Magische autoreis door Quebec & Ontario - Montreal, Quebec - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een onvergetelijke autoreis door de Canadese provincies Quebec en Ontario
  • Ga walvissen spotten in de betoverende omgeving van de St. Lawrence-rivier
  • Geniet intens tijdens een magische cruise aan de voet van de Niagara-watervallen
  • Maak schitterende wandelingen in de adembenemende Thousand Islands-regio

Welkom in... Canada

We nemen u mee voor een unieke rondreis door Canada! Ontdek prachtig Ontario, Niagara en het meer Amerikaanse Toronto. Deze autoreis in 12 nachten omvat onder andere een boottocht aan de beroemde watervallen van Niagara en u gaat ook walvissen spotten! Deze meer dan complete tour geeft u de gelegenheid om de grote Canadese steden te verkennen en de adembenemende landschappen te bewonderen. Dankzij de inbegrepen huurauto reist u op uw eigen tempo! Klaar voor een onvergetelijk avontuur? 

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Ontdek de Canadese provincies Quebec en Ontario op uw eigen tempo tijdens een betoverende autoreis in 12 nachten. Van bruisende steden tot spectaculaire landschappen... Canada heeft het allemaal!




Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Montreal
Dag 2: Montreal
Dag 3: Montreal - Eastern Townships
Dag 4: Eastern Townships
Dag 5: Eastern Townships - La Malbaie
Dag 6: La Malbaie - Quebec
Dag 7: Quebec
Dag 8: Quebec - Montebello
Dag 9: Montebello 
Dag 10: Montebello - Kingston
Dag 11: Kingston - Toronto
Dag 12: Toronto - Niagara Falls - Toronto
Dag 13: Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Montreal
Aankomst op de luchthaven Pierre-Elliott-Trudeau van Montreal. U haalt uw huurauto op en gaat naar uw hotel in het centrum. U heeft de rest van de dag vrij om deze bruisende Frans-Canadese stad te ontdekken.
Overnachting in Montreal.


Dag 2: Montreal
Ontdek Montreal, een kosmopolitische en bruisende stad waar de twee culturen van de stichtende volken van Canada samenkomen. Waarom niet genieten van een begeleide wandeling? (optionele activiteit). Bezoek de verschillende wijken, heuse kleine steden in de stad: het plateau Mont-Royal, de ondergrondse stad, de eilanden St. Helena en de Notre Dame, het Quartier Latin, Chinatown, enzovoort. Wandel over St. Catherine Street en maak kennis met zijn intense commerciële activiteit, het zakencentrum en de hoge glas- en staalgebouwen en het prestigieuze Sherbrooke Street. Wandel door de oude haven, bezoek de basiliek Notre-Dame en het oude Montreal. Ga naar het Olympisch Park waar de spelen werden gehouden in 1976, en rust uit in Mount Royal Park, een echte groene long die door Montrealers "the mountain" wordt genoemd. Ervaar de opwinding van een van de meest opwindende steden van Canada! Geniet van een uniek uitzicht op de stad bij het nieuwe observatorium op de Place Ville-Marie-top. (optionele activiteit).
Overnachting in Montreal.

Dag 3: Montreal - Eastern Townships (125 km, ongeveer 1 uur en 30 minuten) 
's Ochtends kunt u de oude haven bezoeken en de basiliek Notre-Dame. 's Middags begint u uw rondreis naar de regio van de Eastern Townships. Ontdek de Engelse charme van deze regio in de typisch Nieuw-Engelse stijl. Gevormd door de aanwezigheid van de Amerikaanse loyalisten in de 19e en 20e eeuw en aansluitend door de komst van Engelsen, Ieren, Schotten en later ook Fransen heeft de regio een rijke cultuur.
Overnachting in Orford.
Dag 4: Eastern Townships
Deze dag kunt u doorbrengen in de Magog-Orford regio. U vindt hier een gerenommeerde golfbaan, een majestueus meer met strandjes, meer dan 200 restaurants, bars en boetiekjes. Daarbij zijn hier kilometers aan wandel- en fietspaden om de prachtige natuur te ontdekken.
Overnachting in Orford.

Dag 5: Eastern Townships - La Malbaie (380 km, ongeveer 4 uur en 45 minuten)
U laat het binnenland achter u en rijdt over de prachtige wegen van de Charlevoix-regio, zeker een van de mooiste van de provincie Quebec! Onderweg stopt u bij de spectaculaire waterval van Montmorency, op het eiland van Orleans, zeer romantisch en het bedevaartsoord van Sainte-Anne-de-Beaupré. 
Overnachting in La Malbaie.

Dag 6: La Malbaie - Quebec (145 km, ongeveer 2 uur en 15 minuten) 
's Ochtends maakt u een onvergetelijke boottocht om de indrukwekkende walvissen te zien. De natuurgids zal u alles vertellen over deze prachtige zoogdieren. Daarna volgt u de rivier St. Lawrence tot aan Quebec. Op uw eigen ritme heeft u de rest van de dag voor uzelf om deze historische stad te bezoeken.
Overnachting in Quebec.

Dag 7: Quebec 
Vandaag heeft u de hele dag om deze fascinerende stad te ontdekken. Absoluut niet te missen: Plains of Abraham, de Citadel, de historische stad (bestaande uit Haute-Ville en Basse-Ville), de Notre-Dame basiliek en het Parlement. Wandel door de voetgangersstraatjes en proef de Europese sfeer die in deze stad hangt.
Overnachting in Quebec.

Dag 8: Quebec - Montebello (365 km, ongeveer 3 uur en 30 minuten) 
U neemt de weg naar de Outaouais-regio om het hotel Fairmont Le Château Montebello te bereiken. Dit ligt halverwege tussen Montreal en Ottawa en is het grootste houten kasteel ter wereld. De luxe en het comfort van dit architecturaal pareltje wordt aangevuld met een verfijnde keuken die uitgebreid gebruik maakt van lokale producten. Het hotel onderscheidt zich ook door de vele activiteiten die op het terrein beschikbaar zijn, ongeacht het seizoen.
Overnachting in Montebello.

Dag 9: Montebello
Ontdek het charmante stadje Montebello te voet en maak enkele culinaire tussenstops bij de chocolaterie, de kaaswinkel en de microbrasserie. We raden u ten zeerste aan om het Omega Park te bezoeken waar u vele wilde dieren kunt zien in hun natuurlijke leefomgeving en kunt genieten van de prachtige landschappen. Sla een van de wandelpaden in voor een mooie boswandeling (optionele activiteit).
Overnachting in Montebello.

Dag 10: Montebello - Kingston (280 km, ongeveer 3 uur) 
Vanochtend gaat u de grens van Ontario over en omgeven door de natuur van de Thousands Islands regio rijdt u naar Kingston.
Kingston was de eerste hoofdstad van Canada tussen 1841 en 1844, waar de prestigieuze Queen's University staat en het fijn vertoeven is in een van de pittoreske wijken. Bezoek het Henry Fort of maak een boottocht en ontdek de Thousands Islands (vertrek van Gananoque).
Overnachting in Kingston.

Dag 11: Kingston - Toronto (265 km, ongeveer 2 uur en 45 minuten)
Vandaag vertrekt u naar de stad Toronto! Bewonder de CN-toren en het Rogers Centre (voorheen SkyDome). Bezoek de haven of maak een boottocht. Misschien is het een leuk idee om een bezoek te brengen aan het theater of om te gaan shoppen in het Eaton Centre.
Overnachting in Toronto.

Dag 12: Toronto - Niagara Falls - Toronto (260 km, ongeveer 2 uur en 45 minuten)
Vandaag vertrekt u richting het zuiden en komt u langs Niagara. Ontdek de prachtige landschappen met de vele wijngaarden en het historische dorp Niagara-on-the-Lake, trots op zijn erfgoed uit de 19e eeuw. Bezoek een van de mooie winkels voordat u verder rijdt over de panoramische snelweg Niagara Parkway naar Niagara Falls. Eenmaal aangekomen raden wij u aan om uw waterdichte kleding aan te trekken voordat u op de boot stapt (boottocht is inbegrepen). U komt langs indrukwekkende rotsformaties totdat u bij de prachtige Horseshoe Falls komt. Met het lawaai van de waterval, op de deinende boot moet u vooral niet vergeten om foto's te maken!
Overnachting in Toronto.

Dag 13: Vertrek
Naar gelang uw vluchtschema, levert u in de loop van de dag uw huurauto opnieuw in bij de luchthaven en checkt u in voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde en gunstig gelegen Superior hotels. Zo geniet u optimaal van elke etappe tijdens deze unieke reiservaring!




Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Montreal: Omni Mont-Royal 4*
- Orford: Espace 4 Saisons 4*
- La Malbaie: Fairmont Le Manoir Richelieu 4*
- Quebec: Hotel Manoir Victoria 4*
- Montebello: Fairmont Le Château Montbello 4*
- Kingston: Four Points by Sheraton Kingston 3*
- Toronto: Delta Hotels by Marriott 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen.

Reis in alle vrijheid en bepaal zelf waar en wanneer u ontbijt, luncht of dineert. Maak van de gelegenheid gebruik om de bekende ahornsiroop, heerlijk bij een zoete ochtendpannenkoek, of poutine, een traditioneel Canadees gerecht op basis van frietjes en saus. Loopt het water u al in de mond?

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf (categorie C voor 2 betalende volwassenen of categorie E voor 3 of 4 betalende volwassenen). Uw huurauto dient u op te halen bij de luchthaven van Montreal en terug te brengen bij de luchthaven van Toronto.

Extra opties

Dag 2: Begeleid bezoek aan het centrum en de oude stad in Montreal (3 uur)

Extra opties
Bezoek de bruisende binnenstad van Montreal in het gezelschap van een professionele gids en maak een korte trip naar het oude stadsgedeelte van Montreal. Bij deze rondleiding zijn de toegang tot de Notre-Dame van Montreal en een proeverij van een lokaal product inbegrepen. Tijdens deze charmante tour vol historische, architecturale en anekdotische informatie, ontdekt u het beste van de stad.

Vanaf Dorchester Square neemt deze stadswandeling u mee naar de straten in het centrum, een van de meest levendige en kosmopolitische gebieden van de stad, en via zijn RESO (Interior Pedestrian Network), 's werelds grootste netwerk van ondergrondse galerijen dat zich uitstrekt over ongeveer 33 kilometer. Op weg naar het oude stadsgedeelte passeert u het internationale district, om tenslotte bij de basiliek aan te komen. U bezoekt onder andere het International Quarter, Dorchester Square, Canada Place, Central Station, een deel van de Underground City, Place Ville-Marie, Square Victoria, het World Trade Center, St-Jacques Street en zijn oevers, Place d'Armes en de basiliek Notre-Dame.

Te voorzien: comfortabele schoenen en kledij (aangepast aan de weersomstandigheden), aangezien de rondleiding te voet is

Ter informatie:
- Minimum 2 personen
- Vertrek aan Dorchester Square (1255 Rue Peel)
- De rondleiding duurt 3 uur en eindigt aan de Notre-Dame van Montreal
- De deelnemers moeten 24 uur voor vertrek hun deelname bevestigen 
- De deelnemers dienen 15 tot 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn
- Kinderen jonger dan 13 jaar moeten in het gezelschap van een volwassene zijn

Dag 2: Observatorium op de top van de place Ville-Marie (90 minuten) - Montreal

Extra opties
Sinds de zomer van 2016 is er een nieuw observatorium met culinaire en culturele bezienswaardigheden bovenop Place Ville Marie, de hoogste kruisvormige toren van Canada. Vanaf de top van dit iconische gebouw geniet u van een uniek uitzicht op de St. Lawrence River, Mount Royal, de Quartier des Spectacles en vele andere bezienswaardigheden in de omgeving van Montreal. Een interactieve route stelt u in staat om de rituelen van de stad te ontdekken. U kunt ook genieten van een onvergelijkbare culinaire ervaring in het restaurant Les Enfants Terribles, gelegen op de 44e verdieping.

Ter informatie:
- Alle dagen geopend
- De toegang tot het observatorium ligt aan 3 Place Ville-Marie, toegang via de Rue Carthcart
- U dient de voucher in te wisselen aan de ticketbalie van het observatorium
- De ticketbalie sluit 1 uur voor de sluiting van het observatorium
- U dient ongeveer 1 uur te voorzien voor een bezoek aan het observatorium en de permanente tentoonstelling

Dag 9: Toegang tot Omega Park

Extra opties
Het unieke Omega Park ligt ongeveer 80 km van Ottawa en 130 km van Montreal. Door de seizoenen heen kunt u hier verschillende soorten wilde dieren bewonderen (bizons, elanden, beren, herten, wolven,...) die hier in alle vrijheid leven in hun natuurlijke habitat. U rijdt over de 12 km lange weg door een afwisselend landschap waar meren, weilanden, bossen en rotsheuvels elkaar afwisselen. Via de radio luistert u naar informatie over de verschillende diersoorten en u kunt zelfs wortels kopen om dieren te voederen. Verder krijgt u ook de kans om een wandeling te maken in het bos en om een historische boerderij te bezoeken, daterend uit 1847 en volledig gerestaureerd met respect voor de lokale tradities. Twijfel niet en beleef een onvergetelijke familiedag in dit schitterende park!

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Dit programma kan wijzigingen ondergaan ten gevolge van overmacht zoals wijzigingen in vluchtschema's, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels volgens het programma of gelijkwaardig
- Cruise aan de Niagara-watervallen
- Cruise om walvissen te spotten
- Huurauto categorie C voor 2 betalende volwassenen of categorie E voor 3 of 4 betalende volwassenen
- Diefstal- en schadeverzekering en burgerlijke aansprakelijkheid (tot 1 miljoen)
- Onbeperkt aantal kilometers
- Belastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden en toeristische bezoeken
- Brandstof
- Huur van GPS
- Waarborg (uitsluitend mogelijk per kredietkaart)
- Persoonlijke verzekering voor de huurauto 
- Reisdocumenten (met uitzondering van vouchers)
- CAD $7 per persoon voor de aanvraag van de elektronische reisvergunning
- Persoonlijke uitgaven
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ETA-reistoestemming Canada

Wij informeren u over het feit dat reizigers die naar Canada vliegen of hier een tussenstop maken, een Electronic Travel Authorization (eTa) nodig hebben. Dit is een visum dat verplicht is gesteld vanaf 10 november 2016.
Het eTa kost $7 CAD en is geldig tot 5 jaar of tot aan de geldigheidsdatum van het paspoort die u heeft gebruikt bij de aanvraag van uw eTa. De eTa zal u toestemming geven om meerdere keren naar Canada te reizen en hier te verblijven tot een maximum van 6 maanden.

Hierbij een link die u kunt gebruiken voor meer informatie en om het visum online aan te vragen via de overheidsdienst van Canada:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Magische autoreis door Quebec & Ontario