Premium Catamaran Cruises naar de Britse Maagdeneilanden - Virgin Gorda - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Begin aan een magische cruise aan boord van een luxe catamaran, met schipper en crew, op basis van volpension
 • Bewonder de adembenemende panorama's van de Britse Maagdeneilanden, van St. Martin, Tobago of Tortola, afhankelijk van de gekozen route
 • Neem een duik in de turquoise lagunes en ga snorkelen, paddlesurfen, wakeboarden of kajakken
 • En ook... Geniet tijdens elke stop van de authenticiteit van Creoolse dorpen en hun exotische markten die typerend zijn voor het Caribisch gebied

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... de Caraïben

Droomt u ervan om de paradijselijke eilanden van de Caribische Zee te ontdekken? Dit is het moment om uzelf te verwennen met een fantastische cruise over de azuurblauwe wateren van de Caribische zee.

Laat u leiden door de passaatwinden en bewonder de idyllische landschappen die aan u voorbijtrekken. Leg anker aan de Britse Maagdeneilanden, een mythische archipel van de Antillen ten noorden van Puerto Rico!
Van Tortola, Saint-Martin of Grenada... een ongekend avontuur wacht op u in een onberispelijke, natuurlijke omgeving. Zwemmen, duiken, snorkelen en relaxen staan ​​op het programma van uw dag. Cocktails, muziek en romantische sterrenhemels zullen uw avonden accentueren.

De Creoolse charme, de magie van uitzonderlijke landschappen, een turquoise horizon en de frisse zeebries in uw gezicht... Dit wordt een onvergetelijk avontuur!

Reisbeschrijving

Gedurende 7 nachten vaart u van eiland naar eiland in een moderne catamaran. Wij zorgen voor alles, van een comfortabele cabine tot transfers en volpension. U hoeft alleen maar te kiezen tussen deze 3 fantastische routes om de deuren van een onbekende paradijselijke archipel te openen:

- British Virgin Islands Premium Cruise
- Tobago Cays Dream Premium Cruise
- Tortola Dream Premium Cruise

Eenmaal aan boord kunt u heerlijk genieten van de omgeving, snorkelen in de azuurblauwe wateren, een panoramische wandeling maken over de eilanden of genieten van een kreeftbarbecue op het strand, optioneel met bijbetaling.

Uw routes

British Virgin Islands Premium Cruise
Dag 1: St. Martin - Fort Louis Marina, Marigo - Aan boord om 18:00 uur
Dag 2: Britse Maagdeneilanden
Dag 3: Tortola Island - Britse Maagdeneilanden
Dag 4: Britse Maagdeneilanden
Dag 5: Britse Maagdeneilanden
Dag 6: Britse Maagdeneilanden
Dag 7: St. Martin, Grand Case
Dag 8: St. Martin - Marina Fort Louis, Marigo - aan land om 9:00 uur

Tobago Cays Dream Premium Cruise
Dag 1: Granada - Marina Port Louis - Aan boord russen 17:00 en 18:00 uur
Dag 2: Vrijdag: Granada - Carriacou - Sandy Island
Dag 3: Zaterdag: Sandy Eiland - Union Island
Dag 4: Union Island - Mayreau
Dag 5: Mayreau - Tobago Cays
Dag 6: Tobago Cays - Petit Saint Vincent
Dag 7: Petit Saint Vincent - Granada, Prickly Bay
Dag 8: Granada, Prickly Bay - Marina Port Louis - Aan land om 9:00 uur

Tortola Dream Premium Cruise
Dag 1: Hodges Creek Marina, Tortola - Aan boord om 18:00 uur
Dag 2: Baths Marine Park - Virgin Gorda Sound
Dag 3: Virgin Gorda - Anegada
Dag 4: Monkey Point, Guana Island
Dag 5: Sandy Cay - Great Harbour
Dag 6: West End, Tortola
Dag 7: Cooper Island
Dag 8: Hodges Creek Marina, Tortola - Aan land om 09:00 uur.

British Virgin Islands Premium Cruise

Dag 1: Saint Martin - Fort Louis Marina, Marigo - Aan boord om 18:00 uur
Ontvangst om 18:00 in het Marina Fort Louis, gelegen in het hart van Marigo, op ongeveer vijftien minuten van de internationale luchthaven "Juliana" en op 20 minuten van de regionale luchthaven "Esperance". Vergeet niet om Amerikaanse dollars mee te nemen voordat u aan boord gaat van het schip. Wisselkantoren zijn te vinden nabij de jachthaven. Welkomstcocktail, briefing over de voortgang van de cruise en installatie in uw hut. Diner aan boord en een overtocht van 12 uur naar de Britse Maagdeneilanden.

Dag 2: Britse Maagdeneilanden
Als u wakker wordt komen de Maagdeneilanden in zicht en komt u aan bij Virgin Gorda. Ontbijt en korte tocht naar een legendarische BVI-plaats: The Baths, net ten zuiden van Virgin Gorda. Dit is een vulkanisch gebied van 70 miljoen jaar oud, bestaande uit een doolhof van grotten die voor een groot deel onderwater liggen. De natuurlijke zwembaden vormen een onwerkelijk en prachtig landschap. Bij Devil's Bay kunt u kleine souvenirwinkels bezoeken. Lunch wordt geserveerd in deze idyllische omgeving en vervolgens vertrekt u richting Norman Island voor een tocht van ongeveer 2 uur. Aankomst aan het einde van de dag, de ankerplaats The Bight verwelkomt u voor de nacht. Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Willy-T, de beroemde drijvende bar van de Maagdeneilanden.

Dag 3: Tortola Island - Britse Maagdeneilanden
Na het ontbijt vaart u naar de fantastische snorkelplaats The Caves op Norman Island. Na deze aquatische ontdekking, zeilt u een uur naar de jachthaven van Soper's Hole, West End, op Tortola Island waar u kunt gaan winkelen. Een wifi-punt is beschikbaar in de hoofdbar van de jachthaven. Terugkeer naar het schip voor de lunch voordat u naar het prachtige witte zandstrand van White Bay op het eiland Jost van Dyke gaat waar u kunt zwemmen en snorkelen. Aan het einde van de middag gaat u naar het nabijgelegen Great Harbour Bay en ontdekt u een nieuwe ankerplaats voor het diner en de overnachting. Liefhebbers kunnen naar Foxy's bar gaan voor een gezellige avond!

Dag 4: Britse Maagdeneilanden
Vertrek om 8.00 uur en vaar gedurende 20 minuten richting Sandy Cay, een eiland beplant met kokospalmen en omgeven door wit zand of, afhankelijk van de richting van de wind, richting Sandy Split, een droomeiland waar u 's ochtends heerlijk zult genieten. Na de lunch vaart u naar Marina Cay, een ander klein eiland ten oosten van Tortola. Hier vindt u een winkel met een grote selectie souvenirs. Diner en overnachting voor anker.

Dag 5: Britse Maagdeneilanden
Ontbijt voor anker in Marina Cay. Snorkelliefhebbers zullen hier de onderwaterriffen en een ongelooflijke diversiteit aan tropisch leven kunnen ontdekken. Halverwege de ochtend is het tijd om naar Anegada Island te varen. In tegenstelling tot de andere Maagdeneilanden is Anegada een koraalatol van 19 km lang en iets minder dan 5 km breed met een hoogste punt op 8 meter. De aankomst op de baai van Pomato biedt een paradijselijk zicht met zijn lang wit zandstrand waar u kunt baden in kristalhelder water. Aan het einde van de dag bereikt u de ankerplaats Setting point. Als u altijd al heeft gedroomd van kreeft op een Caribisch strand, dan is dit de plek!

Dag 6: Britse Maagdeneilanden
Na het ontbijt vertrekt u vroeg naar Virgin Gorda Sound om laat in de ochtend het luxe Marina Bitter End te ontdekken waar u kunt winkelen en gebruik maken van wifi. Afhankelijk van het weer, wordt de lunch geserveerd op Necker of Prickly Island. Snorkelen en laatste duik op de Maagdeneilanden voordat u terugkeert naar St. Martin.

Dag 7: St. Martin, Grand Case
Aankomst in Grand Case op St. Martin. Na het ontbijt gaat u richting het natuurreservaat van het eiland Tintamarre waar u prachtig kunt snorkelen door de frequente aanwezigheid van schildpadden in de baai. Lunch aan boord en de rest van de dag vrij om te zwemmen of zonnebaden op het strand, voordat u aan het eind van de dag terugkeert naar het Creools dorp Grand Case. Dankzij de vele lokale en luxueuze restaurants staat Grand Case bekend als de hoofdstad van de gastronomie in de Franse Antillen. Diner en overnachting voor anker.

Dag 8: St. Martin - Marina Fort Louis, Marigo - Aan land om 9.00 uur
Ontbijt en ontscheping in het Marina Fort Louis in het hart van Marigo omstreeks 9.00 uur.

Tobago Cays Dream Premium Cruise

Dag 1: Granada - Marina Port Louis
U stapt aan boord van de catamaran rond 17:30. Grenada heeft prachtige stranden, een turquoise zee, veel afgelegen baaien en ongerepte natuur. Er valt veel te ontdekken: kratermeren, talrijke watervallen, warmwaterbronnen en oude forten. Installatie in uw hut, veiligheidsinstructies en voorbereiding op het vertrek de volgende dag. Ontdekking van Port Louis Marina. Diner aan boord.

Dag 2: Granada - Carriacou - Sandy Island
Vandaag zeilt u naar Tyrrel Bay, Carriacou. (5 tot 6 uur). U gaat voor anker tussen lokale vissersboten en geniet van een wandeling aan wal om een van de vele rumwinkels of de jachtclub Carriacou te bezoeken. Douaneformaliteiten en voor anker op Sandy Island voor de nacht. Diner aan boord.

Dag 3: Sandy Island - Union Island
Ontbijt op Sandy Island. Bewonder de pelikanen rond de boot aan een wit zandstrand omzoomd met palmbomen. Na het ontbijt kunt u zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van de baai. Vervolgens vaart u verder naar Union Island. Douaneformaliteiten voor St. Vincent in Clifton Harbor. Voor anker in Chatham Bay voor de nacht. Diner aan boord.

Dag 4: Union - Mayreau
Na het ontbijt vaart u naar Salt Whistle Bay. Geniet van de rust en schoonheid van deze plek waar u heerlijk kunt zwemmen en snorkelen. U kunt een moedige wandeling maken naar de top van de heuvel om het prachtige en spectaculaire uitzicht op Tobago Cays te ontdekken, uw bestemming voor de volgende dag. Voor anker in Salt Whistle Bay. Diner aan boord

Dag 5: Mayreau - Tobago Cays
Na het ontbijt in Salt Whistle Bay vaart u naar Tobago Cays. Ontdek het mooiste koraalrif van de Antillen en de rotsen bekleed met reusachtige schelpen. Maak kennis met tandbaarzen, zeeschildpadden en roggen. Breng uw dag door met zwemmen tussen schildpadden, ontdek de onderwaterwereld en geniet van een van de mooiste plekken van het Caribisch gebied. Voor anker en BBQ-diner onder de sterren.

Dag 6: Tobago Cays - Petit Saint Vincent
Idyllisch ontbijt in Tobago Cays. Na het ontbijt, vaart u naar Clifton voor de formaliteiten en gaat u verder naar de westkust van Petit Saint Vincent. Dit eiland is een echt paradijs waar natuurlijke rijkdommen goed bewaard zijn gebleven. Geniet van een margarita of een pinacolada in het witte zand. Ga zwemmen en snorkelen of bezoek het eiland. Voor anker en diner aan boord of op het strand.

Dag 7: Little St. Vincent - Granada, Prickly Bay
Ontbijt voor anker in de baai van Petit St Vincent. Lange tocht naar Prickly Bay ten zuiden van Granada. Watersportactiviteiten en bezoek aan de jachthaven en zijn omgeving. Voor anker in Prickly Bay waar u kunt winkelen en lokale cocktails kunt proeven in de jachthaven. Diner aan boord.

Dag 8: Granada, Prickly Bay - Marina Port Louis
Ontbijt in de vroege ochtend aan boord tijdens een tocht rond Salines Point aan de zuidkant van het eiland en aan land om 9.00 uur in Marina Port Louis. De luchthaven ligt op 15 minuten van de jachthaven. Als u wilt, kunt u genieten van het Grand Anse-strand of een bezoek brengen aan St Georges en uw laatste aankoopjes doen op de markt of in de kleurrijke winkels.

Tortola Dream Premium Cruise

Dag 1: Hodges Creek Marina, Tortola
Aan boord om 18.00 uur in Hodges Creek Marina, Tortola. Diner aan boord en overnachting in de jachthaven.

Dag 2: Baths Marine Park - Virgin Gorda Sound
Vertrek voor een korte tocht naar het Baths Marine Park (1 uur). Ga snorkelen op een van de mooiste plekken van de Maagdeneilanden of maak een wandeling naar Devil Bay Beach door een labyrint van gigantische rotsblokken. Na de lunch vertrekt de catamaran voor een korte tocht (1 uur) naar Prickly Pear, een eiland in Virgin Gorda Sound. Diner en overnachting aan boord.

Dag 3: Virgin Gorda - Anegada
Rond 8.00 uur vaart u van Virgin Gorda naar Anegada (2 uur). Na de lunch kunt u genieten van een taxirit van Setting Point naar Loblolly Bay, gelegen aan de North Shore (taxitarief: USD 15 / persoon). Geniet tijdens de hele reis van de parels van Sunken Island met flamingo's, zoutmeren en adembenemende witte zandstranden. Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Monkey Point, Guana Island
De catamaran vertrekt om 8.00 uur en vaart een uur tot in Monkey Point, Guana Island. Dit is een van de beste duikplekken op het eiland met veel schildpadden en vissen vlak naast de kust. Na de lunch vertrekt u naar Cane Garden Bay (1 uur) waar u mooie wandelingen kunt maken op het zandstrand omgeven door kokospalmen en een typisch dorp van de Maagdeneilanden kunt bezoeken. Diner en overnachting aan boord.

Dag 5: Sandy Cay - Great Harbour
Vertrek naar Sandy Cay (30 minuten), een nationaal park dat toebehoorde aan de Rockefeller-familie. Daarna vaart u verder naar de Maagdeneilanden. Als u wilt kan de bemanning u afzetten zodat u kunt genieten van een prachtige wandeling over het eiland. De catamaran zal voor de lunch aanleggen voor de kust van White Bay. U ontdekt de beroemde Soggy Dollar-bar, genesteld tussen de palmbomen, waar de "Painkiller"-cocktail is uitgevonden. Daarna neemt de kapitein u mee naar Great Harbor voor de avond (15 minuten). Diner en overnachting aan boord.

Dag 6: West End, Tortola
Om 9.30 uur zet u koers naar West End, Tortola (30 minuten) en legt u anker in Soppers Hole. Na de lunch vaart de kapitein naar het Marine Park "Indians" (45 minuten) waar u kunt snorkelen in het kristalheldere water. Bay Bight is uw ankerpunt voor de nacht. Deze baai staat bekend als de locatie van de beroemde William Thorton, een schip dat in een bar is veranderd. Diner en overnachting aan boord.

Dag 7: Cooper Island
Om 8.30 uur verlaat de catamaran The Bight en vaart u naar het Rhone Marine Park (1 uur), waar u kunt duiken op het wrak van de boot die in 1867 tijdens een orkaan zonk. Na de lunch zal uw schip voor de laatste nacht ankeren op Manchioneel Bay, Cooper Island (15 minuten). Dit strand wordt vaak een van de mooiste van de Maagdeneilanden genoemd.

Dag 8: Hodges Creek Marina, Tortola
Terug aan wal in Hodges Creek Marina, Tortola. Ontscheping om 09:00 uur.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Aan boord

Een buitengewoon avontuur wacht op u aan boord van een luxueuze catamaran die u naar prachtige eilanden zal leiden.

Geniet van een comfortabele omgeving en profiteer van de behulpzaamheid van 2 bemanningsleden die tijdens uw cruise van 7 nachten en 8 dagen volledig tot uw beschikking staan.

Ontdek gedenkwaardige landschappen dankzij de volledig uitgeruste catamaran. Tijdens elke stop kunt u de omgeving op uw eigen tempo ontdekken of deelnemen aan excursies (optioneel en met bijbetaling).

Uw cabine

U overnacht in een Standaard Cabine.

Geniet van rustige nachten in uw volledig uitgeruste en comfortabele cabine. U heeft airconditioning tussen 08:00 en 22:00 uur en een privébadkamer met douche en toilet voor maximale privacy.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Uw Caribische dagen worden gekleurd door een volpensionformule (met een selectie drankjes).

Bij uw maaltijden geniet u van een selectie drankjes: tafelwijn, water en lokale aperitieven (punch, rum, vruchtensap). Aan boord of op het strand, proeft u de zeldzame luxe van een lunch of diner omgeven door magische natuurlijke landschappen.

Activiteiten

Geniet optimaal van de schoonheid van de omgeving. Relax op het buitendek en bewonder het hemelse landschap dat aan u voorbijtrekt. Ontdek de onderwaterwereld en ga snorkelen dankzij de uitrusting die tot uw beschikking staat. Ga kajakken op zee en geniet van de warme zon op uw huid. Dit wordt een onvergetelijke reis!

Details over de cruise:

Alle praktische informatie over de cruise:
Type boot:
- Catamaran Yatch Lagoon 620 voor de route van de Britse Maagdeneilanden
- Catamaran Yatch Lagoon 620 of Sanya 57 voor de route Tobago Cays
- Catamaran Yatch Lagoon 620 of Yatch Ipanema 58 voor de route Tortola
Lengte: ongeveer 23.90 m
Aantal hutten: 6, behalve aan boord van Sanya 57: 5 doubles + 2 singles
Maximum aantal reizigers: 12, behalve aan boord van Sanya 57: 11
Lengte: tussen 17.26 en 18.90 m afhankelijk van de boot
Aantal decks: 1
Bemanning: 2 personen
De boot is niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Huisdieren worden niet geaccepteerd
Fotocredits: Lagoon @ 620 Nicolas Claris

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie op een van de genoemde of vergelijkbare catamarans in een tweepersoonshut met privebadkamer en airconditioning
- Volpension inclusief 3 maaltijden en een selectie drankjes (tafelwijn, lokale punch en rumaperitieven, vruchtensappen en frisdrank)
- Bemanning (2 personen, kapitein en steward / kok)
- 2 sets lakens, handdoeken inclusief strandlakens per persoon per week
- Volledige uitrusting voor de catamaran (water, benzine en stookolie)
- Verzekering van de boot en passagiers
- Watersport aan boord: snorkeluitrusting (vinnen, masker en snorkel) en kajakken op zee

Niet inbegrepen in de prijs:
- Verzekering, persoonlijke uitgaven, fooien, niet genoemde drankjes, excursies en opties
- Verplichte belasting: USD 180 voor Tortola en de Britse Maagdeneilanden of USD 160 voor Tobago, ter plaatse contant te betalen
Dit omvat belastingen in de nationale parken, de toeristen- en landingsrechten op de eilanden, de ankerkosten, het aanmeren bij bepaalde tussenstops, de mogelijke aanvullende toevoer van zoet water, brandstof, gas, verse producten, kleine diverse uitgaven.

Annuleringsvoorwaarden:
Meer dan 90 dagen vóór vertrek: 25% van totaalbedrag
Tussen 89 en 60 dagen voor vertrek: 50% van totaalbedrag
Tussen 59 en 30 dagen voor vertrek: 75% van totaalbedrag
29 dagen of minder voor vertrek: 100% van totaalbedrag

Tarieven en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De naam van de boot wordt gegeven als een indicatie en kan ter plekke veranderen voor een boot van dezelfde categorie. Foto's van de boot zijn niet contractueel.

De cabines zijn uitgerust met:

 • Tweepersoonsbed
 • Airconditioning tussen 08:00 en 22:00 uur
 • Privébadkamer met douche en toilet

De catamaran beschikt over:

 • Overdekte eetkamer
 • Zonnebaden aan de voorkant van het schip
 • Gratis snorkeluitrusting (masker, vinnen en snorkel)
 • Kajakken op zee
 • 220 V stopcontact

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief tussen de luchthaven van aankomst en uw plaats van vertrek voor de cruise.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Premium Catamaran Cruises naar de Britse Maagdeneilanden