Rondreis door Australië - Steden, Natuur, Great Barrier Reef en Bossen - Melbourne - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak de reis van uw leven 'Down Under', een overdonderende bestemming
  • Ga op zoek naar de mooiste plekjes van Australië 
  • Mis de iconische bezienswaardigheden in Sydney niet en bezoek het Great Barrier Reef
  • Verblijf onderweg in uitstekende hotels die we met veel zorg hebben uitgekozen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Australië

Bent u op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Het land 'Down Under' staat synoniem voor een magische sfeer die nergens anders te vinden is tussen witte stranden, turquoise lagunes, rode vlaktes met bijzondere rotsen en bruisende steden... Het kleurenpalet dat wacht in dit land zo groot als een continent, zal u nog een leven lang bijblijven.

Bezoek het bruisende Melbourne, de natuur van Darwin, Port Douglas (Cairns) en het betoverende Sydney. 
Avontuur, sensaties, surfen, eeuwenoude legendes en uitzichten waar u sprakeloos van wordt... Australië moet u minstens één keer in uw leven bezoeken!

Reisbeschrijving

We stellen u een complete rondreis voor van 14 nachten/15 dagen naar de mooiste en meest iconische plekjes van Australië. U geniet van privétransfers en shuttles en logeert onderweg in uitstekende hotels voor een optimaal comfort.

Uw programma ziet er als volgt uit:
3 nachten in Melbourne + 3 nachten in Darwin + 4 nachten in Port Douglas + 4 nachten in Sydney

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Melbourne
Privétransfer van Melbourne International Airport naar uw hotel in Melbourne.

Dag 2 en 3: Melbourne

Dag 4: Melbourne - Darwin
Privétransfer van uw hotel in Melbourne City naar de nationale luchthaven van Melbourne. Vlucht van Melbourne naar Darwin. Transfer van Darwin Airport naar uw hotel met de de Darwin City Airport Transfer Service.

Dag 5 en 6: Darwin

Dag 7: Darwin / Cairns
Transfer van uw hotel in Darwin naar Darwin Airport voor uw vlucht van Darwin naar Cairns. Transfer van de luchthaven van Cairns naar uw hotel in Port Douglas.

Dag 8, 9 en 10: Cairns

Dag 11: Cairns / Sydney
Transfer van uw hotel in Port Douglas naar de luchthaven van Cairns. Vlucht van Cairns naar Sydney. Transfer van de binnenlandse luchthaven van Sydney naar uw hotel in Sydney.

Dag 12, 13 en 14: Sydney

Dag 15: Sydney - vertrek
Privétransfer van uw hotel in Sydney naar Sydney International Airport.

Uw bestemmingen

Melbourne

De levendige en artistieke hoofdstad van de staat Victoria is de eerste stop op uw reis door Australië! Laat u verleiden door een charmante stad waar u zich kunt laten verwennen met een hele reeks culturele activiteiten. Deze op een na grootste stad van het land, beroemd om zijn gebouwen, monumenten en levendige stadscentrum, heeft zoveel leuke verrassingen voor u in petto!

Darwin

Daarna vliegt u naar Darwin, in het noorden van het eiland, waar u prachtige landschappen vol schitterende natuur kunt ontdekken. Ontspan op de stranden, bezoek onder andere de baai van Crocosaurus of het Kunstmuseum.

Port Douglas (Cairns)

Uw reis brengt u vervolgens naar Cairns. Hier kunt u genieten van het prachtige Great Barrier Reef en tropisch regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat. Bezoek de gezellige markten, stranden en uitstekende cafés in de stad. Als u naar Cairns reist, kunt u een stop maken bij de Skyrail-regenwoudkabelbaan, Kuranda Scenic Railway en Kuranda Village en uw smaakpapillen verwennen met tropisch fruit en verse zeevruchten.

In Cairns kunt u ook de rijke geschiedenis van de oudste cultuur ter wereld verkennen - meer dan 40.000 jaar oud - in het Tjapukai Tree Culture Park. ga vervolgens aan boord van een ferry en bereik het pittoreske eiland Fitzroy in 45 minuten. Daar kunt u de regenwoudpaden verkennen, snorkelen vanaf het strand bij Welcome Bay en Nudey Beach en de schoonheid van het Great Barrier Reef bewonderen in een kajak.

Port Douglas ligt op slechts een uur rijden van Cairns. Het is een van de mooiste en gezelligste kustplaatsjes van Australië. In dit voormalig vissersdorp kunt u relaxen in de zon en kuieren door de charmante straatjes met talrijke bars, cafés, restaurants en boetieks. Profiteer ook van de talrijke entertainmentmogelijkheden van de regio, waaronder duiken, snorkelen, waterskiën, zeilen of, waarom ook niet, een spectaculaire helikoptervlucht maken!

Sydney

We overdrijven niet als we zeggen dat het moeilijk zal zijn om een stad te vinden die even indrukwekkend is als Sydney. Hier kunt u winkelen, kunstgalerijen bezoeken, kiezen uit tal van outdoor activiteiten, iconische monumenten bezoeken, lekker eten en zelfs de natuur intrekken... de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Een ontdekking van het Sydney Opera House is verplicht, net als de Harbour Bridge en de Sydney Tower voor een 360° uitzicht over de stad. Darling Harbour is de meest bruisende wijk van de stad en voor een boottochtje vertrekt u aan Circular Quay. The Rocks wijk is dé bestemming om te winkelen en als u graag een stapje in de wereld zet, moet u zeker het fantastische nachtleven van Sydney induiken. De volgende dag houdt u het dan rustig op één van de talloze stranden of gaat u varen door de Sydney Harbour. En als u de stad buiten rijdt, ontdekt u de mooie landschappen van de Blue Mountains.

Uw hotels

Omdat u na het avontuur van de dag helemaal tot rust wilt komen, hebben we voor u comfortabele hotels en lodges gereserveerd die met veel zorg door ons werden uitgekozen. 

Uw hotels (of vergelijkbaar):
Melbourne / 3 nachten: The Savoy Hotel on Little Collins in een Savoy Guest Kamer
Darwin / 3 nachten: Mantra Pandanas in een kamer met uitzicht op de stad
Port Douglas (Cairns) / 4 nachten: Mantra Aqueous on Port in een Appartement met 1 slaapkamer
Sydney / 4 nachten: Adina Appartement Hotel Sydney in een Guest Appartemen met 1 slaapkamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding is geen pension inbegrepen, zodat u in alle vrijheid kunt genieten van de plaatselijke specialiteiten. 

Australië is een multiculturele smeltkroes, ook op culinair vlak! Neem zeker deel aan een barbecue als u de kans krijgt en trakteer uzelf op een stevig stuk pavlova (meringue met opgeklopte room en vers fruit), de nationale trots. Leer ook hoe damper, traditioneel brood van de Australische herders, en Anzac-koekjes, zoete lekkernijen met kokosnoot, worden klaargemaakt. Loopt het water u al in de mond?

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Melbourne

Extra opties
Wijnexcursie naar de Yarra Valley
Start de dag met een bezoek aan Punt Road Wines, waar het personeel van de wijnmakerij enkele van hun bekroonde wijnen met u zal delen. Het wijnhuis heeft een rijke geschiedenis en is de perfecte plek om een ​​selectie van opwindende wijnen te proeven die de persoonlijkheid van de Yarra-vallei weerspiegelen. 
Vervolgens gaat u naar het Balgownie Estate, een van de meest elegante plekken in de vallei. U proeft er verschillende wijnen en geniet daarna van een glas wijn van de Balgownie Estate bij uw maaltijd. 
Na de lunch vertrekt u naar Yering Farm Vineyards, een charmante wijnmakerij. Ontdek er wijnen gemaakt volgens traditionele wijnbereidingsmethodes die reeds meer dan een eeuw geleden door pionierswijnmakers werden gebruikt - een fantastische omgeving om te genieten van prachtige wijnen!
Tenslotte bezoekt u het Franse bedrijf Moet Champagne en het Australische productiebedrijf Chandon - Domaine Chandon. De perfecte manier om de dag af te sluiten met een rondleiding door het wijnhuis, dat laat zien hoe de wijn is gemaakt, gevolgd door een ontspannen proeverij van de beste schuimwijn van Australië met op de achtergrond een adembenemend uitzicht.

Vanaf 01/04: uw dag begint met een bezoek aan Steels Gate Wines, een wijnmakerij in een schilderachtige heuvelachtige omgeving in Dixons Creek. Hun assortiment wijnen is uiterst delicaat en heeft een uitzonderlijke smaak. Hier proeft u van heerlijke wijnen terwijl u de rust van de Yarra-vallei opsnuift. Vervolgens gaat u naar een tweede wijngoed, de Balgownie Estate, een klein wijnhuis dat bekend staat om zijn cabernet sauvignon en shiraz-variëteiten. Breng uw eerste 30 minuten hier door aan de proeverijtafel en ga vervolgens naar het wijnrestaurant voor een lunch, met een glas wijn en thee of koffie. Terwijl u eet, geniet u van een prachtig uitzicht op de wijngaard.
Aansluitend gaat u naar Yering Farm, een rustieke wijnmakerij waarvan de wijnkelder is gehuisvest in een omgebouwde hooischuur op de top van een heuvel. Bewonder de oude koperen gereedschappen die de pioniers meer dan 100 jaar geleden gebruikten, voordat u naar uw laatste wijnmakerij van de dag gaat, bij het Franse bedrijf Moet en het Australische productiebedrijf Chandon. Neem een ​​privérondleiding om te zien hoe de mousserende wijn wordt gemaakt en ontspan vervolgens met een glas champagne terwijl u geniet van het spectaculair uitzicht op de wijngaard.

Dagexcursie naar de Great Ocean Road
Een voertuig van Oceania Tours and Safaris komt u halen bij uw hotel voor een complete dag op de iconische Greta Ocean Road. U start uw panoramische tocht ten zuidwesten van Melbourne en geniet van een spectaculair uitzicht op de Surf Coast. De vuurtoren van Split Point is een perfect plek om een foto te nemen en een koffie te drinken (op eigen kosten). Hier krijgt u ook de kans om walvissen, dolfijnen, kangoeroes, mierenegels en tal van vogelsoorten te zien. De lunch neemt u in Apollo Bay (op eigen kosten) om daarna koala's en kangoeroes te observeren in het eucalyptusbos bij de Great Ocean Road Ecolodge. Daarna gaat het naar de indrukwekkende Telve Apostles en Loch Ard Gorge, de bekende plek waar het meest beroemde gezonken schip in Australië werd gevonden. De excursie eindigt rond 19.00u.

Dagexcursie naar Philip Island
Een voertuig van Oceania Tours and Safaris haalt u op bij uw hotel voor een dagexcursie naar Phillip Island. Bij aankomst in Nobbies geniet u van spectaculaire kustlandschappen en twee rotsachtige ontsluitingen die rijk zijn aan zeeleven. Vanaf de loopbruggen ziet u mogelijk de grootste populatie Australische zeeleeuwen die aan deze kustlijn vertoeven. Tijdens de zomermaanden (november tot maart) heeft u de gelegenheid om Cowes te bezoeken voor een wandeling langs de hoofdweg, de pier of het diner (met bijbetaling).
Kuier door het bezoekerscentrum en ontdek de pinguïns en het leven op dit eiland. Aanschouw net voor zonsondergang hoe de kleine pinguïns de golven trotseren en terugkeren naar hun duinhol, vanaf een apart uitkijkplatform en een wandelpad, beperkt tot 190 mensen per nacht.
Tijdens de wintermaanden (april tot oktober) kan het diner worden genomen in de cafetaria (met bijbetaling). De tour eindigt om 21.30 uur (april tot oktober) en 23.30 uur (november tot maart).

Port Douglas - Cairns

Extra opties
Cape Tribulation en Daintree
Een voertuig van Down Under Tours haalt u op bij uw hotel. U reist in een comfortabel voertuig met airconditioning door enkele van 's werelds oudste regenwouden. Vaar over de Daintree River en ga vervolgens verder naar Cape Tribulation door het Alexandra Rainforest, waar u kunt stoppen bij Alexandra Lookout en kunt genieten van dit spectaculaire uitzicht op het estuarium van de Daintree River, Snapper Island en nog veel meer. Geniet van een heerlijke tropische lunch in het midden van het regenwoud en maak een wandeling over het beroemde Cape Tribulation Beach. Bezoek tenslotte het Mossman Gorge Gateway Centre voor Afternoon Tea en ga verder naar Mossman Gorge. Uw gids neemt u mee op een begeleide wandeling en deelt zijn kennis van deze betoverende omgeving van het regenwoud. Het bezoek eindigt rond 19.00 uur.

Upolu Cay Reef Cruise
Aangekomen bij Marlin Marina Cairns, gaat u naar de Reef Fleet Terminal voor check-in (vanaf 7:15 uur) en gaat u aan boord van de Ocean Freedom (vanaf 07.30 uur). Geniet van vers fruit en een gebakje met een kopje thee of koffie. Ocean Freedom - een comfortabele en snelle luxe catamaran verlaat het dok om 8:00 uur voor een cruise van een hele dag naar Upolu Cay Reef en Outer Edge Upolu Reef. Vanwege zijn hoge snelheid, duurt "Ocean Freedom" iets meer dan een uur om bij de Great Barrier Reef aan te komen en is het slechts 10 minuten varen tussen de twee riflocaties, zodat u volledig kunt genieten van alle activiteiten en kunt ontspannen. Ga snorkelen of duiken (optioneel) in de ondiepe beschermde wateren van dit echte aquarium.

Maak een culturele tour per glasbodemboot met een mariene natuuronderzoeker. Na 2-3 uur nautische activiteiten en ontspanning kunt u tijdens uw cruise naar de tweede rifbestemming genieten van een grote lunch in Scandinavische smorgasbord stijl. De andere locatie ligt aan hetOuter Edge Upolu Reef, waar u kunt duiken in de verbazingwekkende "Wonder Wall" (optioneel). Ontdek de overvloed aan koralen en het onderwaterleven met een Adventure Drift Snorkel-tour.

Opmerking: de volgorde kan veranderen afhankelijk van de omstandigheden van de dag. Na 6 uur kunt u genieten van verse fruitschalen, kaas, crackers en gebak geserveerd door de bemanning. Terugkeer naar Cairns rond 16.30 uur.

Ontbijt met koala's
Een Hartley's Crocodile Adventures voertuig haalt u op in uw hotel. Een goede manier om de dag te beginnen is om te ontbijten in Hartley's Crocodile Adventures. Geniet van het ontbijt op het ontspannende terras met uitzicht op Hartley's lagune. Het ontbijt is een heerlijk warm ontbijt (inclusief eieren, spek, aardappels, worstjes en toast of croissants) met vruchtensap, thee of koffie. Een van de natuurverzorgers zal u opwachten met een Koala bij uw aankomst, een goed moment om vragen te stellen. Na het ontbijt kunt u genieten van alle presentaties over wilde dieren in Hartley's Crocodile Adventures, plus een boottocht op Hartley's lagune. (De tijd wordt u bij aankomst toegewezen).

Vertrektijd: 9.00 uur / Duur: Totale tijd inclusief ontbijt, transfers, boottocht en andere activiteiten van 5 tot 8 uur.

Darwin

Extra opties
Darwin Airboat Tour
De Darwin Airboat Tours, gemaakt door Matt Wright, de toeristische goeroe en Outback Wrangler van National Geographic, is de nieuwste avontuurlijke ervaring om de Australische Top End te bereiken! Een op maat gemaakte airboat neemt u mee op een 45 minuten durend avontuur door Darwin Harbour en naar de mangroves van de stad. 

Vertrektijd: Te bevestigen op het moment van boeking (tijden variëren per tij).
Duur: 45 minuten.

Spectaculair Litchfield
Een voertuig van NT Native Tours haalt u op bij uw hotel voor een tour van Darwin naar Litchfield National Park. Een vriendelijke inheemse gids leert u alles over de ontelbare generaties geschiedenis in de regio. Bewonder de iconische watervallen, en bezoek de ruige erfgoedsites ver weg van het toeristische pad.. Geniet van een vers bereide lunch van wilde barramundi, krokodil en kangoeroe. Geniet van de culturele en natuurlijke interpretatie van een gids met een ongeëvenaarde kennis van het gebied. Neem herinneringen mee naar huis die u nooit zult vergeten. De tour eindigt om ongeveer 16.30 uur.

Bezoek aan het Kakadu Nationaal Park
Een chauffeur haalt u op bij uw hotel voor uw transfer naar Mitchell Street 69, het startpunt van uw tour. Om 6.30 uur kunt u zich aansluiten bij uw gids om een volledige dagexcursie naar Kakadu National Park te beginnen. Verlaat Darwin en reis langs de Adelaide River en de Marrakai Plains naar het Kakadu National Park, een tijdloze plek vol schoonheid en diversiteit, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Bezoek het Cultureel Centrum van Warradjan en bekijk tentoonstellingen over Aboriginal tradities in Kakadu. Ga dan met een lokale gids mee voor een cruise op de beroemde Yellow Water Billabong. Zoek naar zoutwaterkrokodillen en het kleurrijke vogelaanbod waar deze regio bekend om staat. Na een stop voor de lunch bij Nourlangie Rock, zal uw gids u begeleiden door oude Aboriginal rotskunst voordat u uw reis terug naar Darwin begint.

De tour eindigt om ongeveer 19.30 uur.Vertrekdagen: april-november: elke dag. December-maart: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zaterdag, zondag.Vertrektijd: 06:30 uur.
Duur: 13 uur.

Sydney

Extra opties
Sightseeing tour door Sydney
Bezoek de historische wijk Rocks en ontdek de geschiedenis van de eerste veroordeelden. Geniet van een prachtig uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge. Bewonder het winkelcentrum van de stad, het Queen Victoria-gebouw en de Sydney Tower. Bezoek trendy Oxford Street en steek Paddington over met zijn rijtjeshuizen voordat u aankomt bij de Stille Oceaan. Bewonder de prachtige kliffen langs Tamarama en Bronte. Vervolg het beroemde Bondi Beach en bezoek de promenade langs de zee en neem de tijd om te genieten van een kopje koffie of een verfrissend drankje (eigen kosten). Terugkeer terug naar Sydney via Double Bay, Kings Cross en Mrs. Macquarie's Point voor een magisch uitzicht op de haven voordat u terugkeert naar het centrum voor een bezoek aan het Centennial Park, Paddington, Oxford Street en Darling Harbour.

Van 7.30u tot 11.30-12.00u of van 13.00u tot 16.30-17.00u.

Lunchcruise in Sydney Harbour "zoals een local"
Geniet van een sensationele cruise door Sydney Harbour! Een unieke ervaring van 4 uur met een kleine groep aan boord van een motorjacht wacht! De kapitein neemt u mee op ontdekking door de rijke geschiedenis van de stad en iconische monumenten zoals de Harbour Bridge, het Sydney Opera House en de vele baaien en kreken. U profiteert ook een 3-gangenlunch met barbecue en regionale wijnen en bieren. Daarna kunt u vissen, kajakken of zonnebaden!

2-14 passagiers
Cruise van 4 uur
Barbecuelunch van 3 gangen met wijn en bier
Vertrek om 12.30u (u moet 15 minuten op voorhand aanwezig zijn), terug om 16.30u
Beschikbaar op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag en tussen 1 oktober en 31 maart 7 dagen op 7

Deluxe excursie naar de Blue Mountains
Vertrek op een reis door het hart van een unieke Werelderfgoedregio. De eerste halte van de dag is Calmsley Hill, een boerderij met kangoeroes, emoes, wombats en koala's. Daarna rijdt u door de pittoreske dorpjes langs spectaculaire uitzichten met watervallen en meer. Maak een korte wandeling om het uitzicht te bewonderen om daarna de lunch te nemen in het Boiler House Café van Hotel Hydro Majestic - inclusief adembenemend panorama op de vallei! Na de middag bezoekt u Govett's Leap, één van de meest bekende oberservatiecentra van Australië en een magische waterval van 180 meter hoog aan de voet van een klif. De laatste halte is de charmante botanische tuin van Mt. Tomah waar u ook een glas mousserende wijn of fruitsap kunt drinken.

Elke dag beschikbaar van 7.00u tot 16.30-17.00u.
Het programma kan aangepast worden aan de weersomstandigheden.
Inbegrepen: gids, transfers van en naar het hotel, thee in de ochtend, entreeprijzen voor het nationaal park, lunch van 2 gangen, een glas mousserende wijn of fruitsap en bezoek aan Mt. Tomah.
Niet inbegrepen: Andere maaltijden en dranken.

Het weer

Jan
min : 12°C max : 25°C
Feb
min : 13°C max : 25°C
Mrt
min : 11°C max : 23°C
Apr
min : 8°C max : 20°C
Mei
min : 6°C max : 16°C
Jun
min : 4°C max : 13°C
Jul
min : 3°C max : 13°C
Aug
min : 4°C max : 15°C
Sep
min : 5°C max : 16°C
Okt
min : 7°C max : 18°C
Nov
min : 9°C max : 21°C
Dec
min : 11°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens programma
- Geen pension
- Binnenlandse vluchten Melbourne - Darwin, Darwin - Cairns en Cairns - Sydney
- Transfers, gedeeld of privé, volgens programma

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Maaltijden en dranken 
- Andere kamertypes  
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Verzekeringen 
- Alles wat niet vermeld wordt bij "inbegrepen in de prijs" 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. Bij annulering van de extra opties zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Australië - Steden, Natuur, Great Barrier Reef en Bossen