Rondreis van 9 of 12 nachten door Cambodja en Vietnam - Cambodja - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak kennis met twee bijzondere landen in Zuidoost-Azië in één reis
  • Bewonder de beroemde tempels van Angkor Wat, een Unesco werelderfgoedlocatie
  • Leer meer over de Vietnamese geschiedenis in Ho Chi Minh Stad, ook wel bekend als Saigon
  • Kom tot rust in de prachtige omgeving van Nha Trang

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Ontdek twee bijzondere landen in Zuidoost-Azië met een rondreis van 9 of 12 nachten door Cambodja en Vietnam. Begin in Siem Reap, met de prachtige tempels van Angkor Wat. Vervolg uw avontuur in Vietnam met een verblijf in Ho Chi Minh Stad, ook wel bekend als Saigon, en bij de prachtige stranden van Nha Trang.

 

Uw reisroute:

Rondreis van 9 nachten:
Dag 1: Aankomst Siem Reap
Dag 2-3: Siem Reap
Dag 4: Siem Reap - vlucht naar Ho Chi Minh Stad
Dag 5: Ho Chi Minh Stad
Dag 6: Ho Chi Minh Stad - vlucht naar Nha Trang
Dag 7-8: Nha Trang
Dag 9: Nha Trang - vlucht naar Ho Chi Minh Stad
Dag 10: Vertrek naar huis

Rondreis van 12 nachten:
Dag 1: Aankomst Siem Reap
Dag 2-3: Siem Reap
Dag 4: Siem Reap - vlucht naar Ho Chi Minh Stad
Dag 5: Ho Chi Minh Stad
Dag 6: Ho Chi Minh Stad - vlucht naar Nha Trang
Dag 7-11: Nha Trang
Dag 12: Nha Trang - vlucht naar Ho Chi Minh Stad
Dag 13: Vertrek naar huis

Uw reisbeschrijving

Siem Reap & Angkor Wat

Dag 1: Aankomst Siem Reap

Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur en naar het hotel gebracht.

Overnachting met ontbijt in Siem Reap

 

Dag 2: Siem Reap

In de ochtend vertrekken we per tuk tuk met gids naar het Angkor complex. We rijden dwars door de jungle langs lokale dorpjes en lokale winkeltjes. We komen aan bij de westelijke ingang van de oude hoofdstad Angkor Thom, waar vaak zich veel toeristen verzamelen. Bij de zuidelijke ingang vindt u de Tempel van Bayon, die uniek is door zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara. Verder nemen we een kijkje bij de koninklijke vertrekken, Phimeanakas, het olifantenterras, het terras van de wespenkoning, het fabelachtige Ta Prohm overwoekerd door enorme bomen.

Lunch (excl. drankjes) in een lokaal restaurant

Uiteraard gaan we ook naar de beroemde tempel Angkor Wat, die sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst staat. U kunt er het langste aaneengesloten bas-reliëf ter wereld zien, dat langs de muren van de buitengalerij loopt en verhalen uit de hindoeïstische mythologie vertelt. Het is ook een ideale plek voor de zonsondergang.

Overnachting met ontbijt in Siem Reap

 

Dag 3: Siem Reap

We beginnen de dag met een transfer naar Banteay Srei "De citadel van de vrouwen", de enige grote tempel die niet door een vorst is gebouwd. Deze tempel van rode zandsteen, oorspronkelijk gebouwd in de 10e eeuw en gewijd aan de hindoegod Shiva, is een van de belangrijkste bouwwerken in Angkor, omdat de muren zijn versierd met uitgebreid houtsnijwerk dat opmerkelijk goed bewaard is gebleven.

Lunch (excl. drankjes) in een lokaal restaurant

Geniet 's middags van een aangename rit over het platteland naar de jungletempel van Beng Mealea, een hindoetempel maar met enkele houtsnijwerken die boeddhistische motieven voorstellen. De tempel is grotendeels overwoekerd en veel van de stenen liggen in grote stapels, wat een betoverende sfeer creëert.

Overnachting met ontbijt in Siem Reap

Ho Chi Minh Stad

Dag 4: Siem Reap - vlucht naar Ho Chi Minh Stad

Kampong Phluk is een van de meest indrukwekkende en ongerepte permanente nederzettingen aan het Tonle Sap meer, gelegen op 18 kilometer van het centrum van Siem Reap. tap aan boord van een lokale boot en maak een ontspannende en informatieve tocht langs het charmante dorp, met meer dan 3000 inwoners, en door de mangroven.

Lunch (excl. drankjes) in een lokaal restaurant

Een transfer zonder gids brengt u daarna naar de luchthaven. Bij aankomst in Ho Chi Minh Stad, staan uw chauffeur en gids klaar om u naar het hotel te brengen.

Overnachting met ontbijt in Ho Chi Minh Stad

 

Dag 5: Ho Chi Minh Stad

's Morgens rijden we in 2 uur naar de provincie Ben Tre in de Mekong Delta, bekend om zijn tropische fruittuinen en traditionele kokosproducten. Bij aankomst gaat u aan boord van een lokale houten boot om te genieten van het landschap en het leven op de rivier.

Daarna bezoeken we een lokaal familieatelier om meer te leren over de traditionele methoden voor het maken van kokosproducten

De fiets op dan voor een korte rit van ongeveer 3-4 km (op vlak, gemakkelijk terrein) langs de smalle dorpsweggetjes, boomgaarden en plaatselijke ambachtelijke werkplaatsen. De plaatselijke bevolking zal u vaak begroeten met een hallo of "xin chao". Stop onderweg bij de huizen van lokale families en maak een praatje met de boeren om hun dagelijkse landbouwactiviteiten te begrijpen terwijl u van de gelegenheid gebruik maakt om vers fruit en lokale thee met honing te proeven.

Stap aan boord van een sampan voor de excursie langs de met palmen omzoomde kanaaltjes en wandel vervolgens door een boomgaard om te zien hoe het fruit wordt geteeld.

Lunch in een lokaal restaurant met Mekongspecialiteit "olifantenoorvis"

Daarna keren we terug naar Ho Chi Minh Stad.

Overnachting met ontbijt in Ho Chi Minh Stad

Nha Trang

Dag 6: Ho Chi Minh Stad - vlucht naar Nha Trang

U wordt naar de luchthaven gebracht van voor de vlucht naar Nha Trang. Bij aankomst op de luchthaven brengt de resortshuttle (zonder gids) u naar het resort.

Overnachting met ontbijt in Nha Trang

 

Dag 7-8: Nha Trang

Nha Trang is een van de populairste strandbestemmingen van heel Vietnam. Deze stad, in de provincie Khanh Hoa, is mooi gelegen tussen de bergen en de zee in een baai bezaaid met eilanden.

Gebruik deze dagen om te ontspannen en de omgeving te verkennen.

Overnachting met ontbijt in Nha Trang

 

Dag 9: Nha Trang - vlucht naar Ho Chi Minh Stad

Na het ontbijt word tu naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Ho Chi Minh Stad. Een transfer brengt u van daar naar uw hotel.

Overnachting met ontbijt in Mo Chi Minh Stad

 

Dag 10: Vertrek naar huis

Na een laatste ontbijt staat uw transfer klaar naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.

 

Indien u kiest voor de rondreis van 12 nachten verblijft u langer in Nha Trang.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 4* en 5* hotels volgens programma
  • Ontbijt
  • 4x lunch (excl. drankjes)
  • Kosten voor bezoeken, activiteiten en excursies zoals vermeld in het programma
  • Lokale gids volgens programma
  • Vervoer in een privévoertuig met airconditioning (volgens programma en niet op vrije dagen)
  • Luchthaventransfers in Nha Trang
  • Lokale vluchten Siem Reap-Saigon, Saigon-Nha Trang en Nah Trang-Saigon

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis verblijft u in de volgende speciaal voor u geselecteerde hotels:

 

- Siem Reap: The Aviary 4* - Standaard Kamer (of gelijkwaardig)

- Ho Chi Minh Stad: Paragon Hote 4* - Standaard Kamer (of gelijkwaardig)

- Nha Trang: The Anam 5* - Standaard Kamer met balkon en tuinzicht (of gelijkwaardig)

 

Gerust op vakantie in Zuidoost-Azië
Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ook is tijdens de rondreis 4 keer een lunch (excl. drankjes) inbegrepen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Uw optionele excursies

Eilandentour (dag 7)

Uw optionele excursies

's Ochtends vertrekt u voor een ontspannende boottocht naar Tam Island waar u kunt zwemmen en snorkelen. Volgende stop is Mun ("Ebbenhout") eiland, genoemd naar de zwarte rotsformaties ten zuidoosten van het eiland, waar u ook weer kunt snorkelen in het kristalheldere water van dit beschermde zeereservaat. Onder water kunt u het koraal en divers zeeleven observeren, waaronder een grote verscheidenheid aan naaktslakken, garnalen, krabben en kauri's.

Bezoek aan Nha Trang (rondreis 12 nachten - dag 10)

Uw optionele excursies

In de ochtend wordt u naar de pier gebracht waar u aan boord gaat van een bootje voor een ontspannende tocht stroomopwaarts op de Cai rivier.

In de buurt van Nha Trang gaat u op bezoek bij een familie met 4 generaties onder één dak. Leer meer over hun manier van leven en geniet van traditionele groene thee.

Terug in de stad brengt u een bezoek aan de indrukwekkende Po Nagar Cham Towers. Deze vier torens, gelegen op een granieten heuvel, werden gebouwd tussen de 7e en 12e eeuw en worden nog steeds actief gebruikt voor aanbidding door Cham-, Chinese en Vietnamese boeddhisten.

Daarna gaat u naar de laat 19e eeuwse Long Son Pagode met de glazen mozaïek draken en kleine keramische stukken die de ingang en daken sieren. Bovenop de heuvel achter de pagode staat een 14 meter hoog wit Boeddhabeeld, dat vanuit heel Nha Trang zichtbaar is.

Sluit de excursie af met een wandeling over de Dam Market en ontdek de smaak van gegrilde vleesrolletjes, mangorijstvellen, kwallennoedels, inktvispannenkoeken en vissalades.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief voor alle aanbiedingen.

Uw bestemmingen

Welkom in ... Cambodja!

Kom met ons mee naar het magische Cambodja, een verborgen parel in Azië, en laat u verleiden door dit mythische land. Met provinciale steden, prachtige bergstreken en monumentale tempels zult u heel uw vakantie verbijsterd zijn door de schoonheid van dit land. De gastvrije bevolking, erfgenamen van het Khmerrijk, laten u met plezier kennismaken met de oude boeddhistische tradities. Ga op verkenning langs de prachtige landschappen waar mens en natuur nog in perfecte harmonie samenleven. Er wacht u een avontuur vol bijzondere ontdekkingen …

Welkom in ... Vietnam!

Reist u mee naar het ‘Land van de rijzende draak’?

 

Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u zich tijdens uw reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder u zullen behagen.

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie in 4* en 5* hotels volgens programma

- Ontbijt

- 4x lunch (excl. drankjes)

- Kosten voor bezoeken, activiteiten en excursies zoals vermeld in het programma

- Lokale gids volgens programma

- Vervoer in een privévoertuig met airconditioning (volgens programma en niet op vrije dagen)

- Luchthaventransfers in Nha Trang

- Lokale vluchten Siem Reap-Saigon, Saigon-Nha Trang en Nah Trang-Saigon

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 9 of 12 nachten door Cambodja en Vietnam