Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 4* - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een luxueus hotel midden in tropische tuinen
  • Laat je in de watten leggen door de experts met een uitstekende spabehandeling
  • Neem deel aan een yogales voor een immersie-ervaring in het ontspannende klimaat
  • Laat de kans om de Angkor Wat tempels te bezoeken niet aan je voorbij gaan!

Neem de tijd om Siem Reap en de tempels van Angkor te ontdekken dankzij dit verblijf in het magnifieke Navutu Dreams, een ware oase van rust. Na een dag vol ontdekkingen is het heerlijk afkoelen in een van de zwembaden!

Marie

Je hotel

Het Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 4* biedt je een luxueuze, plasticvrije vakantie aan in een paradijselijk hotel. Het familiehotel telt 28 kamers en luxe suites die in de tuinen verspreid liggen. De kamers zijn stuk voor stuk ruim en werden gedecoreerd met tribale kunst. Er wordt gebruik gemaakt van stoffen die komen uit Zuidoost-Azië. De kleuren inspireren een ietwat mediterrane stijl, dit is een knipoog naar de Italiaanse roots van de eigenaars van het hotel.

 

Profiteer van een persoonlijke service met authentieke en lokale tinten in je nieuwe dagelijks leven. Na een drukke dag in Siem Reap of Angkor Wat kun je ontspannen in je eco-chique hotel. De drie buitenzwembaden bevinden zich in de weelderige tuinen met palmbomen, bougainvilleaplanten en frangipanbloemen, een paradijselijke omgeving!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Explorer Kamer
  • Fruit in de kamer bij aankomst
  • Elke avond turndownservice

Explorer Kamer (45 m²)

Stap binnen in de Explorer Kamer omringd door een privétuin. De combinatie van houten vloeren, zandsteen- en kiezelvloeren, natuurlijke materialen en lichte kleuren verzekeren een ontspannende vakantie. De kunstobjecten die je in je kamer vindt, zijn handgemaakt door stammen op de grens tussen Cambodja en Laos en ze zorgen voor een multiculturele touch in een gezellige en functionele ruimte.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Niam Niam Restaurant

Het hotel draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en wil de lokale gemeenschap zo veel mogelijk steunen, daarom wordt hier gekozen voor lokale producten, die bovendien altijd vers zullen zijn. Daarnaast beschikt het Navutu over een minituintje met wat kruiden en specerijen. Je beleeft hier een werkelijke farm-to-table ervaring!

 

Navutu Restaurant

Het openlucht restaurant en bar is een plaats waar lokale Khmer, Italiaanse en moderne internationale gerechten worden geserveerd. Hier ben je omringd door de rustgevende tropische tuinen en het zwembad. De kalme atmosfeer is een uitstekend verlengstuk van de heerlijke gastronomische ervaring die je hier te wachten staat.

 

De gezondheidsenthousiastelingen kunnen hier hun hart ophalen met een speciaal ontworpen wellnessmenu. Kies uit verse salades, gezonde soepen en smakelijke vegetarische gerechten. Indien je zelf nog wensen hebt, kunt je deze altijd bij het culinaire team aangeven en zij zullen er alles aan doen om je tevreden te stellen. 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 rit in een tuktuk naar de tempels per kamer per verblijf
  • 1 Khmer-massage van 60 minuten per persoon per verblijf
  • Gebruik van de fitnessruimte en de 3 zwembaden van het resort
  • Gebruik van huurfietsen

Het Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 5* is de ideale bestemming voor een spavakantie in het teken van ontspanning van lichaam, geest en ziel. Het deskundige personeel van de Navutu Spa bestaat uit wellnessexperts die je tips kunnen geven over de beste spabehandeling voor jouw lichaam en gezondheid. Laat je onder handen nemen met een body scrub, een facial of een bodywrap ... Bij de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van lokale, tropische ingrediënten. Voor wie een allesomvattende ervaring zoekt, worden er ook dagelijkse yogalessen en wellnessprogramma's aangeboden om je verblijf naar het volgende niveau te tillen.

 

Plons in het zoutwater familiezwembad dat een beetje lijkt op een tropische lagune. Dit is de ideale plaats waar ouders een heerlijke dag kunnen spenderen met hun kinderen. Het ondiepe kinderbadje zorgt er dan ook voor dat iedereen het naar zijn zin heeft op een veilige manier! Het zoetwaterzwembad is 18 meter lang en is gelegen in het centrum van het resort. Een ideale plaats om baantjes te zwemmen of te genieten van de zon op de ligstoelen. Het loungezwembad bevindt zich naast de open-air lounge. Het is gevuld met zout water en wordt omringd door ligstoelen en zonnebedden. Dit is de ideale plaats voor een namiddagdutje in het tropische klimaat. 

 

De gezellige kamers, de drie zwembaden en de verschillende faciliteiten liggen verspreid over de tropische tuinen die iets meer dan een hectare beslaan. De tropische planten worden afgewisseld met de bloemen van de frangipanbomen en de roze bloemen van de bougainvilleaplant. Je kunt altijd een rustig plaatsje vinden in deze tuinen voor een gezellig moment met je reisgezelschap.

Je inbegrepen excursies

Rit in een tuktuk naar de tempels

Je inbegrepen excursies

De Angkor Wat tempels werden door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed - en voor een goede reden! Deze tempels worden gezien als het hoogtepunt van de oude Khmer architectuur, kunst en samenleving. Het is de belangrijkste archeologische site in Zuidoost-Azië. Ontdek het beste wat het Angkor archeologisch park te bieden heeft met rit per tuk tuk langs de belangrijkste tempels.

Je reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

 

Welkom in ... Siem Reap!

Cambodja is een fascinerend land in Zuidoost-Azië dat meer op een openluchtmuseum lijkt dan een gewoon land. In het noordoosten ligt de stad Siem Reap. Dit is de toegangspoort tot de tempels van Angkor, het achtste wereldwonder erkend als Unesco werelderfgoed. Historisch erfgoed, natuurlijke bezienswaardigheden en een heerlijke gastronomie vormen de hoofdmoot in een stad waar traditie en moderniteit hand in hand gaan.

 

Laat u charmeren door de vriendelijke lokale bevolking, breng een bezoek aan de drijvende dorpjes en word sprakeloos bij de weelderige en ongerepte natuur zo dicht bij het bruisende centrum van de stad. De alomtegenwoordige spiritualiteit neemt uw adem weg zodat u niet meer terug naar het westen wilt. 

 

In Cambodja worden dromen werkelijkheid. Laat u verrassen door de onovertroffen schoonheid van het bijzondere Siem Reap!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 28

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer:

  • Minibar
  • Tv
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Niam Niam Restaurant
  • Navutu Restaurant

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Huurfietsen
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat 4*