Rondreis door Indochina met optionele verlenging naar Cambodja - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Grijp de kans om tijdens één enkele rondreis de drie prachtige landen Vietnam, Laos en Cambodja te bezoeken
  • Profiteer van de talrijke inbegrepen excursies voor een unieke reiservaring
  • Kies zelf of u in 4 of 5* hotels verblijft voor een vakantie op maat

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Indochina

We nemen u mee op een onvergetelijke reis!
Deze uitzonderlijke rondreis brengt u langs de mooiste natuur, historische sites en meest bruisende steden van Indochina. De gevarieerde landschappen, de heerlijke geuren en kleuren van de plaatselijke keuken en de diepgewortelde spiritualiteit, geven uw vakantie nog meer smaak. 

U ontdekt het adembenemende Vietnam en Laos, en als u dat wenst, kiest u voor een verlening naar Cambodja. Bezoek religieuze tempels in Laos, laat u verbazen door de wereldbekende Ha Long Bay en mis zeker een bezoek aan de uitzonderlijke site van Angkor Wat niet, het belangrijkste religieuze symbool van het Khmer-rijk! Bent u er klaar voor?

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: 10 nachten
- 2 nachten in Hanoi + 1 nacht in Ninh Binh + 1 nacht in Halong Bay + 5 nachten in Luang Prabang + 1 nacht in Nong Khiaw

Aanbieding 2: 13 nachten
- 2 nachten in Hanoi + 1 nacht in Ninh Binh + 1 nacht in Halong Bay + 5 nachten in Luang Prabang + 1 nacht in Nong Khiaw + 3 nachten in Siem Reap

Uw reisroute in 10 nachten
Dag 1: Aankomst in Hanoi
Dag 2: Hanoi
Dag 3: Hanoi / Ninh Binh
Dag 4: Ninh Binh / Halong Bay
Dag 5: Halong Bay / Hanoi / Luang Prabang
Dag 6: Luang Prabang / Pak Ou / Luang Prabang
Dag 7: Luang Prabang / Kuangsi / Luang Prabang
Dag 8: Luang Prabang / Nong Khiaw
Dag 9: Nong Khiaw / Luang Prabang
Dag 10: Luang Prabang
Dag 11: Vertrek uit Luang Prabang

Uw reisroute in 13 nachten
Dag 1 tot 10: Idem als de reisroute in 10 nachten
Dag 11: Luang Prabang / Siem Reap
Dag 12: Siem Reap / Tempels van Angkor / Siem Reap
Dag 13: Siem Reap / Angkor Wat / Tonle Sapmeer / Siem Reap
Dag 14: Vertrek uit Siem Reap

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma in 10 nachten

Dag 1: Aankomst in Hanoi
Aankomst op de Noi Bai internationale luchthaven van Hanoi, waar u wordt ontvangen door uw gids die u naar het hotel brengt in de stad. Check in om 14.00 uur en rust uit na een lange vlucht.
Overnachting in Hanoi.

Dag 2: Hanoi
Ontbijt in het hotel gevolgd door een ontdekking van de Vietnamese hoofdstad. U vertrekt om 9.00 uur met gids aan uw hotel richting het mausoleum van Ho Chi Minh (lands de buitenkant, gesloten op maandag en vrijdag), de Tempel van de Literatuur en de eerste universiteit van Vietnam uit de elfde eeuw. 

Vervolgens staat een rit met een riksja door de oude wijk Ha Noi op het programma. 
Overnachting in Hanoi.

Dag 3: Hanoi / Ninh Binh
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Ninh Binh. Na 2 uur rijden komt u toe en maakt u een cruise van 3 uur over de rivier door de regio van Trang An door 5 grotten met prachtige stalactieten van wel 70 tot 320 meter lang. U ontdekt de groene natuur van dichtbij en ervaart zelf waarom het gebied van Trang An een plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco bemachtigde in 2014. Na het aanmeren gaat het verder naar de regio van Tam Coc voor de lunch in een plaatselijk restaurant.

De volgende activiteit is een fietstocht door Bich Dong, op 2 km van Tam Coc, een plek die met trots de naam draagt van "tweede mooiste grot van Vietnam". Beklim de Ngu Nhac Son (de berg met de palmbomen van Boeddha) en laat u charmeren door het prachtige uitzicht op de bergen, rivieren en pagodes. U brengt ook een bezoek aan de oude hoofdstad Hoa Lu waar u de tempels van Dinh en Le ontdekt.
Overnachting in Ninh Binh.

Dag 4: Ninh Binh - Ha Long Bay
Na het ontbijt vertrekt u richting het wereldberoemde Halong Bay (4 uur rijden), een Werelderfgoedsite met een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten.  

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien, sommigen niet meer dan enkele struiken die boven het wateroppervlak uitsteken, anderen groter met een weelderige begroeiing. De lunch wordt aan boord geserveerd met verse zeevruchten. Ga op verkenning naar een mooie grot en maak gebruik van een kajak om er zelf op uit te trekken. Na een adembenemende zonsondergang over de baai, meert u aan op een rustig plekje voor het diner en de overnachting aan boord.
Overnachting aan boord.
Dag 5: Halong Bay / Hanoi / Luang Prabang
Deze ochtend begint met een lekkere brunch terwijl u nogmaals uitvaart in de baai voor u aanmeert in de haven van Ha Long. Uw chauffeur staat u op te wachten om terug richting de luchthaven van Hanoi te rijden waar u de vlucht neemt naar Luang Prabang in Laos. 

Luang Prabang is de meest traditionele en best bewaarde stad in Zuidoost-Azië met een prachtige combinatie tussen authentieke en Frans koloniale architectuur. De rust en de prachtige uitzichten op de Mekong-rivier, geven deze stad zijn unieke charme. Uw gids brengt u naar het hotel waar u kunt uitrusten of zelf uw eerste stapjes zetten in de stad.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 6: Luang Prabang / Pak Ou 
Na het ontbijt stapt u aan boord van een cruise over de Mekong-rivier voor een uniek uitzicht op het platteland. De eindbestemming zijn de grotten van Pak Ou waar duizenden gouden Boeddhabeeldjes te vinden zijn in alle vormen en formaten. U keert terug naar de stad waar u het Nationaal Museum bezoekt dat gevestigd is in het oude koninklijk paleis en waar een grote collectie aan voorwerpen te vinden is die een inzicht geven in de Laotiaanse cultuur. 

De volgende halte is Wat Mai, een adembenemende houten tempel, en Wat Xien Thong met zijn typische daken, een prachtig voorbeeld van de Laotiaanse architectuur. Vervolgend beklimt u Phousi Hill om het prachtige uitzicht op de stad te bewonderen bij zonsondergang over de Mekong rivier. De rest van de avond bent u vrij, we raden u aan om de bruisende avondmarkt in het centrum van de stad te bezoeken waar u handgemaakte souvenirs van de bergvolkeren kunt kopen.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 7: Luang Prabang / Kuang Si / Luang Prabang
Vanochtend heeft u de kans om de monniken te zien die bezig zijn hun dagelijkse ritueel om aalmoezen in ontvangst te nemen van de plaatselijke bevolking. Na dit unieke schouwspel dat al eeuwenlang in stand wordt gehouden, bezoekt u een plaatselijke markt en keert u terug naar het hotel voor het ontbijt. 

Dan vertrekt u naar het zuiden naar de bekende Kuang Si-watervallen (32 km van de stad). Deze watervallen zijn niet alleen uniek door hun prachtige turquoise kleur - gevormd door het kalkhoudende gesteente - maar ook door hun verschillende niveaus. Terwijl u steeds hoger klimt, valt u van de ene verbazing in de andere aan deze magische watermassa. Afhankelijk van het seizoen varieert het waterniveau en kunt u zwemmen in een van de talrijke natuurlijke zwembaden die gevormd worden. U kunt ook een bezoekje brengen aan het berenreservaat (Tat Kuang Si Bear Rescue Centre) waar deze prachtige dieren worden opgevangen nadat ze uit de dierenhandel worden gered.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 8: Luang Prabang / Nong Khiaw
Om acht uur, na het ontbijt in het hotel, verlaat u Luang Prabang om richting Nong Khiaw te rijden. Tijdens het traject van 3 uur ziet u prachtige landschappen met bergen en groene bossen. Na de middag stapt u aan boord van een traditionele privéboot voor een onvergetelijke cruise over de Nam Ou-rivier met indrukwekkende landschappen en kalkstenen rotsen. U vaart tot aan het Muong Ngoi dorpje dat enkel toegankelijk is met de boot. Na nog een halte in een etnisch dorpje, vaart u terug naar Nong Khiaw.
Overnachting in Nong Khiaw.
Dag 9: Nong Khiaw / Luang Prabang
Na het ontbijt verlaat u Nong Khiaw om terug te keren naar Luang Prabang, maar niet zonder onderweg de grotten van Tham Pha Thok te bezoeken - een plek die tijdens de Vietnamoorlog gebruikt werd als schuilplaats. Daarna staat een halte bij het dorpje Nayang Tai op het programma waar de Lu etnische minderheidsgroep woont, bekend om hun prachtig geweven stoffen en tabak. Vrije lunch en bezoek aan de dorpjes van Ban Xang Hai waar de typische rijstwijn wordt gedistilleerd en de textieldorpjes Bang Xang Khong en Bang Xieng Lek. 
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 10: Luang Prabang
Vrije dag in Luang Prabang om van de aangename sfeer te genieten en de stad op uw eigen ritme te verkennen.
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 11: Luang Prabang - Terugvlucht
Vrije tijd  (check-out om 12.00 uur) tot aan uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw rondreis in 13 nachten

Dag 1 tot 10: Idem als de reisroute in 10 nachten

Dag 11: Luang Prabang / Siem Reap
Vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven waar u de vlucht neemt naar Siem Reap. Inchecken in het hotel vanaf 14.00 uur.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 12: Siem Reap / Tempels van Angkor / Siem Reap
Na het ontbijt komt uw gids u halen om het Angkor-tempelcomplex te bezoeken. U neemt een rustige weg door de jungle voorbij plaatselijke dorpjes en winkels. Op deze speciale dag heeft u de kans om de mooiste tempels van het tempelcomplex te ontdekken, u begint aan de westelijke ingang bij Angkor Thom.

- De oude hoofdstad Angkor Thom uit de twaalfde eeuw
- De zuidelijke ingang met de Bayontempel met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 lachende gezichten van Avalokiteshvara
- De koninklijke muren van Phimeanakas
- Het Olifantenterras en het Terras van de Leprakoning
- Ta Prohm, een tempel die omarmd wordt door de wortels van de gigantische bomen en prachtige klimplanten
- Angkor Wat zelf, geklasseerd als Werelderfgoed sinds 1992 en bekend om zijn schoonheid en magie. Hier wordt het verhaal van de hindoe mythologie verteld en ontdekt u de unieke sfeer.

Terugkeer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te bekomen van een bewogen dag.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 13: Siem Reap / Angkor Wat / Tonle Sapmeer / Siem Reap
Vandaag verlaat u het hotel in de vroege ochtend zodat u de zonsopgang kunt meemaken bij Angkor Wat, een magische ervaring die u nooit meer vergeet. U keert terug naar het hotel voor het ontbijt en bezoekt de belangrijkste tempel van Angkor Wat, een site die geklasseerd werd als Werelderfgoed in 1992. Hier vindt u het langste bas-reliëf ter wereld die de geschiedenis verteld van de hindoe mythologie. 

U verkent de Bantey Kdei-tempel, gebouwd in de twaalfde en dertiende eeuw door koning Jayavarman VII. Na de middag staat dan een bezoek aan het Tonlé Sapmeer op het programma waar u een boottocht maakt, een vissersdorpje en drijvend dorpje bezoekt en door het overstroomde woud vaart.
Overnachting in Siem Reap.

Dag 14: Vertrek uit Siem Reap
Vrije tijd (check-out: 12 uur) tot aan uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Bij deze rondreis kunt u kiezen voor een verblijf in 4 of 5* hotels.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: The Acoustic Hotel
- Ninh Binh: Ninh Binh Hidden Charm Hotel
- Halong Bay: Huong Hai Sealife Cruise
- Luang Prabang: Sada Hotel
- Nong Kiau: Mandara Ou Resort
- Siem Reap (indien u kiest voor aanbieding 2): Tara Angkor Hotel

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Hanoi: Nikko Hotel
- Ninh Binh: Emeralda Resort
- Halong Bay: Paradise Luxury Cruise
- Luang Prabang: Mekong Rivier View Hotel
- Nong Kiau: Mandara Ou Resort
- Siem Reap (indien u kiest voor aanbieding 2): Angkor Palace Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een pension volgens het reisprogramma (dagelijks ontbijt, halfpension op dag 3 en volpension op dag 4).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4 of 5* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering
- Pension volgens het reisprogramma
- Excursies met lokale Engelstalige gids
- Dagelijks twee flessen water per persoon en verfrissende doekjes
- Inclusief toegangskosten en scheepsbelastingen (indien van toepassing)
- Uitnodigingsbrief voor Vietnamees visum bij aankomst (indien gevraagd)
- Vlucht van Hanoi naar Luang Prabang (inclusief 20 kg bagage en 7 kg handbagage)
- Transfers en luchthaventransfers met een voertuig met airconditioning
- Indien u kiest voor aanbieding 1, is ook uw vlucht van Luang Prabang naar Siem Reap inbegrepen (inclusief 20 kg bagage en 7 kg handbagage) 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Optionele verzekeringen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Visumkosten
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Indochina met optionele verlenging naar Cambodja