 begon zijn eerste reis op de Yangtze-rivier in 2013. Met een lengte van 146,8 meter en een breedte van 20,2 meter is het een van de grootste cruiseschepen op de Yangtze-rivier. Dit prachtig schip biedt een goed uitgeruste lounge, comfortabele luxe hutten met balkons, internationale buffetten en eetgelegenheden, een pub en een bar en een 24-uursroomservice.
Geniet van een verblijf in een Deluxe Cabine met balkon. In deze ruime en comfortabele hut beschikt u onder andere over een satelliet TV, wifi, airconditioning, een minikoelkast, een balkon en reddingsvesten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

4 en 5* hotels

Tijdens de rondreis verblijft u in een Standaard of Deluxe Kamer in zorgvuldig geselecteerde hotels. Het pension is afhankelijk van het reisprogramma.

Uw 4 en 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Peking: Shichahai Shadow Art Performance Hotel
- Xi'an: Grand Dynasty Culture Hotel 4*
- Chengdu: Xinliang Hotel 4*
- Shanghai: Sunrise on the Bund 5*

Indien u kiest voor de optionele verlenging:
- Guilin: Bravo Hotel 4*
- Hong Kong: Hotel Penta Kowloon 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties

Tang Zang & Dans (dag 5)

Extra opties
Op de 5e dag van uw rondreis kunt u in Xi'an kiezen voor een Tang Zang & Dans-ervaring. Leer meer over de cultuur en de geschiedenis van de Tang-dynastie tijdens een elegant optreden.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.


Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.Let op:

Aanbieding 1: U komt aan op de luchthaven van Beijing en u vertrekt van de luchthaven van Shanghai.

Aanbieding 2: U komt aan op de luchthaven van Beijing en u vertrekt van de luchthaven van Hong Kong.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : -9°C max : 2°C
Feb
min : -7°C max : 4°C
Mrt
min : -1°C max : 11°C
Apr
min : 7°C max : 20°C
Mei
min : 13°C max : 27°C
Jun
min : 18°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 30°C
Sep
min : 14°C max : 26°C
Okt
min : 7°C max : 20°C
Nov
min : -1°C max : 10°C
Dec
min : -7°C max : 3°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in Standaard Kamers in hotels volgens het programma
- Ontbijt en drankjes volgens het programma
- Treinticket Peking/Xi'an in 1e klas (zacht bed, 4 bedden in een cabine)
- Treinticket Xi'an/Chengdu/Chongqing, Yichang/Shanghai in 2e klas (zachte stoel)
- Bezoeken en toegangskosten volgens het programma
- Engelstalige gids (met uitzondering van Yichang en tijdens de cruise, waar u profiteert van een Engelstalige service)
- Engelstalige hotline 24u/24Transfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visumkosten 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Authentiek China en cruise op de Yangtze-rivier