Unieke privérondreis door Cambodja met optionele verlenging in Vietnam - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een onvergetelijke rondreis door Cambodja en bezoek iconische hoogtepunten
  • Reis door het adembenemende landschap van Zuidoost-Azië en ontdek een magisch land
  • Trakteer uzelf op de voorgestelde optionele verlenging naar Vietnam
  • Kies tijdens de rondreis voor een verblijf in 4 of 4/5* hotels met inbegrepen ontbijt

Welkom in ... Cambodja en Vietnam!

Cambodja

Cambodja is gedurende lange tijd verborgen geweest voor de rest van de wereld. Na jarenlange isolatie staat dit prachtige land tegenwoordig op het verlanglijstje van vele reizigers! 
Van stoffige drukke steden tot bergachtige jungles, kalme baaien en paradijselijke stranden... Het landschap van Cambodja is ontzettend divers!

Rond de eeuwwisseling was Siem Reap nog een klein stadje met beperkte faciliteiten, slechte wegen en weinig sfeer. Tegenwoordig is het een bruisende toeristische trekpleister dankzij de wereldberoemde nabijgelegen Angkor-tempels, door Unesco tot werelderfgoed uitgeroepen!

Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming omdat reizigers van over de hele wereld ontdekken dat dit fascinerende en prachtige land heel wat te bieden heeft. De unieke cultuur, eeuwenoude tradities, historisch erfgoed en een divers en adembenemend landschap... Dit land in Zuidoost-Azië mag u niet missen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de idyllische kustlijn die maar liefst 3000 km lang is, met prachtige witte zandstranden en luxueuze resorts.

Dit is uw kans om deze bijzonder plek te bezoeken en het fascinerende verleden te ontdekken dat in contrast staat met het moderne gezicht van de steden, terwijl u kunt rekenen op een warm onthaal van de vriendelijke bevolking. 

Reisbeschrijving

Deze privérondreis van 9 nachten wordt een ontdekking van ongelooflijk cultureel erfgoed en een authentieke levensstijl.

Geniet van een reis in alle vrijheid op uw eigen tempo met een privévoertuig met chauffeur en een Engelstalige gids in Siem Reap en Phnom Penh zodat u een goed inzicht krijgt in het lokale leven en de mooiste tempels van Cambodja. In Kep zult u genieten van momenten van ontspanning zonder gids.

Tijdens uw vrije tijd kunt u gaan wandelen, winkelen of fietsen! De keuze is volledig aan u! Voor nog meer ontdekkingen, kunt u kiezen voor 4 nachten verlenging in de Mekong Delta in Vietnam.

U kunt kiezen tussen volgende aanbiedingen:

Aanbieding 1:
- Rondreis door Cambodja van 9 nachten in 4* hotels
- Rondreis door Cambodja van 9 nachten in 4/5* hotels

Aanbieding 2:
- Rondreis door Cambodja en Vietnam van 13 nachten in 4* hotels
- Rondreis door Cambodja en Vietnam van 13 nachten in 4/5* hotels

Uw reisroute:

Rondreis door Cambodja van 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2: Siem Reap – Angkor Thom – Ta Prohm – Angkor Wat 
Dag 3: Siem Reap - Quad Bike
Dag 4: Siem Reap – Floating Village – Roluos tempels
Dag 5: Siem Reap – Phnom Penh 
Dag 6: Phnom Penh
Dag 7: Phnom Penh – Koh Dach
Dag 8: Phnom Penh – Kep 
Dag 9: Vrije dag in Kep
Dag 10: Kep – Phnom Penh – Vertrek

Verlenging Vietnam – Mekong Delta
Dag 10: Kep – Ha Tien – Tra Su Sanctuary – Can Tho 
Dag 11: Can Tho – Ben Tre 
Dag 12: Ben Tre – Ho Chi Minh
Dag 13: Ho Chi Minh
Dag 14: Ho Chi Minh - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Siem Reap - Aankomst  
Bij aankomst in Siem Reap International Airport, wordt u verwelkomd door een gids en overgebracht naar uw hotel (check in vanaf 14.00 uur). Welkomstdiner met Apsara dansvoorstelling in een restaurant. 
Overnachting in Siem Reap, diner inbegrepen.

Dag 2: Siem Reap - Angkor Thom - Ta Prohm - Angkor Wat
Vandaag bezoekt u een aantal van de minder bezochte bezienswaardigheden van Angkor. Om deze wereldarchitectuur te bereiken, steekt u de jungle over door de plaatselijke dorpjes. Het is een bijzondere dag, omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor zult verkennen. 

U begint bij de westelijke ingang van Angkor Thom:
- De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)
- De zuidelijke ingang, de Bayon Tempel, uniek voor zijn 54 torens met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokitesvara
- Phimeanakas en Celestial Palace
- Het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning

Daarna brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat. Deze majestueuze werelderfgoedsite is sinds 1992 beroemd om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat heeft het langste doorlopende reliëf in de wereld, die langs de muren van de buitenste galerij loopt en verhalen vertelt over de hindoe-mythologie. Terugkeer naar uw hotel in de late namiddag.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 3: Siem Reap - Quad bike
Na het ontbijt zal uw chauffeur u ophalen om het tempelcomplex van Angkor te bezoeken:
- Banteay Srei "de citadel van vrouwen", een site met bijzondere charme in een opmerkelijke staat en met prachtige decoratieve sculpturen van roze zandsteen
- Banteay Samre met roze zandsteen gekleurde muren versierd met sculpturen en reliëfs, dit is een van de mooiste tempels in Angkor
- Ta Prohm, een fantastische tempel, omarmd door de wortels van enorme bomen en reusachtige lianen
- Prasat Kravan, met zijn 5 stenen torens met unieke sculpturen
- Srah Srang, de Koninklijke Baden
- Banteay Kdei, een groot 12e eeuws boeddhistisch klooster gelegen ten zuiden van Ta Promh

Om 17.00 uur, zal een tuk-tuk u ophalen bij het hotel en u overbrengen naar het verzamelpunt van de Quad bikes. Na een korte veiligheidsinstructie en training begint u aan uw tocht door meerdere dorpen en rijstvelden in de buitenwijken van Siem Reap, waar u het leven op het Cambodjaanse platteland kunt waarnemen. U maakt meerder stops voor prachtige zonsondergangen. De tour eindigt terug op het verzamelpunt. Na een verfrissend drankje, wordt u teruggebracht naar uw hotel.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 4: Siem Reap - Floating Village - Roluos tempels
Na het ontbijt in het hotel wordt u naar de Tonle Sap Lake pier gebracht voor de 30 minuten durende motorboottocht naar Kompong Phluk, een drijvend dorp. U maakt een kleine wandeling in het dorp waar u het rustige lokale leven kunt zien, en u brengt een bezoek aan de pagode van het vissersdorp, het enige gebouw dat gemaakt is van harde steen. De inwoners zijn georganiseerd om in harmonie te leven rond het meer. Na het bezoeken aan de Pagoda kunt u een praatje maken met de schoolkinderen en schoolbenodigdheden doneren. U gaat verder door de mangroven en maakt een tochtje met de sampan door deze prachtige natuur.

Daarna wordt u naar het hotel in Siem Reap gebracht en geniet u van een lunch in een lokaal restaurant. Na de middag brengt u een bezoek aan de Roluos-tempels. De ruïnes van Roluos behoren tot de oudste Khmer-monumenten in het gebied, die dateren uit het 9e-eeuwse bewind van koning Indravarman I. Hier bent u getuige van de evolutie van deze prachtige tempels vanaf de vroege dagen van het Khmer-rijk tot de piek met de Angkor-tempels in de 13e eeuw. Er zijn drie belangrijke hindoeïstische structuren in Roluos: Lolei, Bakong en Preah Ko, die allemaal deel uitmaakten van de oude stad Hariharalaya.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt en lunch inbegrepen.

Opmerking: De boottocht op het Tonlé Sapmeer is af te raden tijdens het droge seizoen (van maart tot juli) door het lage watergehalte. Tijdens deze periode wordt de excursie vervangen door een bezoek aan het Cambodjaanse platteland. Uw programma ziet er dan als volgt uit: Vertrek met een tuktuk naar een plaatselijk dorp waar u de locals bezig ziet met hun dagelijkse activiteiten. Wandeling door het dorp waar de kinderen en volwassenen u komen begroeten en u bedanken om hun dorp te bezoeken. Ontdekking van een plaatselijke markt waar de verschillende geuren en kleuren u overweldigen. Lunch in een plaatselijk restaurant en vertrek terug naar de stad voor een bezoek aan het Nationaal Museum van Siem Reap. De zijdeboerderij die u vervolgens bezoekt werd gesticht door een NGO in Puok met het doel om de Cambodjaanse zijdeproductie te ondersteunen. De Chantiers Ecole laat zeker een indruk op u na, dit ambachtelijke centrum ligt in het stadscentrum en werd in 1992 opgericht om de eeuwenoude Khmer kunst te doen heropleven.
Dag 5: Siem Reap - Phnom Penh 
Na het ontbijt heeft u vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven (zonder gids) voor de vlucht naar Phnom Penh. Bij aankomst brengt uw chauffeur u naar uw hotel. Na het inchecken heeft u vrije tijd om de stad zelf te verkennen. U kunt een wandeling maken langs de Mekong waar u het lokale leven van de Cambodjanen kunt ontdekken.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Phnom Penh 
In de ochtend na het ontbijt leert u meer over de Khmer Rouge periode van 1975-1979. U brengt een bezoek aan het Nationaal Museum gebouwd in 1917. Het bevat een rijke verzameling Khmerbeelden uit twee perioden: pre-Angkorian (4e eeuw) en post-Angkorian (14e eeuw). Daarna brengt u een bezoek aan het koninklijk paleis, gebouwd door koning Norodom in 1866, waarin de zilveren pagode gevestigd ligt. Lunch in een restaurant. U bezoekt de Wat Phnom tempel, het symbool van de populaire hoofdstad, en maakt een mooie wandeling naar de heuvel. U sluit de dag af met een bezoek aan de Russische markt.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 7: Phnom Penh - Silk Island Koh Dach
Ontbijt in uw hotel. Uw gids zal u ophalen aan uw hotel en neemt u mee op excursie naar het Silk Island Koh Dach. Dit eiland in het midden van de Mekong op 15km van Phnom Penh, is beroemd buiten de Cambodjaanse grenzen voor zijn zijdeweven. U bezoekt het eiland te voet en met de fiets voor aangename en zeer authentieke momenten. De tour vindt plaats op het platteland, tussen fruitbomen en velden aan de oevers van de Mekong. Lunch in een restaurant op het eiland. In de namiddag keert u terug naar Phnom Penh en heeft u de rest van de dag vrij.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 8: Phnom Penh - Kep 
Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Kep (zonder gids). Na 4 uur rijden komt u aan in Kep. U checkt in op uw kamer en geniet de rest van de dag van vrije tijd om deze schitterende omgeving te verkennen.
Overnachting in Kep, ontbijt inbegrepen.

Dag 9: Kep - Vrije dag
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om te ontspannen of de stad te verkennen.
Onvernachting in Kep, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Kep - Phnom Penh - Vertrek
Ontbijt en vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven van Phnom Penh (zonder gids) voor uw terugvlucht naar huis (ongeveer 4 uur rijden).

Uw verlenging in Vietnam (4 nachten)

Dag 10: Kep - Ha Tien - Tra Su - Can Tho
Na het ontbijt wordt u om 8:00 uur overgebracht naar Prek Chad (40 minuten rijden) waar u de grens oversteekt naar Vietnam. Bij de grens in Ha Tien in Vietnam kunt u geen visumaanvraag doen dus zorg ervoor dat al uw formaliteiten op voorhand in orde zijn. Een lokale vertegenwoordiger zal u helpen met de formaliteiten in het immigratiebureau van Cambodja en Vietnam. Bij aankomst aan de grens van Prek Chad passeert u de douane van Cambodja en neemt u de auto voor ongeveer 5 minuten naar de Ha Tien-grens in Vietnam. Eenmaal voorbij de immigratie staat een chauffeur u op te wachten.

U gaat verder naar Tra Su (110 km, ongeveer 3 uur rijden). Onderweg krijgt u de mogelijkheid om een vers palmvruchtensapje te proeven (afhankelijk van het seizoen: mei - juli). U zult een bezoek brengen aan het Tra Su Bird Sanctuary per motorboot door het mangrovebos. Na afloop geniet u van lunch in een lokaal restaurant in Hong Phuc (8 km van Tra Su). Na de lunch, rijdt u naar Can Tho waar u rond 18:00 uur zult aankomen.
Overnachting in Can Tho, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 11: Kan Tho - Drijvende Markt - Ben Tre
Na het ontbijt gaat u per boot langs de kleine pittoreske zijrivieren van de Mekong. U bezoekt de drijvende markt van Cai Rang (de meest typische markt met veel boten). U zult de gelegenheid hebben om de schoonheid van de landschappen en de dagelijkse activiteiten van de lokale bevolking te bewonderen die langs de kanalen van de Mekong leven. U stopt bij een aantal dorpen om een bezoek te brengen aan een lokale rijstfabriek en de Ba Cong-tuin. U stap van boord in Ninh Kieu en gaat verder naar een lokale markt en de Ong Pagoda. Na afloop wordt u overgebracht naar Ben Tre. Lunch onderweg. In de late namiddag komt u aan in Ben Tre en heeft u de rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in Ben Tre, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 12: Ben Tre - Ho Chi Minh 
Na het ontbijt vertrekt u naar de haven van Hung Vuong op ongeveer 2 rijden van het hotel. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. U stopt bij een steenoven, waar u kunt zien hoe de stenen gebakken worden op een traditionele manier. U bezoekt ook één van de lokale bedrijven die kokosolie maken en een familiebedrijf dat slaapmatten produceert, waar u een korte pauze maakt en geniet van vers fruit. 
U gaat verder met een tuktuk door de rijstvelden en moestuinen om een kijkje te nemen hoe de plaatselijke bewoners leven. Lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch gaat u met een roeiboot terug naar de haven van Hung Vuong. Vanaf de pier wordt u overgebracht naar Ho Chi Minh. 
Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 13: Ho Chi Minh
In de ochtend bezoekt u de Chinese buurt Cho lon, Binh Tay Markt, Thien Hau Pagoda, het War Museum en een lakwerkfabriek. Lunch in een restaurant. In de namiddag maakt u een wandeling door de stad. Bezoek aan de oude koloniale wijk, het stadhuis, het Herhenigingspaleis, de Basiliek van Notre Dame, het koloniale kwartier en de markt van Ben Thanh.
Overnachting in Ho Chi Minhstad, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 14: Ho Chi Minh - Vertrek
Na het ontbijt heeft u vrije tijd om te ontspannen tot uw transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis (Let op: check-out is om 12:00 uur).

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 4* of 4/5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. U overnacht in een Standaard Kamer.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of vergelijkbaar):
Siem Reap: Tara Angkor Hotel 4*
Phnom Penh: Patio Hotel & Urban Resort 4*
Kep: Veranda Natural Resort 4*

Van Tho: TTC premium Can Tho Hotel
Ben Tre: Ben Tre Riverside Hotel 4* (Superior Kamer)
Ho Chi Minh: Orchideeën Saigon Hotel 4*

Uw 4/5* hotel tijdens de rondreis (of vergelijkbaar):
Siem Reap: Le Méridien Angkor Hotel 5*
Phnom Penh: Sokha Phnom Penh Hotel 5*
Kep: Veranda Natural Resort 4*

Can Tho: Vinpearl Can Tho Hotel 5* of Can Tho Ecolodge 4*
Ben Tre:  Ben Tre Riverside Hotel 4* (Suite)
Ho Chi Minh: Nikko Saigon Hotel 5* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis van 9 nachten geniet u van de maaltijden volgens het programma inclusief dagelijks ontbijt, 5 lunches en 1 diner (exclusief drankjes). Als u kiest voor de verlenging in Vietnam geniet u van dagelijks ontbijt en 4 lunches (exclusief drankjes).

Op de 1ste dag in Siem Reap wordt u verwelkomd met een diner in een lokaal restaurant waar u de Apsara dansen kunt bijwonen.

Zorg ervoor dat u de specialiteiten van de streek probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 4* of 4/5* hotels
- Maaltijden volgens het programma
- Bezoeken en boottochten volgens het programma
- Lokale Engelstalige gids op elke bestemming (behalve in Kep)
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Binnenlandse vlucht van Siem Reap naar Phnom Penh in Economy Class
- Assistentie aan de grensovergang tussen Cambodja en Vietnam

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes en andere maaltijden die niet vermeld worden in het programma
- Supplementen voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Toegangskosten, transfers en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en tips
- Internationale luchthavenbelasting
Visakosten en het regelen van de vium/visa (Cambodja en/of Vietnam)
- Alle diensten die niet in het programma zijn vermeld
- Gids in Kep

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Unieke privérondreis door Cambodja met optionele verlenging in Vietnam