Cruise over de Mekong van Angkor naar Ho Chi Minh - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een ongelooflijke cruise langs de Mekong rivier en geniet van het schilderachtige uitzicht 
  • Stap aan boord van de luxe Mekong Navigator, vaar langs onvergetelijke bestemmingen en geniet van prachtige bezienswaardigheden gedurende de hele reis
  • Overnacht in een elegante suite aan boord van het schip op basis van volpension en met extra inbegrepen attenties

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Cambodja en Vietnam!

Cambodja

Cambodja is het grootste deel van de vorige eeuw verborgen gebleven voor de buitenwereld. Stilaan komt het uit die jaren van isolement en wordt het steeds populairder als bestemming voor heel wat reizigers. Dit fascinerende land biedt u een echt stukje van Zuidoost-Azie voor er sprake was van toerisme en modernisering. Het heeft een divers landschap, van stoffige hete steden en bergachtige jungles tot prachtige rustige baaien en ongerepte stranden. Twintig jaar geleden was Siem Reap een Cambodjaanse provinciestad met weinig faciliteiten. Vandaag de dag is het een belangrijke toeristische hub vanwege de nabijheid van de wereldberoemde tempels van Angkor (Unesco World Heritage Site).

Vietnam

Vietnam wordt steeds populairder als vakantiebestemming, nu mensen beginnen te ontdekken wat dit prachtige en fascinerende land te bieden heeft. De aantrekkingskracht van een vakantie naar Vietnam is overduidelijk als u rekening houdt met het unieke culturele en historische erfgoed, gesitueerd in een ongerept, divers en boeiend landschap. Hoewel Vietnam een buitengewoon land is om te verkennen, gaat een toenemend aantal toeristen er ook heen om gewoonweg te ontspannen. Met meer 3000 km kustlijn, prachtige witte zandstranden en een aantal luxe 5-sterren resorts is dat ook allesbehalve moeilijk. Vietnam biedt iets voor elke vakantieganger, van de charme van Hanoi tot het hectische stadsleven in Ho Chi Minh (Saigon). Dit word een ongeëvenaarde reiservaring.

Reisbeschrijving

We bieden u een onvergetelijk programma van 9 nachten:
1 nacht in het Victoria Angkor Resort and Spa 5* in Siem Reap
7 nachten cruise aan boord van de Mekong Navigator 
1 nacht in het Grand Saigon Hotel 5* in Ho Chi Minh

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2: Siem Reap - Kampong Cham - Inscheping
Dag 3: Wat Hanchey - Angkor Ban - Pnhom Penh 
Dag 4: Pnhom Penh
Dag 5: Pnhom Penh
Dag 6: Vrije dag aan boord van de Mekong Navigator
Dag 7: Lang Khanh-eiland - Cu Lao Gieng
Dag 8: Sa Dec - Cai Be - My Tho 
Dag 9: My Tho - Ontscheping
Dag 10: Vertrek

Uw programma

Dag 1: Aankomst 
Aankomst in Cambodja en overnachting in Victoria Angkor Resort en Spa 5*.

Dag 2: Siem Reap - Kampong Cham - Inscheping 
In de namiddag kunt u genieten van een mooie rit van Siem Reap naar Kampong Cham, Cambodja, met een lunchstop voordat u in de haven aankomt, klaar om 's middags aan boord te gaan van het Mekong Navigator-cruiseschip. Geniet van de tijd om u te settelen in uw goed ingerichte cabine. Die avond, na een welkomstreceptie, veiligheidsbriefing en introductie aan de belangrijkste bemanningsleden, wordt een heerlijk Cambodjaans welkomstdiner geserveerd in de eetzaal van Le Marche. Het Mekong Navigator cruiseschip vertrekt vervolgens naar Kampong Cham nadat alle gasten om ongeveer 17:30 uur aan boord zijn.
Overnachting in Wat Hanchey.
Dag 3: Wat Hanchey - Angkor Ban - Pnhom Penh
In de ochtend wandelt u de heuvel op naar het plaatselijke klooster van Wat Hanchey en ontvangt u een traditionele boeddhistische waterzegening van de monniken. Na een wandeling rond het klooster en het prachtige uitzicht op de Mekong River vallei, daalt u 303 treden en keert u terug naar het schip. Voor de rustige wandelaars is er een kleine koets die u op en neer de heuvel brengt.

Het Mekong Navigator cruiseschip verlaat Wat Hanchey rond 10:30 uur en komt rond 14:30 uur aan in Angkor Ban. In de middag bezoekt u het charmante dorpje Angkor Ban. Hier krijgt u een beeld van het leven van de lokale bevolking. U begint met een bezoek aan het huis van een familie om te zien hoe de lokale bevolking leeft, en heeft de gelegenheid om de familie te ontmoeten en hun levensstijl te bespreken. Vervolgens gaat u verder door het dorp naar de lokale privéschool, waar u samen met de kinderen in hun klaslokaal kunt ervaren hoe hun typische schooldag verloopt. Vervolgens loopt u terug door het dorp naar het schip, met de mogelijkheid om onderweg foto's te nemen, inclusief een korte stop bij het lokale kloostercomplex. Het cruiseschip vertrekt uit Angkor Ban rond 17:00 uur en komt aan in de haven van Phnom Penh rond 22:30 uur. Overnachting in de haven van Phnom Penh.

Dag 4: Pnhom Penh 
Leer 's morgens meer over de donkerste dagen van de Cambodjaanse geschiedenis. Na een schilderachtige 45 minuten rijden vanaf het schip komt u aan bij de Choeung Ek Killing Fields, waar u door de velden kunt wandelen, het kleine museum en de Memorial Stupa kunt bezoeken en meer te weten kunt komen over de wreedheden die tijdens het regime van de Rode Khmer plaatsvonden. Alvorens terug te keren naar het schip, krijgt u een rondleiding door Tuol Sleng (ook bekend als S-21), de voormalige school omgebouwd tot de hoofdgevangenis en het hoofdkwartier van de Rode Khmer. Na terugkeer naar het schip van de Killing Fields, geniet u van een vrije middag in Phnom Penh. Er is een geplande pendelbus met uw lokale gids van de haven naar de centrale markt voor eventuele boodschappen. 
Dag 5: Pnhom Penh
Na het ontbijt aan boord, ontmoeten de Tuk Tuk chauffeurs u op de pier voor een spannende ochtendtour door Phnom Penh. U rijdt langs de rivieroever naar het Royal Palace complex, waar u geniet van een ontspannen wandeling door het terrein. Na het bekijken van Throne Hall en Moonlight Pavilion, bezoekt u de beroemde Zilveren Pagode, de thuisbasis van Cambodja's Emerald Boeddha en de Maitreya Boeddha, die bezaaid is met meer dan 9000 diamanten. Uw Tuk Tuk staat buiten te wachten om u mee te nemen naar het openlucht Nationaal Museum, waar de grootste collectie Angkoriaanse en pre-Angkoriaanse artefacten van het Angkor Tempelcomplex in Siem Reap en andere gebieden rond Cambodja te vinden zijn. Na terugkomst op het schip, geniet u van een vrije middag in Phnom Penh. Ga voor het diner naar het zonnedek om Cambodjaanse culturele optredens te bekijken, waaronder Cambodjaanse nationale dansen en Apsara dansen.
Overnachting in de haven van Phnom Penh Port.

Dag 6: Vrije dag aan boord van de Mekong Navigator - Grensovergang
In de ochtend vertrekt de Mekong Navigator om 09:30 uur naar Phnom Penh om stroomafwaarts te varen naar de grens tussen Cambodja en Vietnam. Geniet van een ontspannen cruise en bewonder de bezienswaardigheden langs de Mekong rivier. Er zijn een aantal culturele activiteiten aan boord gepland waaraan u aan kunt deelnemen. Het cruiseschip komt rond 18:00 uur aan in het grensgebied.
Overnachting aan boord in het grensgebied.
Dag 7: Lang Khanh Island - Cu Lao Gieng
De grensformaliteiten zullen rond 06:00 uur plaatsvinden. De Mekong Navigator vertrekt rond 07:30 uur in het grensgebied en komt rond 09:00 uur aan in het Long Khanh Island gebied. Deze ochtend brengen Sampans u naar het lokale eilanddorp Hong Ngu, niet ver van de Vietnam-Cambodjaanse grens. Hong Ngu produceert een groot aantal van de traditionele Khmer sjaals die naar Cambodja worden geëxporteerd. Ze worden geweven in vele huizen rond het dorp, en u heeft de mogelijkheid om het weefproces in verschillende huizen te zien. Sommige dorpelingen zijn ook borduurkunstenaars, die hun kunst in en rond de huizen tentoonstellen. De inwoners van dit gebied hadden slechts één westerse bezoeker ontmoet voor de komst van de Mekong Navigator en zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Voordat u terugkeert naar de Sampans, wandelt u over dit altijd groene eiland en bezoekt u het huis van een lokale oorlogsveteraan.

De Mekong Navigator vertrekt vanuit het Long Khanh Island gebied rond 11:00 uur en komt aan in het Cu Lao Gieng gebied rond 14:00 uur. In de namiddag brengen uw sampans u naar Gieng Island met een bezoek aan een lokaal dorp waar dagelijks honderden sampans en roeiboten worden gemaakt. Maak een sampan cruise rond het eiland en bezoek tenslotte de Gieng Kathedraal, gebouwd in 1879, direct na de Notre Dame Kathedraal in Saigon in 1863. U heeft de kans om te praten met een lokale priester in de kathedraal (afhankelijk van zijn beschikbaarheid). Het cruiseschip vertrekt verlaat Cu Lao Gieng rond 17:00 uur en arriveert in Sa Dec rond 21:00 uur.
Overnachting Sa Dec gebied.

Dag 8: Sa Dec - Cai Be - My Tho
Na aankomst in Sa Dec, komen uw sampans terug voor een ontspannen, schilderachtige rit door de smalle kanalen van de Mekong, waar u de dagelijkse routines van de dorpelingen op weg naar de historische stad Sa Dec zult observeren. Een stop is gepland bij een Cao Dai Tempel, maar een bezoek is afhankelijk van de waterstand van de rivieren en het toegankelijke ontschepingsgebied. Vervolgens bezoekt u in de stad Sa Dec het huis van de heer Huynh Thuy Le, de inspiratiebron van de roman van Marguerite Duras, L'Amant. Hier kunt u ook genieten van een privé kalligrafiedemonstratie die exclusief voor u wordt gehouden. Hierna bezoekt u de Chinese Tempel - Kien An Cung, die werd gebouwd ter ere van de Huynh Thuy Le Family, waar u wordt verwelkomd door de traditionele Chinese leeuwendans. Onderweg bezoekt u de lokale markt van de stad.

Het cruiseschip vertrekt uit de Sa Dec regio rond 11:00 uur en komt rond 14:00 uur aan in de omgeving van Cai Be. Na een korte zeiltocht naar Cai Be begeleidt de Engelstalige gids u op het wandtapijt van de waterwegen per sampan, langs een kleurrijke collectie lokale boten uit de deltaprovincies, grotere boten die hun goederen verkopen en de karakteristieke paalwoningen van Cai Be. Voorbij de smallere kanalen van Cai Be wordt een stop gemaakt om Ba Duc House te bezoeken, een traditioneel Vietnamees huis en tuin. Terug aan boord van de sampans is het een korte tocht door de kanalen om een traditionele rijstfabriek te bereiken waar ijverige ambachtslieden rijstpapier, rijstwijn en gepofte rijst produceren. Er is een selectie van ansichtkaarten, souvenirs en prachtige olieverfschilderijen te koop. Het cruiseschip vertrekt uit Cai Be rond 17:00 uur. 'sAvonds verzamelt u op het zonnedek voor de Salon Lounge voor een afscheidsreceptie met de hele bemanning, voordat u geniet van een Vietnamees afscheidsdiner in Le Marche Dining Room. De Mekong Navigator komt rond 21:00 uur aan in de haven van My Tho.
Overnachting in My Tho.
Dag 9: My Tho - Ontscheping (ontbijt)
Na het ontbijt neemt u afscheid van de bemanning. Om ongeveer 8:30 uur neemt u een gedeelde transfer van de haven van My Tho naar het Grand Saigon Hotel 5* in Ho Chi Minh.
Overnachting in het Grand Saigon Hotel.

Dag 10: Vertrek
Geniet van uw laatste momenten in het hotel voor u terugkeert naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw cruiseship

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension 
  • Koffie en thee, frisdranken, lokaal bier en lokale gedistilleerde dranken en wijn tijdens de lunch en het diner
  • Dagelijkse zonsondergang cocktail
  • Welkomstreceptie met champagne 
  • Wifi in de kamers en in de openbare ruimtes
  • Aluminium waterflesje voor tijdens excursies
  • Engelssprekende bemanning en deskundige lokale gidsen
  • Entreegelden en transfers volgens het programma
  • Deluxe Sampans met verfrissende handdoekjes, vers fruit en thee- en koffieservice
  • Individuele VOX-luisterapparatuur tijdens de excursies
  • Welkomstdrankje, verfrissend handdoekje en schoenpoetsservice na de excursies
De Mekong Navigator is een authentiek en luxueus cruiseship met een romantisch Frans koloniaal decor geïnspireerd op het levendige erfgoed van de regio. Het schip beschikt over ruime suites met flatscreen-tv, privébalkons en zelfs uw favoriete spa-behandeling aan boord.

De route is zorgvuldig uitgestippeld met een selectie van excursies onder begeleiding van onze Engelstalige gids aan boord om een diepgaand inzicht in de dagelijkse lokale cultuur te krijgen. Het elegante diner serveert Frans-Indochinisch geïnspireerde gerechten van de chef-kok, die een mix van smaken creëren met behulp van producten van lokale oorsprong. 

De Lotus Cruises dragen ook bij aan het milieu door het gebruik van milieuvriendelijke producten zoals aluminium waterflesjes voor gasten om te gebruiken tijdens excursies en verpakte lunches in papieren dozen. Ze ondersteunen ook lokale gemeenschappen door lokale kunstenaars en ambachtslieden te bezoeken. 

Deze cruise neemt u mee op een onvergetelijke reis vol gedenkwaardige ervaringen die de mensen en de geschiedenis langs de Mekong weerspiegelen. Verken de oude tempels van Angkor Wat, het spectaculaire Koninklijk Paleis in Phnom Penh, een waterzegen van de monniken van Wat Arang en de Franse architectuur van het Opera House in Ho Chi Minh City. 

Uw cabine

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Suite Cabine of Vista Suite Cabine

Superior Suite Cabine (24 m²)

De prachtige Superior Suites bevinden zich op het Jasmine Dek en bieden voldoende ruimte om te genieten van uw tijd aan boord. Er is een mooie woonruimte, twee grote patrijspoorten, een regendouche, een volledig uitgeruste minibar en eersteklas badvoorzieningen. Geniet van uw comfortabele suite en geniet van de klassieke, luxueuze inrichting en de hoogwaardige voorzieningen.

Vista Suite Cabine (26 m²)

Deze suites bevinden zich op het Lotus Dek en bieden een gezellig en gastvrij interieur. U geniet van de luxe van een Frans balkon en een ruime zithoek, van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht bij zonsondergang. U profiteert bovendien van dezelfe luxe faciliteiten zoals een flatscreentelevisie, een haardroger en een elektronische kluis.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw hotels

Victoria Angkor Resort and Spa 5*

Uw hotels
Recht tegenover de Royal Gardens biedt dit charmante, koloniale pand een spa, een zwembad en een scala aan eetgelegenheden voor gasten om van te genieten. Verblijf in een charmante kamer met Victoriaanse invloeden en een verscheidenheid aan moderne faciliteiten. Het hotel ligt dicht bij de belangrijke bezienswaardigheden van de stad, waaronder het Angkor National Museum en biedt gratis wifi en een reeks behandelingen in de Healthysens Spa.

Grand Saigon Hotel 5*

Uw hotels
Ontsnap naar dit prachtige hotel in koloniale stijl, oorspronkelijk gebouwd in 1930, dat uitkijkt over de Saigon rivier. Het hotel is verdeeld in twee vleugels, de Ancient Wing en de Luxury Wing met twee stijlen van design. Er is ook een balzaal, ontspanningsruimtes, een recreatieruimte, Sky Lounge, Westerse en Aziatische restaurants, bars en een grote lounge op het dak. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Transfers tussen de jachthavens en de hotel zijn inclsueif. Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn iexclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Afstand van Siem Reap Airport tot Victoria Angkor Resort & Spa: 8 km / 20 minuten
Afstand van Grand Hotel Saigon tot Ho Chi Minh City Airport: 7,4 km / 20 minuten

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw cruise:
- De cruise is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Superior Suite Cabine of Vista Suite Cabine aan boord van de Mekong Navigator
- Volpension tijdens de cruise
- 1 nacht in het Grand Saigon Hotel in een Standaard Kamer zonder pension
- 1 nacht in het Victoria Angkor Resort in een Standaard Kamer zonder pension
- Koffie en thee, frisdranken, lokaal bier en lokale gedistilleerde dranken en wijn tijdens de lunch en het diner
- Dagelijkse zonsondergang cocktail
- Welkomstreceptie met champagne en wifi in de kamers en in de openbare ruimtes
- Aluminium waterflesje voor tijdens excursies
- Engelssprekende bemanning en deskundige lokale gidsen
- Entreegelden en transfers volgens het programma
- Deluxe Sampans met verfrissende handdoekjes, vers fruit en thee- en koffieservice
- Individuele VOX-luisterapparatuur tijdens de excursies
- Welkomstdrankje, verfrissend handdoekenje en schoenpoetsservice na de excursies
- Transfers tussen de jachthavens en de hotels
- Havenbelasting en fooien

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Luchthaventransfers
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het cruiseschip beschikt over*:

  • Zonnedek
  • Cadeauwinkel
  • Bureau
  • Observatiedek

De cabines zijn uitgerust met*:

  • Zit-/woonruimte
  • Regendouche
  • Toiletartikelen
  • Minibar
  • Kussenmenu
  • Individuele klimaatregeling
  • Flatscreen TV
  • Haardroger
  • Kluis
  • Frans balkon (alleen Vista Suite)

Activiteiten op het schip*:

  • Eetkamer
  • Lounge met bar
  • Bibliotheek
  • Internet Lounge
  • Fitness met spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise over de Mekong van Angkor naar Ho Chi Minh