Fly & Drive: De charme van Oost-Canada - Toronto - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de unieke natuurlijke schoonheid van Oost-Canada
  • Bewonder adembenemende baaien, prachtige skylines, vruchtbare valleien en majestueuze rivieren
  • Logeer onderweg in schitterende hotels op een ideale locatie
  • Geniet in alle vrijheid met uw inbegrepen huurauto

Welkom in... Canada

Toronto

De grootste stad van Canada heeft meer restaurants en theaters den gelijk welke andere stad in het land. Met de bekende CN Tower, het Harbourfront Centre, shopping aan het meer, culinaire verwennerij en het nieuwe en trendy Distillery District, is Toronto verdiend de meest populaire toegangspoort tot Canada!

Niagara Falls

Welkom in... Canada
De Niagara watervallen zijn één van de natuurlijke wereldwonderen en de populairste bezienswaardigheid van Canada. Maar Niagara is veel meer dan enkel de spectaculaire watervallen, in de regio vindt u ook wijnhuizen, historische musea, 40 golfbanen, duizelingwekkende boot- en helikoptervluchten, casino's en talloze winkelmogelijkheden. Reden genoeg om deze plek niet te missen!

Montreal

Welkom in... Canada
Deze kunstzinnige stad is vooral bekend om zijn festivals, cultuur, muziek en lekker eten. Hier wordt de typische sfeer en gastvrijheid van Noord-Amerika perfect gecombineerd met Europese innovatie en gezelligheid. In de kasseistraatjes vindt u tavernes, restaurants en cafés. En wie de rijke geschiedenis van de stad wilt ontdekken, kan richting het archeologisch en historisch Pointe-à-Callière Museum.

Quebec City

Welkom in... Canada
Met zijn eigen taal en culturele identiteit lijkt Quebec wel een land in een land. Hier vindt u een ongeëvenaarde passie voor alles wat plaatselijk en typisch is. Mis zeker het pittoreske historische centrum niet, dat door Unesco werd uitgeroepen tot Werelderfgoed en laat u charmeren door de architectuur uit de 17e en de 18e eeuw. Wandel over de geplaveide staatjes, bewonder de typische huizen en kerken die erg veel aan een typisch Frans dorpje doen denken en ontdek een stukje Europa van vroeger in Noord-Amerika!

Een voorproefje

Reisbeschrijving

Gedurende 12 nachten/13 dagen nemen we u mee op ontdekking naar de mooiste plekjes in Canada. Uw accommodatie hebben we al geregeld, zodat u elke avond zeker bent van een welverdiende nachtrust, en ook uw huurauto is inbegrepen om in alle vrijheid op verkenning te gaan.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Toronto
Dag 2: Toronto - Niagara watervallen
Dag 3: Toronto - Kingston
Dag 4: Kingston - Montreal
Dag 5: Montreal - Quebec City
Dag 6: Quebec City
Dag 7: Quebec City - Tadoussac
Dag 8: Tadoussac - Roberval
Dag 9: Roberval - Saint-Alexis-des-Monts
Dag 10: Saint-Alexis-des-Monts
Dag 11: Saint-Alexis-des-Monts - Ottawa
Dag 12: Ottawa - Toronto
Dag 13: Toronto - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Toronto
Aankomst op de Pearson internationale luchthaven waar u uw huurauto kunt ophalen bij het kantoor van Avis Car Rental (in de parkeergarage van Terminal 1 arrivals of in de arrivals lobby van Terminal 2 en 3). Zet koers richting uw hotel in Toronto en geniet de rest van de dag van de faciliteiten van het hotel om bij te komen van de lange vlucht of zet uw eerste stapjes in de stad. Shoppen, winkelen, eten, drinken,... het is allemaal mogelijk!

Overnachting in het Chelsea Hotel in Toronto.
Dag 2: Toronto - Niagara watervallen (260 km)
Vandaag maakt u een opwindende daguitstap naar de Niagara watervallen waar u een boottocht maakt op de Hornblower Niagara Cruise om de "falls" vanuit een uniek oogpunt te bewonderen. U bezoekt de Horseshoe Falls en blijft sprakeloos achter bij de enorme kracht van het vallende water. U kunt ook één van de andere, populaire bezienswaardigheden bezoeken, zoals Floral Clock, Queenston Heights of het historische centrum van Niagara-on-the-Lake. Daarna keert u terug naar Toronto.

Overnachting het Chelsea Hotel in Toronto.
Dag 3: Toronto - Kingston (265 km)
U rijdt richting het oosten voorbij de kleine steden en dorpen aan de noordelijke oever van het Ontariomeer. De laaggelegen en vruchtbare vlaktes in Prince Edward County waren een populaire woonplaats bij tal van Canadese officieren, gouverneurs en andere, vooraanstaande personen, en hun herenhuizen zijn nog altijd de blikvanger van het charmante Picton. 
Bij aankomst in het historische Kingston ontdekt u de prachtige architectuur in de thuishaven van de Queens University en tal van andere, perfect bewaarde gebouwen.

Overnachting in hotel Four Points by Sheraton Kingston.
Dag 4: Kingston - Montreal (288 km)
U laat Kingston achterwege tijdens een rit langs het water naar het oosten richting de grens van de provincie Quebec. De majestueuze St. Lawrence rivier is uw compagnon terwijl u de waterweg volgt die eeuwenlang het hart was van de handel in de streek. Bij aankomst in de 'stad op een eiland' Montreal, ontdekt u dat dit één van de oudste steden van het land is waar kunst, cultuur en muziek een grote rol spelen, net zoals de gastronomie beïnvloed door de Franse en Engelse geschiedenis.

Overnachting in Hotel Dauphin Montreal Centre Ville.
Dag 5: Montreal - Quebec City (250 km)
Eens u Montreal verlaat, dringt u dieper door in de Franstalige provincie Quebec en als u de oevers van de St. Lawrence rivier blijft volgen, komt u uiteindelijk aan in Quebec City. Wist u trouwens dat dit de enige ommuurde stad is in Noord-Amerika? Gebruik de rest van de dag om deze fascinerende plek te ontdekken.

Overnachting in Hotel Le Concorde Quebec.

Dag 6: Quebec City
Vandaag heeft u de hele dag de tijd om te talloze mysteries van Quebec te ontrafelen! Dit is één van de meest bruisende steden van het land barstensvol koloniale vestingswerken, indrukwekkende kerken en eeuwenoude huizen. Ontdek zeker de typische muziek, kunst en de liefde voor het leven!

Overnachting in Hotel Le Concorde Quebec.
Dag 7: Quebec - Tadoussac (215 km)
De reis van vandaag neemt u mee langs de noordelijke oevers van de St. Lawrence rivier om de pracht en unieke charme van de kleine stadjes langs het water te ontdekken. De omringende bossen van La Malbaie en Saint Simeon geven een prachtige achtergrond aan de kleurrijke gebouwen in de steden en dorpjes. In Tadoussac voegt de Saguenay rivier zich bij de St. Lawrence.

Overnachting in Hotel Tadoussac.

Dag 8: Tadoussac - Roberval (227 km)
Vandaag is de Saguenay rivier uw gids het binnenland in door de landschappen van het Quebecse platteland. De regio rond Saguenay stond lang bekend om de mineraalindustrie en bosbouw, maar vandaag is de stad uitgegroeid tot een toeristische trekpleister voor liefhebbers van avontuur en natuur. Het azuurblauwe water van het Lac Saint-Jean biedt dan weer het perfecte kader voor het stijlvolle Roberval.

Overnachting in Chateau Roberval.
Dag 9: Roberval - Saint-Alexis-des-Monts (322 km)
Neem de route richting het zuiden door de regio van La Tuque waar u ontdekt waarom Quebec ook bekend is al het "land der meren". Hier vindt u meer dan 400 (!) meren en rivieren die door het landschap snijden en een sfeer van rust en betovering creëren. Bij aankomst in Saint-Alexis-des-Monts kunt u relaxen in uw prachtige hotel dat perfect moderniteit en traditie combineert.

Overnachting in Auberge du Lac-à-l'Eau Claire in Saint-Alexis-des-Monts.

Dag 10: Saint-Alexis-des-Monts
Profiteer van deze dag om de stad te verkennen of te genieten van de vele faciliteiten in uw hotel. Tennissen in de zomer, schaatsen in de winter... er zijn tal van opties! U kunt ook een daguitstap maken naar het Faunique Mastigouche Wildlife Reserve of het Mauricie Nationaal Park om de prachtige natuur te ontdekken.

Overnachting in Auberge du Lac-à-l'Eau Claire in Saint-Alexis-des-Monts.

Dag 11: Saint-Alexis-des-Monts - Ottawa (314 km)
Zet koers terug richting de grens van Ontario langs de steden en dorpen aan de 'north shore'. Bij aankomst in Ottawa, de hoofdstad van Canada, moet u zeker de tijd nemen om langs het Rideau Canal te wandelen, een waterweg die wordt omgetoverd tot het langste schaatspad van het continent tijdens de winter. De talrijke musea, kunstgalerijen, parken en bezienswaardigheden gaan nooit vervelen.

Overnachting in Ottawa at Delta Hotels by Marriott Ottawa City Centre.

Dag 12: Ottawa - Toronto
De weg terug naar Toronto neemt u mee door tal van stadjes, dorpjes en buitenwijken die rond de grootste stad van het land liggen. Nadat u heeft ingecheckt in het hotel, kunt u de talrijke bezienswaardigheden van Toronto ontdekken en een restaurantje uitkiezen uit de honderden opties met gerechten van over de hele wereld. 

Overnachting in het Chelsea Hotel in Toronto.

Dag 13: Toronto - Vertrek
Na het uitchecken uit uw hotel rijdt u terug naar de luchthaven waar u de huurauto aflevert en u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

- Toronto: 2 nachten in het Chelsea Hotel - Chelsea Kamer
Geniet van de centrale ligging van uw hotel met 2 binnenzwembaden en heerlijke restaurants. Er is ook een sauna en jacuzzi om helemaal te relaxen.

- Kingston: 1 nacht in het hotel Four Points by Sheraton Kingston - Standaard Kamer
Op slechts 2 blokken van de haven vindt u dit stijlvolle hotel met een binnenzwembad, gratis wifi en volledig uitgeruste kamers.

- Montreal: 1 nacht in het Hotel Dauphin Montreal Centre Ville - Standaard Kamer
In het hartje van Montreal vindt u dit elegante hotel met alle voorzieningen die u kunt wensen voor een comfortabel verblijf. Hier geniet u van een lekker ontbijt om uw dag een vliegende start te geven!

- Quebec: 2 nachten in Hotel Le Concorde Quebec - Concorde Kamer
Dit hotel beschikt over een verwarmd zwembad, 2 spa's, een fitness en sauna. De centrale ligging en ruime kamers maken het helemaal af.

- Tadoussac: 1 nacht in Hotel Tadoussac - Standaard Kamer
Het traditionele interieur van dit hotel neemt u mee in de Canadese geschiedenis met een gesofisticeerde architectuur. Het merendeel van de kamers kijkt uit op de baai en in het restaurant geniet u van alles wat vers uit de zee komt.

- Roberval: 1 nacht in Chateau Roberval - Standaard Kamer
Met 124 kamers, een restaurant, bar, binnenzwembad en spa, is dit prachtige hotel de ideale uitvalsbasis in de regio!

Saint-Alexis-des-Monts: 2 nachten in Auberge du Lac-à-l'Eau Claire - Standaard Auberge/Pavilion
Logeer in een comfortabele kamer in de Pavilions, charmante gebouwen vlak bij het hoofdgebouw met een gezellige 'country' stijl. Dit hotel beschikt ook over een spa en heerlijke gastronomie.

- Ottawa: 1 nacht in Delta Hotels by Marriott Ottawa City Centre - Guest Kamer
Deze stijlvolle, tijdloze kamers bieden elk modern comfort dat u kunt wensen. De centrale ligging van het hotel maakt dit het perfecte adresje om Ontario te ontdekken.

- Toronto: 2 nachten in het Chelsea Hotel - Chelsea Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze roadtrip door Canada bent u helemaal vrij om zelf de lekkere gastronomie van het land te ontdekken, die doorspekt is met zowel Amerikaanse als Europese invloeden. In Montreal start uw dag met een lekker ontbijt.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u profiteert van een inbegrepen huurauto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Toronto.

Uw inbegrepen excursie

Dag 2: Voyage to the Falls

Uw inbegrepen excursie
Stap aan boord van een opwindende boottocht op de Hornblower Niagara Cruises waarbij u de spectaculaire Horseshoe Falls van dichtbij kunt bewonderen. U vaart langs Great Gorge, de American Falls, de Bridal Veil Falls en komt zo dicht bij de indrukwekkende Horseshoe Falls, dat de waterdruppels op uw huid achterblijven en u sprakeloos wordt. Uw moderne catamaran heeft plek voor 700 passagiers en zorgt voor een reis in alle comfort met dekken met een 360° uitzicht, zitplaatsen en toiletten.

Extra opties

Dag 2 of 12: Toronto Sightseeing Tour (2 uur)

Extra opties
Ontdek wat zich achter de beroemde skyline van Toronto bevindt tijdens deze rondleiding door de stad, te voet en met de bus. Ontdek de bezienswaardigheden van deze kosmopolitische stad terwijl u het stadscentrum verkent. De tour omvat bezoeken aan plaatsen zoals San Lorenzo Market, Nathan Phillips Square waar de nieuwe City Hall te vinden is en stukken van de 27 km lange ondergrondse PATH voetgangerspromenade en het shopping district.

Dag 6: Quebec City Tour (2 uur)

Extra opties
De tour biedt een uitgebreide oriëntatie van de historische en moderne aspecten van Quebec. U bezoekt de Latin wijk, de Plains of Abraham, de citadel, de vestingwerken, de National Assenbly, de Place Royal, de basiliek en andere bezienswaardigheden in deze bruisende stad. Deze tour is in het Engels en Frans.

Dag 7: Tadoussac Whale Watching Tour (3 uur)

Extra opties
Vanuit Tadoussac steekt u de St. Lawrence rivier over tijdens een cruise aan boord van een boot met panoramische uitzichten. Dit is de perfecte manier om walvissen te spotten! U wordt helemaal stil als u deze prachtige dieren ziet eten, spelen en omgaan met elkaar op de plek waar de 2 rivieren elkaar ontmoeten. Deze tour is in het Engels en Frans.

Het weer

Jan
min : -8°C max : -1°C
Feb
min : -8°C max : 0°C
Mrt
min : -3°C max : 3°C
Apr
min : 1°C max : 11°C
Mei
min : 7°C max : 18°C
Jun
min : 12°C max : 23°C
Jul
min : 15°C max : 26°C
Aug
min : 14°C max : 25°C
Sep
min : 10°C max : 20°C
Okt
min : 4°C max : 13°C
Nov
min : 0°C max : 6°C
Dec
min : -5°C max : 0°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 2 nachten in een Chelsea Kamer in het Chelsea Hotel Toronto
- 1 nacht in een Standaard Kamer in hotel Four Points by Sheraton Kingston
- 1 nacht in een Standaard Kamer in Hotel Dauphin Montreal Centre Ville
- 2 nachten in een Concorde Kamer in Hotel Le Concorde Quebec
- 1 nacht in een Standaard Kamer in Hotel Tadoussac
- 1 nacht in een Standaard Kamer in Chateau Roberval
- 2 nachten in een Standaard Auberge/Pavillion in de Auberge du Lac-à-l'Eau Claire
- 1 nacht in een Guest Kamer in Delta Hotels by Marriott Ottawa City Centre
- 1 nacht in een Chelsea Kamer in het Chelsea Hotel Toronto
- Geen pension (1 ontbijt in Montreal)
- Hornblower Voyage to the Falls bij de Niagara watervallen
- Huurauto (Avis) van categorie C voor 2 personen of categorie E voor 3 tot 4 personen voor 13 dagen
- LDW en WA aansprakelijkheidsverzekering (tot $1 miljoen)
- Onbeperkt aantal kilometers en airconditioning
- Alle belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Niet vermelde excursies en entreeprijzen
- Bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Brandstof, parkeergelden, tolgelden en boetes voor de huurauto
- Verzekeringen (optioneel)
- Toeslag voor feestdagen
- Visumkosten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: indien u annuleert tussen 44 en 30 dagen voor de geplande vertrekdatum verliest u 10% van het totaalbedrag, tussen 29 dagen en 1 dag voor vertrek verliest u 50% en indien u op de dag van vertrek annuleert of niet op komt dagen, verliest u 100% van het totaalbedrag.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

ETA-reistoestemming Canada

Wij informeren u over het feit dat reizigers die naar Canada vliegen of hier een tussenstop maken, een Electronic Travel Authorization (eTa) nodig hebben. Dit is een visum dat verplicht is gesteld vanaf 10 november 2016.
Het eTa kost $7 CAD en is geldig tot 5 jaar of tot aan de geldigheidsdatum van het paspoort die u heeft gebruikt bij de aanvraag van uw eTa. De eTa zal u toestemming geven om meerdere keren naar Canada te reizen en hier te verblijven tot een maximum van 6 maanden.

Hierbij een link die u kunt gebruiken voor meer informatie en om het visum online aan te vragen via de overheidsdienst van Canada:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive: De charme van Oost-Canada