Mama Shelter Rio 4* - Rio De Janeiro - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom tot rust in de artistieke wijk Santa Teresa in Rio 
  • Bewonder het prachtige uitzicht op de Baai van Guanabara
  • Ontwaak elke ochtend in een prachtige kamer met een unieke en vrolijke stijl
  • Profiteer van de muzikale avonden die georganiseerd worden in de bar van het hotel

Welkom in ... Rio de Janeiro!

Droomt u ervan om culturele ontdekkingen te combineren met idyllische stranden?
Stop met dromen en kom met ons mee naar Brazilië, waar het majestueuze Rio de Janeiro alles heeft wat u zoekt! Deze bruisende en kleurrijke stad heet een onweerstaanbare charme, adembenemende uitzichten,fascinerende monumenten en een unieke sfeer. 

We nemen u mee naar de Santa Teresa wijk waar hotel Mama Shelter Rio op u wacht. Dit is een artistieke omgeving, zowel in de straatjes waar kleurrijke graffiti, mooie mozaïeken en art deco gebouwen een bijzondere vibe uitstralen, net als binnen in uw hotel. Midden in een bohemian chic omgeving, komt u helemaal tot rust in het land van de bossanova!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor kinderen tot 4 jaar die een kamer delen met twee volwassenen
  • Langverblijfkorting voor verblijven vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)
We hebben een bijzonder adresje voor u gevonden: Mama Shelter Rio 4*. De inrichting van dit hotel komt voort uit de verbeelding van Jalil Amor, de voormalige medewerker van de wereldbekende interieurontwerper Philippe Starck. In het hartje van de trendy Santa Teresa wijk is dit een oase van rust waar de weelderige, opvallende en kleurrijke inrichting wordt gecombineerd met stijlvolle en elegante kamers en de meest moderne voorzieningen. De kunst staat hier helemaal in harmonie met de omringende landschappen. Een ding is zeker: uw verblijf in Mama Shelter Rio zult u niet snel vergeten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Medium Mama Kamer of Large Mama Kamer

Medium Mama Kamer (17 - 20m²)

Geniet van het comfort en ruimte in uw vrolijke en eigentijdse Medium Mama Kamer waar een welverdiende nachtrust gegarandeerd is. De gezellige inrichting met lichte kleuren, de grote ramen en de moderne voorzieningen, maken uw verblijf echt helemaal af!

Large Mama Kamer (26 m²)

Verwen uzelf nog extra met het comfort van een Large Mama Kamer. De kamer heeft alle charme en de levendige en fantasierijke details van het hotel zelf, in een omgeving met nog luxueuzere en lichtere ruimtes.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 8% korting op eten en drinken of een gratis dessert bij aankoop van een diner
  • 1 pizza per persoon tijdens het diner per verblijf vanaf 9 nachten
Uw ochtenden in Rio beginnen op een zonnige manier met een lekker ontbijt in het hotel, waarbij u kunt kiezen uit zoete en hartige gerechten om krachten op te doen voor uw avonturen van de dag. 

Laat u verleiden door de heerlijke plaatselijke keuken en internationale gerechten in de gezellige sfeer van het hoofdrestaurant. 's Avonds kunt u genieten van een lekkere cocktail in de bar om de dag in schoonheid af te sluiten. Met bijna elke avond live muziek is de bar ook geliefd bij de lokale bevolking. 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting in de spa
Ook als het op ontspanning aankomt, heeft Mama Shelter Rio aan alles gedacht! Dankzij de ideale ligging van het hotel, kunt u makkelijk op verkenning in de stad en de Santa Teresa wijk waar verschillende meesterwerkjes te vinden zijn die nog minder bekend zijn bij het grote publiek. Na uw avonturen in de straatjes van Rio, gaat u helemaal relaxen in de spa van het naburige hotel, Santa Teresa Rio MGallery by Sofitel, waar u kunt kiezen voor een toegang tot de spa of een dagkaartje voor het zwembad (beide met toeslag).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

MARACANA TOUR

Extra opties
Een bezoek aan Maracanã, het beroemdste voetbalstadion van Brazilië en een bezoek aan het heilige veld waar twee Wereldbekerfinales en een editie van de Olympische Spelen werden gespeeld, is een geweldige ervaring! Ga "achter de schermen", ontdek en verken de kleedkamers, versierd met shirts van de Braziliaanse Liga "Série A" clubs, en de opwarmings- en persconferentieruimtes.

In de kleedkamer wordt de bezoeker door een video met legendarische momenten uit de voetbalgeschiedenis opgewarmd voor het hoogtepunt van de tour: een wandeling op het veld. U loopt naar de zijlijnen van dit heilige podium en kunt zelfs op een van de reservebanken gaan zitten.  Naast het veld krijgt u ook voorwerpen te zien die verband houden met spelers die geschiedenis hebben geschreven in het stadion, zoals Pelé, Garrincha en Zico. Een Braziliaans nr. 7 shirt dat Mané in de 62 World Cup droeg en een van de ballen en het doelnet van de duizendste doelwedstrijd van de koning van het voetbal (Vasco x Santos, in 1969).

Dagelijks in het Engels, Frans en Spaans, 3 uur.
De tour is inclusief tweetalige privégids, transfers en toegangskaarten

... verder lezen

Excursie naar Corcovado - Halve dag

Extra opties
Een bezoek aan Rio is niet compleet zonder dat u een van de Wereldwonderen heeft ontdekt, de Corcovado berg met het standbeeld van Christus de Verlosser. De Corcovado berg maakt deel uit van het Tijuca Forrest, het grootste bos bij een stad ter wereld. Onderweg houdt u halte bij het Dona Marta uitkijkpunt vanwaar u het Maracanã Stadium, de bekende Guanabara Bay en de Suikerbroodberg kunt zien. En eens op de top bewondert u de uitzichten op Copacabana, Ipanema, Leblon, Rodrigo de Freitas Lagoon en de botanische tuin.

Inbegrepen: Gids, transport met de auto en entreetickets
Duur: 4 uur
U kunt kiezen of u deelneemt aan een groepsexcursie of een privétour (minimum 2 personen). Als u kiest voor de privétour geniet u van een comfortabele auto met privégids.

BOTANICAL GARDEN TOUR

Extra opties
De Botanische Tuin van Rio de Janeiro, opgericht in 1808, is een van de belangrijkste wereldwijde onderzoekscentra op botanisch gebied en voor het behoud van de biodiversiteit. Enorme bomen bedekt met orchideeën die contrasteren met reusachtige waterlelies, bromelia's en tropisch gebladerte maken de plek tot een favoriete schuilplaats voor natuurliefhebbers of voor wie gewoonweg op zoek is naar rust en kalmte. De Botanische Tuin herbergt ook monumenten van historische, artistieke en archeologische betekenis, aan de voet van de Corcovado berg.

Dagelijks in het Engels, Frans, Spaans en Italiaans, 4 uur
De tour is inclusief tweetalige privégids, transfers en entreebewijs

GUANABARA BAY CRUISE

Extra opties
Op 1 januari 1502 ontdekte een Portugese ploeg onder leiding van Gonçalves de baai van Guanabara. Omdat ze het als een grote rivier beschouwden en het in januari ontdekten, noemden ze het "Rio de Janeiro" ("Januari Rivier"). De baai van Guanabara is de grootste baai ter wereld op basis van de hoeveelheid water en heeft verschillende eilanden, zoals het Governor's Island, Fundão en Cobras Island. Een ander perspectief van de stad kan worden ontdekt door een schoener rond de baai te nemen, waar u de districten Botafogo, Flamengo en Urca kunt bewonderen, evenals de Suikerbroodberg, Christus de Verlosser en de Rio-Niterói-brug.

Van maandag tot en met zaterdag, minimum van 4 personen
4 uur durende rondleiding in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits
Inclusief gedeelde tweetalige gids, transfers (alleen in hotels in de Zuid-Zone - exclusief ophalen bij Santa Teresa), ticket voor de schoener

JEEP TOUR: SANTA TERESA + GEHEIMEN VAN OLD RIO

Extra opties
Het centrum van Rio wekt een mengeling van verschillende gevoelens op. Het is een financiële en commerciële plek van de stad, die ook oude gebouwen omvat. U ontdekt een ruim aanbod aan architectonische stijlen, die moderne wolkenkrabbers, vroeg 20e eeuwse bouwwerken en relikwieën uit de koloniale periode, de eerste en tweede regeerperiode van de 19e eeuw, combineren.

De tours vertrekken vanuit het hotel, richting Guanabara Bay, waar u een geweldig panoramisch uitzicht op de Suikerbroodberg en de pittoreske jachthavens van Botafogo, Urca, en Flamengo kunt zien. Als u van boven naar beneden rijdt, gaat u door het historische stadscentrum waar u de details van de gebouwen kunt zien, en kunt leren over de verschillende culturele centra, het klooster, de kerken en de pleinen. Te voet bezoekt u de iconische kerken die het begin van verschillende eeuwen markeren. De tour gaat verder door de bekende Lapa buurt, waar u onder hun beroemde "Arcos" zult toeren.

Na een bezoek aan de geheimen van het oude Rio, wordt u meegenomen naar de Santa Teresa buurt voor een typische Braziliaanse ervaring. Kronkelende smalle straatjes en kleurrijke historische gebouwen kenmerken het boheemse gebied, terwijl vanaf de top van de Santa Teresa Hill, enkele van Rio's beste uitzichten op weelderige landschappen en de Guanabara Baai zich ontvouwen. Wat dit gebied zo mooi maakt, is dat de meerderheid van deze landgoederen nog steeds overeind staat en ze zijn omgetoverd tot restaurants, kunstgalerieën en onafhankelijke winkels. Maak een wandeling door de geplaveide wegen, trappen en steegjes van de buurt en krijg een close-up gevoel van de bohemienachtige vibe.

Dagelijks in het Engels, Frans en Spaans, minimaal 2 personen, 4 uur
Inclusief gedeelde tweetalige gids, transfers en lunch

... verder lezen

JEEP TOUR: PANORAMISCHE STADSTOUR + CARNAVAL ACHTER DE SCHERMEN

Extra opties
Een van de beroemdste carnavals ter wereld bevindt zich in Rio. Dit is de grootste Braziliaanse culturele manifestatie en een democratisch feest, waar iedereen met elkaar in contact komt en samen plezier heeft, ongeacht zijn of haar afkomst. Carnaval in Rio onderscheidt zich door het feit dat het niet alleen een feest is, maar ook een wedstrijd. Cariocas hebben een locatie die volledig gewijd is aan de demonstratie van sambascholen van hun ongelooflijke producties, de Sambadrome. Deze parade is een groots evenement waarbij duizenden mensen betrokken zijn.

Deze tour vertrekt vanuit het hotel via de stranden van de South Zone, Aterro do Flamengo, City Center en de Boulevard Olímpico. U heeft de mogelijkheid om een panoramisch uitzicht te zien op het Estácio de Sá Monument, de baai van Guanabara, de luchthaven van Santos Dumont, het XV-plein, het Justiça Federal Building, het paleis van Tiradentes en de kerk van Candelária. Na de panoramische tour beleeft u een Carnavalservaring in Sambódromo, ook wel bekend als 'Samba-Stad'. Eenmaal in Sambódromo brengt u een bezoek aan een Samba-School studio, waar u kostuums kunt proberen en na dit spannende bezoek kunt u de traditionele caipirinha proeven, een cocktail gemaakt met cachaça (suikerriet), citroen en suiker.

Op de terugweg naar het hotel passeert u onder andere Santo Cristo, Passos Avenue, Tomorrow Museum, Metropolitan Cathedral en Lapa.

4 uur durende tour in het Engels, Frans, Spaans en Italiaans, minimaal 2 personen voor vertrek
Inclusief gedeelde tweetalige gids, transfers van / naar het hotel, entreebewijs

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 24°C max : 29°C
Feb
min : 25°C max : 30°C
Mrt
min : 23°C max : 28°C
Apr
min : 22°C max : 27°C
Mei
min : 21°C max : 26°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 19°C max : 24°C
Aug
min : 19°C max : 25°C
Sep
min : 20°C max : 25°C
Okt
min : 21°C max : 26°C
Nov
min : 22°C max : 27°C
Dec
min : 23°C max : 28°C

Ligging

Rua Paschoal Carlos Magno, 5 - Santa Teresa, Rio de Janeiro - RJ, 20240-290, Brazilië

De afstand tussen de luchthaven van Rio de Janeiro en uw hotel bedraagt 5 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 55
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Restaurant
  • Winkel
  • Terras

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed (180 x 200 cm)
  • TV met filmkanalen
  • Wifi
  • Bureau
  • Kluis

Activiteiten bij het hotel*:

  • Optredens en animatie van dinsdag tot zaterdag
  • Zwembad en spa bij het naburige hotel Santa Teresa Rio MGallery By Sofitel

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Mama Shelter Rio 4*